2009. július 22., szerda

Útmutató a nem látható énhez




Útmutató a nem látható énhez
Első rész
A képet készítette: Clarissa

Kirael mester Fred Sterling közvetítésével

GUIDE TO THE UNSEEN SELF - PART ONE
2002. Augusztus
© Fred Sterling
Contact: Lightways Publishing
3075 Kalihi Street, Suite 101
Honolulu, Hawaii
96819, USA
Lightways@Kirael.com
Tel: + 808 952-0880
http://www.kirael.com/

Fordítás: Clarissa
https://univerzumi-tudatossag.blogspot.com/





NYITÓBESZÉD

Ma a „látatlan önvalóról”, „lényegi, esszenciális énről, önvalóról”, vagy – ahogy mások hivatkoznak rá – a „magasabb, vagy emelkedett, felsőbb énről” fogunk beszélni. Az emberi világ történelmének nagy részében lekorlátoztátok magatokat azáltal, hogy azt tettettétek, hogy egyedül vagytok, és a „minden ami van” mindenségéről lekapcsolódtatok. Most egyre nyilvánvalóbbá válik még az átlag emberi lény számára is, hogy sokkal többet nyújt az anyagi sík. Sokkal jobban tisztában kell lennetek, hogy rákapcsolódott források vagytok, és ebben a kapcsolódásban képesnek is kell lennetek egyszerre több szinten felfogni és érteni.

Engedjétek meg, hogy megmagyarázzam. Amikor a látatlan énről beszélünk, az egyszerű igazság az, hogy ez csupán a ti emberi szemetek számára láthatatlan. Ennek ellenére, a gyakorlott szem elkezdheti észlelni a külső szinteket és annak a lényegi szintjeit, amit mi esszenciális énnek tekintünk. Sokan ezt „ragyogásként”, vagy egy másik lény rezgési lényegét körülvevő auramintaként látják.

Most nem akarok túlságosan szőrszálhasogató lenni ezekben a pontokban. Ha azt kérdeznétek tőlem egyszerűen, hogy írjam le az úgynevezett „látatlan én”-t, azt ajánlanám nektek, hogy ez igazán az „utak atlasza”, amely vezérfonalakat biztosít számotokra arra vonatkozóan, mit lenne a legjobb átélni, amíg az anyagi síkon vagytok. Ez annak a része, ami – eltérően a fizikai jelenléttől – nem függ a mágneses szerkezetetektől, vagy sejt-tudatosságotoktól. A nagyobb, bölcsebb, kortalan én benne rejtőzik a tervben, melyet azért választottatok, hogy megtestesült lényekként átéljetek.

Barátaim, a látatlan én a részetek, ami a saját útján halad. Most itt van az a pont, ahol rendkívül világos szeretnék lenni hozzátok. A lényegi én a Teremtő része, csakúgy, mint ti is azok vagytok az anyagi síkon. A Teremtő Fénye része ennek, ami pontosan megmutatja, mi határoz meg titeket, amíg ezen a bizonyos úton jártok.

A felsőbb én teljes szerelemmel viseltetik az emberi fény iránt, és az emberi fényen keresztül képes kapcsolatban állni annak a forrásával, amiről ti anyagi síkként vélekedtek. A felsőbb én azonban nincs kölcsönhatásban az emberi síkkal annyira, mint azt esetleg gondoljátok, még mindig ti, emberi lények tartjátok azt abban a helyzetben, ahol fenn tudja tartani a vágyott utat.

Annak érdekében, hogy újra tisztázzam, a felsőbb én a saját, kozmikus útját járja. Rendelkezik saját céllal, saját valósággal, és saját úttal, amit saját gondolat-folyamatai írnak le. Az anyagi síkon ti, természetesen egy egészen különböző úttal rendelkeztek. A ti utatok az, hogy feltárjátok az öt érzékszervet, és hogy átéljétek azt, amit a Teremtő megalkotott. A lényegi, vagy esszenciális ének a fényben mindig törődnek azzal, hol vagytok, de sosem annyira, hogy teljesítsék számotokra terveteket. Amíg teljesen lenyűgözi energiád, hiszen érte tanulsz, saját ösvényén jár, élvezve saját útjának megtételét. Így, amikor szorgos emberi lényként mindennapjaidat éled, és felsőbb éned figyelmen kívül hagyod, felsőbb éned tökéletesen fellelkesült az egész folyamat okán, mert ekkor van ideje, hogy megélje saját útját.

Azonban higgyetek nekem, amikor azt mondom nektek, hogy a felsőbb én mindig szolgálatkészen a rendelkezésetekre áll egyetlen pillanat alatt. Abban a pillanatban, amikor felsőbb éned valóságát, vagy erejét igénybe veszed, automatikusan igazodik bármihez, ami éppen az utad.

