2009. augusztus 31., hétfő

Gazdagon élni: megadatott jogotok



Gazdagon élni: megadatott jogotok
Kirael mester Kahu Fred Sterling közvetítésével

Living Abundantly, Your Given Right
Master Guide Kirael through the loving mediumship of Kahu Fred Sterling  
© Kahu Fred Sterling
Contact: Lightways Publishing,
3075 Kalihi Street, Suite 101,
Honolulu, Hawaii
96819, USA
Lightways@Kirael.com
Tel: + 808 952-0880
www.Kirael.com
Fordítás: Clarissa
https://univerzumi-tudatossag.blogspot.com/
KIRAEL: Jó estét. Egy nyitóbeszéddel kezdem. A téma, amiről ma beszélni fogunk, az egy szabály, ha így tetszik, a gazdagság[1], bőség szabálya. Barátaim, el kell, hogy jussatok ennek a megértéséhez. Emberi mivoltotokat bírni egy nagyszerű élmény. Lehet, hogy egy kicsit meglepődtök azon, amit szeretnék mondani nektek. Mi, a tanácsadó Vezetők Világában, mi, az Angyali Birodalomban, mi minden birodalomban, ami más, mint az emberi, nagy kegyelemmel és áldással tekintünk rátok. Miénk a megtiszteltetés, hogy eljöttetek ennek az útnak a megtételére. Ti vagytok a felmagasztaltak, megdicsőültek. Ti vagytok azok, akik eljöttek annak a megértésére, hogy szolgálhatjátok Teremtőtöket a legfelemelkedettebb magasságban, mivel ez a Teremtő Birodalma, a Teremtő Isten óhaja, hogy érte megtedd utad.

Amikor ebbe a tervbe bekerülsz, amit embernek hívnak, a fény maga keres meg. A Fény állandóan ragyog rád. Örökké megtart téged ebben a kegyben. Felismeri rezgési mintád, nem egymástól elkülönülve, hanem az egyéniség számos jellegével rendelkező egyesült erő gyanánt. Lehet, barátaim, hogy azt mondják, hogy ti mind a hat-, vagy hétmilliárdan itt, parányi bolygótokon le tudnátok bontani [redukálni] fényeteket vissza egy erővé, egy részecskévé, és egy megalkotott formaként találnátok magatokat.

Azért mondom ezt, mert valamit közölni akarok veletek. Arról a szóról fogunk beszélni, amit „gazdagságnak” [bőségnek] hívnak. A gazdagság, barátaim csupán egy szó szókincsetekben. Az, amit szeretnénk, ha megértenétek a tudatosságunk szintjéről, hogy ez a szó csupán a ti szinteteken létezik. A tudatosság más szintjei ezt a szót jóval meghaladják. Most, nem azt mondom, hogy a tudatosság alacsonyabb szintjén vagytok, mert ez nem így van. Valójában, ti az egyik legmagasabbak vagytok, amit ismerünk, mert a Teremtő „én-kivetítései” vagytok, akik átélik [megtapasztalják] ezt a harmadik dimenziós síkot.

Hadd osszak meg veletek egy titkot ez alkalommal. Felajánlom nektek a lehetőséget, melyben a következő pár mondat segíteni fog nektek megérteni az igazi gazdagság jelentését. Látjátok, az aranykorban, amikor világotokat nagy számban más dimenziós lények népesítették be, ezek a lények három szót használtak a gazdagság világának meghatározására. Az első szót „delmage”-nek [delmidzs] nevezték, ami a vágyakozást jelentette. El tudjátok képzelni: egy szó, amelyet lehet, még sosem hallottatok ebben az egész létezésben, a „delmage”?

A második szót „resoncrite”-nak [rezonkrájt] hívták, a megvalósítást jelentve, és a harmadik ki nem mondott szót „prothierus”-nak [proszájörusz] hívták, melynek jelentése: felejtés. Most, barátaim, a varázslat, amit felajánlok nektek: emlékezzetek a „delmage”-re, azért, hogy emlékezzetek arra a vágyakozásra, hogy meglegyen mindenetek, amit akartok. Ez az a módszer, melyben megtisztítod az ellenállás pályáit, a módszer, melyben csökkentitek a fátylakat, a módszer, melyben megértitek, hogy ez az, amit kerestetek: a „delmage”. Micsoda lenyűgöző szó ez.

Az, amit „resoncrite”-nek hívunk, minden gondolatotok megvalósítása. Olvassátok figyelmesen: minden gondolatotok megvalósítása. Nem azt mondtam, hogy gondolataitok nagy többsége. Nem azt mondta, hogy a jó gondolataitok és rossz gondolataitok. Nem azt mondtam, hogy több, vagy kevesebb, mint a gondolataitok. „Resoncrite” azt jelenti, hogy minden gondolatotokat megvalósítják.

Utána itt van a „prothierus”, erőtök feledése. Igen, erőtök, hatalmatok elfelejtése. Barátaim, rakjátok őket össze, és megértitek, miről beszéltem nektek. Azt mondtam nektek, hogy ti a gondolat megnyilvánulásának lényei vagytok. Ezeket a gondolatokat a tanulás iránti vágy irányítja a szerelem néhány egyszerű szintjén. Nem kérték tőletek, hogy egy bizonyos dolgot tanuljatok meg. Saját energia erőtök önzetlensége kért meg titeket, hogy tanuljatok meg mindent. Létezésetek minden napján eléritek a megvalósítást, elértek egy rezgési szövetet, ami azt mondja, hogy a Teremtő Erő Fényének ti vagytok a leggazdagabb teremtményei. Minden nap megvalósítjátok gondolataitokat, és a nap végén, emlékeztek arra, hogy felejtsetek. Visszahúzzátok a szentség fátylait, és emlékeztek, hogy következő nap felébredjetek, és újra kutassatok, újrakezdve mindent: elérni és felejteni.

Ezt feleled: „Kirael mester, miért? Ez elszomorítja szívem, hogy nem emlékszem, mennyire vagyok gazdag az általam teremtett gondolatok okán. Miért kell felejtenem minden nap?” Prothierus, barátom, egy varázslatos szó, amit ma adtam neked. A mai naptól kezdve, fátylaid vékonyak lesznek. Emlékezni fogsz a nap első fényére, nem szükségképpen, amikor felébredsz, hanem lehet, még az álmodban tett utazásaidban [látott fényre], mielőtt még kinyitnád szemed. Lehet, egy kicsit többre emlékszel majd, mint az előtte való napon. Lehet, a megvalósítás, amire már ráeszméltél tudatosságod mélyén fog visszhangozni, amíg ki nem árad belőled és hatással nem lesz tudatos gondolataidra minden egyes napod minden percében. Ezután, amikor valami újat valósítasz meg, megkapod a legnagyszerűbb ajándékot, amit valaha is adtak neked. Tudod, hogy mi ez? Ez egy másik varázserejű szó. Ezt „reminience”-nek [römíniensz] nevezik, a hála civilizált példája, ha így akarod. A „reminience”-ben, közületek mindenki minden pillanatot meg fog ünnepelni, mert tudtok emlékezni.

