2009. szeptember 14., hétfő

A Változás utáni világ: Ablak a jövőre



A Változás utáni világ:
Ablak a jövőre



Kirael mester Kahu Fred Sterling közvetítésével

Post Shift: A Window to The Future 
© Fred Sterling
Contact:   Lightways Publishing,
3075 Kalihi Street, Suite 101,
Honolulu, Hawaii
96819, USA
Lightways@Kirael.com
Tel: + 808 952-0880
 www.Kirael.com

Fordítás: Clarissa
https://univerzumi-tudatossag.blogspot.com/

KIRAEL: Jó estét. Barátaim, akárhányszor feltűnök, az a tömeg, amit az éteri fényben bevonzok sokkal nagyobb, mint amit az emberi fényben vonzok be. Az angyali világban és a tanácsadó vezetők világában vannak, akik hallani akarják, mit mondok el a Föld síkjának; nem azért, mert tanulniuk kell, hanem mert lépést akarnak tartani azzal, ami itt, a Földön történik.

Azokról az eseményekről és körülményekről fogunk beszélni, amelyek a „Változást követően” vesznek majd körül titeket, milyennek fogtok kinézni, és milyen lesz a Föld síkja a Változás után. Lehet, hogy vannak néhányan itt, akik nincsenek tisztában a Nagy Váltásról. Barátaim, értsétek meg, hogy ez a legszámottevőbb változás, amelyet itt, a bolygón kell megtapasztalni.

Minden alkalommal az Anyaföld eljutott fejlődésének [evolúciójának] egy helyzetébe, amikor a tudatosság egy új szintjére mozdult el, a Teremtő végtelen szerelmében és bölcsességében megengedte az élmények mindegyikének a Földön, beleértve az emberit is, hogy visszatérjen a fénybe. Így, amikor a nagy Jégkorszakot és más világkatasztrófákat hoztak el, az emberi fény egyszerűen hazatért.

Ez alkalommal, közületek sokan fogják átélni utatokat a Nagy Változás szépségén keresztül. Meglepetés, meglepetés. Ezt feleled: „Ebben a nagyszerű fényben mi tüntetett ki minket, Kirael mester, hogy a Teremtő átenged bennünket a Változáson?” Ez nem a Teremtő választása, barátaim. Ez minden egyes egyéni fény választása.

Szeretném tökéletesen tisztázni, hogy néhány dolog, amit veletek ma este megosztok, lehet, hogy a félelem látszatát alkotja meg elmétek hátsó szegleteiben. Imádkozom, hogy elengedjétek a félelmet, és azt válasszátok, hogy meglássátok a megvilágosodottságot, mert amikor mindent kimondanak és megtesznek, barátaim, félelem nem létezik többé. A félelem elmétek kitalációja. Ez pusztán a bal agyatokban létező energiákra történő átváltás, mivel jobb agyatok nem ismer félelmet.

Közületek azok, akiknek van bátorsága itt lenni, ebben a fényben, gyorsan megértik, milyen pozitív, milyen hathatós lehet a Nagy Változás. Mégis, őszintén figyelmeztetlek titeket: ahogy a Változás kibontakozik, az az ismeret, amit ma adok át nektek – minden egyes része – változás tárgyát képezi, mert egyik bolygón található egyetlen életforma sem (mint a tiétek) nem utazott át változási folyamaton, mialatt még mindig megtestesült [inkarnálódott].

Barátaim, tehát ti egy nagyszerű, üdvös, dicsőséges fény vagytok, akiknek volt bátorságuk eljönni ide, és megtenni ezt. Én vagyok a ti fényetekben. Imádkozom, hogy legyetek elég bátrak minket meghallani ma este.

Csukd be szemed egy percre, és képzelj el velem egy világot, ahogy látod azt ezekben a napokban, emberek rohannak ide-oda, ahogy próbálnak megérteni egy világot, amelyről úgy tűnik, hirtelen elveszítette egyidejűségét [szinkronicitását], illetve egy olyan irányba halad, amely legtöbbeteket megrémít. Barátaim, a világ biztonságos, amikor elhatározzátok, hogy biztonságos, és remélem, meghozzátok ma este ezt a döntést.

Képzelj el egy percre egy világot, amelyben egy váratlan nagy hideg járja át a levegőt, egy hideg, mely semmihez nem hasonlatos, amit valaha is átéltél, egy hideg, amely megérinti csontjaid. Ahogy körülnézel, mindenkiről úgy tűnik, elálmosodik. Nem számít hol vagy, az emberek egyre nyugodtabbak. Néhányan mosolyognak, azonban sok ember szemében félelem van.

Utána, ha szeretnéd, képzeld el, hogy a nap kellős közepén, az égbolton a nap elhalványul, amíg hirtelen egyáltalán nem látszik. Üdvözlet a háromnapos sötétségben. Sokan fogják elhatározni ezután, hogy nem ez az út, melynek megtételére vágynak, és egy másik színtérre mozdulnak el, melyet majd elmagyarázok.

Csupán akartam, hogy megtapasztaljátok annak az érzetét, milyen érzés lehet nem tudni mi fog történni utána. Választhatjátok, hogy féltek, vagy választhatjátok, hogy szembenéztek a kalanddal. Legtöbbetek közületek, akik Fénytevők, azt választják, hogy szembenéznek a kalanddal, legmagasztosabb valóságotokkal, és uzsgyi, indultok is.

Halljatok meg tisztán. Szükséges, hogy tudatosak legyetek, ébereknek kell lennetek, és tudnotok kell, milyen utatoknak kell lenni, és hogy egy pillanat alatt részt kell vennetek ebben az utazásban. Ilyen gyorsan fog megtörténni.

