2009. május 19., kedd

Érzelmi test



Szignál Sejt Gyógymód

Érzelmi test: 
gyógyulás vissza a szerelembe / szeretetbe

Kirael mester Kahu Fred Sterling közvetítésével

The Emotional Body: Healing Back Into Love
© Fred Sterling
Contact:
Lightways Publishing
3075 Kalihi Street, Suite 101,
Honolulu, Hawaii
96819, USA
Lightways@Kirael.com
Tel: + 808 952-0880
http://www.kirael.com/,
Fordítás: Clarissa
https://univerzumi-tudatossag.blogspot.com/






KIRAEL: Jó estét. Érdekes időszak most itt lenni ezen a gyönyörű bolygón. Képzeld el, hogy a világban béke van. Ezt mondod: „Kirael mester, ezt nem tehetjük meg. Háborúk folynak. Gyerekek éheznek, és anyák haldokolnak. Nem tudjuk elképzelni, hogy a világban béke van, amikor ezekre a dolgokra gondolunk.” Így beszél az egod. Ha az egodon túlhaladsz, megtalálod a szeretetet [szerelmet] és tudnád, hogy egy gyönyörű, működő, egyensúlyban lévő világ nemcsak hogy elképzelhető, hanem a Teremtő nagyszerűségének bizonyítéka is.

A Teremtő megengedi a lelkeknek, hogy megtapasztalják a tudatosság e síkját, majd hogy távozzanak. Számos lélek áll sorban, hogy meglátogasson egy olyan helyet, mint a Föld. Lehet, hogy még fel is szólítják őket, hogy jöjjenek el ide, és szülessenek meg háborúk által dúlt országban, és hajlandóak legyenek éhezés, vagy betegség miatt meghalni, azért, hogy a világ többi része újra megnyissa szívét.

Több mint tíz éve várok meghívásotokra, hogy egy új szinten beszéljek az érzelmi testről. Egy nyitóbeszédet ajánlok, ami olyan, mint egy ünnepélyes ima. Csukjátok be szemeteket, és engedjétek, hogy ez az ünnepélyes ima megérintse szívetek mélységeit.

Amíg lebegtek a legszebb részecskékre való lebomlásban, melyben a Teremtő Isten Szerelmei vagytok, a Teremtő megadja nektek azt a nagyszerű lehetőséget, hogy eljöjjetek egy olyan bolygóra, mint ez. Akkor erőben és hatalomban átszövitek részecskéiteket, és megalkotjátok terveteket, amit esetleg szeretnétek beteljesíteni ebben az életben.

Nem gondolsz sokat arra, mennyi ideig leszel itt. Reméled, hogy nem tart sokáig, de hajlandó vagy addig maradni, amíg számodra tart az, hogy kiterjeszted a Teremtő megtapasztalását, és így a terv elkezdődött. Amikor megírtad az egész tervet, megalkottad varázslatos utazásod. Azt mondják: „És lőn világosság”. A fény, amit érkezésedkor láttál, annak a napnak a fénye volt, mely napon megszülettél. Az egyik leggyönyörűbb négy testet becsomagoltad a „fátyol-függöny” alap-lényegébe.

Vetted azt a gyönyörű érzelmi részed, azt a részed, ami Istenre oly tisztán emlékszik, és fátyollal vetted körül, az egoval. Ha nem csomagoltad volna be gyönyörű érzelmi tested olyan szorosan, mint ahogy, nem kellene azt kérnünk tőled, hogy maradj itt tíz percre, még kevésbé egy életre.

Négy fényszálat igényel, hogy körülsződd érzelmi tested az ego fátylával. Mégis, még mindig érzed érzelmeid. A Teremtő Isten szeretné ezt; mégis, annak érdekében, hogy felnőjj, és a Teremtő Szerelmének része legyél, és tapasztalj, megbizonyosodik arról, hogy gondolati és fizikai tested olyan kiterjedtek, amilyenek csak lehetnek.

Nem rossz dolog a gondolati és fizikai kifejezésre összpontosítani, a két hordozó eszközre, ami keresztülvisz ezen a dimenzionális utazáson, és megengedi számodra, hogy Teremtő Istened szolgáld. Van ez a gyönyörű és tökéletes tested, amiben megteszed utazásod. Ezt mondod: „Nos, Kirael mester, mi a helyzet az én testemmel? Rákos vagyok.” Barátom, mindez megváltoztatható. Meggyógyíthatod tested szerelemmel. Teremtőd szeret téged, és megadta neked a jogot és a lehetőséget, hogy eljöjj ide, és szolgáld fényének kifejeződését, ami olyan kiterjedt és hatalmas, hogy életed minden napján úgy kéne felkelned, hogy köszönetet mondasz Teremtődnek.

Ébreszd fel, és fedd fel az ego gyönyörű szövetét, ami körülveszi az érzelmi testet. Amikor érzed érzelmeid, érzed Teremtő Istened. Ha azt gondolod, hogy a fizikai és gondolati test erős, sződd az érzelmi és lélek testet velük összehangolva, és szíved megnyílik a fény szövetének hatalmára, erejére.

Utazásod során, amikor erre a bolygóra megszülettél, előtérbe helyezted a szövetet a gyönyörű érzelmi test körül, és minden hetedik évben kétszer annyira körülvetted e fátyollal. Így, hét éves korra, automatikusan két újabb fátyol-függönyt vettél fel magadra, és megérve a 14 éves kort másik kettőt adtál hozzá, és amikor a felnőttkort elérted [21], újabb kettőt.