Barátaim, a „reminience” az a szó, ami nem fog könnyedén bennragadni agyatokban, viszont a szó, ami alázatos, akarat, egy szó, amit minden nap tanítok Istennőimnek. Az alázatos azt jelenti, hogy sose kérkedjetek azzal, amit elértetek. Hencegni azzal, amit már elértetek, azt jelenti, hogy a harmadik állomáson vagytok, prothierus. Minden egyes alkalommal, ha kérkedtek, barátaim, a következő napra újra elfátyolozzátok magatokat.

Mi lenne, ha magadba néznél, és hálát adnál az alázatos leckékért, amit ma megtanultál? Mi lenne, ha nem tennél negatív megjegyzést más megjelenésére? Inkább, mi lenne, ha ezt mondanád: „Nézd az én tükörképem. Istenem, ugye szép vagyok?”. Ezt feleled: „Kirael mester, hogyan mondhatom, hogy szép vagyok, ha én egy olyan valakit nézek, aki nem az?” Te vagy szép, barátom, te vagy az.

Szeretnéd a gazdagságot életedben? Légy alázatos másokkal, és lásd meg magad. Lásd meg a visszatükröződő erőt minden lényben, akivel találkozol. Lásd meg önmagad a másikban, és ha véletlenül találkozol egy síró férfival, vagy nővel, aki a szomorúság könnyeit hullajtja, ne mondd azt neki: „Minden rendben lesz.” Ez már megadatott. Természetesen minden rendben lesz. Mondd ezt neki: „Borulj vállamra, testvérem. Sírd ki magad keblemen, így érezni fogom veled együtt azt, amit érzel. Csillapítani fogom ezt veled. Megtalálom a módját, hogy segítsek neked újra szeretni.”

Ha véletlenül találkozol valakivel, aki hatalmas jómódról és gazdagságról beszél, amit kapott, engedd meg szívednek, hogy elmenjen hozzá, mert emlékezz, ő csupán a „holnap világához” rendel hozzá fátylakat, mert holnap, amikor felébred, rátekint arra, amit tegnap birtokolt gazdagság gyanánt, és tudni fogja, hogy nem birtokol eleget, és újra félni fog. A gondolathoz nyúl, utána a gondolat megnyilvánul, utána újra gazdag lesz, és ismét kérkedni fog, és holnap, újra szegény lesz.

Barátaim, értitek, miről beszélek? Pillants rá arra a személyre, akinek nincs annyi haja, mint neked, vagy aki régebb óta él a tudatosság e síkján, és akinek háta meghajlott a tehertől, ahogy megpróbálta a dolgokat helyesen cselekedni, vagy, akinek hatalmas forradás van az állán, vagy arcán, vagy akinek a haja össze-vissza áll, illetve akinek minden körme piszkos: ismerd fel a tükröt. Ha képes vagy úgy nézni ezt a személyt, hogy még mindig meglátod a szépséget, sosem fogod ezt a személyt ugyanúgy látni. Sosem fogod sajnálni őt, mert tudni fogod, hogy ez te voltál valamikor a múltban, és hogy át kellett evickélned ugyanazon a bőség valóságon, hogy ott légy, ahol most vagy, hogy ítélkezhess.

Mi lenne, ha nem ítélkeznél? Inkább, mi lenne, ha alázatos lennél ehhez a személyhez? Ne nyúlj a zsebedhez, hogy pénzt adj neki, mert nem ezt keresi. A tiszteletre vár. Ezt mondod: „Kirael mester, hogyan tudnék tisztelni valakit, aki elrongyolódott, és a csatornában fetreng?” Önmagatokat szemlélitek, barátaim, saját magatok képére tekintetek egy más időben és térben. Ha mindegyikőtök követné fény-önmagát vissza, és ha felgombolyítanátok magatokat fényrészecskéiteken keresztül, meghaladnátok önmagatokat. Látnátok magatokat, ahogy a csatornában fekszetek egy másik időben. Látnátok magatokat királyokként, amint lenéztek az emberekre, akikről azt hiszitek, nem érdemesek arra, hogy rátok emeljék tekintetüket. Látnátok mindazt, amin keresztülmentetek. Egyszerűen engedjétek vissza magatokat, barátaim. Tudnátok, hogy az a lény, aki a csatornában fekszik a Teremtő része.

Szeretnétek tudni, mi a gazdagság? A gazdagság annak a tudása, hogy ma ráébredtek arra, miszerint a Teremtőtök Fényei vagytok ezen a síkon, és mindent megtesztek, amit csak tudtok, annak érdekében, hogy a fényt ragyogóvá tegyétek, és néhány pillanatban, a fény olyan fényesen ragyogó lesz, hogy tudni fogjátok, itt van az idő kicsit elfeledni ebből néhány részt. Látjátok, ennek a fényességnek a pillanatában, ha nem kérkedtek, ha nem beszéltek másoknak gazdagságotokról és arról, hogyan tudják helyesbíteni magukat, hanem inkább arról beszéltek nekik, mit gondoltok, mit tettetek volna azon a napon, egy kicsit még fényesebbekké válnátok.

Tudjátok mit fogtok tenni? Kinyitjátok szemeteket, belenéztek szemükbe, és látni fogjátok szívük dobbanását, és nem fogtok sajnálkozással rájuk tekinteni. Még megértéssel sem fogtok rájuk tekinteni. Szeretettel fogjátok szemlélni őket, és ezt érezni fogjátok, és ezen a napon az ő fényük is egy kicsit fényesebb lesz.

Ezután, amikor éppen felejteni kezdik saját gazdag természetüket, lehet, hogy emlékezni fognak arra, hogy belenéztek szemetekbe, és a következő napon, amikor felébrednek a kutatásra, hogy megtegyék útjukat, az első gondolat, ami felötlik bennük ez lesz: „Érzem a szeretetet / szerelmet”. Ez annak okán fog megtörténni, mert ti ők vagytok, és megosztottátok tudásotokat velük.

Legyünk realisták ebben a pillanatban. Kimondhatom azt a négy szót, amit adtam nektek. A delmage csupán egy szó, egy varázslatos, régi szó, igen; ezt a helyes hanghordozással újra és újra kimondva azonnal meg fogjátok találni a bennetek felébredő varázslatot. Emlékezzetek erre. Nem a varázslat miatt jöttetek el ide. Azért jöttetek el, hogy tiszteljétek Teremtőtöket. Eljöttetek ide, mert ti voltatok a leggazdagabb részecskék egyike, melyből a Teremtőnek választania kellett. Így, tekintsetek rá saját életetekre. Ne becsüljétek meg magatokat. Ez egy kicsit kérkedő. Tekintsetek rá életetekre és ismerjétek fel Teremtőtök Szerelmét, a gyógyítást önmagatokon belül.