A kérdés, melyet mindig kérdeznek, és amelyre nincs válasz: „Kirael mester, kérlek, mondd el nekünk, melyik napon fog ez megtörténni, hogy felkészüljünk.” Mit fogtok tenni, elemlámpákat szereztek? Ez nem fog segíteni nektek, mert az elemek nem fognak működni a Változást követően. Mit fogtok tenni, teletankoljátok autótokat? Ne aggódjatok emiatt sem.

Egy dolog, amit tudnotok kell, hogy a Teremtő maga sem tudja – a Teremtő, aki mindent megteremtett, amit láttok, érintetek, ízleltek, éreztek, mondotok és gondoltok – eddig a bizonyos pillanatig, mikor lesz ez a nap, mert a nap teljesen tőletek függ. Amikor a Föld bolygó „Mi az Emberei” elhatározzátok, hogy fényeteket elviszitek a legjobb szintre, amire tudjátok, és amikor számotok elég nagy, kiterjesztitek magatokat a fotonenergia övein keresztül, és egy új világ kezdődik. Eddig az ideig, csupán folytatnotok kell a felkészülést.

Tudom, ma este telve vagytok kérdésekkel. Tudni akarjátok majd, milyen lesz a Föld síkja, hogyan fogtok kinézni, mit használtok pénz gyanánt. Visszamegyünk az időben? Visszamegyünk a régi cserekereskedelem [barter] rendszerhez, ahol ételért cseréltünk árukat és szolgáltatásokat? Milyen mélyre süllyedünk? Milyen magasra emelkedünk fel? Milyen érzés lesz? Képesek leszünk énekelni és táncolni? Boldogok leszünk, vagy mogorvák? A maradást választjuk, és még akkor is lesz választásunk? Mi történik mindazzal, amit már a tökéletességre vittünk életünkben?

Most megosztom veletek: jó, biztonságos érzésetek lesz, ahol elkezdjük. Az ébredést követően szinte azonnal, ha te egyáltalán bármilyen fajta lelki ember [spiritualista] voltál, és ezt gondolod: „Ó, Istenem, hogyan fogom valaha is megtudni, mi történik a világ többi részével?” hatalmas ismeretanyagot kapsz, ami összezavarja elméd.

Barátaim, akiket mi „Fény Küldőknek” hívunk, már a helyükön vannak, és el tudnak küldeni üzenetet a világ egyik végéből a másikba. Egy Küldő küldi, a következő veszi, nem fejti meg, nem változtatja meg, nem szépíti az üzenetet, csupán elküldi a következő Küldőnek. Amikor a következő Küldő megkapja, bárkinek leadja a környéken, és felvesz bármilyen gondolatot, melyet a Föld síkján átélnek. Minden gondolatot összegyűjtenek, rendezik őket, és elküldik a következő Küldőnek.

Hozzávetőleg négy Küldő kell, hogy az egész Egyesült Államokat lefedje. El tudjátok képzelni, hogyan kell bejuttatni a tudást, szervezni azt, és továbbküldeni? Ők élnek, és földi síkotokon működnek. Már itt vannak. Már gyakorolnak egymás között. Mi, a tanácsadó Vezetők valóságából, az angyali jelenléttel együtt, már kiépítettük azokat a fény láncolatokat, amelyek titeket, embereket fognak keresztülvezetni a leginkább erőpróbáló időkben, és sok megpróbáltatás lesz az első pár napban.

Például, képzeljétek el, a Mohave sivatagon vezettek keresztül, és megérkezik a Változás. Autótok leáll az út szélére, és mély álomba merültök. Inkább szeretem ezt „téli álomnak” [hibernációnak] nevezni. Amikor felébredtek, ott leszel a sivatag kellős közepén, és tudjátok mit? Autótok még mindig ott fog állni, mert a Föld energiamintái, a Föld síkjának új rezgései most egy olyan módon rendeződtek, hogy a mechanikai motorok nem fognak úgy működni, ahogyan azt tették a múltban. Minden, amit most ismertek, egy új rezgést vesz fel.

Először is, a Küldők kiküldésének pillanatában, felderítik az összes élőlény helyét a bolygón. Fel tudjátok ezt fogni? Hozzávetőleg kétmilliárdan lesztek, és a Küldők mindegyikőtök helyzetét meghatározzák a sötétség megérkezését követő első 18 órában. Minden ember helyét felderítik.

Mindegyikőtökkel lesz kapcsolat, és nem lesz okotok pánikba esni, mert nemcsak hallani tudjátok az üzeneteket, hanem ti is tudtok üzeneteket küldeni, és a Küldők elküldik őket. Nemcsak, hogy tudni fogjuk, hol lesz minden lény, hanem tudni fogjuk a formát, és a szintet is, ahová megérkeztek. Ha egyszer bejutottatok egy helyzetbe, ahol nem esel pánikba, és mindenről úgy tűnik, kézben tartott, megkeresitek szinteteket, és meglátjátok, mely szintre kell megérkeznetek.

A háromnapos sötétségen való átjutásotok egyik oka, hogy a fotonenergiák bolygótokon fellobbanjanak. Az egyik dolog, amelyet a fotonenergia tenni képes, hogy lehetővé teszi számotokra, hogy ezen létezzetek hónapokon keresztül bármilyen táplálék nélkül, beleértve a vizet is, egyszerűen a fotonenergia prána légzésén keresztül. Tudnotok kell, hogyan használjátok a fotonenergiát, így majd felkutatjátok magatok között azokat a vezetőket, akik tanítani tudnak titeket.

