2009. június 22., hétfő

Tudatos Teremtés Tíz Alapelve 02.




A Tudatos Teremtés Tíz Alapelve



Kirael mester Kahu Fred Sterling közvetítésével

THE TEN PRINCIPLES OF CONSCIOUS CREATION
October 2002
© Fred Sterling
Contact:
Lightways Publishing,
3075 Kalihi Street, Suite 101,
Honolulu, Hawaii
96819, USA
Lightways@Kirael.com
Tel: + 808 952-0880
http://www.kirael.com/

Fordítás: Clarissa
https://univerzumi-tudatossag.blogspot.com/

ELŐSZÓ

Gyönyörű bölcsességében és a világmindenség iránti szerelmében, a Teremtő Isten bizonyos bolygókat lakhatónak alkotott meg. A múltban a Teremtő bölcsességében, mikor az Anyaföldnek megfiatalodásra volt szüksége, a Teremtő egyszerűen visszavitte haza minden lényét a Fénybe – lényegében, megsemmisítette a népesség egészét.

Ez alkalommal a különbség, és az ok, ami miatt én itt vagyok, az, hogy a Teremtő, a Földnek nevezett gyönyörű hely iránt érzett szeretetében / szerelmében, elhatározta, hogy egy olyan ajándékot ajánl fel, amit előtte még soha; egy ajándékot, mely oly értékes, hogy közületek csupán azok számára adatik meg a képesség, hogy ezt átéljék és megtapasztalják, akik a legmagasabb szeretetet, szerelmet és fényt keresik. Az ajándék, elmozdítani a Föld síkját a tudatosság egy szintjéről – amit ti harmadik dimenziós útnak hívtok – oda, amit mi Negyedik Fénynek hívunk. És eközben, a Teremtő nem hívja vissza magát újra. Itthagyja magát, hogy átélje e grandiózus váltás szépségét, azáltal, hogy megengedi az emberiségnek, hogy folytassa útját anélkül, hogy hazatérne.

Ezentúl, az olyan energiákat, mint jómagam, és még oly sok mást, elküldték a ti földi síkotokra, hogy elkezdjék a kommunikációt veletek, amennyiben elkezditek megérteni, hogy mi nem egy valami távoli energiaminták vagyunk, amit vezetőknek hívnak. Mi az energiák egy olyan kölcsönösen egymásra ható társadalma vagyunk, akik a szépséggel és a fénnyel jöttek el ide, hogy segítsünk titeket azon emberi igyekezetben, hogy tudatosan megteremtsétek ezt a világot. Ti vagytok a Teremtő szerelme, a Teremtő megtapasztalási ága.

KÉRDÉS: Miért fontos, hogy a Tudatos Teremtés Tíz Alapelve jelen legyen emberi evolúciós utunk e kritikus fordulatában?

KIRAEL: Ily módon fogom ezt megválaszolni: Itt, a Föld síkján, tudósaitok azt mondták, hogy hozzávetőlegesen 10 százalékot használtok az agyi képességetekből, hogy átéljétek az öt-érzékszerves valóságotokat, de annak érdekében, hogy esetleg használjátok a hatodik érzéketeket, illetve még ezt is meghaladva, az agyi képesség megmaradó 90 százalékát is „be kell kapcsolnotok”. Lényetek 90 százalékára „lényegi önvalótok”-ként hivatkozunk, mely oly részetek, amit nem láthattok, sosem pihen, és állandóan tudatában van nemcsak a ti sajátságos környezetetekkel, hanem a mindenség minden tájával is.

Tisztában kell lennetek, hogy a rés, amit látszólag észleltek a ti 10 százaléknyi valóságotok és a 90 százaléknyi valóságotok közt, a szó szoros értelmében a ti választásotok, amit ti hoztatok meg. Az ego-rendszeretek használatán keresztül megengedtétek magatoknak, hogy érezzétek az elkülönülést köztetek és a Teremtő energiája közt. Már előzőleg állítottam, hogy tudatos teremtőkként, az elkülönülés nyilvánvalóan nem létezik.

A Tíz Alapelvet használva, elkezdhetjük a 10-et a 90-be mozdítani, és a 90-t a 10-be, ekképpen megnyitva a kommunikációt azzal a lényegi fénnyel, amit ti „felsőbb én”-nek hívtok. Nem különültök el a lényegi önvalótoktól. Lényegi éneteknek egyszerűen szüksége van rátok, hogy kommunikáljanak. Itt vagyok, hogy a Tíz Alapelven belül megmutassam azt a kommunikációt, amit a legjobban hasznosíthattok, hogy a legpompásabb utat hozzátok létre, amit felölelhettek. Kérem az emberi világ bizalmát, ahogy ezt igyekszem érthetővé tenni.

Sok fény-energiaminta érkezett meg előttem a Föld síkjára, és nagyszerű lehetőségeket kínáltak, hogy olyan, a felvilágosodás / megvilágosodás síkjain eddig még nem hallott tudatosság szintekre mozduljatok, mint ez. Sokatok választottátok azt, hogy megvárjátok a megfelelő időt, hogy megkezdjétek utatokat.

