2009. május 11., hétfő

A változó fizikai test



Szignál Sejt Gyógymód

A változó fizikai test

Kirael mester Kahu Fred Sterling közvetítésével

The Changing Physical Body
© Fred Sterling
Contact:
Lightways Publishing
3075 Kalihi Street, Suite 101,
Honolulu, Hawaii
96819, USA
Lightways@Kirael.com
Tel: + 808 952-0880
http://www.kirael.com/

Fordítás: Clarissa
https://univerzumi-tudatossag.blogspot.com/




Nyitóbeszéd

Jó estét. Kezdjünk egy kis olyan történelemleckével, amit nem tartalmaznak tankönyveitek. Világotokban az egyik megértendő fontos dolog az, hogy világotok fejlődik, csakúgy, mint a ti emberi négy-test rendszeretek, fizikailag, érzelmileg, gondolati síkon és lelkileg az események örökös változásán keresztül.

Ahogy már előtte beszéltünk róla, a lemuriai energia a Föld síkján arra összpontosult, hogy önmaga legmagasabb formájában fejlessze ki a lelkiséget [spiritualitást]. Ha továbbmegyünk az atlantiszi időszakra, azt találnád, hogy az emberek úgy terjesztették ki fejlődésüket azáltal, hogy felébresztették gondolati folyamataikat, hogy csekély kapcsolatuk volt lelki világukkal. Hozzávetőleg 6.000 évvel ezelőtt Imhotep kezdte meg az emberek fizikai-világ érzékelésének átformálását. Most, nagyjából 2.000 év telt el, hogy Úr Jézus belépett földi síkotokra, és elindította érzelmi ébredéseteket.

Ahogy továbbhaladtok a tudatosság Nagy Változásába, egyidejűleg fogtok dolgozni mind a négy testetekkel. Valójában, a változások, melyeket megfigyeltek – legkönnyebben a fizikai testetekben – közvetlenül másik három test gyógyulásával függnek össze. Mostanra, sokan közületek látják, hogy utatok változik. A lehetőségek felgyorsuló ütemben kerülnek felszínre fizikai, érzelmi, gondolati és lelki [spirituális] testeitekben. Ahelyett, hogy évszázadokat venne igénybe, hogy a négy-test rendszeretek a rezgés egy magasabb fokára lépjen, ezt ti ebben az életetekben teszitek meg, és ezért van az, hogy ilyen sokan vagytok itt, ezen a bolygón ebben az adott időszakban.

Az öt érzékszerves tapasztalásaitokon túlhaladtok, úgy, hogy hatodik érzéketeket magatokba fogadjátok, mely egyidejűleg megnöveli a négy-test rendszereteket. Most a „megnövelés” nem azt jelenti, hogy fizikai testetek súlya megnő, inkább azt jelenti, hogy fizikai testetek megfiatalodik egy hatékony energiarendszerbe. Lényegében, a zsírszövet, melyet testetek most raktároz, felszabadul, és a lélek-test felé tekint, hogy fénnyel telítetté váljon. Ez viszont azt jelenti, hogy az étel, amit esztek egy teljesen más szerepet fog játszani, mint a múltban. Úgy találjátok majd, hogy azok az ételek, amiket egész eddigi életetek során kedveltetek, többé nem ízlenek.

Azok számára, akik időt fordítanak arra, hogy étkezés előtt imádkozzanak, egyszerűen a „szándék és a szó” által újraformálják az étel energiáját. Például, az egyik dolog, amit médiumom kér imájában, hogy az ételt emeljék fel annak legmagasabb rezgésére. A „szándék” az ima, és a „szó” az imádság elmondott része, és így elkezdődik az étel rostjainak és molekuláris szerkezetének átalakulása, melyet bevisztek testetekbe. Ha „leckéid” tanulod, és világodban alkalmazod a Tudatos Teremtés Tíz Alapelvét, akkor az új tudatosságot sokkal előnyösebben aknázod ki.

Ami az érzelmi testeteket illeti, arra fogjátok használni érzelmeiteket, hogy irányítsátok minden egyes lépéseteket, amit megtesztek. Irányítani fogjátok érzelmeiteket, de nem úgy, hogy elnyomjátok, vagy kisugározzátok magatokból, hanem úgy, hogy hasznosítjátok, hogy a világban megteremtsetek mindent, amire vágytok. Az érzelmek tartanak fenn titeket azon az energiahullámon, ami fénnyel telít titeket minden élményetek [megtapasztalásotok] során.