Számoljunk. Amikor kiléptél a fényre, az egodon négy szint felsorakoztatásával kezdted, és utána további hatot adtál még hozzá. Szóval, amikor betöltöd a 21. életéved, és az a látszat, hogy felnőtt vagy, annyi fátyol-függönyt építettél fel, hogy úgy gondolod, hogy elkezdheted saját utad megalkotni a világban: a karriered, és olyan életet alapítani, amiben minden egészen tökéletes. Lehet, hogy dollár milliókat akarsz keresni, és dollár milliókat szeretnél elkölteni, és sokan közületek sikerrel is járnak. Utána, egy szép napon, valamire ráébredsz. Ezek a fátyol-függönyök, azok a szövetek, amik nem engedték meg neked, hogy nagyon megtapasztald, átéld az érzelmi tested, hirtelen önmagukat letépik, és ezt mondod: „Várj, maradj ott. Szeretek fölényeskedő lenni.” Túl késő. Úgy találod magad, hogy olyan programot hallgatsz [vagy írást olvasol], mint ez is, ezt gondolva: „Ó, Istenem. Itt vagy velem, ugye?” A Teremtő Isten elküldi hozzád az egyik hírvivőjét, és valami ilyesmit fog mondani neked: „Isten hozott az életedben.” Ez a te életed, barátom. Az érzelmi tested szabad.

Az érzelmi test a szerelmed [szereteted] megszemélyesítése. Amikor először eljöttél erre a világra, beletetted a szerelem energiáját a tervedbe, ami arra a síkra, vagy bolygóra rezeg, amiben létezni fogsz. Amikor megkaptad azt a bizonyos meghívást a Földre, átélsz valamit, amit nagyon kevés bolygó, nagyon kevés tudatossági szint tapasztalhat meg valaha is. Megtapasztalhatod, átélheted azt a szerelmet, ami a Teremtő Fényének veleje. Rendelkezésedre áll, és amikor elérsz erre a bolygóra, megvan a jogod hozzá, hogy átéld azt a szerelmet, amit az általam ismert egyik teremtmény sem él át. Ez a szerelem [szeretet] vezérli a másik három testet – fizikai, gondolati és lelki testet. Ezt mondod: „Nos, mi a helyzet az érzelmi testtel, Kirael mester?” A szerelem / szeretet az érzelmi test.

Érzelmeidet a gyökér csakrádba helyezik. A születésedkor látott fény a Teremtő Isten gyökér csakrádban lévő tökéletesen szeplőtlen, makulátlan és érintetlen részecskéje volt. Az érzelmi test vette körül, ami a Teremtő Szerelmével / Szeretetével volt egyenértékű. Azt tetteted, hogy nem létezik. A félelem álarcát rakod rá, ami a legfontosabb út, hogy győzedelmeskedj e Föld síkján.

A legnagyobb félelem, amit valaha is átélsz: az élet, nem a halál. Attól is félsz, hogy megengedd másnak azt, hogy megtudja, hogy szerelemből való vagy. Azt hiszed, ha megmutatod valakinek, hogy tudod, hogyan kell szeretni, bántani fognak. Valahogyan, valaki meg fogja támadni az egyik tested – fizikai, érzelmi, gondolati, vagy lélek tested. Ezért nem ismerik el a lelki emberek [spiritualisták], hogy ők igenis lelki emberek. Félnek megengedni, hogy fényük átragyogjon, és félnek, nehogy valaki felismerje a Teremtő Isten szerelmének egy emberi lénybe történt megtestesülését [inkarnációját].

Sőt, kormányotok azt mondja, hogy nem lehettek szeretettel / szerelemmel telítettek, azáltal, hogy rávesz titeket, hogy háborúba menjetek, és azáltal, hogy nem osztja meg a vagyoni javakat. Hogyan is lehetnél telve szeretettel és ily módon, hogyan ölnél meg bárkit is egy háborúban? Hogyan lehetnél telve szeretettel, ugyanakkor hogyan tudnád nézni azokat a gyerekeket, akik szenvednek az éhség fájdalmától? Ha a szeretetben lennél, ezt mondhatnád: „Látod, hogy ez a gyerek az éhség miatt haldoklik? Szeretném, ha a világ látná, mert lehet, hogy legalább ti fogjátok érezni annak a szükségességét, hogy kinyissátok tárcáitokat, hogy segítsetek.”

Kifejeződésetek alapvető része a szerelem / szeretet. Ezért jöttetek ide. Pillants be létezésed lényegébe, és látni fogsz egy gyönyörű aranyrészecskét rezegni. Lépj be testedbe a szerveiden és sejtjeiden túl. Pillants meg egy energia foltot, részecskék halmazát, és figyeld meg a közepét. Látni fogsz egy részecskét, ami olyan, mint egy arany energia fény darab. Sugárzik és ragyog. Nézz rá. Istent látod, a Teremtő Szerelmét, és ez benned van.

Legközelebb, ha dühödben felemeled energiád arra, akit szeretsz, vagy a szomszédodra, emlékezz, hogy abban a személyben is, és benned is megtalálható Isten Szerelme. Kicsit mérges leszel Istenre, és egy kissé megtagadod Istent. Érzelmi tested a legfontosabb a négy tested közül. Mit gondolsz, miért van olyan közel a fizikai kifejezésedhez, ahhoz a kifejezéshez, ami mutatja, hogy egy emberi megtapasztalás részese vagy? Az érzelmi tested azért van olyan közel a fizikai kifejezésedhez, mert te a szerelem / szeretet érzelmi kinyilvánítása vagy. Elrejtheted ezt a szerelmet /szeretetet, de amikor eléred a végső gyógyulást (amitől a legjobban félsz) és kinyitod lelki szemed, meglátod Teremtő Istent, ahogy vár rád, hogy visszatérj szerelmébe /szeretetébe, ekkor elveszíted félelmed, és megtalálod szerelmed / szereteted. Ezt hívjátok itt a halál folyamatának. Mi ünnepnek hívjuk, mert ekkor ismered fel, hogy minden oly tökéletes. Ekkor ötven milliárd dollár semmit sem jelent neked. Ekkor ismered fel, hogy az a kis részecske, amit közel ötven, hatvan, hetven, nyolcvan évig hordozol az egyetlen dolog, ami egészen más. Ekkor ismered fel, hogy az élet eredménye az öröm, és az érzelmi hullámvölgyek ajándékok voltak számodra. Ekkor gyógyulsz meg. Ez egy végső gyógyulás, egy gyógyulás, ami akkor következik be, amikor belépsz a Teremtő Fényébe.

