2009. május 6., szerda

Szenvedély




Kirael mester a szenvedélyről

Kirael mester Kahu Fred Sterling közvetítésével

Master Kirael on Passion
© Fred Sterling
Contact:
Lightways Publishing
3075 Kalihi Street, Suite 101,
Honolulu, Hawaii
96819, USA
Lightways@Kirael.com
Tel: + 808 952-0880
http://www.kirael.com/

Fordítás: Clarissa
https://univerzumi-tudatossag.blogspot.com/





KIRAEL: Ahhoz, hogy a szenvedélyről beszélhessünk, először fel kell fednünk, hogy honnan is ered a szenvedély. Kezdjük azzal, hogy arra a szenvedélyre tekintünk, ami megalkotta világotokat, és azokat, akik azt lakják. Hogy ezt megtegyük, barátaim, először vissza kell mennünk addig a pontig, amikor az idő nem létezett. Vissza kell mennünk abba a térbe, ahol az energia legegyszerűbb formáit fényrészecskék gyanánt ismerték.

Kezdetben ezek a részecskék céltalanul sodródtak olybéli létezésük örömében, hogy a Teremtő volt minden, ami szükségesnek tűnt. … és akkor megtörtént. Egyik részecske megérintette a másikat, és az eredmény egy közös energiaforma lett. A részecskék fényesen együtt mozogtak, élvezve minden lehetőséget, ami ebből az egyesülésből fogant. Amikor úgy tűnt, hogy ez az út olyan teljes, amilyen lehet, egy harmadik részecske csatlakozott, és megszületett a hármasság fogalma.

Abban a pillanatban azt mondták, a Szeretet [Szerelem] valósággá vált. Attól a perctől kezdve, a szenvedély vezette a Szerelemre [Szeretetre] való emlékezést. Amikor a hang rezgésén keresztül mondták ki a Szerelem szót, és hozzákapcsolták a szív energiájának teljességéhez, tanúi lettek annak a valóságnak, ami az Igazság, Bizalom és Szenvedély Hármassága. Egyszer majd egy szép napon, ez alatt a minden kibontakozó társadalom valóság-erejét fogják érteni.

A Teremtő, abbéli egyszerű vágyában, hogy teremtsen, megengedte a részecskéknek, hogy olyan sűrűségűvé váljanak, hogy kifejlődtek a nap-csillag rendszerek. Először mondom a napot, és utána a csillagot, mert ezt a sorrendet választotta a Teremtő. Először a bolygók lettek, utána az élet következett, ami megengedte a Teremtőnek, hogy megtapasztaljon mindent, amit Ő alkotott. Ezzel született meg az evolúció, mint a lehetőség, ami az egyik olyan legmesteribb tervben játszódik, ami valaha is megfogant.

Ez nem egy elmélet, barátaim, hanem egyszerűen egy mód, amit a Teremtő választott, hogy átéljen mindent, amit Ő teremtett. Ahogy a létezés egyik szintje elkészült, egy újabb kaland érkezett el. Hamarosan a kitörés határán az élet volt, kezdve a növényi élettel, és olyan egyszerű energiákkal, amit ma állatvilágként ismernek.

A Teremtő az alkotás végtelen képességében, hamarosan meglátta annak a szükségességét, hogy megalkossa Önmaga egy részét, Önmaga képére, amiben körülnézhet, hogy mi válik valóra. Ezután, mint Teremtő, fényrészecskék halmaza volt, és Ő azt választotta, hogy képviselteti Magát egy lélek fény formában, és már rögtön vezette is a kibontakozó paradicsomot.

Még Önmaga vibráló fényformájában, hamarosan nyilvánvalóvá vált, hogy a Teremtő még mindig korlátozva érezi magát. Korlátozottsága azon a tényen alapult, hogy nem tudta teljesen értékelni saját teremtéseit, mert hiányzott az a sűrűség, ami azzal rendelkezik, aminek el kellett jönnie. Ily módon megfogant benne, hogy Önmaga részecske-rezgésének további fokozásával, meg tudott formálni egy színpompás energia elrendezést, amit emberként ismernek. A Teremtő annyira fellelkesült azon képessége miatt, hogy minden világ legjobbját keltette életre, hogy meghozta a döntést, hogy ezt az embert egy öt érzékszerves fajnak alkotja meg. Az élet, ahogy ma ismered, elkezdődött.