Ó, tudom, a közvetítő [Kahu Fred Sterling] beszél nektek a Tudatos Teremtés Tíz Alapelvéről. Felébredtek, amikor készen álltok rá a 24 órás ciklus alatt, és ezt mondjátok magatoknak: „Úgy tervezem, hogy gazdag leszek ma, így teremteni fogok, és használni fogom az Alapelveket.” Legtöbbetek számára ez az első megszegett Alapelv, mert éppen ott voltatok valószínűleg az igazságon kívül.

Mi lenne, ha ezt mondanátok magatoknak: „Ma, imádkozom hozzád, Teremtő Isten, hogy segíts emlékezni az út minden egyes lépésére, hogy alkalmazzam azokat a lemuriai Alapelveket, melyekről Kirael mester beszél.” Értitek a különbséget? Éppen akkor, alázatosak lesztek saját energiáitok előtt, mondván, hogy nem vagytok sem méltatlanok, nyomorultak, vagy bűnösök, hanem csupán tanulók, „megtapasztalók”, „fejlődők” vagytok, amint éppen járjátok azon utatokat, hogy ráébredjetek a legmagasztosabbra, amire csak tudtok.

Ne utasítsátok el nyitóbeszédem, barátaim. Ha elolvassátok ezt még egy párszor, és beépítitek ezt valóságotokba, miszerint ti a legértékesebb, legtehetségesebb, leggazdagabb alázatos fények vagytok, sosem fogtok ismét hencegni. Közületek valaki is hallotta valaha, hogy a Teremtő Isten hencegett volna arról, amit itt a Földön megteremtett? Közületek valaki is látta a Teremtőt széles mosollyal mosolyogni? Természetesen nem, mert látjátok, a Teremtő el van foglalva azzal, hogy megpróbáljon teremteni.

Mindannyian ugyanazt a szerelmet / szeretetet kapjátok. Képzeljétek el, hogy Teremtők vagytok, és önmagatok minden részecskéjét egyenlően szeretitek, és utána lépjétek meg a következő lépést. Pillantsatok rá saját képetekre egy aranyfényben ragyogó tükörben, és mondjátok magatoknak: „Ó, ezidáig mit alkottam meg? Olyan gyönyörű vagyok ebben a pillanatban.” Utána jussatok el a „delmage”-hoz, és mondjátok ezt: „Így szeretném ezt és ezt.” Ebben birtokoljátok a teremtés gazdag gondolatát erősen és beteljesülve.

Látod, te vagy a Teremtő. Te vagy annak az elképzelt világnak a Teremtője, amiben élsz. Te teremtetted ezt meg saját összpontosításodban, és ha ezt átviszed ezt a következő állításba, gazdagságban fogsz élni életed további részében. A Teremtő csupán egy oknál fogva teremt. Teremt, mert képes rá. Nézz a tükörbe. Lásd a „képes vagyok rá”-t magadon belül, és tudni fogod, hogy szívem veled van ezen a napon. Tudni fogod, a Teremtő azért teremt, mert tudja, hogy képes rá, és te csupán a Teremtő egy részecskéje vagy. Tekints rá azokra a részecskékre, amiket összeszedtél, hogy segítsenek neked.

Most, szeretnél valami furcsát tenni? Legközelebb, amikor alkalmad adódik rá, fordulj oda valakihez, és engedd meg neki, hogy ő legyen a te tükröd. Nézz bele ebbe a tükörbe, és ha képes vagy meglátni a szerelmet / szeretetet, és nem a személyt, akkor ismerni fogod a gazdagságot éppen akkor, mert „képes vagyok rá”.

Még egy dolgot szeretnék említeni, barátaim, mielőtt válaszolok a kérdésekre. Tudjátok, mi a fontos? Fontos a szeretetben / szerelemben lenni. Nem számít, hogyan vetítitek ki, a fontos az, hogy a szerelemben legyetek. Lehettek fontosak csalódott, szánalmas arccal, ha így akarjátok. Lehettek fontosak üvöltözve és sikoltozva, ha akarjátok, vagy akár mosollyal az arcotokon is életetek hátralévő idejében. Azért vagyok itt, hogy elmondjam nektek: valószínűleg egy icipicit népszerűbbek lesztek a mosollyal, mint csalódott ábrázattal, de akkor is ez csupán egy arc lesz. Emlékezzetek a tükörre.

Ez szolgál nyitóbeszédemként. Imádkozom saját részecskéim fény-szívében, hogy a Teremtő Erő bennetek képes legyen meghallani szavaim, amit mondtam, mert soha nem ismétlem meg ezeket, a ti életidőtök alatt nem, vagy elkövetkezendő életeitek alatt nem, mert ezek a szent fény szavai. A Teremtő birodalmában mondtam el ezeket.

KÉRDÉS: Kirael mester, lennél oly kedves elvinni minket vissza Lemuriába, és megosztani velünk, hogyan teremtsük meg a gazdagságot életünkben, és utána hogyan használhatjuk ezt az energiát, hogy megalkossuk a gazdagságot életünkben most?

KIRAEL: Nem oly régen a ti földi időtökben, vitorláztam egy hajón egy varázslatos hely felett, ha úgy akarjátok, „Anya Fa”, „Nagymama Fa”, Lemuria gyönyörű fájának maradványai fölött. Ez volt az a fa, melyet minden lemuriai életének egy időpontjában meglátogatott, mert ő volt a Tudás Fája. Itt van egy könyvetek, melyet Bibliának hívnak, és ebben Édenkertként utaltok rá. Nos, az Édenkert történetét Edentia Kertjének hasonló történetének mintája alapján készítették el.

Bárhogyan is, a legnagyszerűbb út volt elmenni ide, a legszebb helyre, és megpillantani ezt a gyönyörű „Anya Fát”. Át kellett mennetek a hatalmas bíborszínű erdőn, mely olyan fényesen ragyogott a bíborszínű fényben. Egy, vagy két emberöltőnyibe is tellett az erdőn átjutni, mert oly sok dolog volt, ahol megálltatok utatok során.

Figyelmesen olvassatok most. Lehet, hogy megálltatok egy kis faluban az erdőben, és egy életnyi időt eltöltöttetek itt, és megtettétek azt, amit akartatok ebben a faluban. Ezután, lehet, egy másik faluba költöztetek, azonban végül a világ a legnagyszerűbb tudatossághoz ért el, ahogy elérted ezt a gyönyörű Anya Fát. Azt mondták, amikor e fa alatt álltatok, akár jobbra, akár balra néztetek, nem láttátok széleit a távolban. Még ennél is fontosabb, ha felnéztetek, nem tudtatok olyan távolra tekinteni, hogy meglássátok a tetejét. Azt is mondták, hogy ha leültetek hátatokkal az Anya Fához dőlve, valami varázslatos történt. Valahogyan megengedték számotokra, hogy önmagatokkal kommunikáljatok, vagy inkább azt kéne mondanunk, hogy a Teremtővel, és ebben mindig válaszokat kerestetek erre a kérdésre: „Mi a szerelem gazdagsága?”