Ezt mondod: „Kirael mester, vigyázat! Azt sugalmazod, hogy az emberek jobbak lesznek a halál után, mint élve?” Sosem halsz meg. Mindig élő vagy, újra, és újra, és újra. Először is, emlékezz: Ha elmúltál 21 éves, hat erő van, amivel dolgoznod kell. Ez azt jelenti, hogy van két önvalód a nulla és hét éves kor között. Van még két gyermeki önmagad a hét és 14 éves kor között, és a ti földi síkotok törvényei szerint [USA], van még két gyermeki önmagad 14 és 21 éves kor között. Van hat élő gyermek, akivel dolgoznod kell, és mindegyiknek dolga van veled.

Ezt mondod: „Ó, Istenem. Azt hittem, hogy csak egy gyermeki énem van, amin dolgoznom kell.” Legalább hat van, és ha beleveszed az összes változatot, valószínűleg még van egy pár. Kérded: „Mi a helyzet az előző életekkel, Kirael mester?” Amikor erre a világra jöttél, négy gyönyörű fátyol részecskét csomagoltál magad köré. A négy részecske, vagy szál közül az egyik, bárhová elvisz a nyolcadiktól a nyolcszázadik előző életedbe, abban az esetben, ha szeretnél dolgozni velük egy kicsit, amíg itt vagy.

Kezd mélyebbé válni [a téma]. E négy szál egyike hordozza azt a szálat, ami a legfontosabb életed. Például, az érzelmi tested egy szála esetleg egy lemuriai életútban rezeg. Amikor felismered, hogy érzelmi testedet elfoglalhatja a szeretet / szerelem, rájössz, hogy az az ember lehetsz, aki Lemuriában voltál. Ünnepelhetsz. Az ünneplés nagyon úgy hangzik, mint a ceremónia. Szóval, mondjuk, ünnepelhetsz szertartásosan. Ünnepelj úgy, hogy ezt mondod: „Érzem a Teremtőm Szerelmét / Szeretetét magamon belül.” Ha érezni tudod magadon belül, akkor bizonyára a Teremtőd Szerelme / Szeretete vagy. Ha érzed ezt a szeretetet, ez megváltoztatja életed. Ezt feleled: „Félek, Kirael mester. Túlságosan félek, mert valaki el fogja tiporni szeretetem / szerelmem.”

Hadd tiporja. Ha valaki mérges rád, mert te a Teremtő Isten egy részecskéje vagy, és mert szeretsz, ez lesz életed legbüszkébb pillanata, hogy megvédheted azt a gyönyörű energia mintát, amit Szerelemnek / Szeretetnek, vagy Teremtőnek hívnak.

Nem akarod mindig az igazat mondani, mert néha az igazság valakit megbánt. A Szeretet / Szerelem az igazság. Azok számára, akik félnek szeretni és szeretve lenni: nincs elég félelmed ahhoz, hogy megakadályozd Teremtődnek, hogy szeressen. Ahogy kisétálsz erről a földi síkról, félsz elveszíteni a szeretetet, ami jöhet akár a barátodtól, barátnődtől, fiadtól, lányodtól, nagypapádtól, vagy nagymamádtól. Egyetlen egy szereteted van, amit nem tudsz elveszíteni, mivel magaddal hoztad. Te vagy ez a Szeretet / Szerelem. Beburkoltad az érzelmi testedbe. Amikor többé nem félsz attól, hogy az igazat mondd, vagy azt mondd, hogy „Szeretlek” valakinek, aki nem a rokonod, ünnepelheted, hogy élsz.

Nőjetek fel még ma. Legyetek nagyszerű hatalmas szerelmes [szerető] részecskék. Jól nézzétek meg fizikai, érzelmi, gondolati és érzelmi világotokat, és mondjátok: „Mi van, ha lerombolom a fátylakat, és átszövöm szeretetem / szerelmem mind a négy testemen keresztül? Mit változtatnék meg vele ma?”

Meg tudnád teremteni azt az életet, amit mindig is akartál. Életed oly kristálytiszta lenne számodra. Nem félnél a haláltól. Nem félnél egy szétszakadt románctól. Semmitől sem félnél, mert tudnád, hogy a benned lévő szerelem / szeretet örökkévaló. Fenntartja magát kinn a világban… Szeretet venne körül, és ezt éreznéd. Nyilvánvaló lenne. Valószínűleg nem lesz meg a bátorságod ezt megtenni, de csak gondolkozz el rajta egy percre: nincs félelem, csak szeretet / szerelem. Lehet, hogy ez az én imám érted – hogy megengedd magadnak, hogy állandósítsd szereteted / szerelmed.

KÉRDÉS: Milyen szerepet játszik az érzelmi test a gyermeki önvalónk viszonylatában? Ahogy a gyermeki önmagunk felébred bennünk, milyen színek és hangok szövik át az érzelmi testet?

KIRAEL: Először is, gyermeki önvalód a szeretet / szerelem gyümölcse. Mégis, minden gyermeki énnek van egy fátyol-függönye, hogy megvédje magát azoktól, akik bántalmazzák. Például, azt mondod a benned lévő négy éves önmagadnak: „Hogyan lesz valaha is jó életem, ha te nem hozod rendbe?” Nos, ez a gyermeki önmagad egy pillanatra rád mered, és utána eltűnik, mert „elfüggönyözte” magát. Azért, hogy foglalkozz egy gyermeki énnel, találd meg azt a bizonyos kis szeretet részecskét, és hagyd, hogy elmerüljön a gyermeki önvalódban. Engedd, hogy a gyermeki én érezze a szeretetet. Szeresd.

