2009. szeptember 2., szerda

Látnokok, energiaörvények és erőpontok


Látnokok, energiaörvények és erőpontok



Kirael mester Kahu Fred Sterling közvetítésével

2009. augusztus 09.

Seers, Energy Vortexes and Power Spots
© 2009 Fred Sterling
Contact:  Lightways Publishing
3075 Kalihi Street, Suite 101
Honolulu, Hawaii
96819, USA
Lightways@Kirael.com
Tel: + 808 952-0880
www.Kirael.com
Fordítás: Clarissa
https://univerzumi-tudatossag.blogspot.com/
KIRAEL: A döntő többségetek látnok. A látnok az, aki betekint a jövőbe, összerakja a darabokat, és visszahozza a világ ezen részébe. A jövő nem igazán létezik, de ha kinyúltok a tér / idő folytonosságba [kontinuumba], meg tudjátok alkotni a jövőt, és vissza tudjátok hozni ebbe a térbe és időbe. Szóval a jövő nem történik meg, csak akkor, ha a jelenben vagytok.

A látnokok rendelkeznek azzal a képességgel, hogy elutazzanak a jövőbe, és vezessék azt, tudván mit akarnak megalkotni a jelenben. Az ősi látnokok e földi útjuk előtt voltak. Nélkülük, ez az út ámokfutássá alakult volna. Mégis, az időkön keresztül a látnokokat bezárták, kiátkozták, vagy megölték.

Imhotep, aki 6000 évvel ezelőtt élt, az egyik legnagyobb hatalommal bíró látnok volt, aki valaha is ellátogatott a Föld síkjára. Magas, szikár ember volt, akinek szőrtelen teste közel 2,2 méter magas volt, és súlya 95 kg körül volt. Imhotep korát meghaladta, és a világ orvosát, mérnökét és kutatóját vissza akarta hozni a Föld síkjára, hogy megtaníthassa az egyiptomi népességet ezekre a tudományokra.

Jézus mester Imhotep után 4000 évvel született meg a Föld síkjára, és ő is egy hatalommal bíró látnok volt. Annak a Változásnak a biztosítására volt hivatott, ami sosem történt meg. Most a látnokok azért ébrednek fel újra a Föld síkján, hogy segítsenek a Nagy Váltásotok útjában.

Látnokok a Vatikán minden zugában megtalálhatóak. Ők a fekete, vörös és arany palástú energiák. Nem látod és nem hallod őket. Mégis ott vannak, és tudják, mit rejtettek el a Vatikán levéltáraiban. Általában a pápa csupán egy névleges vezető. Ez bizonyosan igaz a jelenlegi pápára, jóllehet az előző pápa, II. János Pál, olyan közel volt ahhoz, hogy látnok legyen, mint amennyire bármelyik pápa valaha is lehetett.

TUDATOSSÁG AZ ÖRVÉNYEKRŐL

Most, beszéljünk az örvényekről1. Örvények a világ minden táján léteznek, és több van, mint amennyiről tudtok. Lehetnek fizikai, érzelmi, gondolati, vagy lelki [örvények]. Ha egyszer kiépítenek egy örvényt a Földön, az fennmarad. A lemuriai időkben, a 400 örvényből csupán 20 volt aktív a kontinensen. Néhány örvényt éppen most alkotnak meg, ahogy beszélek, néhányat bezártak, és számos vár arra, hogy megnyissák. Tegyük fel, hogy egy örvény épp itt, ebben a szobában létezik, de nem tudtok róla. Az emberek az örvénybe ki-be mennének, nem tudva róla. Átmennének ezen a dimenzión a következőbe – megállás nélkül. Ha tisztában vagytok ezekkel az örvényekkel, ez képessé tesz titeket a körülöttük fellelhető kristályokkal és más elemekkel való munkálkodásra.

Egy örvényt alkotnak például Cancun közelében. Az Amerikai Egyesült Államok egyik legfontosabb örvénye Arizonában, Sedonában lelhető fel. A Megváltó Krisztus Katedrális Moszkvában az egyik leghathatósabb örvény Oroszországban. O’ahu-szigeten az Aiea Állami Park is rendelkezik egy örvénnyel. Ha itt meditálsz, megtöltődsz energiával, mely által bölcsebb leszel. Machu Picchu is rendelkezik egy örvénnyel, valamint örvények találhatók Japánban és a Vatikánban is.