A lemuriaiak elutaztak erre a helyre, messze Lemuria szigeteinek partjaitól (amit most Hawaii-ként ismernek). Templomokat építettek e nagyszerű Anya Fa köré, ezek a templomok kör alakúak voltak. Égbe nyúltak a fa mellett. Három templom volt ott, az egyiket Delmage-nak hívták. Nem kell elismételnem a többit. Valószínűleg kitaláljátok a többit.

Ott álltak a templomok, körülvéve az Anya Fát. Amikor készen álltok, menjetek el erre a helyre, Hawaii partjaitól távolra. Ne aggódjatok az óceán miatt, ami körülveszi, és ne várjátok, hogy meglátjátok az Anya Fát ott állni. Lehet, hogy csupán a maradványokat, vagy a Prothierus-hoz vezető kapukat pillantjátok meg, és ebben, barátaim, tudni fogjátok, hogy a „Minden Ami Van”-nal kommunikáltok.

Közületek mindenkinek joga van oda elmenni; habár, meglehet, nem tudtok ide elmenni minden nap, mert fizikai, gondolati, érzelmi és lélek világotok olyannyira átszőtt, hogy esetleg, elfelejtitek, hogy ez az utazásról szól. Menjetek el oda akkor, amikor erre készen álltok. Tervezzétek, álljatok készen a Delmage-ra. Álljatok készen mindegyikre.

KÉRDÉS: Múlt évben lettem terapeuta, és két jó állásom volt és jó jövedelmem, de el kellett engednem mindkettőt. Úgy érzem, mintha igazán fejlődtem volna azóta, mégis, bárhová is megyek, a pénz túl alacsony. Nem akarok dolgozni többé „hat dollár per óra” állásban. Mit tegyek, hogy jóra fordítsam helyzetem?

KIRAEL: Természetesen nyitóbeszédemre irányítalak, viszont, mivel már hallottad, még mindig megkérdezed ezt a kérdést. Így, te vagy a nagyszerű példája annak, amit „Mi az Emberek”-nek hívunk. Értem a gazdagság emberi elméleteit, viszont azt is elmondhatom neked, hogy szinte minden elmélet elavult, melyet szüleid, az ő szülei tanítottak.

Végtére, ez nem arról szól, hogy hat dollárt keress óránként. Ez arról szól, hogy ma, vagy holnap reggel felébredve ezt mondd magadnak: „Annyira gazdag vagyok abban, amit éppen készülök megtenni. Megalkotom pénzügyi függetlenségem, vagy bármit, azért, hogy a következő szintre léphessek.” El kell jutnod erre a nagyszerűbb tisztaságra. Hiszed, hogy a hat dollár per óra állás létezik, és hited valósággá válik. Hited nyújtja ezt a valóságot, és az élet megnyilvánul. Tudom, ki vagy, és hogy nem vagy hajlandó hat dollárt keresni óránként, mégis a külvilágban keresgélsz, hogy megtaláld az egyetlen valóságot, ami hét, vagy húszmillió dollárt nyújt számodra óránként. Juss el arra a lenyűgöző tisztaságra, hogy saját emberi erőid igénybevételével, valamint az én nyitóbeszédem megértésének fényével életed egy pillanat alatt fog megváltozni. Ha elolvasod nyitóbeszédem egy párszor, tudni fogod, hogyan láss neki. Ha nem, mindenképpen megtörténik, viszont, ha azt akarod, hogy a te feltételeid szerint történjen, és oly módon, ahogyan te akarod ezt megteremteni, újra olvasd el nyitóbeszédem, és tudni fogod, mit tégy a „Most”-ban, és a hat dollár elkezd növekedni addig, amíg megelégedett nem leszel. Isten áldjon, mahalo.

KÉRDÉS: Van a bőségnek és gazdagságnak saját szövete, és ha igen, hogyan férhetünk hozzá ehhez a szövethez, illetve a benne lévő szövethez?

KIRAEL: A gazdagság egy szövet a szöveten belül. A szövet, amire mi emlékeztetünk az első a tökéletes szövetben, a sejt-tudatosság szövete, vagy a részecskékre bomlás varázslatos szerkezete. Varázslatos szervezetetek a részecskék együttműködése, ami megalkotja a gravitációs energia erők törvényét, mely kivetít egy képzetet a tudatosság e síkjára. Ez a rész a fizikai szövet. Átszőttétek a fizikai szövetet a többi érzékszerven keresztül. Bizonyos módon, lélek-fény energiamintákként kezdtétek. Utána belegondoltátok magatokat a valóságba. Előidéztetek egy érzelmi alkotást, ami azt a mágneses formát okozta, amit fizikainak hívtok. Értsétek meg, összeszőni a négy testet – fizikai, érzelmi, gondolati és lélek testet – idézi elő az élet szövetét. Most, az élet szövete vált az egész szövetébe hatoló szövedékké, mely egész a Teremtő Erejének kifejezésre juttatása.

Ezen az egész kinyilvánításon keresztül, az élet szövete maga a tudatosság különféle szövetei, melyekből az egyik a gazdagság tudatossága. Most, ez nemcsak egy szövet a szöveten belül, hanem ez egy elérhető szövet, sőt, még olyan messzire is elmegyek, hogy elmondom nektek, hogy ez mindig egy aranyszállal átszőtt ezüstnek tűnik. Ez az egyik, amit kereshettek. Figyelmeztetnem kell benneteket, hogy szert tehettek erre a szövetre, és beszőhetitek szervezetetekbe, de ha együttesen tudatosan nem vagytok tisztában saját szerelmetekkel és Teremtőtök Erejével, ezt minden nap beszőhetitek, majd az éjszaka végén kihúzódik szövetetekből, és megtalálja saját helyét az időben. Értitek már, ez a gazdag arany szálas ezüst csupán a termékeny szerelemenergia számára elérhető: amikor nem vagy a szerelemben, nem tarthatod meg.

Ez nehéz számodra, de a csudába is, te kérdezted ezt a kérdést, és én meg fogom válaszolni. Légy mérges, barátom. Légy kiábrándult. Légy gyűlölködő, sőt még sajnáld is magad. Juss el minden dologba, ami nem a szerelem, és nézd meg, ahogy a szál kidolgozza útját gyönyörű szövetedből. Menj, holnap üldözd csak újra. Gyűjtsd össze az erőkből azt tettetve, hogy a szerelemben leszel, és sződd bele rendszeredbe, és érezd csupán a gazdagság egy árnyalatát. Lehet, hogy egész életnyi lesz belőle. Lehet, hogy több pénzed lesz, mint amivel valaha is tudnál bármit is kezdeni, mert ez a gazdagság keresztülszőtt, viszont ha nincs benned szeretet / szerelem, hogy ezt megtartsd, utána, a következő életedben ki kell találnod, hogyan szerezd meg a szerelmet / szeretetet.