Amikor a gyermeki én megpróbál információt adni neked, mondd: „Várj, csak; még egy kis szeretet, először.” A gyermeki önvaló ezt mondja: „El kell mondanom neked ezt.” Szakítsd félbe, és mondd: „Várj, csupán engedd meg nekem, hogy egy kicsit jobban szeresselek”, és minden alkalommal mondd el ennek a gyermeki valódnak: „Engedd meg, hogy egy kicsit jobban szeresselek”, és fátyol-burka lebomlik. Ekkor ez a kicsi négy éves én ezt fogja mondani: „Tudod, mit? Megadom a választ életedre.” Egy egészen új ébredést érsz el. Ha eddig a gyermeki önmagaddal foglalkoztál, és még nem romboltad le fátyol-függöny burkát, rombold le. Bízz bennem, lerombolható. Amikor ezt megteszed, az energia, amit megtapasztalsz, a szeretet lesz, és amit érzel, jobb lesz, mint az a szeretet / szerelem, ami közted és társad közt valaha is volt ezen a bolygón.

KÉRDÉS: Mélyrehatóbban elmondanád, hogy hogyan tehetünk szert az egyes „fátylakra”, és hogyan dolgozzunk ezekkel a fátylakkal a gyermeki önmagunk különböző állomásain?

KIRAEL: Ezek a fátyol-függönyök hozzáférhetőek számodra, hogy átsegítsenek terved különböző szempontjain. A jó és rossz dolgok, amik veled történtek gyermekkorodban, tökéletesen történtek. Lehet, hogy nem voltak hibátlanok, de tökéletesen történtek, azért, hogy megélhesd terved. Ezek a fátylak nem rosszak. Amikor saját belső szentélyedbe be tudsz lépni, és önmagad szentélyében leülhetsz gyönyörű gyermeki éneddel, utána ráveheted őt, hogy érezze azt a szeretetet, amit vele megosztasz – ekkor ő felizzik, és részeddé válik.

Egész idő alatt gyermeki önmagad védelmezett téged. Nem akarja, hogy emlékezz arra a napra, amikor valaki megütött, vagy arra a napra, amikor valaki életedben először okozott fájdalmat. A „fátylat” arra szánták, hogy megvédelmezzen titeket ezektől az emlékektől, de amit még elvégez az, hogy megvéd attól is, hogy arra is emlékezz, hogy ez pusztán egy élettapasztalat volt, ami úgy volt tökéletes. Ha egyszer ráveszed gyermeki önvalóid, hogy szeressenek téged, és te is szereted őket, megmutatják majd neked a kezet, amint megüt, de nem fogod érezni az ütés fájdalmát. Inkább, követed ezt a kezet, és mielőtt megüt, kitérsz útjából, és követed annak a személynek a testéig, akihez tartozik, és látni fogod csalódottságát és dühét, és azt, ahogyan azzal az emberrel bántak. Ezt gondolod: „Ó, Istenem, ő nem volt rossz ember. Ő egy olyan ember volt, akit több rétegben «elfátyoloztak».” Határozd el, hogy nem szeretnél ilyen sok „ego-fátylat” felvenni magadra, és az a kicsiny négy éves ragyogva fog rád mosolyogni. Imád téged, mert ismeri Teremtő Istent, és megengedte, hogy meglásd az igazságot. Menj ki a világba, és amikor látsz egy barátot, aki el akarja náspángolni kicsi gyermekét, mondd neki: „Tudod, mit? Mielőtt ezt megtennéd, kérdezhetek tőled egy kérdést? A fizikai erőszaknál van jobb módszer?”

Meg fogod változtatni a gyerekeket és szüleiket …

KÉRDÉS: Néha az elkülönülés mélységes szomorúságát érzem. Elvinnél minket az egyik csodálatos gyógyító utazásodra?

KIRAEL: Olvasd el a nyitóbeszédet, ami az aranyrészecske megtalálásáról szól, és hozzáadom még a következőket is. Amikor csalódottnak, frusztráltnak, lekapcsolódottnak és nem-középpontosítottnak érzed magad, az egodat éled és tapasztalod meg. Amikor észreveszed, hogy egod dolgozik, veregesd vállon magad. Végtére is, hosszú ideje teszel dolgokat, amik nem annyira helyesek, és ezt most észre is veszed.

Észreveszed a munkálkodó egod, amikor Isteni önmagad, Teremtőd Szerelme / Szeretete előtör belőled. Mondod ekkor: „De Kirael, még mindig elkülönülve fogom érezni magam.” Azért fogod elkülönülve érezni magad, mert elkülönülsz a régitől, és belépsz az újba. Az egod egy kicsit harcol majd veled, mert nem akar a szeretet / szerelem új terébe lépni. Az egod nem akar belekeveredni a szeretetedbe / szerelmedbe. Ott nem tud létezni. Szétoszlik, elolvad, és csakúgy, mint te, próbálja megtartani az emberi létet. Nem akar meghalni. Mégis, amikor túljutsz az egodon, felismeri a szeretetet /szerelmet, és újra Teremtő Isten lesz.

Amikor a félelmet érzed, végy egy mély levegőt. Mielőtt egy haragos, ítélkező, vádaskodó szót mondanál, mielőtt valami negatívat tennél vagy mondanál, végy egy mély prána lélegzetet, és nem leszel képes sok negatív szót mondani.

Érezd, ünnepeld és éld át az elkülönülést. Ebben a pillanatban mondd magadnak: „Milyen érzés ez az elkülönülés? Akarom érezni, átélni, élvezni, beburkolni magam vele, ízlelgetni” – elkezdesz nevetni, mert rájössz, hogy ez te vagy. Te vagy az elkülönülés, és ha ez te vagy, te irányítod.