Most néhányatok arcán szomorúság ütközött ki, mintha éppen azt mondtam volna, hogy ez lesz a világvége. Barátaim, ez lesz a világ kezdete. Nincs háború. Nincs gyűlölködés. Nem kell választani, kinek van jobb istene, vagy melyik vallás szárnyalja túl a másikat, mert ott van a Teremtő, és a Nap isten, vagy Krisztus energia – ha ezt jobban szeretitek – szépsége, hogy ráébresszen titeket arra a valóságra, hogy barátotok, Buddha, barátotok, Lady Quan Yin itt vannak, hogy támogassanak titeket. Minden mester, MINDEN mester részt fog venni változásotokban.

Választhatjátok azt is, hogy ma félelemmel távoztok, és ha ezt teszitek, elmulasztjátok az egész estémet. Inkább válasszátok azt, hogy egy önmagatoknak tett ígérettel távoztok, melyet nem másnak tesztek meg: gyakorló lelki emberek lesztek. Ez nem azt jelenti, hogy csatlakoznotok kell egy egyházhoz, vagy egy kultuszhoz, illetve bármi máshoz; a gyakorló lelki ember [spiritualista] vállalja a felelősséget saját élményéért [megtapasztalásáért], vállalja a felelősséget saját fejlődéséért [evolúciójáért], és saját fényében megígéri, minden tőle telhetőt megtesz, hogy mesteri fokra vigye ezt az utazást, melyet életnek hívnak. Ez minden, melyet tennetek kell, hogy lelki emberek legyetek, ami legtöbbeteket, de nem mindnyájatokat, egyesít.

Tehát nincs semmi félnivalótok. Mielőtt a háromnapos sötétség elérkezik, a világot felvilágosítják a Nagy Változás folyamatával kapcsolatosan. Elkerülhetetlen ennek megtörténte. Nem tudtok kitérni előle. Nem tudtok mást tenni, csupán arra kell rájönnötök, vajon itt akartok-e lenni, vagy sem.

Ha én emberi lény lennék, nem akarnék semmi mást, csupán átélni a Teremtő ajándékát olyan hathatósan, hogy agyam nagyobb százalékát tudjam használni, ha nem az egészet. Képes lennék kommunikálni azokkal az erőkkel, melyekről tudom, hogy egész életemben itt voltak, azonban sosem láttam őket, és sosem ismertem meg őket. Birtokolnám azt a dicsőséges tudást, hogy én vagyok a Teremtő legfelsőbb fény lénye, én vagyok a Változás folyamat, és akarnám, hogy e Föld síkja tudja, itt vagyok. Ez az, amit akarnék, ha emberi lény lennék.

KÉRDÉS: Ez volt az első alkalom, amikor hallottam a Fény Küldőiről. Ők a Fejlődő Társadalmak Oltalmazói? Ők Galaktikus energiák, netán angyalok?

KIRAEL: Emberi lények. A Váltás idején ők lesznek a felemelkedett emberek. Jelenleg hozzávetőleg százan vannak, és habár a száz elég munkájuk elvégzésére, szeretnénk látni, ha számuk egy kicsit megnövekedne.

KÉRDÉS: Első könyvedben, „Kirael: A Nagy Változás”, említetted, hogy az emberi forma meg fog változni. Ahogy én értelmeztem ezt, nagyon eltérő emberi lény forma lesz az, amit a tükörben fogunk látni. Elmagyaráznád, miért van ez így?

KIRAEL: Nos, egészen szép munkát végeztél el abban, hogy az embereket megrémítsd. Engedd meg, hogy megnyugtassam őket. Minden egyes személy módosítani [transzponálni] fogja energiáját, áthelyezi [transzferálja] energiáját a többiektől eltérően. Közületek néhányan a felemelkedett lelki emberek soraiból a háromnapos sötétség során, agyi kiterjesztést [expanziót] kapnak.

Ennek megtétele érdekében, a koponya méretében növekedés kell, hogy megvalósuljon, tehát az első dolog, ami történik – és minden hiú barátom készüljön fel erre – az, hogy a szőrtüszők [folliculusok] nem lesznek képesek felvenni a kiterjeszkedést, és így valószínű, sokan közületek a másik oldalra olyan kopaszon érkeznek meg, mint amilyen kopaszok voltak születésük napján. Csupán azért, mert ekkor voltatok a legszebbek, tudjátok.

Most, néhányatoknál akkor még mindig elég ego fog a sejtmemóriában elraktározva lenni, hogy ezt elkerüljétek. Ez egy kicsit fájdalmas lesz, tehát ne próbálkozzatok túl keményen. Hölgyeim, szépek lesztek, teljesen szépek, és olyan kopaszok, mint azon a napon, amikor megszülettetek.

Testetek rugalmasabb, hajlékonyabb lesz. Valaha is viszketett a hátatok a lapockátok között csupán egy centire attól, ahol még el tudtátok volna érni? Többé nem fogtok ettől szenvedni. Testetek bármely részét meg tudjátok vakargatni – semmi sem lesz számotokra elérhetőségen kívül.

Észbeli kapacitásotok sokkal magasabb lesz, mint most. Ha egy zseni agyának 17 százalékát használja, legtöbbetek 35 – 70 százaléknyin lesz. Még fel sem tudjátok fogni onnan, ahol most vagytok. 70 százalékon nagyjából mindenről tudni fogtok bolygótokon.