Barátaim, az idő rajtatok áll. Az idő most van, így felajánlom nektek ezt a tíz egyszerű alapelvet segítségképpen, hogy hozzálássatok utatokhoz. Lehet, hogy más alapelveket találtok, amikkel régóta éltek, felvállalva egy teljesen új megnyilvánulást; és ez nem azért van így, mert én változtattam meg őket, – nem azért jöttem, hogy én tegyem meg utatokat – inkább, mi „kalauzolunk”, vezetünk titeket. Ennek eredményeképpen felkészültté váltatok azokra a lehetséges távlatokra, amiket nem aknáztatok ki a múltban.

Olyan dolgokat láttok majd megtörténni világotokban, ami fénybe fogja borítani mindnyájatok teljes lelkét. Ebben a megvilágításban tudomást szereztek majd a lényegi önvalótokról. És így, a Tíz Alapelv megköveteli a tudatosságot, és kiaknázzátok majd az összes erőt és hatalmat, ami számotokra elérhető, hogy a legteljesebben átéljétek [megtapasztaljátok] utatokat.

KÉRDÉS: A Tíz Alapelv tanulmányozásán keresztül, most jobban tisztában vagyok az „egészen birtokolni” képességemmel, hogy fizikailag vibráló legyek, érzelmileg beteljesedett, pénzügyi szempontból gazdag legyek, és lelkileg megvilágosodott. Elmagyaráznád a tudatos teremtés elgondolását, hogy olvasóink számára is érthetővé váljon, mit értesz az „egészen birtokolni” alatt?

KIRAEL: A legegyszerűbben kifejezve, barátaim, a Teremtő, végtelen bölcsességének egészében, és a teremtés iránti véget nem érő vágyában megalkotta ezt a kicsiny dolgot, melyet a Föld síkjának neveznek, és megengedte saját önvaló [self] részei számára, – nektek – hogy megéljétek, megtapasztaljátok azt. Fényetek, ha lennétek oly drágák csupán emlékezni, magának a Teremtőnek a fénye. Ezért hívunk mi titeket tudatos teremtőknek, értve ez alatt, hogy habár a Teremtő lehet, hogy ezt a helyet felhasználta, hogy teremtsen, nem volt módja a saját alkotását átélni [megtapasztalni], csupán rajtatok keresztül. A megértés egy új szintje felé dolgozunk, barátaim. Én, és elődeim, akik eljöttek e Föld síkjára a fény más szintjeiről, itt vannak, hogy a megtapasztalást mesteri fokra vigyék veletek.

Említetted a fizikai életerőt [vitalitást]. A fizikai gyógyítás nem más, mint egy út, melyben az egyén azt választja, hogy bizonyos körülmények csoportján megy keresztül. Mégis, rátok hagyták, hogy segítséget keressetek a saját világotokon belül, hogy keresztül vezessenek titeket ezen a megismerésen, amit betegségnek hívnak. Elhoztuk a Föld síkjára a világ nagy gyógyító mesterei számára a képességet, hogy felébredjenek saját magukon belül, és megengedjék az új gyógyító út számára, hogy kibontakozzon.

Érzelmi beteljesülés? Mérlegeljétek a kapcsolatokat. Nem tudjátok, hogy a kapcsolatok a legszebb dolgok közé tartoznak, melyeket itt véghezvihettek? Mégis, többnyire, az emberi világ temérdek időt fordít a kapcsolatok árnyoldalainak taglalására. Itt vagyunk, hogy a kapcsolatokat illetően új tudatosságot hozzunk, valamit, ami elmondja, hogy tudatosan alkottok, nem csak magával a Teremtővel, hanem tudatosan alkottok az emberi energiaformátokkal, hogy megtanuljátok az élet szeretetét.

Ami a gazdagságot [bőséget] illeti, gyakran átsiklotok felette, mert érzitek, hogy nincsen elég számotokra, mialatt a gazdaggá válás ellen ható valószínűséget remélitek. Az igazság az, hogy a Tíz Alapelv tudatára ébreszt titeket, hogy a gazdagság már karnyújtásnyira van számotokra. Már oly sokszor mondták el, nem tudjátok? Ez viszont a ti részetekről kell, hogy működjön. Egyik sem lesz könnyű ajándék. Nem azért jöttünk ide, hogy dolgokat adjunk nektek. Azért jöttünk, hogy kiterjesszük fényeteket annak megértésébe, hogy igazán mindennel rendelkezhettek.

Mindenhol utak vannak, bárhová fordultok, barátaim. A Tíz Alapelv olyan egyszerűnek tűnik, hogy az emberi népesség nagy része gúnyolódni fog rajta, és ezt mondja: „Nem, nem, igazán bonyolulttá kell tenni, hogy megértsem azokat.” A Teremtő Fényének mélységeiből mondom, nem kell bonyolulttá tennetek utatokat. Csupán fel kell fognotok azt a képességet, hogy szeressétek magatokat eléggé ahhoz, hogy hajlandók legyetek megtenni az utat, ami az izgatottság oly szintjeire visz titeket, melyeket még sosem éltetek át. Amikor a Tíz Alapelvről fellebben a fátyol előtted, ezt fogod mondani: „Istenem, nem a legszebb, és legegyszerűbb módja annak, hogy elérjek mindent, amit akarok az életben? Egyszerűen csak járnom kell utam.”