KÉRDÉS: Nemrég éltem át egy komoly kapcsolat szétbomlását, és egy döfést érzek az érzelmi testemben, szomorúságot érzek. Hogyan tanulhatom meg, hogy elfogadjam a kapcsolat elvesztését, és hogyan szabadítsam fel magam érzelmileg, hogy továbbléphessek?

KIRAEL: A Teremtő Isten azért küldött ide, hogy mindenen keresztül fejlődj, amin csak tudsz. Ha egy kapcsolatban vagy, és ez valahogyan szétesik, akkor megtanultál mindent, amit tudtál ebből a kapcsolatból. Ezt mondod: „Mi a helyzet akkor, ha én nem akartam elhagyni ezt a kapcsolatot? Mi a helyzet, ha a társam választotta azt, hogy elmegy?” Ez nem történhet meg ilyen módon. A fejlődő energia érdekében, amit ti kapcsolat befejezésének hívtok, mindkét félnek el kell jutni ahhoz a felismeréshez, hogy ez már többé nem fejlődő, ami azt jelenti, hogy többé nem gyarapodtok a kapcsolatból.

Voltak emberek, akik kérdezték: „Hogyan lehetséges, hogy ilyen megtört szívűnek érzem magam? Hogyan lehetséges, hogy minden egyes alkalommal, ha rá gondolok, szenvedek?” Ez azért van, mert azzal a személlyel élted életed, odaadtad neki szíved, lelked, és mindened, és ő ezt nem viszonozta. Amikor partnered elhagy, úgy érzed, mintha elvitte volna szíved és lelked, és szeretnéd üldözni ezt a személyt, mondván: „Még nem fejeztem be veled”, de igenis, már befejezted ezzel a személlyel. Partnered már elvett tőled mindent, amit tudott. Már nem kell több neki. Amikor kapcsolatod véget ér, ismerd fel, hogy belül nem törtél meg; csupán a külső világod tört meg, és ez a kapcsolat hitette el veled, hogy függtél tőle.

Isten Teremtő Fényeként a szerelem / szeretet okán nem tudsz függni egy másik személytől. Csupán önmagadon belül találhatod meg a szerelmet / szeretetet. Szóval, mielőtt üldöznéd partnered, ülj le a leggyönyörűbb önmagaddal, és mondd: „Tudod, mit? Tökéletes vagyok, és ha ez a személy nem akar velem lenni, és segíteni nekem fényesíteni ezt a tökéletességet, nem érdemes az én szerelmemre többé. Az én szerelmem csak annak adom, aki kedvesen tudja viszonozni, és e nélkül, nem érem be kevesebbel. Figyelni fogom azt a lényt, aki eljön, és meglátja és érzékeli a belső szerelmem, és segíteni fog kitisztítani a kis sérüléseket, karcolásokat a felszínemen. Amikor kitisztítjuk sérelmeim, együtt tesszük ezt, és amikor mindketten keresztüljutottunk rajta, mi leszünk a legragyogóbb gyönyörű drágakövek, amiket Isten valaha is megalkotott. Senki sem fogja lerombolni a kapcsolatot. Teremtő Isten egy részecskéje vagyok, és ennélfogva semmi mást nem érdemlek, csakis a tökéletes legjobbat.” Meg kell értened ezt: amikor egy kapcsolat véget ér, azt jelenti, hogy nem ez volt a legjobb számodra. Megérdemled a legjobbat.

Fordulj magadba, és tanuld meg szeretni magad mindenért, ami vagy. Koncentrálj erre oly teljesen, hogy megengedd annak a másik energiának, hogy elillanjon a gondolati folyamataidból. Összpontosíts önmagad szeretetére. Tégy meg dolgokat magadért, és várj egy másik partnert, aki előtted feltűnik majd; csak ekkor nem lesz annak az egyik másolata, aki most elhagyott. Ez a partner a te másolatod lesz. Megkétszerezi szereteted, és amikor elveszítesz egy kapcsolatot, és ez fájdalmat okoz, tudni fogod, hogy számodra itt az idő a továbblépésre. A következő kapcsolat jobb lesz.

KÉRDÉS: Térjünk rá arra a munkára, amiben nem érzi jól magát valaki. Segítenél nekem abban, hogy arra az erőre összpontosítsak, amivel most rendelkezem, hogy ne ismételjem meg régi mintáim, és szeressem magam eléggé annyira, hogy csak legyek?

KIRAEL: Néha életutadon eljutsz egy pontra, amikor többé már nem kell azt az utat folytatnod. Amikor tudod, hogy ideje megállni. A foglalkoztatni [employ] szó annak a másképpen való kifejezése, hogy munkád egy „emocionális [érzelmi] és mentális játék”[e-m-play], ami az emberi létezés furcsa, extravagáns természete.

Tegyük fel, hogy van egy állásod tíz, tizenöt, húsz éven keresztül, megkapod rendszeresen a fizetésed, és utána kirúgnak. Játszd át ezt a következő szintre. Ünnepeld, hogy elveszítetted állásod. Te a Teremtő Isten egy fénye vagy. Tökéletesen rosszul semmit sem tudsz tenni, mert minden tökéletesen igazodik a következő dologhoz, amit tenni fogsz. Az egod rendszere ezt fogja mondani: „Tudod mit? Ha megünneplem, hogy elveszítettem ezt az állást, felveszem azt a rossz szokást, hogy minden állást elveszítek ugyanígy, azért, hogy ünnepelni tudjak.” Nem ez az igazság. Elveszíted a bevételed megteremtésének bizonyos módját, mert van valami nagyobb számodra, és ez olyan hatalmas, ami egy kicsit megijeszt.

Ezt mondod: „De Kirael mester, nem akarok félni.” Az emberi lény részed fél. Egy nap, mindenki belenéz az élet-tükrébe, és lát grandiózus dolgokat, amik visszatükröződnek, és amikor ezt meglátja, egy kicsit megijed ezektől. Nem soknak van meg a bátorsága, hogy felemelje jobb lábát, és az új lehetőség irányába lépjen. Ne hagyd abba, hogy egyik lábad a másik elé teszed, amíg nem érzed, hogy egy kicsit gyorsabban lépkedsz a lehetőség irányába. Hirtelen, repülni fogsz, és amikor már szárnyalsz, ott is vagy.

