2009. május 11., hétfő

Szignál Sejt Gyógymód





Szignál Sejt Gyógymód

The Power of the Signature Cell Healing
© Fred Sterling
Contact:
Lightways Publishing
3075 Kalihi Street, Suite 101,
Honolulu, Hawaii
96819, USA
Lightways@Kirael.com
Tel: + 808 952-0880
http://www.kirael.com/
Fordítás: Clarissa
https://univerzumi-tudatossag.blogspot.com/




A Szignál Sejt Gyógymód ereje

A Szignál Sejt Gyógymód egy nem művi úton történő érintéses gyógymód gyakorlata, mely a „szignál sejt”, vagy Isteni sejt energiájára összpontosít, mely a tobozmirigyben található. Ez a mindennél fontosabb sejt tárolja a sejtszintű tökéletességünk emlékét és egyéni élettervünket. E szignál sejtre való ráébredés hozzájárul ahhoz, hogy visszatérjünk az optimális egészséghez és egyensúlyhoz mind a négy testben: a lélek, gondolati [mentális], érzelmi és fizikai testben.

[A http://www.kirael.com/ oldalon megtalálható, hol tartanak legközelebb Szignál Sejt Gyógymód tanfolyamot – gyakran tart Európa több városában is előadásokat és tanfolyamokat Kahu Fred Sterling.]

Nemzetközileg is híres gyógyító és író, Kahu Fred Sterling, fedezte fel a Szignál Sejt Gyógymódot több mint tíz évvel ezelőtt Kirael mester vezetésével – aki egy hetedik dimenziós vezető mester. Ősi lemuriai bölcsességre alapozva, ez az egységes gyógyítási módszer hatványozottan folytatta fejlődését, mivel Kahu Fred és a módszer képzett gyakorlói a világ minden táján naponta alkalmazzák a Szignál Sejt Gyógymód technikáit nagy eredményekkel.

Ahogy Kirael mester szeretetteljesen magyarázza:

A Szignál Sejt Gyógymód azért olyan hathatós, mert a Teremtő lényegével dolgozik, amely megtalálható a testben: ez a Teremtő-sejt, Isten-sejt, vagy Isten-fényrészecske, bárhogyan is szeretnéd hívni. Ez a folyamat biztosítja a megtestesülés sejtszintű tisztaságát, hogy az felébredjen minden szinten. Ez meghaladja az öt érzékszervet és elősegíti az éter testben történő ébredést és gyógyítást, ahol nem található félelem.

A fény áthatja a szeretet [szerelem] egyetemes erejének egészét, beleértve a megtestesülést is, és ez az, ahol a gyógyulás történik, mind a négy testben – fizikai, érzelmi, gondolati és lélek testben. A fénnyel telítés folyamatában, ráhangolva a szeretet [szerelem] egyetemes valóságára, a gyógyítás egy olyan helyet alkot meg, ahol a rend-ellenesség rezgési szerkezete felbomlik, eloszlik. Amikor ez megtörténik, a rend-ellenesség mágneses elrendezését fel lehet oldani fénnyé, biztosítva a fénynek, hogy elvégezze a gyógyítást. A Szignál Sejt Gyógymód gyakorlója az a komponens, aki összeköti ezeket a valóságokat egy vonalba hangolva.