Ha olvasod szavaim, tudod, mi a szeretet / szerelem. Ha megtanulod elfogadni azt saját fényedben, szíved energiájában, megtalálod ezt a szövetet. Most azonnal képes vagy meglátni. Ez egy kicsiny ezüstfonal egy aranyrészecske szállal. Ez a gazdagság. Most lásd, ahogy eltűnik szemed elől, de gondolj egy szerelmes / szeretetteljes gondolatot, gondolj bármilyen szerelmes gondolatot, gondolj saját kicsiny fiadra, vagy lányodra, vagy bármire, és lásd, ahogy újra láthatóvá válik.

Most gondolj arra az öreg csavargóra, aki az utcán fekszik, hogyan festett piszkosan, milyen bűzös volt, és lásd ezt az ezüstfonalat az aranyrészecskével szétszóródni. Tudod, miről beszélek? Minden reggel, amikor felébredsz, a részecskék rád várnak. A fonal rád vár. Ragadd meg, ha akarod. Csöppet sem érdekel engem. Képtelen vagy megtartani, amíg meg nem tudod mi a szerelem / szeretet. Légy mérges a másikra. Engem nem érdekel. Amikor az élet pályáin vagy, és valaki elvág téged, egy ujjaddal tisztelegj neki, ha szeretnél, de figyeld meg, ahogy a gazdagság fonalad eltűnik. Látod, a gazdagság a tudatosság egy állapota, és nem vásárolható meg hat dollárért óránként. Nem veheted meg azáltal, hogy felkutatod a fonalat a szövetben. Nem vásárolható meg. Csupán elnyerhető, és ha elérted, utána elmédben szerelemmel kell szeretned önmagad.

Vidd ezt a választ, és a gazdagság üldözésével töltött napjaid megtelnek a gazdagság elfogadásával. Mahalo.

KÉRDÉS: Kirael mester, egy változást figyeltem meg benned. Határozottan sugárzol az örömtől, boldogságtól és szerelemtől, és ez az energia egyre erősödik. Azon tűnődöm, vajon ez azért van, mert látod a Változást aktiválódni és testet ölteni, mialatt ezt a szerelem bőséget hozod el, melyet úgy sugárzol, mit egy csodaszép gyönyörű csillag.

KIRAEL: Igen, mert nem engem nézel. Saját magadat szemléled. Látod, nem vagyok más, mint egy ragyogó példa arra, milyennek látszik a tanácsadó Vezetők világa. Amikor jelenlétemben vagy, olyan vagyok, mint egyfajta „fertőzés”, tudod. Birtoklom ezeket a fényrészecskéket, amiket kisugárzok a közvetítőből, és az emberek a hallgatóság soraiban ülve nagyszerűen érzik magukat, mert bennem meglátják saját tükörképüket, saját fényük tükörképét.

Eljöttél ide, hogy megajándékozd az emberi világot kérdéseddel, mert a válasz egy emlékeztető arra, hogy a mai korban élő minden ember egy nap meglátja saját tükörképét annak az elismerésében, hogy egy olyan tanácsadó vezető, mint én is, minden nap egyre fényesebben ragyog. Valójában ezt mondod: „Nézd a szeretetet, ami belőlem kiárad, amíg nem tudom visszatartani magam többé. Érzem részecskéimet a másik részecskéiben, ahogy az alázatosság hatalmas ünneplésében csatlakoznak egymáshoz, és ebben olyan gazdag vagyok.”

KÉRDÉS: Szeretném tudni, hogy mi volt a gazdagság szava Lemuriában, és hogyan élték át akkor a gazdagságot mindennapjaik során?

KIRAEL: A lemuriaiaknak nem volt szavuk a gazdagságra, de a hiányra sem volt szavuk. Lehet, hogy Lemuriában azt gondolták „Olyannyira a szerelemben / szeretetben vagyok”, majd utána gazdagok voltak. Nem ismertek szót a gazdagságra, mert gazdagok voltak. Ennélfogva nem tudok olyat nyújtani neked, ami nem volt nekik. Látod, a lemuriaiak hitték, hogy életük minden napja olyan teljes volt, amennyire azt bírhatták. Így, sosem tudtak arról, hogy gazdagok voltak. Egyszerűen nem tudták, hogyan nevezzék. A lemuriaiak felismerték életük minden éber pillanatát, miszerint csupán rövid ideig tartózkodnak itt. Csupán nyolc, kilencszáz évig éltek, ami természetesen több mint amennyit most éltek. Jóllehet számukra ez egy rövid pillanat volt az időben.

Tudták, hogy csupán annyi életidejük lehet, amennyi elegendő tapasztalni és dolgozni a Teremtőért, így minden sajátos pillanatot megünnepeltek. Minden, amit a lemuriaiak tettek, egy ünnep volt. Például, amikor párod kitakarítja a házat neked, amikor hazaérsz, megkérdezi: „Hogy tetszik?”, ne ítélkezz az elvégzett munka felett. Válaszolj a szerelemben. Engedd meg részecskéidnek, hogy átszőjék magukat minden emberiességed középpontjában. A szövet elkezdi önmagát összefűzni, és ez egy újabb ébredés.

Az érem másik oldala: ha egy nehéz munkával töltött nap után hazaérsz, társad belép a szobába, mondván: „Nézd meg, mit tettem odakinn.” ezt válaszolod: „Igen, igen, jól néz ki” és energiáit visszahúzza magába. Nem sérül. Még nem is csalódott. Csupán van egy tiszta fogalma arról, mi történik. Ami még fontosabb, te csak magadat bántod, mert leállítottad az ünneplést.

Mi lenne, ha felismernéd annak a világnak a szépségét, ami oly teljesen tökéletes, hogy részed ebben ugyanilyen tökéletes? Részecskéid kisugároznának, és találkoznának tered közepén társaddal, és összeszőnék magukat és keresztülfolyna fényem ibolyaszínű fényén, majd mindketten gazdagok lennétek abban a pillanatban.

A Teremtő megáld engem minden nap azáltal, hogy megengedi számomra, hogy ide eljöjjek, és beszéljek veletek. Ha mindenki minden szóra odafigyelne, amit mondanom kell, Földi síkotok „yin és yang”-ját elveszítenétek. Nem akarjuk ezt, ugye? Ó, lehet, hogy igen. Ezt hívják Nagy Változásnak. Isten áldjon, mahalo.