ÁTKELÉS AZ ÖRVÉNYEKEN

Más térben és időben ezeket az örvényeket arra használták, hogy a Föld síkjára hozzanak embereket. Amikor a bálnák Lemuria földjén jártak, örvényeken jöttek át. Most, ahogy közeledtek a Tudatosság Nagy Változásához, az örvények fontosak lesznek. Olyan emelkedett energiák mennek ezekbe az örvényekbe hogy a táj körülöttük gyakran kopár [fák nélküli pusztaság], mint Sedona-ban, ahol főleg vörös sziklák találhatók. A Bell Rock [Harang-szikla], Cathedral Rock [Katedrális-szikla] és a Boynton Canyon [Boynton-kanyon] Sedona-ban mind rendelkeznek örvényekkel. Ha beleütközöl egy örvénybe a Bell Rock-nál, vagy a Boynton-kanyonban, önmagadat a legmagasabb alkimista[2] szint aranypelyheivel beburkolva találod majd. A Boynton-kanyon rendelkezik az egyik legaktívabb örvényekkel. Amikor mélyen a kanyonba jutsz, érzed az örvényeket. Ez a bizonyos örvény még mindig aktív, de lehet, hogy nem ismered fel, amíg bele nem ütközöl, amikor lehet, hogy egy kis súrlódást érzel arcodon. Ha besétálsz ebbe az örvénybe, egy másik világban leszel. Ezt mondod: „Hogyan lehet ez Kirael mester – e Föld síkján éppen most?” Ó, igen, barátom. Ahol ezek az örvények vannak, az hathatós.

Bizonyos energiák szeretnének megijeszteni titeket, hogy távol tartsanak ezen az örvények varázslatának felfedezésétől. Az örvényekről szóló filmeket azért találták ki, hogy megrémítsenek titeket. Tudjátok, azok, akik a filmeket készítik csupán a jegyeket próbálják eladni. Mégis, figyeljetek oda ezekre a filmekre, mert nem lesznek oly távol az igazságtól néhány szempontból.

Bizonyos örvényeket használni fogtok a negyedik fényben. Ha elhagyjátok ezt a harmadik dimenziós utat a halálon, vagy más folyamaton keresztül, vissza tudtok térni ezeken az örvényeken keresztül. Természetesen nincs szükség örvényre, hogy visszatérjetek ide, de kétségtelenül segítenek. Egy örvényen való átkelés megengedi számotokra, hogy visszatérjetek gyorsan, mint egy belépés, teljesen mellőzve a születés folyamatát. Az új változó paradigmában[3] ez segítene nektek itt lakni három-, négy-, ötszáz évig. Miért akarnátok ilyen hosszú ideig élni? Átlagéletkorotokat megnövelik, mert oly sok teendőtök van a tudatosság e síkján. Ezt a Földet szétbontják és újra összeállítják, majd 2000 év áll rendelkezésetekre, hogy átvigyétek egy négy-dimenziós folyamatba, mielőtt egy másik Változáson mennétek keresztül. Ezt kérditek: „Miért tennénk ezt Kirael mester?” Megteszitek ezt, mert oly sok lélek jön mögöttetek, és valamit tennetek kell értük, adni nekik egy bolygót, amelyen élhetnek.

A LÁTNOKOK SZEREPE

Tehát látnokok lesztek. Anélkül, hogy bárki is észrevenné, kiszemeltek egy örvényt, keresztülmentek rajta, és ti fogjátok vezetni a jövőt ezen a bolygón. Amikor kijuttok ebből a harmadik dimenzióból, készen kell állnotok, hogy egy új dimenziós folyamatba formáljátok azt át– a negyedik dimenziós fénybe. Gyakoroljátok ezekbe az örvényekbe való belépést. Amikor tájékozottá váltok a negyedik dimenziót illetően, hozzáférhettek minden dologhoz, ami ott található.

KÉRDÉS: Hogyan dolgoznak értünk a látnokok?

KIRAEL: Ezek a látnokok keményen dolgoztak értetek idáig. Azokról az emberekről beszélek, mint az én közvetítőm [médiumom], Lee Carroll, Steve Rother, Pepper Lewis és mások. Mindannyian lehettek látnokok, de csupán néhányotok dolgozik így hivatásszerűen.

