2009. május 26., kedd

A hatodik érzék



Tudatos teremtés

A hatodik érzék fejlesztése
Kirael mester Kahu Fred Sterling közvetítésével

Cultivating the Sixth Sense
© Fred Sterling
Contact: Lightways Publishing,
3075 Kalihi Street, Suite 101,
Honolulu, Hawaii
96819, USA
Lightways@Kirael.com
Tel: + 808 952-0880
http://www.kirael.com/
Fordítás: Clarissa
https://univerzumi-tudatossag.blogspot.com/





KIRAEL: Tudom, mindig azon siránkoztok, hogy emberként itt ragadtatok. Remélem, hogy egy szép nap emlékeztek majd arra, hogy nemcsak idehelyeztek titeket, hanem még könyörögtetek is érte. Nemcsak, hogy könyörögtetek, hanem amikor megkaptátok, fény barátaitokkal peckesen járkáltatok körös-körül, mondván: „Ha-ha, megkaptam az utat. Kaptam egy utat a Földre. Az összes hely közül a Földet húztam.” Ez hasonló ahhoz, amikor bevonulsz katonának [az USA-ban], és elküldenek Németországba, vagy valami ilyen helyre. Nos, a fény világában, amikor megtudod, hogy kapsz egy utat, mielőtt még letelepednél minden vezetőddel és minden szeretteddel, büszkén lépdelsz, miközben ezt mondod: „Kaptam egy földi utat, tudod. Oda fogok menni. Meg fogom tanulni az összes leckém remélhetőleg, és csodásan érzem magam, és ez alkalommal, tudod mit? Nem fogok felejteni.”

Ha a vezetők birodalmában lenne arcunk, mosolyognánk, miközben hallgatjuk, hogy ezt mondjátok „nem fogok felejteni”. Tudjuk, hogy lehetetlen dolog nem felejteni. Amikor ideérsz, az első dolog, ami történik, hogy kipottyansz anyukádból, körbenézel a világban, és valamit próbálsz elmondani az orvosnak, és mindaz, ami szád elhagyja egy nagy „Oáááá”. Épp akkor és ott veszítjük el legtöbbeteket. Hátrafordultok, haza, mondván: „Nem teszem meg ezt az utat. Elfelejtettem, de most emlékszem.” Így sokan közületek felveszik fátylaikat, egy kicsit sűrűbben, mint mások.

A dimenzionális valóságokról szeretnék beszélni, amik elkezdtek a Föld síkjára összpontosulni. Ha egyszer megértitek, hogy egy rendkívül hatalmas fényforrásból jöttetek, megértitek, hogy ez olyan hatalmas és erős, hogy amikor idejössz fel kell venned ezeket a fátylakat. Bizonyos értelemben, érzed az elkülönülést, nem közted és Teremtőd között, hanem a fátylak és a különböző dimenziók között, ami előfordul ezen az egyesült erőn, amit Földnek hívnak.

Amíg felhasogatod időd az emberi tapasztalásban, elég erősen tartod magad az öt érzékszervhez. Nem emlékszel a hatodik érzék fejlesztésére. Mindenki kérdi tőlem: „Nos, Kirael mester, pontosan mi az a hatodik érzék?” A hatodik érzék mind az öt érzékszerv maximális teljesítményének tetőzése, ami a látást megtisztítja, melyben a hangok jobban a fülre vannak hangolva, és minden egy magasabb rezgéssé válik, megadva számotokra a kizárólagos lehetőséget, hogy váltsatok e dimenziók között.

Például, nem beszélgethetsz Elven [1] barátaiddal, ha ragaszkodsz a harmadik dimenzióbeli öt érzékszervedhez. Ha használod az öt érzékszervet, azt tetteted, hogy hallod Elven barátaid. Valójában, azt a látszatot kelted, hogy hallod őket a gondolati folyamataidon keresztül. Néha azt gondolod, hogy látod is őket, de nem vagy biztos benne, mert ragaszkodsz az öt érzékszervhez. Amikor egybeolvasztod mind az öt érzékszerved, és felviszed őket a legmagasabb rezgésszintre, amire csak tudod, átcsúszol a dimenzionális folyamaton. Ha egyszer átváltottál ezen túlra, felismered, hogy van egy pont, ahonnan már nincs visszatérés.

... A vissza nem térés pontja akkor bukkan fel, amikor felismered, hogy ezek a más-világ lények épp ott vannak veled. Felismered majd, hogy nem te vagy az egyetlen lény a teljes világegyetemben. Ezek a más-világ lények nem valami távoli helyről utaznak ide. Ti, és ők ennek a csillagrendszernek a részei, amit ti Tejútnak hívtok, aminek van egy hatalmas és fényes nap csillaga. Szóval, ha egyszer összekapcsoltad mind az öt érzékszerved, és felemelted őket a legmagasabb lehetséges energiára – most épp itt, ez a kulcs– hatodik érzék orientált leszel, és kinyúlhatsz más valóságokba.