Ha utána áttértek a gondolati testetekre ebben az új szerkezetben, felfedezitek, hogy mentális gondolataitok az adott időben a számodra elérhető legmagasabb igazság-elemen alapulnak majd. Akkor, ha többé nem kell azon aggódnod, hogy vajon az igazat mondod-e, a mentális képességeid jóval túlszárnyalják a jelenlegi 10 százaléknyi korlátot, amit agyatok eddig használt.

Ez, természetesen, elvisz minket a lélek testhez. A lelki tudatosság olyan hatalmassá válik, hogy nem ítélkeztek, és felettetek sem ítélkezik senki; inkább, rendelkezésetekre áll az a lehetőség, melyben elhatározzátok, hogy a megértés melyik szintje illik hozzátok legjobban. Minden egyes alkalommal, amikor meglelitek azt a szintet, ami illik hozzátok, ez lesz az új és magasabb rezgéshez vezető lépcsőfok. Akkor azokká a korlátlan energia mintázatokká váltok, amit addig reméltetek, és amiért imádkoztatok.

Ismétlem, mindez annak a következménye lesz, hogy világotok megalkotása során ragaszkodni fogtok a Tudatos Teremtés Tíz Alapelvéhez. Hangsúlyoznom kell „tudatosan megteremtitek világotokat”. Többé nem ülhettek hátradőlve, és nem söpörhet el az emberiség tömege, miközben azt várjátok el, hogy minden teljesen tökéletes legyen, csupán azért, mert valaki ezt mondta. Rá kell ébrednetek egy új és mélyreható módszerre, melyben kihasználtok minden színképet, minden szemernyi fényt, és minden ismeretet, tudást, amit a számos megtestesülésetek, és életetek során felhalmoztatok. Ti vagytok az az energia, ami kinyilvánítja a Föld szépségét és szeretetét a Változás utáni energiában.

Lássátok a fénnyel való telítettséget önmagatokon belül. Közületek azok, akik nem képesek ezt meglátni,– kérlek, bocsássátok meg egy pillanatra a negatív hangnememet – lemaradnak. Kérek minden egyes lelki embert [spiritualistát] és fénykeresőt, ne legyen az elmaradók között. A Fénytevők felelőssége lesz felfogni érintettségüket ebben az új változó folyamatban. Minden erejüket és hatalmukat használni fogják, amit megszereztek, hogy másokat továbbvigyenek, ahogy folytatják saját megtapasztalásaik fejlesztését. Ne vonszold magaddal azokat, akik rúgkapálva, sikoltozva hátramaradnak – tartsd meg fényed fényesen a Tudatos Teremtés Tíz Alapelvén keresztül azok számára, akik azt választják, hogy fénnyel telítik magukat, és pontosan tudják, hogyan tegyék ezt.

Tudjátok, mit kell tenni, és ennek megtételét el kell kezdenetek. Elkezdheted bármikor, amikor készen állsz rá, és már ma imádkozz érte, hogy megtörténjen.

KÉRDÉS: Köszönöm, Kirael mester. Leírnál néhány fizikai változást, amit testünk átél, ahogy meggyógyítjuk a négy testet?

KIRAEL: Belenézel majd a közismert élet-tükörbe, amikor fényed csatlakozik világod tudatos megteremtéséhez, és akkor elhatározod majd, milyen gyorsan szeretnél fejlődni. A mérgező, előre elkészített ételekre, amit most eszel, rátekintesz, és látni fogod a rongálást, amit a szervezetnek okozott, annak a testnek, ami átvisz a Változáson. Akkor el kell határoznod, hogy meddig akarsz eljutni a Változásba, és milyen szinten szeretnél megérkezni. Ha félelemből cselekszel, helytelen okokból teszed, és ez nem segít neked.

Hallgass figyelmesen: a fizikai test újjáalakítja magát, amikor elkezded a magasabb rezgésszintű energiákat bevinni fizikai testedbe. Ez az alapvető mennyiségű prána légzéssel kezdődik. Ezáltal tested fénnyel telítetté válik. Ez azt jelenti, hogy tested sejtszintű tudatossága olyan színekkel rezeg együtt, amit arra hasznosítottál, hogy lehozd magad a Föld síkjára.