Évszázadokon keresztül voltak energiaerők, amik nem akarták, hogy megértsétek ezt. Összezavartak inkább titeket az anyagi síknak nevezett világotokban, hogy abban higgyetek, hogy korlátozott teremtmények vagytok, akiknek szükségük van valakire, aki irányít. Az igazság az, hogy abszolút nem létezik elkülönülés egyik folyamatban sem, és ti, az anyagi sík emberi lényeiként a tudatosság minden szintjén érintettek vagytok.

Igazából mindent tudtok, amit felsőbb énetek tud, habár általában a harmadik dimenziós valóságotoknak csupán 10 százalékával vagytok tudatában [2002-ben], és ennélfogva úgy vélitek, hogy elkülönültetek saját magasabb valóságotoktól. Legtöbbetek, akik ezt hallgatják, vagy olvassák, tisztában vannak ezzel, de amit ma megosztok veletek, az a tudatosság egy másik szintjére visz el titeket.



Nagyon figyeljetek arra, amit most mondok nektek. Közületek azok számára, akik már megtanulták, hogyan vegyék igénybe a felsőbb én segítségét, azt javaslom, hogy azokat a kéréseket, amiket a felsőbb éneteknek intéztek, tisztán határozzátok meg, úgy, hogy semmilyen kérdés ne merüljön fel a lényegi önvalótok gondolati folyamataiban. Majdnem minden, amiért imádkoztok – és remélem, imádkoztok – elkezdi megmutatni magát körülöttetek.

Amit ezen a ponton meg kell hallanod, ez: Lehet, hogy imádkoztál valamiért a múltban, aminek most az energiája nincs jelen. A felsőbb éned elmegy a múlt imádságaiban, és előrehozza őket. Légy nagyon világos és érthető a felsőbb éneddel azzal kapcsolatosan, hogy mi az, amit igazából előre akarsz hozni, és mi az, amit nem. Ne hagyd rá lényegi énedre, hogy meghozza a döntést [helyetted] a fizikai sík átélésére vonatkozóan.

A kérdés, ami esetleg felötlött benned: Van hatalmam a felsőbb énem felett? Kérlek hallgass meg nagyon figyelmesen: Te vagy a felsőbb éned, és ennélfogva nem kétséges a hatalom. A hatalom a „Teremtő Fényének ÉN VAGYOK„ jelenléte létezéseden belül. Az anyagi sík jelenléted egy energia-helyzete csupán, ami a mágneses mezőben olyannyira felépített, hogy képes legyél használni az öt érzékszerves folyamatot.

Végtelenek és korlátlanok vagytok. Ezért, nemcsak a hatodik érzékszervre ébredtek rá, hanem a hetedik érzékszervetekre is. Lehet, hogy néhányatok nincs ennek tudatában, mert nagyon kevesen hallottak a hetedik érzékről. A hetedik érzék az, amit mi átmeneti érzéknek hívunk, ami azt jelenti, hogy kinyit egy portált lényetek 10%-a és 90%-a között, kifejlesztve magát egy szintre, ami az [isteni segítő] vezetők birodalmának jelenléte okán érett meg. Lényegében, most egyesültök a [magasabb] irányítás világával. „Egyesültök”, ami azt jelenti, hogy jobb a hozzáférésetek, tisztább, világosabb az irányításotok, és legfőképpen jobb a memóriátok.

A múlt és a jelen napja közt a különbség az, hogy amíg mindig rendelkeztetek ezzel a kapcsolattal, általában azt választottátok, hogy átélitek a korlátokat, mert senki nem ismerte fel ezt a kapcsolódást számotokra. A dátum, amikor ezt említettem (2002. június 21.) a kezdet, ha így jobban tetszik, a portál megnyitása. Azok, akik kihasználják a kezdet előnyeit, nagyon gyors léptekkel haladnak majd. Azok, akik nem olvassák, vagy nem hallják szavaim, egyszerűen a saját iramukban fognak haladni.

Azt javaslom nektek, hogy … a mai naptól kezdve vegyétek ki szókincsetekből a „nem tudom”, „nem vagyok képes” kifejezéseket. Azt ajánlom, hogy pontosan az ellenkező irányba menjetek, a yang folyamatában, azáltal, hogy ezt mondjátok „képes vagyok”, „megteszem” és „tudom”. Azok, akik ezt mondanák nekem: „Nos, nagyon szeretnék meditálni, de nem vagyok rá képes” úgy fogják magukat találni az elkövetkezendő 23 vagy 24 évben, hogy ugyanezt az energiát nyilvánítják ki. Ellenben mondhatjátok inkább ezt: „Képes vagyok meditálni, és meditálok. Nem vagyok teljesen tisztában a szinttel, de igenis meditálok.” Ezt mondhatod: „Látom az aurákat. Hallom az [isteni segítő] vezetőmet” és így tovább, és gyors ütemben haladsz, olyan ütemben, hogy elkápráztat majd a sebesség.