A Teremtő szenvedélye olyan hatalmas volt akkoriban, hogy kétségtelenné vált: a Szeretet / Szerelem megtapasztalása érdekében egyensúlyt kellett teremteni. Így történt meg, hogy az ember lefeküdt aludni, és oly mélyen aludt, hogy létezésének formája a legteljesebb energiában született meg – az érzelmi szenvedélyben – ami örökké kiegyensúlyozza a férfi energiát. Ily módon a női [energia] megkezdte útját.

Ez visz el minket ahhoz a szenvedélyhez, amit lehetséges, ma mindegyikünk választana, hogy benne éljen, akár a Teremtés részeként, akár képességként, hogy megtapasztalja a Szeretet [Szerelem] igazi jelentését. A Teremtő minden lényegi részének, vagy felsőbb énjének megengedte, hogy átutazzon mindenen, amit Ő megteremtett. Amikor egy lényegi én teljesen tisztában van azzal, hogy hogyan legyen egy fejlődő lélek, megengedett számára, hogy kinyilvánítsa szenvedélyét azáltal, hogy részecskéit felgyorsítja arra a rezgésszintre, ami szükséges az emberi forma megalkotásához.

Itt kezdődik az emberiség azon útja, hogy emlékezzen fényének teljességére. Az emberiség minden lehetséges tapasztaláson átutazik, hogy megértse és felfogja igazi forrását, a Szerelmet [Szeretetet]. Szenvedélyessé válik annak felkutatásában, hogy meggyógyítsa magát, vissza a Szerelembe [Szeretetbe], mintha valamilyen módon valaha is elkülönítették volna ettől. Igazából nem létezik űr, csakhogy ezt érzékeli. Mégis ebben az emberi formában a teljes megtapasztalás az, hogy ráébredjen igaz Forrására, és ez, barátaim, annak a bizonyossága, hogy mindegyikőtök ezen a bolygón valójában ennek a teljhatalmú Teremtőnek egy alakja. Nem tisztázza ez a „testvér” szó jelentését?

Barátaim, a szenvedély egyszerűen csak vágyni a legideálisabb végeredményre minden olyan törekvésben, amiben van szerencséd részesülni életed tervében. A szenvedély az az erő, ami biztosítja, hogy mindenki visszatérjen a Teremtő Fényébe. Mindenkinek önmagán múlik, hogy melyik utat választja.

Képzelj el egy csodálatos színdarabot, amire elmész. Figyeld meg, hogyan követi a főszereplő a rendező utasításait, akit a színdarabot színpadra alkalmazó személy választott, hogy felelős legyen a darabért. A tökéletes játék a színészen, a rendezőn és a szövegkönyvírón múlik. Barátaim, mi a helyzet, ha ez az egész az életről szól? Életed egy olyan színjáték, amit egyetlen egy lény ír, rendez és játszik: TE.

Következésképpen, légy elég szenvedélyes, hogy minden törekvésedben megalkosd a tökéletes végeredményt. Ne elégedj meg azzal, hogy színdarabod valami távoli mesteri energia vezérelje. Használd ugyanazt a szenvedélyt, amit Teremtőd alkalmazott, hogy utad a lehető legtöbb legyen.

Légy a saját életed teremtője. Hagyd, hogy a szenvedély uralkodjon minden vágyad felett. Ebben a pillanatban kezdd újra életed. Ha megtapasztalod a Forrásból az életet, és minden tapasztalatot annak végső határáig emeled, biztosíthatlak, hogy sosem kell megismételned egyetlen egy esetet sem. Az élet örömmé változik, és ebben érezni fogod a szenvedélyt, amiből születtél.

Jó estét


© Fred Sterling
Contact:
Lightways Publishing
3075 Kalihi Street, Suite 101,
Honolulu, Hawaii
Fordítás: Clarissa
https://univerzumi-tudatossag.blogspot.com/







Kérem minden olvasótól, használja józan ítélőképességét! Kérek minden bejegyzést egy bizonyos fokú tisztánlátással kezelni! Tehát, mindenki maga döntsön az üzenetek hitelessége felől. Mindenki vizsgálja meg az üzeneteket, és kérje ki Szíve véleményét, hiszen sosem téved!
A fordító / szerkesztő nem vállal felelősséget az üzenetek hitelességéért.

Fred Sterling

Fred Sterling

A szerzői jogokra vonatkozóan


Az oldalon található tartalmak felhasználása Kahu Fred Sterling (https://kirael.com/) és a fordító előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.

Köszönöm az együttműködést.

Clarissa