KÉRDÉS: Értem, hogy az ibolyaszínű láng kapuja tágra nyílt teljesen, és hozzáférhető számunkra. A kérdésem arra vonatkozik, hogy „Mi az Emberek” hogyan használhatjuk ezt az ibolyaszínű lángot annak érdekében, hogy azt az egységet hozzuk el, amiről beszélsz, ami a gyönyörű gazdagság.

KIRAEL: Tudod, igazán furfangos tudnék itt lenni, és két szót adok számodra válasz gyanánt. Egyszerűen azt mondom: „ÉN VAGYOK”, de ekkor eltöprengenél rajtam. Pontosan rám néznél, és ezt felelnéd: „Ó, Istenem, ÉN VAGYOK.” Utána az egész tömeg ezt válaszolná: „Várj csak egy percet. ÉN VAGYOK.” Majd az egész világ ezt mondaná: „ÉN VAGYOK”, utána az angyalok mondanák: „ÉN VAGYOK”, majd a vezetők és az oltalmazók mondanák: „ÉN VAGYOK”, és tudod mit? Mi lennénk az „ÉN VAGYOK”.

A válasz kérdésedre örökérvényű, de az igazság az, hogy a gyönyörű örvénylő szeretete ennek a legvarázslatosabb ibolyaszínű lángnak felmelegíti szíved. Ez nem olyan láng, ami felégeti az erdőt. Próbálj meg emlékezni, amint kisgyermekként álltál egy varázslatos vörös tenger partjánál, és nézted a tengert mondván magadnak: „Részese akarok lenni ennek. Csupán meg akarom érteni. Csupán meg akarom tapasztalni.” És ekkor emlékezz erre a csodaszép ibolyaszínű lángra, amiről úgy tűnt, a lábaidnál kavarog, azonban mégis nem áradt forróság belőle. Emlékezz az ibolyaszínű lángra, amint ezt válaszolta: „Egy nap, amikor készen állsz, előttem fogsz állni, és kérdezni fogsz egy kérdést, ami segíteni fogja a világot.” Légy olyan bátor, mint aki visszament erre a tengerpartra. Mondd el a világnak, hogy van egy Teremtő, és nem kell odakinn keresgélniük. Át kell menniük az ibolyaszínű láng kapuján. Isten áldjon és mahalo.

KÉRDÉS: Kirael mester, elvezetnél minket egy gyors meditációban a tobozmirigybe, majd utána a gazdag Isten Fénybe, ami a szignál sejt?

KIRAEL: Képzeljetek el egy világot, mely részecskékből áll, csupán kavargó, gyönyörű részecskék halmazából, majd utána képzeljétek el, amint ezek a részecskék egybeolvadnak. Egy mintában egyesülnek, és ez a minta leszel te, majd ott állsz, önmagadra pillantasz, és kitekintesz, keresztültekintve más részecskéiden, amiket teremtettél. Mondd az önvalónak: „Önvaló, felébresztelek téged”, és előtted feltűnik ez a legszebb egyedülálló fényminta. Ezt fogjuk Krisztus Fénynek, a Teremtő Isten fiának nevezni. Úgy tűnik, hogy ez a részecske éppen előtted lebeg. Nézd meg ezt a képet, és tartsd meg a részecskét tenyeredben, és nagyon finoman fújd el. Elkezd afelé a kép felé lebegni, amit megalkottál, és ahogy közelebb kerül a kép harmadik szeméhez, ami te vagy, megtalálja a harmadik szemet. Áthatol a harmadik szemen, és ennek az energiamintának, aki te vagy, a csodaszép agyi hatalmában kutat, és megtalálja azt a kicsiny dolgot, ami úgy néz ki, mint egy fenyőtoboz.

Ez a kis részecske eléri a tobozmirigyet, ezt a fenyőtobozt, és észreveszi, hogy valami él a tobozmirigyben. A kicsiny részecske lenyűgöző. Ez a kis részecske a Krisztus Fény, és néz valamit, ami nem ismeri fel ezt az új formát. Utána ráébred, hogy ebben a szépséges kis tobozmirigyben van az élet terve, egy varázslatos részecske. Ez a kis részecske behatol ebbe a tobozmirigybe és beleszövi magát ebbe a lénybe, és ebben a pillanatban, a test, amit nézel „tenmagaddá” válik. Te leszel ez, és az út, amit keresel, utaddá válik.

Ez a varázslatos egyezség, aki te vagy, elkezd kiemelkedni varázslatos útján, úgy, mintha egy pillangó gubója lenne, amint felnyitja magát. Tárd ki szárnyaid. Lengesd előre és hátra, amíg meg nem száradnak eléggé ahhoz, hogy elbírjanak, és kezdj el repülni. Minden helyen, ahová elmész, fényrészecskéd oly fényesen mutatkozik meg, hogy az emberek ezt mondják: „Ó, Istenem, nézd a szépségét!” és elcsodálkozol, mert tudod, nem kell mondanod egy szót sem.

Engedd meg magadnak, hogy te légy ez a pillangó. Terjeszd szét szárnyaid. Ne próbálj meg hatással lenni egy olyan világra, mely már hatással van rád. Egyszerűen ismerd fel a gazdagságot szívedben, és egyre fényesebb leszel minden egyes nap, amíg nem tudod, hogy a gyógyulás megtörténhet, mert a tobozmirigyeden keresztül te vagy a Teremtés Fényének dicsősége, üdvössége.

KÉRDÉS: A Honolulu Fénytemplom [Honolulu Church of Light], vagy a Szépség nagy „húzóerője” a gyógyítás. A kérdésem vonatkozik a harmadik dimenzióra és az olyan gépekre, mint a „Rife” gépezet, vagy életsugár generátor, melyet használhatunk itt, hogy segítsen gyógyulnunk. Mondanál egy pár szót ezekről?

KIRAEL: Amikor ezekre az ember által készített gépekre tekintesz, mint a „Rife” gép, ami bizonyos frekvenciákat alkalmaz, hogy megsemmisítse a vírusokat és baktériumokat, illetve az életsugár generátor, mely a testből kivonja a mérgeket, elhalt baktériumokat és vírusokat, alapul véve az energiákat, melyeket megalkotásuknál felhasználtak, tudnod kell, hogy ezek a tudatosság más síkjáról érkeztek.