Ebben a gyönyörű új kalandban landolsz, és amikor visszanézel, könnyekben törsz ki, mert olyan sokáig vártál, hogy megtedd az első lépést. Amikor futsz, és utána kitárod szárnyaid és repülsz, emlékezni fogsz más életek idejére és terére, amikor volt bátorságod a felhők felett szárnyalni, amikor volt bátorságod egy sziklán landolni, hátat fordítani, és megtenni utad. Ez minden, amit tehetsz. Nem mehetsz vissza, mert már láttam, hogy megtetted azt a bizonyos lépést. Jobb lábaddal lépj előre, és utána a ballal, majd szaladj, és utána szárnyalj. Megéri.

KÉRDÉS: Mi a különbség aközött, ha boldogság miatt sírunk, amikor szívünk elérzékenyül, és amikor fájdalom és bánat miatt sírunk, és az utóbbit hogyan tudjuk gyógyítani.

KIRAEL: A sírás kizárólag az érzelmi testből jön. Az érzelmi test csupán szeretetet tud magában hordozni. Nem tud haragot, dühöt, veszteséget, vagy rossz érzéseket tárolni. Szóval, amikor sírsz, szeretetből sírsz. Most ezt mondod: „De mi a helyzet, ha akkor ismerjük fel a szeretetet, amikor éppen a gyermekünket veszítjük el, aki visszatért a Teremtőhöz.” Nem a veszteség miatt sírsz. Szeretetből sírsz. Tudod, hogy gyermeked nagyobb biztonságban van, mint amilyenben valaha is volt itt, amíg te gondoskodtál róla. Sírsz, mert gyermeked visszatért Istenhez. Ezt mondod: „Rendben van, de azért sírok, mert érzem a veszteséget.” Nem, nem a veszteséget érzed. Érzed sebezhetőségét annak, hogy te magad fény vagy, és felismered, hogy ez a gyermek visszatért a fénybe. Még mindig ebben az emberi tapasztalásban rezegsz, és emiatt sírsz. Ezt mondod: „nos, mi a helyzet, ha volt egy kapcsolatom, ami éppen most ért véget?” Azért sírnál, mert tudnád, hogy felszabadultál, hogy egy újat találj.

Ha sírsz, szeretetből [szerelemből] sírsz. Ha fájdalmat érzel, ez azért van, mert szereteteden kívül kerültél és létrehozod a fájdalmat magadnak. Találkoztál már valaha olyan emberrel, akinek mindenre pozitív válasza volt, amit mondtál? Tudom, hogy médiumom megőrjíti az embereket. Azt mondják neki: „Anyukám most távozott közülünk el, és olyan szomorú vagyok.” és médiumom ezt válaszolja: „Ó, és ez gyönyörű volt?” Erre ezt felelik: „Hogy? Hogyan lehet ez gyönyörű? Azt mondom neked, hogy édesanyám meghalt.” Még mindig ezt mondja: „Tudom, és elképzelem, hogy távozása bizonyára olyan nagyszerű dolog volt számára. Miért nem tudod ezt megünnepelni vele?”

Legközelebb, ha harag, vagy veszteség miatt sírsz, és ezt mondod az első embernek, akit meglátsz: „Nem bánja, ha a vállán kisírom magam?” Fogadok, hogy ez az idegen karjaival átölel, oly szorosan, hogy képes leszel kiönteni érzelmeid. Valaha is észlelted, hogy miután mély, teljes zokogásban törtél ki, mindig egy kicsit jobban érezted magad? Amikor visszatartod sírásod, szenvedsz. Ezt mondod: „Ó, a kapcsolatom megszakadt. Elmenekült tőlem.” Sírj, de, ha sírás közben ezt gondolod: „Ez a fiú semmiképpen sem érdemelt meg engem…”, akkor nem sírsz! Egyezkedsz, és tudod, mit? Nem figyelünk rád. Sírj, és meghallgatunk. Sírd ki magadból, mert a könnyek a szeretet megnyilvánulásai. Azok a könnyek, amik legördülnek arcodon a belőled kiáramló szeretet [szerelem] fizikai kifejezésre juttatása. Nem sírhatsz érzelem nélkül, és ha az érzelem a szeretet, kiengeded a szeretetet a világba. Szóval, sírj hangosan, keményen, és elég mélyen, és emlékezni fogsz arra, ki vagy valójában. Te vagy a Teremtő Isten megtestesülése [inkarnációja]. Ünnepeld ezeket a könnyeket. Megérintheted őket, nyelveddel felfoghatod, megízlelheted és szeretheted őket.

Mi lenne, ha kivennéd a tapasztalásból a „bánkódás folyamatát” szavakat, és inkább a „szeretet kifejezésének” hívnátok. A bánkódás azt jelenti, hogy neheztelsz valakire, hogy elment, vagy azért neheztelsz, mert neked kellett távoznod. A neheztelés a bánathoz köthető. Amikor sírsz, és ezt mondod magadnak: „kinyilvánítom szeretetem minden módon, ahogyan csak tudom.” A férfiak sok felgyülemlett dühvel és haraggal bírnak, mert nem jók a sírásban. Amikor szeretetet [szerelmet] bírsz, megríkat, és ez megtisztítja a testet és lelket egyaránt.

Nem javaslom azt, hogy végy két sírást, és reggel hívj engem – ahogy a médium mondaná – hanem ne bántsd magad azzal, hogy azt hiszed, valami baj van könnyeiddel. A bánat mondatja azt, hogy nem fogadod el, mi történt, és egy nap el kell fogadnod, mert előtted van. Akár egy kapcsolatot veszítettél el, akár valaki eltávozott, hazatért a Teremtőhöz, ha sírsz, megtalálod a gyönyörűséget, ami benne van.