KÉRDÉS: Első könyvedben, Kirael: A Nagy Változás, megosztottad velünk azt, hogy az Igazság, Bizalom és Szenvedély lehorgonyozza a szerelem / szeretet gyógyítást az önvalón belül, és amikor egyesül az élet minden oldalával, azok a választások, melyeket az egyén meghoz, elviszi őt a beteljesülés egyensúlyába. Hogyan járul hozzá a három alapelv megértése a tudatos teremtés sikeréhez, azért, hogy az egyén mindennel rendelkezzen?

KIRAEL: Az első dolog, amit a fény teljességében kell uralnod az, hogy a világmindenség teljessége így, vagy úgy a hármasság formájával jár együtt. Így, amikor én az Igazság, Bizalom és Szenvedély hármasságáról beszélek, ezek nem az én szavaim, értitek. Ezek azok a szavak, amiket mérhetetlen hosszú időn [eónokon] keresztül fejlesztettek ki.

Amikor az Igazságról, Bizalomról és Szenvedélyről beszélünk, arról a képességről szólunk, hogy az egyén önvalóját a szerelem / szeretet, vagy a Teremtőként való létezésének formációjában tetőzi. Tudatos teremtőként egyedül a szerelem okán léteztek. Lehet, hogy oly cselekedeteket visztek véghez, ami bosszúállásnak, sőt, gyűlöletesnek tűnik, de ez nem jelenti azt, hogy nem a szerelemben / szeretetben léteztek. Néhányan a leghírhedtebb energiaminták közül, akik valaha is uralkodtak bolygótokon a legborzasztóbb folyamatokat hozták el az emberi népesség számára, mégis ők is annak a dolognak a szüleményei voltak, amit mi „szerelemnek” hívunk.

Amikor szerelemben / szeretetben találod magad, és olyannyi egoval álcázod ezt, amennyivel csak tudod, azt tettetve, hogy valahogyan elkülönültél Teremtődtől, csak akkor tudod megtenni azt, amiért eljöttél ide.

Amikor egy olyan hármasságot használsz, mint az Igazság, Bizalom és Szenvedély, elkezded megérteni, hogy a Teremtőnek csupán egy célja van, és ez a fény fejlődése [evolúciója], a minden olyan lehetőségre kibontakozó út, ami valaha is létezett, vagy létezni fog. Így válsz tudatos teremtővé. Így leled meg, hogy a Teremtő szerelmének egy része vagy. Nincsenek határok, barátaim. Azokat a határokat, melyeket felidéztek, azok rakták rátok, akik azt tanították nektek, hogy korlátoknak léteznie kell, és az egyik Isten jobb, mint a másik, vagy egyik tanácsadó vezető jobb, mint a másik, vagy az egyik ember jobban a szerelemben / szeretetben van, mint a másik.

KÉRDÉS: Hogyan ismerhetjük fel az igazságot, és mi a szerepe a tudatos teremtésben?

KIRAEL: Az első dolog, amit fel kell ismerned: a Föld síkján úgy tűnik, hogy az igazságnak számos szintje van, amikor valójában, ha olyan, mint a szerelem, akkor csupán egy igazság lehet.

Hogyan ismerheti fel az egyén az igazságot? A kérdés gyakran merül fel „Az igazság a fejemből, vagy a szívemből származik?” Egyedül a kérdés tesz titeket nagyon tudatossá, hogy a fejetekből ered, mert ha a szívedből mondod az igazat, az a Teremtő forrásából áramlik ki, és ez azt jelenti, hogy tudatos teremtőként hozzáférésed van a teremtés igazságához. Amikor ez megtörténik, ez nem csupán egy érzés, hanem egy tudás, ami kinyilvánítja önmagát abban a dologban, amit „igazságnak” hívunk.

Mi a különbség a fej és a szív igazsága között? Amikor a fejeddel tanácskozol, az igazság többszörös szintjeit találod majd, valamint kétségek szövedékét. Amikor a szíveddel tanácskozol, emlékezve, hogy te egy tudatos teremtő vagy, az igazság jön elő belőled, olyan teljes tudatosságban, hogy nem tudnád elkezdeni megkérdőjelezni azt. Az igazság a fényed alapja ezen a síkon. Tudod, az Igazság lobbantja lángra a többi alapelv forrását. A tudatosság azon szintjéről lobban fel, amit egyszerűen csak tudatos teremtésnek lehet hívni.