Emlékeztek, megrekedve lenni a Mohave sivatagban? A távolság nem lesz gond számotokra. Egy szökellés, és egy ugrás, és negyedmérföldnyit ölelsz fel.

Tüdőtök eléggé össze fog zsugorodni, mert nincs szükségetek nagy tüdőre. Ez egy jó ok a dohányzás abbahagyására, mert ha erős dohányos vagy, tüdőkapacitásod nagyban lecsökken, és a kezdetekben nehéz idők köszöntenek rád, ahogy a tüdő kitágul. Ez olyan lesz, mintha a valaha is tapasztalt legerősebb asztmát élnéd át, mert újra fel kell építened a tüdőt.

A tüdő összezsugorodik, mert nincs szükségetek belélegezni úgy, ahogyan valaha tettétek. Inkább, sok prána légzést és fotonenergiát fogtok használni. Amíg hozzá nem szoktok, hogyan alkalmazzátok a mi prána lélegzésünket, amíg nem alkalmazzátok a prána légzést, a tüdő egy kis gondot fog okozni számotokra.

Pulzusszámotok sokkal lassabb lesz, mint most, hozzávetőleg 50, vagy 60 óránként, és utána sokkal alacsonyabb lesz, tehát nem kell emiatt sokat aggódnotok. Azok, akiknek gyenge a szíve, ezt a részt imádni fogják. A szívizmot helyreállítják abban a pillanatban, amikor átjuttok a Változáson.

Egy másik dolog, amit imádni fogtok. Azok, akik szeretnek mások szemébe nézni, a lélek székhelyébe fogtok tekinteni. Apropó, nem hazudhattok a Változást követően. Nem hazudhattok, mert ha ezt teszitek, szemetek villanni fog. Komolyan. Nem úgy, mint egy játékautomata, vagy hasonló, hanem szemed megrebben, mert ez egy természetellenes cselekedet. Tehát, ne mondd azt, „szeretlek”, ha nem gondolod komolyan. A jó hír az, hogy két nap alatt megtanuljátok, hogyan kell szeretni. Ez minden, ami eljuttat titeket, hogy megtanuljátok, igazán mi is a szerelem / szeretet – két, vagy három nap alatt.

Hallószervetek észlelni fogja a madarak mozgását a levegőben. Meghallotok bármit, ha szándéktokban áll ezeket észlelni. Valószínűleg nem lesztek ezzel boldogok, de fületek valamicskét nagyobb lesz. Hallani fogjátok a sas szárnycsapását, amikor a sas olyan magasan van, hogy csupán egy pont az égen. Tehát, adok egy tippet, hölgyeim és uraim. Ne beszéljetek mások háta mögött, nem számít, merre vannak. Ha látókörön belül vannak, a fül követni tud. Elég lenyűgöző.

Sok testi változás lesz észlelhető. Néhány férfit lehet, hogy ez nem boldogít, de nem fogtok többé annyira törődni azzal, ahogyan a hölgyek teste kinéz, mert ami igazán érdekelni fog az, ahogyan a hölgy fest színeiben és rezgésében.

A szerelem gyakorlati művészete legvadabb álmaitokat is meg fogja haladni. Például, a legnagyszerűbb szerelmeskedés egyike lesz, amikor két ember a tenyerét összerakja. Higgyetek nekem, imádni fogjátok. Vitán felül pompás. Ez elég sok fizikai változás, barátom.

KÉRDÉS: Tudván, hogy családom, akik nem gyakorló lelki emberek [spiritualisták], és nem rezegnek erre a fajta anyagra, lehet, hogy nem viszik véghez a Váltást, és ez aggódással tölt el. Elmondanád, hogyan fog működni ez a folyamat az életben maradóknak és családjaiknak?

KIRAEL: Az emberi népességnek csupán körül-belül egyharmada, hozzávetőleg kétmilliárdan teszik meg ezt a súlyos változást a tudatosságban. Jóllehet, csak azért, mert barátaidat és családodat nem címkézték fel a lelki ember [spiritualista] címkéjével, ez nem szavatolja, hogy nem teszik meg [a változást]. Számos életen mehettek keresztül, hogy ide eljussanak, álomba merüljenek a fátylak mögött, és képtelenek legyenek felébredni. Átmennek a Változáson. Lehet, hogy alacsony szinten, de megteszik. Tehát a te kötelességed, hogy megbizonyosodj, közeli rokonaid legalább tisztában legyenek az energiákban történő változás lehetőségével. Nem szükséges a háromnapos sötétségről beszélned. Fel kell gyújtanod bennük a fényt, hogy rávedd őket, maradjanak a Föld síkjának fedélzetén.

Barátaim, engedjétek meg, hogy elmagyarázzak nektek valamit. Mire a Váltás megérkezik, addigra legtöbbetek már elhatározza, hogy nem törődik azzal, ki jut át rajta. Ezt nehéz megérteni, de addigra felismeritek, hogy minden a feltétlen tökéletességben van, és mindenkinek, aki nem akar átjutni a változó folyamaton, joga van visszatérni a Teremtőhöz, és ezt fogják megtenni. Nincs fájdalom, nincs megerőltetés, ők egyszerűen hazatérnek.

Szeretném tisztázni ezt is: Ne járkáljatok körbe-körbe, mondván: „Én egy lelki ember [spiritualista] vagyok, és megteszem a Változást.” mert néhányatok nem fogja. Néhányan azt fogják választani, hogy a Változás előtt eltávoznak, így a másik oldalon tudnak dolgozni. Néhányatok egyszerűen azt választja, hogy többé nem akar részt venni, azonban legtöbbetek akarni fogja. Az igazság az, hogy nem olyan lelki emberek vagytok, akik gátolják képességeiket, hogy átmenjenek a Váltáson.