Annak oka, hogy ezek a gépezetek megtalálták útjukat hozzád, nemcsak azért van, mert a fiatal Imhotep-pel jó hosszú ideig tanultál, hanem azért is, mert felülkerekedtél a gazdagság e kérdésén. Nem a gazdagság – hiány viszonylatában tekintesz magadra. Ennélfogva, nyitva állsz az egyetemes energiáknak, melyek telve vannak olyan ismeretekkel, amelyek nem hozzáférhetőek itt, ezen a síkon. Az egyike ezeknek egy csavarvonalban szakadatlanul felfelé irányuló [spirális] energia, mely előidéz egy mágneses erőt, ami felébreszt „Minket, Embereket” egy mágneses fény ösztönző erejére, fogalmakra, elképzelésekre, vagy gondolatsorozatokra, melyek minden egyes részecskében magában hordozzák a részecskékre bomlott lények megfelelő kristályosodását, illetve az újító gondolatait, melyeket a gép energiájába ágyaztak bele. A fényrészecskékre bomlás gondolati folyamata idézi elő a sajátságos valóságra irányuló összpontosítást, hogy egy adott részecskékre bontott fényvonal mentén folyjék. Ez a vonal megszakíthatatlan, amíg a gondolati jelenlét meg tudja tartani azt egy egyenes erőben, ami képessé teszi a berendezést, hogy megtartsa annak igazi erejének hasonmását. Azt mondom, hasonmás, mert ezt egy másik fény hatalom / erő építette, ami nem a Földetek síkjáról való.

Csupán megadtam a pontos paramétereket, mely által ezek a rezgési rendszerek hajtják önmagukat rongálódás nélkül. Minden egyes energetikai formának vannak saját gondolati vagyontárgyai egy kapcsolódó fényrészecske fonat viszonylagos erején keresztül. Ebben, a tömeg válik annak az egészévé, melyről hiszitek, hogy az ami, és A pontból a B pontba áramlik. Azt állítják a Teremtő Szerelem és Fényrészecskékre bomlásának Erejében, hogy ereje az alázatosság gazdagságából származik. Így működnek ezek a berendezések.

Ez a mágneses fényerő lehet, hogy egy japán művészen keresztül érkezik, vagy máson keresztül, aki nyitva áll a csavarvonalban szakadatlanul felfelé irányuló [spirális] energiák számára, azonban nem azért, hogy a fogadó saját hasznára megtartsa azt. A te esetedben azért küldték át, mert benned nincs meg a gazdagság – hiány nagy kérdése. Elérkezett hozzád, tudván, hogy valahogyan meglátod, a világ hogyan hasznosítja oly módon, ahogyan azt használatra szánták.

KÉRDÉS: Amikor valaki felnő, és továbblép különböző szintű rezgésekre a lélek birodalmában, a harmadik dimenziós szenvedélye elhagyja, hogyan találja meg az illető a megújult szenvedélyt, ami meghozhatja a gazdagságot?

KIRAEL: Hány Lee Carroll, Fred Sterling és még sokan mások tették meg ezt az utat, hogy egy szép nap úgy találják magukat, hogy fényűzően élnek, majd a következő nap ráébrednek arra a tudásra, hogy sokkal több van ebben az életben. Úgy tűnt, hogy csavarvonalban [spirálisan] kiemelkedtek a pénzvilágból, és úgy találták magukat, hogy nagy nehezen kell összekuporgatniuk, hogy kijussanak a valóságból.

Elmondok nektek egy titkot. Nagyon régen, úgy érezték, hogy csupán azok képesek belépni a Teremtő Erőbe, akik apácazárdában, vagy más egyházi szent helyen keresik megélhetésüket. Ezeknek az embereknek fel kellett adniuk világi javaikat, hogy beléphessenek ezekbe a törekvésekbe. Gyorsan gondolkodásmóddá vált, hogy el kell ajándékoznotok vagyontárgyaitokat, hogy megtaláljátok a Teremtő Erőt önmagatokban. Azt hitték, hogy egy nap jobb energiamintává váltok emiatt, és így ez a hit megragadt, és még ma is egy fényminta lenne ez, ami nem a Tudatosság Nagy Változásáért van.

Az emberek felébrednek, és ezt mondják: „Nem kell feladnom a földi javaimat, hogy a gazdagság kivonata legyek. Egyszerűen fel kell ismernem, hogy irányítani tudom létezésem minden részecskéjét gondolataimon keresztül. Egy nap ráébredek, igazából milyen gazdag vagyok, és ezt meg fogom ünnepelni, és hirtelen a világ körülöttem feltöltődik, mert nem hiszek a szegénység szentségében, hogy lelki ember [spiritualista2] lehessek. Valójában, hiszem, hogy lelki embernek lenni az egyik leggazdagabb dolog a Föld síkján, és minél jobban hiszek ebben, a „gazdag” szó annál jobban eltűnik szókincsemből, és annál jobban felismerem, hogy a világ minden egyes nap, minden pillanatban átalakul.”

A világ szakadatlanul átalakul, és ahhoz fog igazodni, amit gondolsz. Mindaz, amit tenned kell az, hogy megválaszd, mit gondolsz, és ezekkel a gondolatokkal, barátom, te teremted meg gazdagságod. Ezt mondod: „Kirael, ez lehet ilyen egyszerű is?” Ezt mondom neked; amit tenned kell pusztán az, hogy minden nap, amikor felébredsz, sorold fel az előző nap áldásait. Ne imádkozz a múlt embereinek hitrendszere szerint, akik úgy határoztak, feladják világi javaikat, hogy kolostorban éljenek.

Nem kellett, hogy ezt tegyék. Ez az ő választásuk volt. Ők nem birtokolták azt, ami bennetek van. Nem kellett szeretniük akkor. Birtokolták a pillanatban a vágyat, és a vágy vitte őket keresztül abbéli reményben, hogy egy nap megtalálhatják Teremtő Istenüket. Ha birtokolták volna akkor a szerelmet, már meg is találták volna Teremtő Istenüket, és ebben megismerték volna a gazdagságot. Egyszer, ha birtokoljátok azt a tudást önmagatokban, hogy a gazdagság nem azon alapul, amit birtokoltok, hanem azon, amit tudtok, akkor amit tudtok, megtölt mindent körülöttetek, és ez egyetlen éjszaka alatt is megtörténhet, ha eléggé tisztában vagytok azon képességeitek felől, hogy létrehozzátok azt, amit akartok életetekben.

Engedjétek el, amit nem akartok. Ez úgy hangzik, mintha prédikálnék, pedig nem ezt teszem. Az élet igazságáról beszélek nektek, és csupán egy páran fogják ezt meghallani közületek, azonban ez az élet igazsága. Ti vagytok a gazdagság részecskékre bomlása, mert ti vagytok a Teremtő Ereje ezen a varázslatos úton. Váltsátok valóra a varázslatot, ne engedjétek, hogy szátokat olyan szavak hagyják el, melyek nem gazdagok, mert gazdagok vagytok. Mahalo.

KÉRDÉS: Honnan ered a gazdagság? A gazdagság folyamának elapadása hol kezdődik? Bolygónkon, ezekben a napokban úgy tűnik, hogy minden a pénz folyama köré szerveződik, és néhány embernek több van, míg másoknak kevesebb. Hogyan tudjuk ezt az egészet érvényteleníteni, és van ennek valamilyen köze a fotonövhöz?