Sosem igazi kérdés az, hogy vajon valaki az igazságot mondja, vagy sem. Csupán egy megértés van, hogy vajon a szerelemből mondták-e, vagy sem. Ha ez a „vagy sem” esete, akkor egyszerűen kérd meg a beszélőt, hogy ismételje el állítását a legmélyebb igazságban, és próbálja újra. Ha nem tudod érezni az állítás igazságát, akkor el kell fordulnod a körülmények sorától, amit próbálsz kibontakoztatni.

Az igazság nélkül a lehetőségek végtelen mennyisége létezik az utakon, amit követhetsz. Amíg nem tudod a szíved energiájában, hogy az igazságot hallottad, vagy beszélted, ne haladj az úton, mert nincs fogalmad arról, hová vezet. Tudnod kell az igazságot, és a szívből kell kidolgozni. A szív fogja vezetni energiamozgásotokat, mert szívetek – a bennetek lévő fény-magvatok – a Teremtő Fénynek, magának a része.

KÉRDÉS: Sok embernek van dolga a bizalommal a visszautasítástól, különválástól, vagy elhagyástól való félelmük okán. Megmagyaráznád, hogy a bizalom hogyan segíti elő a tudatos teremtést?

KIRAEL: A bizalom az egyik fontosabb tényező, amivel foglalkoznod kell. Lehet, hogy az egyik legnehezebb, mert annak a megértéséhez vezet, hogy itt nem vagy egyedül. Nem pottyantottak le egy bolygóra, hogy helyenként botladozva megtaláld utad, és valahogyan varázslatosan egy új tudatosságra vidd magad.

Fizikai önvalód formájában vagy itt, mert lényegi fényedet a Teremtő megbízta, hogy megtegye a lehető legtökéletesebb, legmélyrehatóbb fejlődési [evolúciós] utat. Ebben a fényben visszhangoztál végtelen időkön [eónokon] keresztül, azzal a lehetőséggel, hogy megtanuld, hogyan bízz meg lényedben.

A Bizalom, legegyszerűbb formájában annak a felismerése, hogy az út egy része vagy. Egy részed, ami megtapasztal, egy részed, ami meg tud betegedni, egy részed, ami rossz kapcsolatokba bonyolódik, egy részed, ami néha borús energiákkal körülvéve lakik valahol – mely rész még mindig a Teremtő legszebb fénye.

Ellenben, el kell kezdened bízni abban, hogy nagyobb részed, a felsőbb éned, a lényegi fényed, bármelyik pillanatban rendelkezik azzal a képességgel, hogy elmozdítson téged a tudatosság egy új szintjére, egyszerűen azáltal, hogy elvisz téged annak a világosságába, hogy már megtanultad azokat a leckéket, amit meg kellett tanulnod annak a megéléséből, amiben benne vagy. Szóval, a bizalom egyszerűen azt jelenti, hogy folytatnod kell a fejlődést [evolúciót]. Meg kell bíznod abban, hogy a Teremtő Isten maga ragyogtatja fényét benned, és kínálja neked az átkelést, hogy elmozdulj a tudatosság egyik szintjéről a következőre.

A bizalom, amiről beszélünk, az a bizalom, hogy a tökéletesség igazán itt van. A bizalom, hogy a Teremtő egy része vagy, hogy saját fényében te vagy a Teremtés, ami elvezet téged a megértéshez, hogy minden általad megtett elmozdulásnak van bizalom tényezője. Meg kell töltenetek világotok minden részét bizalommal. Ez az az energia, amin meg tudtok állni, és biztonságban érzitek magatokat. Ne ámítsd magad azzal a bizalommal, ami azt hiteti el veled, hogy örökké egy helyen maradhatsz, mert a bizalom egy „katapult” is, ami a következő szintre mozdít el.

Így a bizalom, barátaim, az az energia, amin álltok, hogy életetekből egy evolúciós utat alkossatok, hogy elmozduljatok a tudatosság új szintjeire, és bizalom nélkül, nem tudtok továbblépni.

KÉRDÉS: Hogyan értelmeznéd a „szenvedélyt”? Az igazságban és a bizalomban való élés automatikusan megerősíti a szenvedélyt életünkben?

KIRAEL: Igen. A szenvedély az az energia, mely által érzitek saját teremtő fényetek jelenlétét. A szenvedély felismeri, hogy túl tudtok jutni azon, amit korlátoknak éreztetek, minélfogva korlátok többé nem léteznek. Utatok, barátaim, a szenvedély magatokon belül. Amikor megérkeztek e Föld síkjára, bennetek lévő nagyon erős szenvedéllyel érkeztek meg, szenvedéllyel, hogy nőjetek és jeleskedjetek. Utána, ahogy felnőtté váltok, a szenvedély valahogyan úgy tűnik, hogy megváltozik. A szenvedély többé nem a piros labdáról szól. A szenvedély többé nem a nyalóka megnyalása. Most a szenvedély visz titeket el a szándékhoz és az erőhöz, mely egy olyan szenvedély, aminek rendszerint nincs igazsága. Az igazi szenvedély magának a Fénynek a szenvedélye, mely folyamatosan, újra és újra elmagyarázza, hogy nincsenek uralkodó korlátok, és elmozdulhatsz a legmagasabb felé energiád teljességében. A szenvedély, barátaim, a beteljesülés, tudván, hogy ez magának az életnek a lehelete.