KÉRDÉS: Második könyved „Kirael: A Teremtés Mátrix II.” olvasásának okán értem, hogy a Változásnak számos szintje fordul majd elő, és megvilágosodottságunk szintjétől függően találjuk magunkat a képességek különböző szintjein. Milyenek lesznek a különböző szintek?

KIRAEL: A tudatosság hét szintjére ébredtek rá. Minden szinten belül van hét másik szint, így 49 pozíció lesz, melyre eljuthattok.

A legjobb a négyes szinten belül bármi. Nincs semmi baj a kettes és hármas szinttel, viszont a négyes szint tökéletesen a legjobb, mert ezt tanulmányoztátok lelkileg. Vizsgáltátok azt a tényt, hogy a tanácsadó Vezetők valósak, hogy angyalok léteznek, és hogy a Teremtő egy erő, amit nem hívhattok „jónak”, vagy „rossznak”. Tudjátok, hogy a Teremtő nem ítélkezik felettetek; a Teremtő teremt. Tudjátok, nem vívhattok háborút Isten nevében, vagy Jézus, Mohamed, illetve bárki más nevében. Tudjátok, hogy a lélek fény tudatosság bennetek létezik. Ez az a szint, ahol teljesen megvilágosodottak vagytok, mégis még mindig kényelmesen fenntartjátok jelenléteteket itt a Föld síkján.

Mondhatom, nem akartok az első szintre lemenni. Jobb lenne nem átmenni a Változáson, mert amikor az első szinten ébredtek fel, nem lesz fogalmatok arról, hol vagytok. Tehát, az első dolog, amit tesztek, kigondoltok néhány nagyon rossz gondolatot, és mivel a negyedik dimenziós tudatosság első szintjén vagytok, ahol minden gondolat megnyilvánul [manifesztálódik], a rossz gondolataitok fognak megmutatkozni.

Ha azt gondolod: „Kíváncsi vagyok, vajon vannak-e itt nagy, szőrös szörnyek”, és éppen az orrod előtt lesz egy nagy, szőrös szörny. Most, képes bántani, hiszen ez csupán egy gondolat, azonban átmész ezen gondolatok egész során, hogy erre rájöjj. Egészen gyorsan eljutsz annak a megértésére, hogy a gondolatnak nincs valósága, amíg ezt meg nem adod neki. Ezen a szinten, oly sokszor fognak megrémíteni, hogy nem akarsz átjutni a Változáson. A legijesztőbb gondolat, amivel rendelkezhetsz ez: „Kíváncsi vagyok, vajon örökre ilyen helyen fogok maradni.” Hosszú időbe telik kijutni ebből a gondolatmintából.

Az első dolog, amit akarsz (ami az első szinten lévő emberekre vonatkozik), hogy elbújj, és eltávolodj az összes furcsa, nagyfejű embertől, akiknek a keze elér hozzád, ahogy megpróbálnak kedvesek lenni. Tehát, szeretnél sok embert találni ugyanazon a szinten, ahol te vagy, kis táborokat alkotva, és elbújni a legjobban, ahogyan tudsz ezektől az igazán furcsa emberektől, amiket most látsz a Földön.

Közületek azok, akik külső portál / kapu dolgozók lesznek, az egyik feladatuk lesz kijönni, és a portálon átvinni az ilyen lényeket, akik az első szinten maradtak életben, azonban elveszettek és összezavarodtak.

Most, hadd vigyelek el titeket a másik végletbe, a hetes szintre. Itt, a fény szerepének magaslatában lesztek, és nem töltötök el sok időt az emberi valóságban. Abban a pillanatban, amikor rájössz, hogy felül tudod múlni ezt a valóságot, és tudsz lebegni, és mindent képes vagy megtenni, amit akarsz, ez lesz, ahol majd maradni akarsz. Tökéletes összehangolással [koordinációval] fogsz rendelkezni, csakúgy, mint az angyalok. Az fog érdekelni, hogy megtudd, vajon a négyes szint is rendelkezik-e szárnyalással. Nem elképesztő?

Ami az ötös szintet illeti, nagyon kevesen fogtok itt kikötni, mert ez az Ötödik Dimenzióra vonatkozik, a csodálkozó szerelem dimenziója, és ez egy kicsit túl sok az emberi megtapasztalásnak. Azonban igenis eljuttok ide látogatóba, vagy vakációra. Az ötös szintre sokan fognak elmenni, amikor készen állnak a „kikapcsolásra” és a fénybe történő visszatérésre, csupán azért, hogy átéljék ezt. Olyan, mintha egy luxusszállodában élnétek, ahol minden lépésnél emberek állnak rendelkezésetekre, és időnként egy pár delfin úszkál lábaidnál. Olyan lesz, mint a mennyország, bármilyen is legyen a mennyország számotokra. Azaz, rövid körvonalakban ezek a különböző szintek.

KÉRDÉS: Az összes szint egyszerre létezik, azért, hogy valaki az első szinten egyidejűleg létezhet a felemelkedett szinten, mint a 3, 4, 5, 6, 7?

KIRAEL: Úgy van!

KÉRDÉS: Ha te egy külső kapu / portál munkás vagy, ez azt jelenti, hogy nem kell részt venned a felemelkedett dimenzióban, mert kinn vagy, megpróbálva átvinni az embereket ebből a Harmadik Dimenzióból a portálon keresztül a Negyedik Dimenzióba?