Sokan tisztában vannak azzal, hogy az arany lényegével jöttetek, és lehoztatok négy meghatározott színt, hogy a fizikai rendszereteket rezegtessétek. Az ételek és italok, melyeket bevisztek szervezetetekbe hatnak színeitekre. Például, ha az egyik színed a smaragdzöld, és magas zsírtartalmú ételeket – emészthetetlen energiákat – eszel, akkor a smaragdzöld tompa lesz, olyan színű, mint a borsóhüvely belső része. Ha veszed a legszínpompásabb smaragdzöld színt, ami önmaga szeretetében ragyog, és egy csepp vizet cseppentesz rá, még ennél is fényesebben ragyog. Most hasonlítsd össze a borsóhüvely színével. Milyen színt szeretnél? Mit gondolsz, mit változtat meg a fizikai testedben?

A múltban gondatlanságotok volt az oka, ami miatt nem fejlődtetek. Ez volt a módszer, mely az emberi megtapasztalást "keserű" negatív áramlatban tartotta, ily módon megengedve számotokra, hogy megtanuljátok az összes háromdimenziós leckéteket. Gratulálok nektek a borsóhüvely smaragdzöld színért. Jóllehet, többé nem ítélkeznek e felett, mert most vannak ízletes ételek, amire imát mondhattok, és fénnyel telíthetitek, hogy szín módozatukat átformáljátok.

Színeitek jelenti a kapcsolatot a Forrással. Forrásotok a kapcsolat a Teremtéssel. A Teremtés minden, ami valaha is lesz. Ennélfogva, ha az események láncolatára tekintetek, felismeritek, hogy nem folytathatjátok azt a módszert, amit eddig alkalmaztatok. Ha egyszer tudatosan tisztában vagytok azzal, hogyan vigyétek magatokba azokat az ételeket, amik nincsenek a legjobb hatással színeitekre, megkezditek a változást. Ha egyszer eljuttatjátok testeteket a fejlődés egy bizonyos pontjára, természetesen a következő rezgésre fogja meggyógyítani magát. Felfedezitek magatokat, ahogy sokkal táplálóbb ételeket esztek, és jobban aggódtok amiatt, hogy mit lélegeztek be. Testetek elkezd fénnyel telítődni. A változást megelőzően fény-testűvé váltok, és ez, barátaim, az egyik legizgalmasabb dolog, amit megoszthattam veletek.

KÉRDÉS: Mindenkinek négy színe van?

KIRAEL: Akkor választod ki a négy színed, amikor a Teremtésben vagy az őrangyalaiddal és vezetőiddel. Mindegyikőtöket színeiteken keresztül azonosítanak. Például, ha a zafírkéket színedként birtoklod, akkor azért vagy itt, hogy az igazságért harcolj.

Most, mondjuk, ha óniksz a színed, mindenki ellenkezik és ezt mondja: „Óniksz, az fekete, Kirael mester”. Nos, hadd mondjak el valamit. Ha az óniksz a színed, ez azt jelenti, hogy megtestesüléseid során a varázslás minden szempontját már mesteri fokra vitted, és jelenleg a megfelelő alkalomra vársz, hogy alkalmazd tudásod.

Minden egyes színed egy szempontját jelenti annak, amiért itt vagy, hogy megtedd. Szóval, mindenkinek van négy színe? Nem akarnál eljönni a Földre nélkülük. Birtokolhatnál többet? Igen, van rá esély, de akkor valószínűleg nem akarnál a Földön maradni. Nekem 144 színem van. Minden színnek van 144 változata, vagy különböző rezgés színképe, így többé nem felelnék meg a Föld számára.

KÉRDÉS: Hogyan fedezhetem fel a négy színem?

KIRAEL: Ha nem ismered színeid, mégis tudod, hogy vannak színeid, akkor te vagy az, akit rábeszélünk, hogy fedezze fel színeit. Egy nap, amikor valamiről gondolkodsz, vagy esetleg meditálsz, és a smaragdzöld szín tűnik elő számodra, eláll a lélegzeted: „ez az én színem?”. Ez a tudás túlmutat mindenen, amit megismerhetsz, és egyszerűen ezt mondod: „Igen.” És többé nem kell újra találgatni, vajon a smaragdzöld a színed, vagy sem. Nincs szükséged rám a hitelesítés okán. Tudni fogod, hogy ez a színed.

Miért csak most kezdtünk el beszélni a színekről? Mert most van itt az ideje, hogy változzatok. Évezredek óta tartottak titeket a fizikai emberi tapasztalásban, és egyszer csak ismeritek színeiteket, és többé nem lehettek korlátok közé szorítottak.