Azok, akik a szenvedélyt annak alacsonyabb rezgési formájában választanák, egyszerűen nem élték át [nem tapasztalták meg] fényük megélését a Teremtő szerelmén belül. Nem azt mondom, hogy ha egyszer kinyílsz a Teremtő szerelmére, valamilyen fajta vallásos megtapasztalást érsz el. Amit mondok az, hogy egy emberi megtapasztalást érsz el.

A Teremtő szerelme / szeretete, aki okozta azt a fejlődési utat, amit meglehet, hogy éppen jársz, összekapcsolva a szenvedéllyel, ami felmerülhet annak a megtapasztalásából, hogy minden elérhető számodra ott, ahol a „lángra lobbantó” igaz szerelem lakozik. Ez az, amikor önmagadon belül teljessé válsz. Ez az, amikor az út valósággá válik, és a valóság válik a gyújtóponttá [fókusszá], és a gyújtópont válik a tudatossággá, és a tudatosság az, hogy te vagy a Teremtő.

KÉRDÉS: Összegeznéd az első három alapelvet számunkra?

KIRAEL: Amit ma megpróbálunk a leginkább magától értetővé tenni az, hogy ha az egyén rendelkezik az akarattal, azáltal, hogy kölcsönös viszonyban van az Igazsággal, Bizalommal és Szenvedéllyel, ez a három alapelv egyedül hozzálát életedben különböző lehetőségek megnyilvánulásához. Ezeket az alapelveket alkalmazva, kinyitsz egy utat, amit oly ragyogóan világítanak meg, hogy be kell csuknod szemed, hogy lásd az irányt, amerre menned kell.

Újra, nem azért jöttünk, hogy mi tegyük meg utatokat, hanem, hogy kalauzoljunk, vezessünk titeket utatokon. Ez a három alapelv magának a Fény Teremtőnek a szerelme, és amikor ezeket követik, az út elkezd megnyílni. Nektek, az emberiségnek ezt az utat kell járnotok.

Azáltal, hogy ehhez a három alapelvhez tartjátok magatokat, vajon mindenetek meglesz-e, amit akartok? Az igazság az, hogy ez a három vezet el titeket, hogy bírjatok mindent, amire vágytok, de utatokat meg kell tennetek.

KÉRDÉS: A következő három alapelvet illetően – Tisztaság, Kommunikáció és Befejezés – megosztanál velünk egy példát, ami összegzi őket [Clarity, Communication & Completion – angolul a „három C”]?

KIRAEL: Csukjátok be szemeteket, dőljetek hátra, és tűnődjetek el szavaimon a bennetek felmerülő látványon keresztül. Képzeljétek el, hogy egy ajtó előtt álltok, az éjszaka közepén, ahol nagyon keveset láttok. Most, utazz el velem egy szobába, ami látszólag koromfekete, olyan fekete, hogy nem látod kezed az arcod előtt sem. Ahogy szemed kezd alkalmazkodni, dolgokat látsz a szobában. Bútorozott. Képek vannak a falon. Látsz dolgokat a sarokban, amiket még nem tudsz tisztán kivenni, de elkezded magad biztonságban érezni, mert most egy kicsit tisztábban látsz.

Az egyik dolog, amit látsz épp a szoba túloldalán, egy másik ajtó. Most sokan közületek át akarnak rohanni a szobán és kirontani az ajtón, de ezt megtéve, nem fogod megengedni, hogy a tisztaság uralkodjon fényeden belül ebben az időben. Ha inkább egy kicsit tovább maradnál, észrevennéd, hogy az asztal közepén van egy aprócska lámpa, és ha megérintenéd a lámpa kapcsolóját, ez több fényt idézne elő, és sokkal több fény lenne ebben a szobában. Ebben az új fényben, az első dolog, ami megragadja tekinteted, az egyik leglendületesebb festmény, amit valaha is láttál.

Ahogy itt állsz, és észreveszed, hogy az előtted lévő asztalon, egy gyönyörű rózsa kiterjesztette magát számodra lehetőségének teljességében, hogy élvezd gyönyörű vörösségét, és csodás illatát, ami belőle árad.

Ha most érintkezésbe lépnél felsőbb éneddel, és megkérnéd, engedje meg neked, hogy mindent láss a szobában, észrevennéd a legpazarabb, legpompásabb szőnyeget, amit valaha is láttál. Most vess egy pillantást a másik ajtóra, és gondold: „Lehet, hogy nem szükséges odarohannom. Lehet, hogy teljesen meg kell tapasztalnom a szoba teljességét.” Most, elkezded látni a szoba megvizsgálásának kalandját, minden lehetőséget megragadva. Ha átfutottál volna a másik ajtóhoz, és becsaptad volna magad mögött, sosem láttad volna meg ezt a gyönyörű portrét, vagy a csodaszép rózsát, vagy a pazar szőnyeget. Nem lenne emléked azokról a gyönyörű dolgokról sem, melyekről élményeket szereztél [megtapasztaltál].