Azok, akik már évek óta hallgatnak engem, erre az időre vártak. Miért vártam ilyen sokáig, hogy ezt elmondjam nektek? Nos, először is, olyan kevesen vagytok a bolygórendszeretek több mint hatmilliárdjához képest. Azonban, barátaim, hallgassatok meg: a Föld síkja a kritikus tömeg felé tart. A kritikus tömeg felé vette az irányt, amit a Fénytevők fognak vezetni, nem egy ideológia, vallás vagy kultusz okán, hanem azok miatt, akik gyors ütemben ébrednek. Az ébredés megérteni azt, hogy a kultuszoknak, vagy bármilyen csoportnak, vagy szervezetnek a kötései, amiben jelen vagytok szó szerint megfosztanak titeket a Fénytől. Nincs egyetlen egy csoport sem, ami elétek állhat, és azt állíthatná nektek, hogy a választ tudják, mivel a válasz már létező, és mindig is az volt azokban, akiket a Fénytevőknek véltek.

Hadd álljak meg itt, hogy meghatározzam a „Fénytevőket”. A Fénytevők azok, akik megértik, hogy látatlan énjeik nem nem-láthatók, hanem teljesen ragyogóak a maguk módján, és hajlandóak és képesek létezni az anyagi síkon belül. Amikor hajlandóak vagytok a mindenség legmagasabb forrásának [isteni] vezetői valósága felé fordulni, akkor, és csakis akkor ismeritek fel saját erőtöket, hatalmatokat.

Ma, fogadd el a fényt javaslatom szerint, ahogy éppen egy új tartományba mozdultok el. A Váltás, amit kerestek, tőletek függ, barátaim. A keresés, amire vártatok, a Nagy Változás megértése már mozgásban van. Már egy ideje történik, viszont tisztábban látjátok most azáltal, hogy ezeket a szavakat olvassátok.

Azok, akik elég szerencsések, hogy előttem ülhetnek ma: – nem a jelenlétem okán mondom ezt, hanem amiatt, amit elhoztam – megvilágítalak mindegyikőtöket arra a megértésre, hogy habár a nap még nem érkezett el, elkezdhetitek, és el is kell kezdenetek a felkészülést. Azok, akik ezt hónapokkal később olvassák, még ennél is jobban tisztában lesznek azzal a helyzettel, ahol most tartotok. Ha gyakoroljátok annak a megértését, hogy lényegi énetek a Teremtő Fényének szövetéhez kapcsolódik, elkezditek szétoszlatni azt a képzetet, hogy korlátozottak vagytok. Látjátok, hogy bármi, amit választotok már mozgásban van. Akkor csupán használnotok kell akaratotokat és a szavakat, hogy meghatározzátok a folyamatot és a fejlődést, amely által kibontakoztok.

Emlékezzetek, barátaim, ti vagytok a Teremtő Fény szövete. Nem számít, milyen messziről szivárgott le az anyagi emberi énetekhez, tisztában kell lennetek annak a nagyszerűségével, amik igazából vagytok. Sose becsüljetek engem nagyra anélkül, hogy ne becsülnétek meg magatokat ugyanabban a fényben: mégis, ha akarjátok, engedjétek meg, hogy én legyek a ti vezető fényetek olyan hosszú ideig, amíg szükségetek van rá. Amikor elérkezik az a nap, amikor már többé nincs szükségetek a vezetésemre, szöveteteket a Teremtő szöveteként ismeritek el, és ez a szövet fog megtartani titeket a mindenség fényében, ami valaha is lesz, mivel ez abban a pillanatban létezik, amikor felismeritek.

Ez az én nyitóbeszédem.

KÉRDÉS: Köszönöm, Kirael mester. Kérdésem hozzád a következő: „Hogyan készüljünk fel a nagyszerűbb napra, amikor mindannyian tudatunkra ébredtünk?”

KIRAEL: Ezt ajánlanám: kapcsold be elméd. Régóta élsz abban a hitben, hogy vannak korlátaid, amik az anyagi síkkal kapcsolatosak. Kapcsold be elméd. Engedd meg magadnak, hogy lásd lehetőségeid szépségét.