KIRAEL: Emlékszel a Mátrix című filmre, ahol a főhős lement a mátrixba? Üdvözöllek a külső portál munkások között! A bolygón mindenütt lesznek energia fészkek, az első és még alacsonyabb második szinten lévőkkel telítve, akik nem képesek ténykedni, nem képesek felkapcsolni érzékszerveiket, és félnek. Kicsiny közösségekbe és városokba tömörülnek. Ezeket az összezavarodott lényeket tessékelik át a portálokon, ahol megtisztulnak gátlásaiktól [blokkjaiktól] és utána a belső portál munkásokhoz fordulnak, akik tanítani fogják őket, és továbbviszik őket magasabb rezgésre. A külső portál dolgozók kimennek, hogy először a magasabb rezgéseket gyűjtsék össze, mert ők lesznek azok, akik nem harcolnak velük.

Tehát, az egyik fő hivatása a külső portál munkásoknak, hogy kimenjenek és összegyűjtsék azokat, akik nem jutottak el a felébredt állapotra. Ezért szükséges visszatartanotok a Változást addig, amíg tudjátok, mert ha a Változás ma történne meg, közel másfél milliárdan lennétek odakinn!

A külső portál munkások kapnak vakációt? Minden bizonnyal! Például, az első két évben valószínűleg adunk nektek legalább 8-10 órát a portálon belül. Ott tudtok pihenni, utána visszatértek a munkához újra.

Emberek tömegei lesznek, akik át akarnak jutni a portálon, tehát a külső portál munkások jól fogják érezni magukat velük, azonban az első szinten lévők nem fognak könnyen jönni. Rúgkapálva és sikítozva fognak jönni.

Most, ha belső portál munkásnak neveztek ki, jó helyen vagy. A legtöbb külső munkás a harcos osztályból való. A belsők a tanárok osztályából valóak.

KÉRDÉS: A külső portál munkásokat örökre nevezik ki erre a tisztségre?

KIRAEL: Nem. Legtöbbetek kikerül közülük. Attól függ, milyen jó munkát végeztek az emberek csoportjainak összegyűjtésében. Lesznek területek és távoli helyek, ahol a lelkiséget nem értik meg tisztán, és ez lesz a legnagyobb kihívás számotokra.

KÉRDÉS: Honnan lehet tudni, mikor megyünk át a Változáson, és milyen szinten vagyunk? Ez egyszerűen bejut elménkbe, és utána hirtelen tudni fogjuk?

KIRAEL: Ezért beszéltem a Fény Küldőkről az előző beszámolóban. A küldők biztosítják ezt az értesülést a világ körül, mert nem mindenki fogja hallgatni szavaim [hangfelvételeim]. Tehát ez az energia körbejárja a világot. Az első pár napban, mindegyikőjüket kiküldik irányotokba és azonosításotokra, mert néhányatok nem fog emlékezni, kicsoda.

Ha az első szinten vagy, valószínűleg nem leszel képes megérteni a Küldők üzeneteit, viszont ahogy feljutsz a szinteken, képes leszel ráhangolódni a jelzésekre, mint ahogy ráhangoljátok a rádiót egy állomásra. Ahogy behangolódtatok, képesek lesztek kérdéseket feltenni a Küldők energiájának, mert ez egy energia-körpálya, ami körül fogja venni a Földet, és minden Küldő ugyanazt a valóságot fogja küldeni.

Ahogy a Küldők azonosítják energiád, ezzel együtt fog érkezni annak a tudása, mely szintet érted el, hol van a portál, ki intézkedik, és kivel leszel. Emlékezz, a tudatosság 49 szintje létezik, és mindegyik különböző – nincs két egyforma.

KÉRDÉS: Hogyan tudunk egymásnak segíteni a Váltás alatt? A sötétség három napja során hogyan tartsuk egymást melegen és kényelemben?

KIRAEL: Emlékeznetek kell, hogy az élmény inkább lesz egy téli álomhoz hasonlatos, mint egy háromnapos sötétséghez. Eddigre, testetek már hozzáigazítja magát ehhez. Például, abban a percben, amikor észreveszitek, hogy odakinn egy kicsit kezd elsötétülni, mindenkit el fogsz érni, aki veled van. Megpróbálod majd lenyugtatni őket, és utána „megnyomod a kapcsolód”, és leborulsz, mint egy tonnányi kőszikla. Itt fogsz maradni három napig. Számodra nem lesz különbség, tarthat ez akár három, akár harminc napig is. A három nap végén felállsz, és ezt mondod: „Ejha, ez semmiség.” Ez néhány félelmet kivon ebből a dologból.

Most, közületek azok számára, akik nem tudnak semmit a háromnapos sötétségről, ez egy kicsit fájdalmas út lesz, mert a test meg fog fagyni – nem abban az értelemben, ahogy egy jégkocka fagy meg, hanem a sejttudatosságból kiindulva fog megfagyni. Minden egy bizonyos rezgéshez rendeződik testetekben, amely azt jelenti, hogy az energia-rácsvonalak testetek bizonyos színképén keresztülhaladnak, mely összehangolja szíveteket, hogy minden két, vagy három órában egyszer dobbanjon. Az idő fennmaradó részében teljesen élettelenek lesztek a tudatosság és minden más tekintetében. Semmi álom, semmi.

Azt mondanám nektek, hogy azoknak a nagy többsége, akik átjutnak a Változáson, azt akarják, hogy a három nap „működtetési szünet” legyen számukra, így a fizikai megtestesülés váltani tud, mert rengeteg sejtszintű változás történik meg.

KÉRDÉS: Szükség lesz gyógyítókra a Változást követően?