Szóval, látod, ahelyett, hogy az egyik ajtótól a másikig rohannál, a Teremtő elhozott téged egy világba, ahol, ha alkalmazod a tisztaságot, mely fenntartja fényeddel a kommunikációt, akkor mielőtt be tudnál valamit fejezni, ismerni fogod azt a legvibrálóbb útjában. Biztosíthatlak, hogy állhatatosan kitartva e három alapelv, a Tisztaság, Kommunikáció és Befejezés mellett, akkor az, amit meglelsz annak az ajtónak a másik oldalán egy másik szint lesz. Kukucskálj be a másik szobába, mert amikor kinyitod az ajtót, magának a Fénynek erdejébe sétálsz majd be, és a varázslat ott bontakozik ki. Hallgass a szíveddel, hadd csengjen szabadon igazságod, és bízz benne, hogy minden szoba még többet és többet tartogat, és a befejezés egyszerűen egy új út kezdetét jelenti.

KÉRDÉS: Röviden elmagyaráznád a fennmaradó négy alapelvet, az Imádságot, a Meditációt, a Mesteri Irányítást / Befolyásolást és az Alvás-állapot Programozását?

KIRAEL: Hadd kezdjem azzal, hogy elmondom, hogy e négy alapelv alapvetően a „Tudatos Teremtés Pillérei”. Nem láthatóak és nem foghatóak fel az öt érzékszervvel. Ez a kapcsolat önmagatok magasabb részével, a lényegi [esszenciális] önvalótokkal. Amikor az Imádságról, Meditációról, Alvás-állapotról és a Mesteri Befolyásolásról beszélünk, a tudatosság egy oly szintjére mozdultok, amiről az átlagember csak találgathat.

Vegyük az imádságot, például. Legtöbbetek számára az imádság „mantra” imádság, egy oly imádság, mely egy emlékhez kötődik, és ezt ismétlitek újra és újra. Kevesen ismeritek fel a teljességét annak, amit elmondtok. Az imádság azonban egy más „ráhangoltságra” jut el, amikor felismeritek, hogy kommunikáció történik köztetek és a fény látatlan erői között – felsőbb éned, [tanácsadó] vezetőid, az angyalok, illetve maga a Teremtő Isten között. A legigazabb értelmében, ez kommunikáció közöttetek és Önvalótok között.

Most, magába foglalja a létezés energiáját, amit „tündérmesének” hívtok. Mégis, eléggé messze jöttetek utatokon, hogy megértsétek, hogy olyan energiáknak létezni kell, melyek nem láthatók. Például, most is egy ilyennel beszélgetsz!

Amikor ehhez az erőhöz imádkozol – a Teremtő Fény, vagy Jézus mester Fénye, vagy az egyik mester, akihez lehet, hogy imádkozol – megérted, hogy meg fognak hallani téged, és érezni fogják rezgésed. Ha ezt igazán elhiszed, nem használnád a mantra imádságokat. Ha igazán bíznál benne, hogy amikor imádkozol, valami erő felkapja a rezgést, és minden lehetséges fény szüleményhez elvinné a mindenségben, hogy számodra egy utat lerakjanak, végtelenül elővigyázatos lennél az imáiddal kapcsolatosan. Nagyon biztos lennél benne, hogy eléggé világos voltál.

Szóval, az imádság tisztaságod megnyilvánulása, ahogy kiterjeszted fényed önmagadból a lényegi énedbe, és azon túl. Ezért mondjuk, hogy az imádság oly életbevágóan fontos.

Hadd adjak egy példát nektek, hogy hogyan alkossátok meg a hatásos imát. Tegyük fel, hogy egy új kapcsolatot próbálsz létrehozni. Az este fényénél, éppen, ahogy az alkony legördül, ülj le egy nagyon csendes helyre, és imádkozz valahogy így:

„Teremtő Isten, halld meg szavaim, ma eljutottam arra a világosságra, hogy utadat, mely oly gyönyörű, meg kell tölteni sok szép feladattal, leckével. Ma találkoztam ezzel a személlyel, aki megénekeltette szívem, és ma imádkozom, hogy megtudjam, vajon ez az energia az, amit eddig kerestem. Bízom benne, hogy megnyitod az utat előttem, és ezen energiaminta előtt, aki elérhető lesz számomra, hogy átéljem [megtapasztaljam], bármilyen szinten is kell megélnem.

Teremtő Fény, imádkozom hozzád, abbéli erőm és hatalmam okán, hogy felismerjem belső fényem, valamint megismerjem szerelmem erejét, hogy átvigyen engem a hídon, melyet megalkottam magam között és e másik személy között. Amikor áthaladtam a hídon, megengednéd nekem, hogy meglássam annak az energiának az igazságát, amit én keresek? Bizalmam megengedte számomra szenvedélyem alkalmazását, melyben elviszek téged és minden fény-lényt arra a valóságra, hogy mindent bírhatok, amire vágyok.
Imádkozom, hogy meghalld tisztán szavaim, Teremtő Isten, és tudni fogom, hogy a tisztaság létezik, ahogy figyelem Fényed kibontakozni előttem.”