Rend-ellenesség gyógyítása a sejtszintű emlékekben

Az Isteni-sejt valahogy úgy fest, mint egy szemgolyó, és a tobozmirigyben helyezkedik el, de ez a szem nem tekint ki az emberi világra; inkább egyenesen Teremtőjének világát szemléli. A Teremtő világa az, amin keresztül szerelem lényege áthatol. Az Isten-sejt akkor formálódik meg, amikor a női petesejt és a férfi sperma megtermékenyíti egymást. Eredetileg, az Isten-sejt egyetlen sejtként keletkezik, de felosztja magát különböző sejtekre, ami megalkotja a testet. A testben található minden sejt a Teremtő-sejt, vagy Isten-sejt ismétlése, és minden sejtnek a maga tökéletességében lévő emlékezete van – amit sosem felejt el. A megtestesülés molekuláris szerkezete utána formálódik, majd sejtekből tevődik össze. Az anyaméhben, az Isteni-sejtből, az egyéni emlékeken keresztül megalkotja azt, amit szeretne, hogy ember lehessen. Minden sejt az Isteni-sejt emlékének egy része. Minden emléket a DNS szálak tartalmazzák. Minden sejt a Teremtő-sejtből ered, és a fejlődés minden szakaszában az egyik a másikra épül. Most, a fejlődés és gyarapodás folyamatában minden sejt tudja mely részt fogja alkotni – egy szív-sejt szívvé fejlődik; egy ujj-sejt ujjá növekedik; és így fejlődik és gyarapodik a test. Azon kívül, hogy emlékeznek, mely részt alkotják, a szív, az ujj, vagy bármely más sejt emlékszik az Isteni-sejtre, amiből eredt. Például, a legutolsó sejt a nagylábujj legkisebb részében is pontos másolata az első sejtnek, az Isten-sejtnek. Ebben a folyamatban minden sejtnek van emlékezete. Tegyük fel, hogy gondod van a veséddel. Mindegyik vese sejt emlékszik tökéletességére. Nem tudod elvenni ezt az emléket a sejttől. A vese sejtjei nem működnek a rend-ellenesség, vagy betegség viszonyai közepette, ami azt jelenti, hogy a sejtek minden tőlük telhetőt megtesznek, hogy a test programodat olyan megértésre vigyék, ahol ki tudod javítani ezt a rend-ellenességet, vagy ha nem, akkor alkalmazhatod esetleg ezt a rend-ellenesség folyamatot egy csak oda útra érvényes jegy gyanánt vissza, haza, ha erre vágysz. Emlékezz, a sejtek, amik létrehozták a rend-ellenes vesét, gondolatban az eredeti Isteni-sejt pontos másolatai vagy megismétlődései. Ennélfogva, a test minden egyes sejtje rendelkezik a Teremtő Isten jogával és szeretetével [szerelmével], és minden sejtnek megvan a joga és szeretete, hogy meggyógyuljon bármely adott időben, ha akarja. A sejt sosem felejti el tökéletességét, és nem számít mennyire is tűnik betegnek, vagy rend-ellenesnek. Mondjuk, van egy romló állapotú veséd, és haldoklik. Azok a sejtek, amik meghalnak, sosem veszítik el Isten-fényüket. Amikor elhagyják a Föld síkját, visszatérnek az Isten-fénybe. Nem a semmibe mennek; visszatérnek oda, ahonnan származnak. Minden oda tér vissza, ahonnan érkezett – a Teremtő Isten fényrészecskéibe.

Élet-terv és előző életek

Amikor az Isten-fényrészecske belép a szülői petesejtbe és spermába, magával hozza az egyén élettervét, vagy azt, amit az egyén tenni fog ebben az életben. Minden előző élet emlékét is magával hozza, amihez valaha is kapcsolódott. Az első dolog, amit az Isteni-sejt tesz az, hogy gyökeresen hozzáigazítja az anyai és apai DNS szálakat, eltörölve a szülők élettervének hozzávetőleg 85 %-át, hogy úgy mondjam, azért, hogy saját életterve létezhessen. Nem a szülők élettervét ismétli, hacsak nem részei az egyén élettervének. Ha egyszer újra hazatér, az Isten-Teremtő részed tér vissza a Teremtő fény lényegébe. Addig marad ebben a térben, amíg készen nem áll, hogy visszatérjen, és belépjen egy másik születési folyamatba. Amikor ezt megteszi, visszahozza a fénybe újra minden megtestesülést [inkarnációt], amihez a fényrészecske valaha is csatlakozott.



© Fred Sterling
Contact:
Lightways Publishing
3075 Kalihi Street, Suite 101,
Honolulu, Hawaii
Fordítás: Clarissa
https://univerzumi-tudatossag.blogspot.com/








Kérem minden olvasótól, használja józan ítélőképességét! Kérek minden bejegyzést egy bizonyos fokú tisztánlátással kezelni! Tehát, mindenki maga döntsön az üzenetek hitelessége felől. Mindenki vizsgálja meg az üzeneteket, és kérje ki Szíve véleményét, hiszen sosem téved!
A fordító / szerkesztő nem vállal felelősséget az üzenetek hitelességéért.

Fred Sterling

Fred Sterling

A szerzői jogokra vonatkozóan


Az oldalon található tartalmak felhasználása Kahu Fred Sterling (https://kirael.com/) és a fordító előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.

Köszönöm az együttműködést.

Clarissa