KÉRDÉS: Az érzelmek hogyan szövik át a sejt-tudatosságot, hogy vissza meggyógyítsanak a bennünk rejlő Teremtő Szerelmébe [Szeretetébe]?

KIRAEL: Szőheted az érzelmi jelenlétet, és berakhatsz gondolatokat a sejt-tudatosságba azáltal, hogy felismered, azért, hogy egy sejtekből álló tudatosság legyél, az egyik legbonyolultabban megszőtt tapasztalat-vállalkozásnak kell lenned. Annak érdekében, hogy bonyolult emberi lény szövete légy, minden sejtet a szeretet [szerelem] részecskéjével kell összeöltened. Testedben minden sejt a szerelem szövetének lenyomatával bír. Ennélfogva, amikor egy gondolat felmerül benned, a gondolati folyamataidban: ez lehet a varázskulcs, ami megnyitja a lehetőségek kincsesládáját. Ebben a kincsesládában egy másik ládika van, melynek kulcsa a tetején hever. A gondolati energia felbukkanása a kulcs, ami nyitja az első ládát. Szükséged van bátorságra, hogy behelyezd a kulcsot a második ládába. A kulcsot beillesztették sejt-tudatosságodba, ahol minden lehetőség található, ami valaha is létezett számodra. Ekkor gyógyulsz meg. Ez az a kulcs, amit ráfordítottál, és ez az a kulcs, amit mi mindannyian keresünk.

KÉRDÉS: Ha az érzelmi test meggyógyult, ez azonnal megnyilvánul a fizikai test gyógyulásával? Egyedül az érzelmi ügyek a felelősek a problémák megoldásáért, vagy más eszközök, mint a Szignál Sejt Gyógymód technikák szükségesek, hogy eltávolítsuk a kérdéses ügyet a testből?

KIRAEL: Nem, nincs szükséged a Szignál Sejt Gyógymódra, ha magadnak is meg tudod tenni. Legtöbben közületek nem hajlandóak megtenni maguknak. Ezért ilyen fontosak számotokra a Szignál Sejt gyógyítók. A Szignál Sejt Gyógymódban, szerelmes leszel a gyógyítóba, és nem azért, mert a Szignál Sejt Gyógymód jobb, mint bárki más gyógyítási formája, hanem azért, mert a szerelemre [szeretetre] alapoz, és a Föld síkján a legtöbb ember mostanában nem kap túl sok szeretetet.

Ha izületeidben, vagy izmaidban rendellenesség van, és még rá kell jönnöd élettervedre, a Szignál Sejt Gyógymód működni fog, mert e terv valóságának csorbítatlan sejt-tudatosságába hatol. Amikor életterved valóságának teljességét felismered, megérted a tökéletességet, amiben minden egymással összefonódott, összeszövődött. Bepillanthatsz a szövet belsejébe, és láthatod az alkalmazott fényrészecskékre bontását. Amikor látod az alkalmazott fényt, felismered az összekötő erőt minden más terv között, ami különbözik attól a fájdalomtól, amit könyöködben, vagy térdedben érzel. E más tervek a sejtekből álló tudatosság egészét átöltögetik.

A rosszul kapcsolt sejtek magukat nem helyesen igazították a szerelemhez, és kaotikus energiákat okoztak a területen. Ez a kaotikus energia addig keresgél, amíg nem talál egy gyenge pontot, hogy valósággá váljon. E gyengeség az a valóság, ahová irányítod energiád. Látod, a Szignál Sejt Gyógymód követi a gyengeséget a feloldás pontjától, és ebben a bizonyos esetben, a térd minden sejtjének tudatosságán keresztül teszi, nélküled, Szignál Sejt gyógyító nélkül, anélkül, hogy te tisztában lennél róla. Tudásod alkalmazásával, a szereteted megtapasztalásával, egyik sejtről a másikra utazol, és a folyamatot teljes egészében meggyógyítod.

KÉRDÉS: Hogyan hozzam át a szeretetet oly módon, hogy megrendülés nélkül kommunikáljon?

KIRAEL: Amikor a szerelem [szeretet] emelkedett érzelmét és a szomorúságot érzed, ami néha elkíséri, a kettősség energiájának végső szakaszait érzed. Ekkor engeded meg az érzelmeknek, hogy szabadon kiáramoljanak. A kettős energiának keresztül kell húznia a szomorúságot a sejt-tudatosságon, ami a mátrix energia egymást követő rétegeivel rendelkezik. Amikor ugyanabban az időben érzel szomorúságot és emelkedett hangulatot [eufóriát], a rétegeket szétválasztották a sejt-tudatosságokban. Lehet, hogy kialakítottad ezeket a fájdalmakat, amik tíz, tizenöt, húsz, harminc, negyven, ötven, vagy hatvan éve fájnak, és amikor megérzed a szerelem [szeretet] nagyszerű érzelmét, az átsöpör a testen, és mindent, ami nem szerelem felkutat, és felszabadít. Ez az energia nem szabadítható fel anélkül, hogy ne érzékelnéd a szomorúságot, ami azzal jár, hogy elengedsz valamit, amire többé nincs szükséged. Annak az elengedése, ami nem szükséges többé, a legnagyszerűbb ünnep a világban. Érzelmeid csak akkor tudnak teljesen rendeződni, illeszkedni, amikor ez megtörténik. Mit gondolsz: nem akarod elengedni, utána éppen elengeded, majd az ünneplés könnyekben tör ki belőled. Következésképpen, annak a legkisebb részecskeértéke, hogy többé valamit nem akarsz, valósággá lesz, azáltal, hogy összpontosítani tudsz életed többi részére. Nincs dolog, amit rossz érzelemnek mondhatnánk. Csupán rossz gondolatok lehetnek, amiket behelyeztél az érzelmekbe.