Ekkor egyszerűen mondjátok, hogy „köszönöm”. Most, ez lenne az az imádság, ami elvisz titeket oda, ahová szeretnétek eljutni.

Térjünk rá a meditációra. A meditáció, annak legszebb módján, egy út, ami elvihet titeket a tudatosság bármely szintjére, amire vágytok. Vágyhattok eljönni, és beszélni hozzám személyesen, a saját fényemben. A meditáción keresztül megtaláljátok az utat.

Azok számára viszont, akik csupán most kezdték el keresni útjukat: hadd emlékeztesselek titeket, a meditáció nem jelenti szükségszerűen azt, hogy mindig meg kell találnod azt a bizonyos varázslatos övezetet, és mindig teljesen elmerülve kell találnod magad a Teremtő szerelmében. Vannak meditációk, amik egyszerűen lényegi önvalótokhoz visznek közelebb.

Vannak „vezetett meditációk” amiket megtehetsz – ha megbocsátjátok nekem a szóhasználatot – a fény világának „igénye” folytán. Ismertté teheted annak az igazságát, amit igazán megtörténtté szeretnél tenni életedben. Például, tegyük fel, hogy egy gyógyító úton dolgozol. Ha meditatív állapotod éteri szövetté szeretnéd szőni, ahol nem emlékszel semmire, azt kérdezheted, hogy hogyan segít ez neked emberi utadon?

Viszont, ha egy vezetett meditációt folytatnál, ahol a fényben ülsz felsőbb éneddel, és megkérdezhetnéd felsőbb éned: „Az út mely részeit hagytam ki? Hol tudnám fejleszteni gyógyulásom / gyógyításom folyamatát? Itt akarok maradni, és életem tudatos teremtője akarok lenni. Mutasd meg nekem, mit tehetek.”

Ekkor, barátaim, csendesüljetek el, és lassítsátok le elmétek, hogy meghallgassátok a választ, mert a meditáció az a hely, ahol meghalljátok az igazságot saját lényegi fényetektől. A 90 százalékotok lép be a folyamatba. Képesek lesztek látni és kölcsönhatásba lépni az angyali erők teljességével, amiről csupán feltételeztétek, hogy léteznek. Nincsenek korlátok és határok, hogy mit tehettek meg a meditáció során.

Most szeretnék rátérni arra, melyről úgy tűnik, mindenki küszködik, amikor először nekikezd megvilágosodásának ösvényén, és ez az alvás-állapot programozása. Ez az egyik alapelv, amivel igazán tisztában kell lennetek, hogy megismerjétek a benti és kinti [világot], mert ez több utat képes megalkotni, mint amit ti igazán szeretnétek megtenni. Mégis, amikor ezt mesteri fokra viszitek – és ez nem az, amin próbálkoztok, mindent mesteri fokra vinni? – szóval, amikor mesteri fokra viszitek, képesek lesztek megnyerni lényegi önvalótok támogatását utatok minden jellegében.

Ez az, ami a Föld síkjának legnagyobb részét zavarba ejti: hogyan lehetséges, hogy a magasabb önvaló [felsőbb én] az emberi világ rendelkezésére áll? Nos, képes erre, barátaim. Néha viszont csak egy kicsit, de „ráncigálnod” kell. Néha a felsőbb én olyan elfoglalt saját útjának megtételével, hogy egyszerűen hagy téged utadat járni, mivel ezt várják el tőled, hogy megtedd. Ezt kell mondanod: „Elnézést, magasabb önvalóm, éppen alvás-állapotomba készülök merülni, hogy testem pihenjen, és fizikai szervezetem megfiatalodjon. Azonban itt egy terven dolgozom, és szükségem lenne rád, hogy folytassam utam, amíg pihenek. Igazából, van egy barát magasabb önvalója, akivel megpróbálok kapcsolatot teremteni. Próbálunk kidolgozni egy [cég] fúziót (vagy valami hasonlót), így lennél oly kedves, elvinni szeretetem és fényem üzenetét a felsőbb énjéhez?”

Amikor a szenvedélyt alkalmazod, hogy értesítsd a felsőbb önvalót arról, amit próbálsz véghezvinni, a lényegi én fogadja a szenvedélyt, melyet közvetítesz, felerősíti, és ekkor kezdődik el útja, hagyva téged, hogy alvás-állapotba merülj. Nem kell átutaznia a világot. Csupán belép a Teremtő fényébe, egybeolvad a másik lélekkel, akit megpróbálsz elérni, és a kapcsolat elkezdődik.

Az utolsó alapelvet, a mesteri irányítást / befolyásolást, már azokban az időkben is gyakorolták, amikor Jézus mester ezt mondta: „Ahol ugyanis ketten vagy hárman összegyűlnek a nevemben, ott vagyok közöttük.” (Máté 18:20) Nem azt mondta, hogy Jézus van ott, azt mondta, hogy a Krisztus fény van ott.