KIRAEL: Ha rendelkezel a Változás előtt egy előzetesen létező állapottal, magaddal viszed ezt az állapotot a Változáson. Tehát a gyógyítóknak a Változás után gyakorolniuk kell, hogyan gyógyítsák meg ezeket a dolgokat a múltbéli napokból. Higgyetek nekem, nem rendelkeztek elég gyógyítóval, amikor oda megérkeztek.

Tegyük fel, egy olyan területre érkezel, ahol nincsenek gyógyítók – ami szinte lehetetlen – azonban tételezzük fel. Egyszerűen fel kel venned a kapcsolatot egy Küldő fényével, hogy nem érhető el gyógyító ott, és szükséged van arra, hogy újraalakítsák működésed, utána feküdj le, aludj addig, amíg ez tart, hogy újraalakulj a Küldők energiája révén. Pár napon belül felébredsz, és minden rendben lesz.

KÉRDÉS: A Jelenések végén, vagy a Változást követően lesz mennyország, vagy pokol?

KIRAEL: A mennyország, vagy pokol, barátom, egy tudatállapot. Bármilyen módon hihetsz, ahogy akarsz, nem fogok veled vitázni. Értsd meg, hogy a mennyország egy hely, melyet azért alkottak, hogy jól hangozzék, és a pokol az egy olyan dolog, amit megalkottak, hogy rosszul csengjen. Ezt a megértést azért biztosították, hogy megfélemlítsenek titeket, és irányítsák világotokat.

Mi úgy tekintünk arra az időre, melyet ti Jelenéseknek hívtok, mint magának a léleknek a lendületes [dinamikus] felébredési időszakára. Amikor a Változásban működtök, rá kell ébrednetek annak a megértésére, hogy a mennyország és a pokol, amit megtapasztaltatok a Harmadik Dimenzióban csupán egy gondolatminta volt, és akkor ezzel kellett dolgoznotok.

Ha egyszer az új energiában vagytok, meg fogjátok érteni, hogy csupán a Teremtő szépsége és fénye létezik. Ha ezt mennyországként akarod szemlélni, akkor ez rendben van, mi azonban inkább szeretjük ezt a Teremtő Fényében való létezésnek tekinteni.

KÉRDÉS: Mi a helyzet az Ítélet Napjával?

KIRAEL: Sokatok számára az Ítélet Napja valószínűleg hetente háromszor, vagy négyszer fordul elő. Tehát, engedjétek el, és ne engedjétek többé, hogy az ítélkezések fényetek részei legyenek. Pillantsátok meg önmagatokat és fényetek szépségét. Pillantsatok rá arra, amit meg tudtok valósítani abban a percben, amikor elmétekben hozzáláttok, és meglátjátok, hogy többé nincs szükségetek az Ítélet Napjára. Az egyetlen ítélet, amivel rendelkezni fogtok az az ítélet, mellyel önmagatokat illettétek, mert látjátok, a Teremtő túlságosan gyönyörű ahhoz, hogy jóként, vagy rosszként ítéljen meg titeket, mivel saját Fényének alkotásai vagytok.

KÉRDÉS: A galaktikus testvériség hogyan jelenik meg a Változás előtt, alatt és után?

KIRAEL: Visszamehettek Ezékiel próféta könyvéig a Bibliában, és felfedezhetitek, hogy akkor, sőt még korábban is, azok az energiaminták, melyekre galaktikusokként hivatkoztok, már meglátogatták földi síkotokat. Ily módon tekintünk erre legegyszerűbb formájában. Rendelkeztek a Teremtő Forrásával, Krisztus Tudatossággal (vagy a Teremtő gondolataival), a Fejlődő Társadalmak Oltalmazóival (vagy istenekkel, ahogy ti hívjátok őket), a tanácsadó Vezetők Valóságával, angyalokkal, illetve emberekkel.

Amit kihagytam a galaktikus testvéreitek, mert ugyanazon a fényhullámon működnek, mint ti az emberi világban. A lényeg, hogy sokan közülük már saját bolygó Változásaikon átestek, bármilyen fajták is voltak ezek. Legtöbbjük átjutott számos váltáson, csakúgy, mint ti ezen a bolygón. Itt vannak, mert a jelenlegi változási folyamat teljesen egyedi abban, hogy a Nagy Változást anélkül teljesítitek, hogy teljesen megsemmisülnétek. Nem teszik magukat láthatóvá, mert hátradőlve szeretnék végignézni, hogyan teszitek ezt meg.

A Váltást megelőzően számos ajándékot adtak számotokra az évek során, beleértve a számítógépet is. A Változást követően kölcsönhatásba lépnek veletek számos gyönyörű és személyes módon. Felkínálják nektek, hogy utazzatok űrhajóikon, és felajánlják nektek, hogy elvisznek bolygóikra. Itt lesznek, hogy veletek játsszanak. Nagyszerűen fogjátok érezni magatokat velük.

KÉRDÉS: Már beszéltél előtte a galaktikus erőkről, akik éteri szinten dolgoznak az emberekkel, oktatják őket a Változásra. Kiket választanak ki?

KIRAEL: Legtöbbször harcosokat, mert a harcosoknak keményebben kell dolgozni, mint bárki másnak. A legalsóbb szinten lévők után kell menniük, akiknek sok tanulnivalójuk van.

KÉRDÉS: A Váltást követően ugyanazt a nyelvet fogjuk beszélni, mint most?