Most, mi is a hatos szám? Számmisztikám[2] szerint, a hatos szám a mester száma. Nem ez az összes érzékszerv mesteri fokra emelése? Ezt mondod: „Minden érzék, Kirael mester?” Azt mondom, minden érzék, amire te hivatkozol, mert egy fizikai rendszert használsz, hogy itt légy a Föld síkján. A rendszerek, amik megengedik nektek, vagy elméteknek, hogy koncentráljanak és összpontosítsanak, az első öt érzék. Tehát, érzel egy elkülönülést Teremtődtől, ami azt sugallja, hogy elkülönültél a fénytől, mégis mindannyian tudjuk, hogy ez nem így van. Ezt az öt érzékszervet azért adták nektek, hogy használhassátok őket, hogy eljussatok erre a bolygórendszerre, amit Földnek hívtok.

Mit jelent az öt érzékszerv mesteri fokra emelése? Például, vannak, akik azt gondolják: „Hogyan tudsz tökéletesíteni olyasmit, mint a szaglás?” A médiummal [Kahu Fred Sterling-gel] beszélgess el valamikor, és kérdezd meg őt, milyen a félelem szaga. Kérdezd meg, milyen a szaga a valótlanságnak. Látod, ő mesteri fokra vitte ezeket a dolgokat. Cseveghetsz vele, amikor hirtelen valami hamis dolgot mondasz. A szeme sem rebben. Folytatja a beszélgetést veled, de „kiszagolta”, hogy igaztalanság jött belőled. Átfuttatja a másik négy érzékszervén; vegyíti az érzékszerveket, átszövi őket egy olyan energiává, amit szeretne, a hatodik fény felé fordítja, és akkor tudja, miért voltál az igazságon kívüli vele.

A folyamat teljessége, barátaim, az érzékszervek mesteri fokra emeléséről szól. Tehát, amikor azt említem, hogy például az ízlelés érzékszervét felemelni a mesteri fokra, azt kérem tőled, hogy haladd meg a harmadik dimenzionális megtapasztalást. Azt hiszed, hogy az ízlelés csak az evésről és ivásról szól. Mégis azt javaslom, hogy idd meg borodat anélkül, hogy azt a szádba vennéd. Ha „iszol” úgy, hogy belélegzed a szádon és orrodon keresztül, megízlelheted a bort a sejt-tudatosságodon keresztül. Sokkal jobb ily módon. Az ízlelés érzékszervének sok köze van a sejt-tudatossághoz. Amikor valamit eszel, minden egyes falat kapcsán, amit magadhoz veszel, eljut egy tudatos üzenetet a sejt-tudatosságodhoz, hogy tudassa, mi fog történni.

Szóval, most kövess engem, ha hajlandó vagy rá. Ha belélegzel egy cigarettát, a teljes tested egy visszaható erőbe megy át. A visszaható [reaktív] erő az, ami akkor történik, amikor a sejt-tudatosság a saját tudatosságában vár, és kiküld egy jelzést, hogy „vigyázat”, mert valami jön, ami idegen a szervezetnek; annak a szervezetnek, melyet arra terveztek, hogy manifesztálódjon világotokban.

Amikor beleharapsz az ételbe, és olyan gondolatokat gondolsz, mint: „Ó nem kéne ezt megennem”, a teljes sejt-tudatosságod ezt válaszolja: „Ó, ó, hát így állunk. Mindenki készüljön fel, ő valami olyan dolgot tesz, amit nem kéne megtennie. Vissza kell igazítanunk, és egy kicsit blokkolni kell a dolgokat.” Ha egy darab brokkolit eszel, és ha még tudod is, hogy ez igazán jó neked, és beveszed a szádba és ezt mondod: „Ó, Istenem, de utálom” a teljes tested ezt válaszolja: „Ó, ó, utálja.” Az egész sejtszintű tudatosságod elkezdi felébreszteni az elismerést a falat iránt, amit éppen készülsz lenyelni, hogy lemenjen a nyelőcsöveden keresztül a gyomorba.

A sejt-tudatosság rendelkezik a teljes energiával, ami felsorakozik, ráhangolódik, hogy igazodjon a brokkolihoz, amikor a gyomorba ér. Itt vagy te, ahogy eszel valamit, ami tökéletesen csodálatos számodra, mégis ezeket a negatív gondolatokat gondolod. A két dolog, ami a szádban, és ami a gondolataidban megy végbe, tisztában van egymással. Ó, bárcsak tudnád, milyen fontos számodra a sejt-tudatosság; nem tennél olyan dolgokat vele, amiket teszel, mert minden alkalommal, amikor valami olyasmit teszel, ami nincs a teljesen fényes tökéletességben, át kell dolgoznod magad más helyzetek halmazán.