Szóval a mesteri befolyásolás akkor jön létre, amikor kettő, vagy több ember gyűlik össze egy közös tudatosságba, azzal a szándékkal, hogy egy út végkimenetelét megváltoztassák. Amikor tisztában vagy azzal, hogy egy út végeredményét nem lehet megváltoztatni, csupán pontosan olyanná lehet tenni, amilyenné akarod, a hasonló gondolkodású emberek toborzásával kapcsolatos izgatottság emelkedik, mert felismered, hogy a szenvedélyt megtöbbszörözi a hozzád csatlakozó elmék száma. A mesteri irányításnál, tisztán elmondod szándékaid, hogy elérd a vágyott befejezést egy megosztott tudatosságban. Ha egy, vagy több olyan embert vonsz be a mesteri befolyásolásba, akik a te végkimeneteled ellen vannak, vagy félénkek, vagy kételkednek abban, hogy elérheted a célt, a mesteri irányítás valószínűleg nem lesz olyan sikeres. A mesteri befolyásolás olyan erős csupán, mint a leggyengébb láncszem. Az eredmény még mindig egy tökéletes vég lesz. Lehet, hogy csak nem az a tökéletes befejezés, amit akartál.

ZÁRÓ MEDITÁCIÓ

Képzeld el magad, amint egy nagyon nagy sziklán ülsz, mely mellett egy kis patak csörgedezik. A vizet gyakran látják lelki [spirituális] tudatosságként, így vedd le cipőd, és lógasd be lábad a vízbe. Ahogy figyeled az elfolyó vizet, vedd észre, hogy ez olyan, mint maga az élet; ami ha csak egyszerűen bejutsz áramlatába, felboríthatod folyamát, visszapattanhatsz az oldaláról, rohanhatsz, amikor gyors, és lelassíthatsz, amikor nem az.

Ellenben képzeld el, ha akarod, ahogy megalkotsz egy kis hajót a legnagyszerűbb kormányzó erővel, a legerősebb kis motorral, utána bocsásd magad be ebbe a patakba. Érezd az irányítást, hogy bárhová elmehetsz a patakban, beleértve azt is, hogy visszafordulhatsz, és felfelé visszamehetsz a patakon, ha akarsz. Képzeld el, hogy lefelé sodródsz ezen a patakon, és csak figyeled mindazt, ami körülvesz téged, ahogy utazol az egyik világból a másikba.

Most képzeld el: a jobb oldalon van egy kis öböl, és hogy kicsiny hajód ebbe az öbölbe kormányzod. Egyszerre csak, a legpompásabb város tűnik fel feletted, amit valaha is láttál, tele gyönyörű épületekkel és tájakkal. Amikor készen állsz, menj ki ebből a kis öbölből, vissza a patakba, ahol észreveszed, hogy a másik oldalon van valaki, akit igazán szeretsz. Így hajts át a másik oldalra, és hívd meg a másik személyt, hogy csatlakozzon hozzád, és megalkotod a csodaszép kapcsolatát annak, hogy az úton együtt menjetek.

Ahogy a gyönyörű kanyarban sodródtok, meglátod a legragyogóbb fényt, amivel valaha is találkoztál. Megállítod a hajót, hogy megnézd ezt a csodálatos ragyogó fényt, és felismered benne a Teremtőt. A Teremtő kinyitja erejét, és ezt mondja neked: „Most teszed az utat. Vedd a Tíz Alapelvet, és állítsd szolgálatodba, és pontosan a Fényembe fogsz sodródni. Én dolgokat mutatok meg neked, melyekről sosem tudtad, hogy lehetségesek épp itt, a ti kis Földeteken. Megmutatom a tudatos teremtést, ahogy még sosem éltétek meg [tapasztaltátok meg]. Amikor ezt megtettem, egy dolgot fogsz tudni: csak akkor lehet meg mindened, ha megteszed utad, barátom.”



2002. október
© Fred Sterling
Contact:
Lightways Publishing,
3075 Kalihi Street, Suite 101,
Honolulu, Hawaii
96819, USA
Lightways@Kirael.com
Tel: + 808 952-0880
http://www.kirael.com/

Fordítás: Clarissa
https://univerzumi-tudatossag.blogspot.com/



Kérem minden olvasótól, használja józan ítélőképességét! Kérek minden bejegyzést egy bizonyos fokú tisztánlátással kezelni! Tehát, mindenki maga döntsön az üzenetek hitelessége felől. Mindenki vizsgálja meg az üzeneteket, és kérje ki Szíve véleményét, hiszen sosem téved!
A fordító / szerkesztő nem vállal felelősséget az üzenetek hitelességéért.

Fred Sterling

Fred Sterling

A szerzői jogokra vonatkozóan


Az oldalon található tartalmak felhasználása Kahu Fred Sterling (https://kirael.com/) és a fordító előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.

Köszönöm az együttműködést.

Clarissa