A másik dolog, amit mondanék az, hogy légy olyan tiszta, amilyen csak tudsz azokkal a dolgokkal kapcsolatosan, amik már előfordultak, azért, hogy hasznosítsd őket, hogy újra összpontosíts új élményeidre, megtapasztalásaidra itt, a Föld síkján. Például, a hamarosan megjelenő könyvünkben, mely címe: „Útmutató a nem látható énhez”, az élet első hét évéről beszélünk, és az anyaméhben eltöltött kilenc hónapról. A legtöbb ember ezt mondaná: „Mit változtat a dolgokon, hogy mi történt velem, amíg az anyaméhben voltam?” Nos, amikor elolvasod ezt az ismeretanyagot, elkezded felfogni, hogy az anyaméhben raktad le e megtestesülésben a megtapasztalásaid „előőrseit”.

Szóval, mit tehetsz, hogy felkészülj a nagy váltásra az energiaformádban (nem egy bizonyos dátumra)? Ezt javaslom neked: tanulj meg mindent, amit még nem tanultál meg. Kezdd el felismerni, mit kell megtanulnod az eljövendő valóság folyamatában, így lesz módod, hogy elkezdd lerakni annak a valóságát, amire összpontosítod energiád, ahogy mi beszélünk.

Barátaim, a felkészülés nem más: világotokat tudatosan a Tíz Alapelven keresztül megteremteni, melynek okán az akarattal és a szóval kell kezdenetek. Amikor bemutattam nektek a Tudatos Teremtés Tíz Alapelvét, megadtam nektek a szavakat, hogy akarattal használjátok. Megértésetek folyamatában egy ragyogó tisztasághoz érkeztek el, ami csupán fényesebbé és még fényesebbé válhat, ahogy az idő előrehalad.

Szóval, a felkészülés először is jelenti azt, hogy megbizonyosodjatok annak a tudásáról, hogy korlátok nélküliek vagytok, másodszor pedig, hogy tudjátok: ti vagytok a Teremtők, és a Teremtésben ti vagytok a folyamat, amely által a Teremtő átéli, megtapasztalja önmagát.

KÉRDÉS: Említetted, a portál-nyitást 2002. június 21-én, és számos alkalommal beszéltél a „Második Eljövendő Portál”-ról, és hogy az energiák hogyan jönnek ezen keresztül, és kutatják a Krisztus Fényt ezen a síkon. Részletesen kifejtenéd ezt, kérlek?

KIRAEL: Így fogom megválaszolni: használtam azokat a szavakat, amiket te említettél. Amit nagyon is tisztáznom kell az, hogy azok, akik a Krisztus energia eljövetelét régóta keresik, egyszerű oknál fogva nem találták: ugyanis körülöttük van. Kitekintenek a Krisztus Fényből, és megpróbálják meglelni azt, és ezért nem látják meg soha.

A Krisztus Fény a legegyszerűbben kifejezve: a Teremtő gondolati lényege, esszenciája. Ez a legerősebb energiaforrás, ami ismert egy fejlődő társadalom számára. Ez egy út, amit az ember különösen hasznosított, hogy fenntartsa megértésének folyamatát.

Így, kérdésed megválaszolására azt javaslom neked, hogy ahogy ez a portál megnyílik, és az energia ki- és beárad, tisztában kell lenned, hogy ez a gondolati folyamataidról szól. Ez az, amit mondtam nyitóbeszédemben – AMIT GONDOLSZ, AZ LESZ. Messzemenőkig kritikusnak kell lenned önmagadhoz, melyben megbizonyosodsz arról, hogy fenntartod a Krisztus energia Fényét. A Krisztus energia az Igazság, Bizalom és Szenvedély összessége. Minden, ami kapcsolatban áll a Krisztus energiával, pozitív rezgés. A pozitív rezgése annak, amiről beszélek, az az egy szó az emberi nyelvben, melynek nincs ellentétje, a Krisztus energia érkezett el a szerelemben. A szerelem az a folyamat, mely által ti, az emberi lények összekapcsolódtok magával a Fény Forrásával. Így a portál, ami megnyílik, hagyja, hogy a szerelem / szeretet ragyogjon a világban.


© Fred Sterling
Contact: Lightways Publishing
3075 Kalihi Street, Suite 101
Honolulu, Hawaii
Fordítás: Clarissa
https://univerzumi-tudatossag.blogspot.com/




Kérem minden olvasótól, használja józan ítélőképességét! Kérek minden bejegyzést egy bizonyos fokú tisztánlátással kezelni! Tehát, mindenki maga döntsön az üzenetek hitelessége felől. Mindenki vizsgálja meg az üzeneteket, és kérje ki Szíve véleményét, hiszen sosem téved!
A fordító / szerkesztő nem vállal felelősséget az üzenetek hitelességéért.

Fred Sterling

Fred Sterling

A szerzői jogokra vonatkozóan


Az oldalon található tartalmak felhasználása Kahu Fred Sterling (https://kirael.com/) és a fordító előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.

Köszönöm az együttműködést.

Clarissa