Amikor médiumom felfedezte színeit, nem volt senki, akivel játszani tudott volna. El tudjátok képzelni? Ezután, kérlek, tudd meg színeid, hogy médiumom tudjon valakivel játszani.

KÉRDÉS: Csupán két színem ismerem: kobaltkéket és smaragdzöldet. Hogyan függött össze a „Milliárd Ember Béke Meditáció” során az én hangolódásommal?

KIRAEL: Képes vagy ráhangolódni anélkül, hogy ismernéd színeid. Jóllehet, színeid ismerete megerősíti hangolódásod. Amikor a kobaltkéket és a smaragdzöldet együtt alkalmazod, mint egy szőtt takarót, automatikusan magukhoz vonzzák a másik két színt, megerősítve kapcsolatod a forrás fényeddel. Találd ki, mi a forrás fényed? Mindazon szín, ami valaha is létezett a teremtésben. A Teremtő határtalan a saját szín képződéseiben.

KÉRDÉS: Amikor fájdalmaim vannak testemben, honnan tudom, hogy ez a szegényes étrendem miatt van, vagy bizonyos emlékek sejt szintű elengedése miatt, vagy a DNS-em felemelkedése miatt?

KIRAEL: A válasz túl egyszerű, mert ha azt mondom: „Mindaz, amit tenned kell, az, hogy beszélj a fájdalmadhoz”, úgy néznél rám, mintha én láthatatlan lennék, ami igaz. Szóval, hogyan tehetném ezt bonyolultabbá?

A rossz közérzet forrására hatva felismered, hogy ugyanazon a hullámhosszon vagy, mint a rendellenesen rezgő sejtszintű tudatosság. Lényegének hangját vagy hangzatát felfoghatod, és amikor énekelni kezded ezt a hanghatáson alapuló rezgést tested fennmaradó teljes részében, felismerheted a fájdalom okát, és hogy mit próbál előidézni számodra.

Szóval, ez nem mindig csupán a fényről szól. Ebben a konkrét esetben, vannak benned hangok, amik az emberi fül számára nem hallhatók, de felfoghatók a lelki fül számára – ami azon részed, ami meghall olyan dolgokat, amit nem mondanak el az emberek. Például, amikor még kislány voltál, és anyukád, apukád, vagy esetleg valaki más hozzájuk hasonló ezt mondta: „Ez a gyerek felnő majd, és nem lesz jó.” Az emberi füled hallotta, de a lelki füled az igazságot hallotta meg. Amit igazából hallottál, az, hogy szüleid elveszítették azt a képességüket, hogy fényüket összekössék a tiéddel. Ettől kezdve, ők állandó kudarcérzettel küszködtek, és ilyetén bármit is mondtak, annak nem volt értelme.

Úgy gondolom, hogy olyan bonyolulttá tettem, amilyenné tudtam, lehet, hogy túl bonyolulttá. Ez arról szól, hogy lelki füleddel hallgasd meg tested. Ha egyszer meghallottad, arról a szintről fogod megkezdeni gyógyítását.

KÉRDÉS: Emlékszem, hogy azt javasoltad, ha húst eszem, és imádkozom, felemelhetem azt a legmagasabb rezgésszintre. Így, feltételezem, hogy ugyanez a dolog alkalmazható a silány ételekre is.

KIRAEL: Hmm. Miért tennél bármit is a szádba, ami silány?

KÉRDÉS: (Nevetés) … mert lehet, hogy jó íze van. Mindenesetre, mivel minden ugyanazon szubatomos részecskékből áll különböző kombinációkban, értelme lenne imádkozni egy hamburger felett, és megemelni rezgésszintjét olyan magasra, hogy táplálja testem, olyan tökéletes egyensúlyban, amit az megkíván. Szóval, ha jó vagy az imádkozásban, akkor igazán nem számít, mit eszel.

KIRAEL: Nos, vegyünk egy hamburgert és egy gyönyörű szelet tofut. Ha a hamburger felett 27 percig imádkozol, annak az erőnek az egytizedére vinnéd fel rezgését, ami szükséges ahhoz, hogy bevidd szervezetedbe. Sőt, a rákövetkező 30 percben majdnem 4 liter vizet kellene meginnod, hogy kimosd szervezetedből a szennyező anyagokat.