Ha megengeded az érzelmeknek, hogy fennmaradjanak anélkül, hogy megpróbálnád teletömni őket mentális gondolatokkal, a sejtekből álló tested egészében a béke és harmónia értékeit találod majd. Megünnepled azt a félelmet, ami fájdalmas, és szavaid és gondolataid nem töltik meg érzelmeid, mert nem tudják. A gondolatok csupán blokkolják érzelmeidet. Engedd el a gondolatokat. Engedd meg, hogy az érzelmek hadd legyenek azok, amik. Érezz, ne gondolkozz, és még egyszer, megtalálod a szerelmet [szeretetet], fényed leginkább uralkodó erejét.

KÉRDÉS: Sírnunk kell, ahogy az érzelmi testünket gyógyítjuk, vagy lehet csak érezni az érzelmeket, és nem engedni meg a sírást?

KIRAEL: Sokat beszélek a könnyekről, mert elég gyakran mondják ezt az emberek: „Bárcsak ne omolnék össze, és ne sírnék folyton.” Minden alkalommal, amikor a leghalványabb negatívumot is pozitívvá alakítod át, ez hozzávetőleg tizenöt percnyi sírásra érdemes. A következő alkalom során, amikor valamit akár pozitívként akár negatívként is értékelhetsz, válaszd a pozitívot, és építs szeretetet érzelmi testedbe. Tedd ragyogóbbá, fényesebbé. Az érzelmeknek csak szeretete / szerelme van. Nincs bennük gyűlölet, vagy harag. A gondolati testet kell használnod, hogy ezt megtedd. Szóval, minden alkalomkor használd a gondolati tested, hogy találj pozitívumot a negatívumban. Felépíted szerelmed [szereteted] újra, és végül olyan gyakorlottá válsz, hogy mindenben megtalálod a jót, hogy felismersz valamit, ami minden igazság igazsága. Minden jó. Ekkor győznek érzelmeid, és egyetlen könnycseppnek sem kell szemedből legördülni.

Találd meg pozitív fényed, egyensúlyozd ki a jót a jóval, és nemcsak a körülötted lévő életet változtatod meg, hanem a saját életed is megváltoztatod. A kapcsolatok és a pénz csupán annak a melléktermékei, hogy a szeretetben [szerelemben] létezel. Még az egészség is az érzelmeid mellékterméke. Ez nem jelenti azt, hogy sírnod kell. Azt jelenti, hogy fel kell építened érzelmeid, meg kell őket erősítened, és meg kell nekik adnod, amit akarnak. Csupán két dolgot szeretnének: legelsősorban még több szerelmet [szeretetet], utána több bátorítást, több pozitív energiát. Nem kell sírnod, és nem kell meghalnod. Egyszerűen azt kell tudnod, hogy ki vagy, és mit keresel itt. Az élet nagyszerű kalandja, a lenyűgöző ébredés okán vagy itt.

KÉRDÉS: Amikor meghalunk, az energiákat bizonyos rendben elengedjük a négy testünkből; az érzelmi test tartozik az utolsók közé, amit elengedünk a Föld síkjáról?

KIRAEL: Érzelmeid nem mások, mint a tiszta szerelem [szeretet]. Szóval, amikor készülődsz, hogy elhagyd ezt a folyamatot, – amit én inkább szeretek ünneplésnek és örömteli továbbhaladásnak nevezni, mint halálnak – a lélektested belép a sejt-tudatosságba, hogy leállítsa azt. Ekkor a gondolati test beburkolja a teljes folyamatot, és ahogy a fizikai test leáll, az érzelmi test magába szív mindent a szerelembe.

Szóval, mielőtt kiszállnál erről a kis helyről, amit Földnek hívtok, a szerelemre emlékszel. Ezért van az, hogy oly kevesetek fordul vissza, ha egyszer elkezdte az úgynevezett halál-folyamatot. Amikor szerelemmé [szeretetté] válsz, felismered ki vagy, és nem tudsz meghalni. Csak élni tudsz egy fényesebben ragyogó helyen.

Zárszó

Ha meg akarod változtatni életed, engedd meg érzelmeidnek, hogy azok legyenek, ami te vagy. Az élet egyszerűségében, minden érzelmed te magad vagy, mert te magad vagy a saját szereteted [szerelmed], és szerelmed/ szereteted nem más, mint a saját alkotó [kreatív] önmagad. Hadd ragyogjon benned a Teremtő, amíg a világ olyannyira nem lesz fényesen ragyogó és nem lesz telve olyannyira a szerelem kinyilvánításával, hogy az egész világ félelem nélkül érezze az élet lüktetését. Fel fogod ismerni, hogy többé nem kell újra mogorvának lenned. Soha többé nem kell újra ráncolni homlokod, mert az élet megéri azt, hogy minden nap megünnepeljék. Kezdd el még ma. Engedd meg magadnak, hogy átérezd annak a zenéjét, ahogy mindenkit külön-külön egy nagyszerű és szeretetteljes MAHALO[1]-val köszöntök.

Jó estét.


© Fred Sterling
Contact:
Lightways Publishing
3075 Kalihi Street, Suite 101,
Honolulu, Hawaii
Fordítás: Clarissa
https://univerzumi-tudatossag.blogspot.com/






Kérem minden olvasótól, használja józan ítélőképességét! Kérek minden bejegyzést egy bizonyos fokú tisztánlátással kezelni! Tehát, mindenki maga döntsön az üzenetek hitelessége felől. Mindenki vizsgálja meg az üzeneteket, és kérje ki Szíve véleményét, hiszen sosem téved!
A fordító / szerkesztő nem vállal felelősséget az üzenetek hitelességéért.

Fred Sterling

Fred Sterling

A szerzői jogokra vonatkozóan


Az oldalon található tartalmak felhasználása Kahu Fred Sterling (https://kirael.com/) és a fordító előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.

Köszönöm az együttműködést.

Clarissa