Vegyük például a tapintás érzékszervét. Érted azt, hogy ha kinyúlnál, és megérintenéd a médium kézfejét, egybeolvasztanád energiád az övével? Színei és hangjai átrezegnének testedbe, és egy különleges hangot adnál ki, hogy miért is érintetted meg őt. Sejt-tudatossága ezt mondaná: „Ó, érzem Kirael mestert”, és ez már előidézné, hogy ott maradj, amíg csak tudsz. Értsd meg, amikor megérintesz valakit, úgymint a kézfogás, ez egy tökéletes dolog, mert a két tenyér összeér. Ez még annál is jobb, mint mikor átölelitek egymást.

Amikor valakit átölelsz, csak akkor tedd, ha szándékodban áll, mert az ölelés során a sejt-tudatosság szerelem / szeretet részecskéket cserél a másikkal. Ezek a részecskék vegyítik energiáikat, hogy meglássák, mit tudnak tenni, hogy a „fénnyel-telítettséget” [3] idézzék elő annak a párnak, akik ölelkeznek. Az energia behatol abba a személybe, akit átölelsz, megkeresi a szerelem részecskéket, és megpróbálja megtáncoltatni a sejt emlékeit. Sose ölelkezz, csupán akkor, ha igazán szándékodban áll, mert a tánc azt okozza, hogy a helyi agy[4] átrezeg az omni-agyba, és utána az omni-agy rezeg, mert a szerelmet / szeretetet megtapasztalja a két sejt-tudatosság csoportja.

Ezt mondod: „Ez érvényes mindenkire, vagy csupán a lelki emberekre [spiritualistákra]?” Ez mindenkire igaz. Ezért nem szeretnek sokan ölelkezni. Túl intim a legtöbb ember számára. Elfutnak tőle, különösen azok, akik a mátrixban élnek. Ilyen dolgokat mondanak neked: „Nem szeretem ezt az ölelkezősdit; túl érzelgős és lányos.”

Ez a teljes „téma” az ölelkezés egyszerűsége okán történik. Ha csak egy kicsit is lehangoltnak érzed magad, ne félj kérni egy ölelést. Amikor kéred, hogy öleljenek meg, fogadd, mert amikor valakit megkérsz, hogy öleljen meg, az a személy válik az avatóvá, hogy kicserélje a szeretet / szerelem részecskéket, vagy a szeretet energiát veled. Az energia kiárad az avatóból beléd, és a tánc elkezdődik. Ezért érzed automatikusan jobban magad, miután megöleltek. Mit gondolsz, miért szeretted kisgyermek korodban, ha anyukád a karjaiban ölelgetett? Azért, mert szeretetet adott. Fogadtad, és tökéletesen boldog voltál, mert amikor az omni-agy fellobban, mindenütt a szervezetedben különböző dolgok történnek meg.

Most, remélhetőleg, látjátok, mit értek az alatt, amikor ezen öt érzékszerv mesteri fokra való emeléséről beszélek. Hangold őket össze a hatodik érzékszervbe, vagy mesteri fokra. Amikor már mesteri fokra emelted, kiterjeszted tudatosságod, és más valóságokba érsz el, más dimenziókba, és világod kinyitja a kapukat mindenre, amit keresel.


© Fred Sterling
Contact: Lightways Publishing,
3075 Kalihi Street, Suite 101,
Honolulu, Hawaii
Fordítás: Clarissa
https://univerzumi-tudatossag.blogspot.com/





[1] „Elven” utal egy tizenötödik dimenzióbeli társadalomra, ami az Istennői szereteten alapult.
[2] Lásd a korábban lefordított cikket a számmisztikával kapcsolatosan
[3] Ez azt jelenti, hogy belépő fényt idéz elő.
[4] A helyi agy vonatkozik agyunk tíz százalékára, amit mindig használunk. Az omni-agy vonatkozik a 90 százaléknyi agyra, amit a tudósok állítása szerint nem használunk. Kirael azt mondja, hogy a kilencven százalék, vagy omni-agy tartalmazza az információt, ami a hatodik érzéket érinti.



Kérem minden olvasótól, használja józan ítélőképességét! Kérek minden bejegyzést egy bizonyos fokú tisztánlátással kezelni! Tehát, mindenki maga döntsön az üzenetek hitelessége felől. Mindenki vizsgálja meg az üzeneteket, és kérje ki Szíve véleményét, hiszen sosem téved!
A fordító / szerkesztő nem vállal felelősséget az üzenetek hitelességéért.

Fred Sterling

Fred Sterling

A szerzői jogokra vonatkozóan


Az oldalon található tartalmak felhasználása Kahu Fred Sterling (https://kirael.com/) és a fordító előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.

Köszönöm az együttműködést.

Clarissa