KIRAEL: Úgy van! Mindenki „soknyelvű” lesz. Ha egy külső portál dolgozó vagy, annak a helynek a nyelvét kell beszélned, ahol dolgozol. A portálon belül, legtöbbetek gondolatokon keresztül fog kommunikálni. A gondolat dimenziójában lesztek, tehát igazából nincs szükségetek nyelvekre.

KÉRDÉS: Az Anyaföld ugyanígy fog kinézni?

KIRAEL: Nem. Ez az a kérdés, melyet már majdnem reméltem, hogy elkerülöm. A háromnapos sötétség során és röviddel azután számos újjáépítés [rekonstrukció] lesz, amit lehet, hogy rombolásnak [destrukciónak] neveztek. A Váltás előtt emlékeznetek kell, hogy számos energiaminta lesz – nem hívnám ezeket gonosznak – akik felismerik, nem juthatnak fel a Változás fedélzetére, és megpróbálnak sok kárt okozni.

Tehát, a bolygó fizikai síkja gyökeresen fog megváltozni, de kontinenseitek legtöbbjét megtartjátok meglehetőségen jó működési rendben. Néhányuk egy kicsit nagyobb lesz, néhányuk egy kicsit kisebb. Itt, Lemuriában, ha tengerparti ingatlanotok van, végül a parttól elég messze fogtok kikötni.

KÉRDÉS: Mikor végezzük el a Változást, és lépünk be a Negyedik Dimenzióba, lesz célunk?

KIRAEL: Ó, igen, lesz célotok; ezt hívják fejlődésnek [evolúciónak]. Van közel 2 000 évetek, hogy kijuttassátok magatokat a Negyedikből az Ötödik, vagy Hatodik Dimenzióba. A Negyedik Dimenzió olyan csodálatos, és olyan sokáig tart igazából megtapasztalni, és élvezni. A Föld síkján történő utazásotokban, sokszor voltatok itt, és tovább folytatjátok, hogy visszajöjjetek. Nem tudjuk miért, de ezt teszitek. Amikor bejuttok a Negyedikbe, hosszabb időtartamra kell maradnotok, tehát nem kell visszajönnötök olyan sokszor.

Sokan közületek lehet, hogy egy, vagy két megtestesülést [inkarnációt] tesztek meg a Negyedik Fényben, mert ott addig élhettek, amíg akartok. Néha csupán eljuttok addig a pontig, amikor ezt mondjátok: „Nem akarom ezt többé tenni” és visszatértek Istenhez. Ott, a szépség mindenségében lebegtek. Utána egy idő után a Teremtő ezt feleli: „Tudod mit? Nem értettük még meg a Negyedik Fényt. Van önként jelentkező?” Ismerve titeket, ti lesztek az elsők a sorban, akik ezt mondják: „Megyek, megyek”, mert ezt teszitek mindig.

KÉRDÉS: A változásra való felkészülésben van bármi, amit tehetünk a prána légzésen kívül?

KIRAEL: A prána légzés csupán az egyszerű része ennek. Az első lépés, hogy olyan egészségesen tartsd meg tested, amennyire csak tudod, hogy kevesebb kiegyenlítési időt kelljen megélned, ha egyszer oda megérkeztél.

Itt, a legjobb tanács, amit adhatok: Tanuld meg leckéid. Tedd azt, amiről tudod, hogy meg kell tenned, mert minden megtanult lecke biztosítja számodra a magasabb rezgést a Változásban. Ha most egy kerekesszékben vagy, és a negyedik szintre perdülsz, felébredhetsz, és köröket futhatsz, viszont ha a második szinten végzed, ki kell dolgoznod magad abból a helyzetből.

Tehát, mindent tegyetek meg, amit tudtok, hogy mind a négy testet felkészítsétek, és még egy dolog, ez a hatodik érzék. Terjesszétek ki ezeket, és mindenki gyógyítóvá válik. Nem kell a világban mindenkiért gyógyítónak lenned. Csupán tanuld meg a gyógyítás alapjait, és gyógyítsd meg magad. Tanulj meg vigyázni fizikai megtestesülésedre, és minden mást, ami ezzel együtt jön. Gyakorolj minden négy test megvilágosítást, és tudni fogod, mindent megtettél, amit kellett.

ZÁRSZÓ

A szerelemben / szeretetben és fényben, a Változás egy nagyszerű dolog. Évek állnak rendelkezésetekre aggódni, ha aggódni akartok. El kell engednetek a félelmeket, barátaim. Nyissátok meg fényeteket a Fényre. Tudjátok, kik vagytok, és nőjetek fel oda. Legtöbbeteknek, akik hallgatnak, vagy ezt olvassák, gratulálok, ott lesztek. Én is ott leszek, és tudjátok mit? Ha el tudtok jutni a negyedik szintre, megláthattok engem.

Jó estét, barátaim.


© Fred Sterling
Contact:   Lightways Publishing,
3075 Kalihi Street, Suite 101,
Honolulu, Hawaii
Fordítás: Clarissa
https://univerzumi-tudatossag.blogspot.com/

Kérem minden olvasótól, használja józan ítélőképességét! Kérek minden bejegyzést egy bizonyos fokú tisztánlátással kezelni! Tehát, mindenki maga döntsön az üzenetek hitelessége felől. Mindenki vizsgálja meg az üzeneteket, és kérje ki Szíve véleményét, hiszen sosem téved!
A fordító / szerkesztő nem vállal felelősséget az üzenetek hitelességéért.

Fred Sterling

Fred Sterling

A szerzői jogokra vonatkozóan


Az oldalon található tartalmak felhasználása Kahu Fred Sterling (https://kirael.com/) és a fordító előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.

Köszönöm az együttműködést.

Clarissa