KIRAEL: Menjünk vissza e harmadik dimenziónak az eredeti alakjához. Egy adott ponton az időben, amikor a Teremtő Isten minden részecskéje, az „ÉN VAGYOK Jelenlét” – ha így akarjátok – felismerte, hogy meg tud testesülni, az egyetlen eszköz, ami számukra hozzáférhető volt, a gondolat volt. Gondolkodott, mert képes volt rá, és a gondolatban képes volt rá, és összekapcsolta ezeket a kicsiny részecskéket, és egy végtelen részecskefolyammá váltak. Ezek a folyamok azért születtek, mert az „ÉN VAGYOK az ÉN VAGYOK Jelenlét” Teremtője gondolta azt, hogy képes rá, és minden más megjelent ebből a gondolatból.

Egy nap, egy folyam megérintette a másikat, és egy új erő született abban a pillanatban. Ez volt a gazdagság. Értitek már? Ez volt a gazdagság. Ez a két folyam úgy keresztezte egymást, mint egy X minta. Átmentek a teljes folyamaton, és ahogy egymást keresztezték, egy végtelen fénnyé változtak. Ez lett a megtestesült Teremtő „ÉN VAGYOK Ereje”; az X velük ment mindenhová, és figyelte, ahogyan az a kicsiny X formálódott.

Egy nap, egy pár X egymás tetején ült, és egy ötágú csillaggá alakult át. Ez egy érdekes dolog, mert megalkották ezt a gyönyörű fényt, és az „ÉN VAGYOK” teremtői, lévén „ÉN VAGYOK” mondták: „Ó, ÉN VAGYOK”, és megkezdték ezt a gazdag és bőséges teremtést, amit valaha is ismertetek és ismerni fogtok. „ÉN VAGYOK” nem tudta, hogy a gazdagságot teremtette meg, mert nem volt szava rá, csakúgy, mint a lemuriaiaknak sem volt szavuk rá. Csupán tudta a gondolatot, és így teremtett. Ezt a részt hagyták ki jó könyvetekből, ahol az „ÉN VAGYOK”-ról meséltek. A könyv szándékosan mulasztja el megemlíteni, hogy „gondolkodtam, tehát ÉN VAGYOK, és mert ÉN VAGYOK, gondolkodtam.”

Gondolkodj velem egy percre. Minden válasz egy lehetséges valóságból ered – „ÉN VAGYOK, tehát gondolkodtam. Gondolkodtam, tehát ÉN VAGYOK.” Nem szalaszthatod el ezt a kis gyöngyszemet. Ez a válasz mindenre, amit keresel. Isten áldjon, és mahalo.

KÉRDÉS: Ebben a pillanatban igazán jól jönne egy jó nevetés. A nevetést egy gyógyító folyamatnak találom, és a nevetés pillanatában a világ nagyon élénknek tűnik.

KIRAEL: Ha szeretnél egy jót nevetni, ismerd fel, hogy minden, amit világodban látsz, gondolataid kivetülései – és ha ez nem nevettet meg, sosem fog semmi. Látod, te egy részecskéje vagy az összes részecskének, és az összes részecske saját Teremtő Erőtök egy része, legyen akár háború, vagy éhínség, vagy akár egy elsöprő vihar. Nem akarlak úgy megnevettetni, hogy bolondos leszek hozzád. Szeretnék mosolyt varázsolni arcodra azáltal, hogy segítek neked felismerni, hogy te tapasztalod meg saját gondolataidat, azért, hogy egy nap azt mondhasd magadnak: „Tudod mit? Ez a repülő, melyen utazom éppen majdnem készen áll, hogy leessen az égről, viszont nem fogok vele együtt lezuhanni.” Csupán tudd, hogy ez a szellő az, mely által te átáramolsz ezen a gyönyörű földi tudatosságon.

Ébredjetek fel, és eszméljetek rá arra, hogy ez a káprázat [illúzió], melyet teremtettetek nem más, mint a kegyelem egy állapota, egy lehetőség számotokra, hogy emlékezzetek saját szívdobbanásotokra, hogy emlékezzetek, ha kivágjátok az Anyaföld erdejét, vagy ha megölitek egy lakóját, önmagatok egy részét ölitek meg, csupán egy részt, és oly sok részetek van – ez egy nevetés.

Egy nap felébredtek, és ezt mondjátok: „Érzem a szívdobbanást. Nem akarok megölni semmit többé. Ha még mindig él, mert a Teremtő életet adott neki, nem akarom ezt a játszmát játszani. ÉN VAGYOK az élet. ÉN VAGYOK a Teremtés Ereje. VAGYOK, AKI VAGYOK.” Öltsd fel arcodra ezt a mosolyt, és ismerd fel, hogy mi hozzuk el a változást. Ti és én, mi változtatjuk meg. Nagyon sok mindent kell megváltoztatni, így ne csüggedjetek. Szőjétek át magatokat a nevetés gazdagságába. Találjátok meg a pozitivitást szerelmetekben, és ráébredtek erre az egy szerelemre.

Tudjátok, hogyan hozzátok rendbe otthonaitokat, vállalkozásaitokat, illetve hogyan próbáltok pénzt teremteni, hogy vállalkozásaitok erősek lehessenek, vagy hogy különlegesebb, szebb autótok lehessen? Nos, amit igazából akartok tenni, barátaim, felébredni egy nap, és ezt mondani: „Nézz rá templomomra. Nézz rá templomomra.” Nézd azért, ami. „Ez az én Teremtő Istenem temploma. Én alkottam meg egy gondolatból. Én bontottam részecskékre lelkem, és én alkottam ezt egy gondolatba, és én adtam a gondolatnak érzelmet, és én alkottam meg ezt a templomot.” Takarítsátok ki barátaim. Engedjétek meg, hogy a templom legyen a vezetőtök. Ki akartok valamit takarítani? Ne építsetek egy másik szobát házatokhoz. Ne takarítsátok ki a garázsotokat. Tisztítsátok meg templomotokat. Ezt ajánlom nektek: „Akarjátok a gazdagságot? Ezt az egyetlen egyszerű dolgot mondjátok: „ÉN VAGYOK”. Jó estét.

© Kahu Fred Sterling
Contact: Lightways Publishing,
3075 Kalihi Street, Suite 101,
Honolulu, Hawaii
Fordítás: Clarissa
https://univerzumi-tudatossag.blogspot.com/

Kérem minden olvasótól, használja józan ítélőképességét! Kérek minden bejegyzést egy bizonyos fokú tisztánlátással kezelni! Tehát, mindenki maga döntsön az üzenetek hitelessége felől. Mindenki vizsgálja meg az üzeneteket, és kérje ki Szíve véleményét, hiszen sosem téved!
A fordító / szerkesztő nem vállal felelősséget az üzenetek hitelességéért.

Fred Sterling

Fred Sterling

A szerzői jogokra vonatkozóan


Az oldalon található tartalmak felhasználása Kahu Fred Sterling (https://kirael.com/) és a fordító előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.

Köszönöm az együttműködést.

Clarissa