Ellenben, ha a tofu felett imádkozol: „Teremtő Isten, kérlek, emeld meg ennek a tofunak az energia rezgését a legmagasabb fénybe, hogy táplálja testem”, majdnem tökéletes lesz a tofud. Ennélfogva, ha sűrűbb energiájú ételeket viszel be, több méreganyag és szennyező anyag lesz jelen, és ez határozza meg a szükséges imák erejét.

KÉRDÉS: Hogyan csökkenthetjük a szokásformáló anyagok használatát, gondolok a koffeinre, nikotinra és az alkoholra?

KIRAEL: Ha nagy kávéivó vagy, csökkentheted alárendeltséged. Alárendeltséget mondtam? Igen. Mi az alárendeltség, vagy függőség? Egy módja annak, hogy a legalacsonyabb rezgésszintre korlátozd színeid.

Ha naponta öt csésze kávét iszol, ez elnyomja azt a természetes képességed, hogy fénnyel telítődj. Szóval, ha egyszer lecsökkentetted napi kétcsészényire, a test felfogja, hogy van egy esélye. Ha imádkozol, mielőtt megiszod kávéd, és ezt mondod: „Teremtő Isten, hadd ne kívánjam ezt a kávét annyira, mint ma” és akkor vágyad minden nap gyengülni fog.

Néhányan kérdezhetitek: „miért nem hagyod abba azonnal?”. Ha ezt teszed, tested várni fogja a napi koffeinjét. A hiány ellensúlyozására, automatikusan egy másik anyagra vágyik majd. Kávéivás helyett, lehet, hogy 40 pohár nem pasztörizált tejet iszol majd, ami zsírsejtekké formálódik mindenfelé a szervezetedben. Szóval, ha nem alkalmazol imádságot, meditációt, alvási állapot programozást, és mesteri irányítást, és a Tudatos Teremtés többi alapelvét, tested visszatér a régi mintákhoz, melyben az egyik rossz szokást egy másikkal helyettesíti.

Bármennyire is, amikor vágysz arra, hogy új szinten rezegj, egy szép nap felébredsz, és ezt mondod: „Ó, visszakaptam fényem. Nem akarok többé kávét. Nem akarok semmi ilyesmit magamhoz venni.” Abban a pillanatban, amikor tested ezt mondja neked, könnyedebben sétálsz majd, és fényesebben gondolkodsz, gyorsabban reagálsz, és minden FÉNYESEBBÉ válik. Így viheted el fókuszáltságod a szabadon kapható gyógyszerekről, koffeinről, nikotinról és minden más dologról.

ZÁRSZÓ

Miért jövök el minden egyes összejövetelünkre? Miért hozok olyan tudásanyagot, ami újnak tűnik számotokra? … és hol volt ez az információ öt évvel ezelőtt? A szívetekben volt, és gyakran nem vagytok hajlandók hallgatni szívetekre. El vagytok foglalva azzal, hogy a 10 százaléknyi tudatosságotokra hallgassatok, hogy ez vezessen titeket szinte mindenben, amit tesztek. Ma viszont, egy szobányi szív-orientált energiaminta közt találtam magam, akik hajlandóak meghallgatni engem. Emiatt, rezgésük megváltozott.

A Tudatosság Nagy Változása okán vagyok itt. Elhozom a fényt azoknak, akik sóvárognak a fény után. Ők most elkezdték megtapasztalni ezt a fényt saját maguk között. Megalkottak egy teret, melyhez sokan csatlakozhatnak, amíg egy nap, az Anyaföld és minden lakója Fény nem lesz.

Jó estét.


© Fred Sterling
Contact:
Lightways Publishing
3075 Kalihi Street, Suite 101,
Honolulu, Hawaii
Fordítás: Clarissa
https://univerzumi-tudatossag.blogspot.com/






Kérem minden olvasótól, használja józan ítélőképességét! Kérek minden bejegyzést egy bizonyos fokú tisztánlátással kezelni! Tehát, mindenki maga döntsön az üzenetek hitelessége felől. Mindenki vizsgálja meg az üzeneteket, és kérje ki Szíve véleményét, hiszen sosem téved!
A fordító / szerkesztő nem vállal felelősséget az üzenetek hitelességéért.

Fred Sterling

Fred Sterling

A szerzői jogokra vonatkozóan


Az oldalon található tartalmak felhasználása Kahu Fred Sterling (https://kirael.com/) és a fordító előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.

Köszönöm az együttműködést.

Clarissa