A legtöbb látnok útjára összpontosít. Látják, hogy meg tudják változtatni a Föld síkját a fejlődésben; járják útjukat, hogy ezt megtörténtté tegyék. Például, amikor be akarták hozni a számítógépeket ebbe az útba, rendelkezniük kellett egy átfogó elképzeléssel, de nem vettek minden részt, hogy összeállítsák. Tehát azokkal a hatalmas számítógépekkel kezdték, melyek egy teljes szobányi helyet elfoglaltak, és apránként finomították a technológiát, amíg most maroknyi számítógépeitek vannak. Tehát a látnok útja az, hogy meglátják, mi tehető meg, és utána megalkotják, tudatosan tökéletesítik lépésről lépésre útjukat. Ezt teszi egy látnok.

Amikor Imhotep eljött erre az útra, hogy orvosokat tanítson, utána felfedezte, hogy piramisokat akar építeni, így mérnököket kellett bevonnia ebbe az útba. Elment egy örvényhez, és visszahozta az értesülést, hogy hogyan kell megépíteni ezeket a piramisokat. Nem vitte vissza a piramist. Inkább, visszahozta az információt, hogy megtegye a piramisok építésének útját.

A DNS KITERJESZTÉSE

KÉRDÉS: Hány DNS szálra van szüksége valakinek, hogy bejusson egy örvénybe, és hány DNS szálra van szükség, hogy a tudatosság e síkjára jöjjön el valaki „belépőként”?


KIRAEL: Tudnod kell, hogy legalább hat szálas DNS-sel kell rendelkezned, hogy bejuss ezekbe az örvényekbe, és bejuss ebbe az útba a születés folyamatán való átjutás, valamint a gyerekkor kihagyása nélkül – ahogyan Imhotep tette. A hat a mester száma, és ahhoz, hogy rezegtesd az ötös és hatos szálat, már mesteri fokra kellett hogy vigyél mindent, beleértve a szerelem / szeretet energiáját. Ha valójában képes vagy arra, hogy TE LÉGY a szerelem / szeretet, akkor lehet, hogy hat szálas DNS-ed van. A legmagasabb szinten kell tudni és a szerelemben lenni, mielőtt ezeket az extra DNS szálakat rezegteted.

Hosszú időbe telik a DNS-nek ezen az úton megtestesülni, mert a kettősség nem az, amihez ezek az extra szálak hozzászoktak. Úgy ismernek titeket, mint akiknek két szálas DNS-ük van, de a döntő többségetek már a négyszálas szinten van. Ami a még mindig kétszálasokat illeti, amikor bejutnak a Tudatosság Nagy Változásába, automatikusan négy szálas DNS-ük lesz, mert az alkímiát beszövik ebbe az útba, hogy előmozdítsák ezen extra DNS szálak aktiválását és rezgését.

KÉRDÉS: Mi a többi előnye a DNS kiterjesztésének?

KIRAEL: A DNS kiterjesztésével át tudjátok szőni a tudatosság terét, és egy új dimenziós fénybe tudjátok vinni azt. Ebből a szövetből értesülést tudtok szerezni, és ezeket el tudjátok hozni e Föld síkjára. Mit gondoltok honnan érkezem, hogy elhozzam nektek most ezt az értesülést? Elmegyek a szövetbe és részeket válogatok ki, melyeknek van értelme számotokra, és nem rémít halálra titeket. A rendelkezésetekre álló ismeretanyag-állomány hatalmas nagyra tágul, amikor képesek vagytok átszőni a tudatosság terét. Ott meg fogjátok találni azokat az értesüléseket, melyek megváltoztathatják világotokat.

A negyedik dimenziós fényben, kiterjedt DNS szálakkal, még repülni is képesek lesztek. Most nem tudtok repülni, mert nincs elég DNS szálatok. Végül megszerzitek. Az egész test változik.

BELÉPÉS AZ ÖRVÉNYEKBE SEDONA-BAN ÉS AUSZTRÁLIÁBAN

KÉRDÉS: Hány DNS szálra van szükség, hogy dolgozzunk a Sedona-ban található örvénnyel és mit tesznek a földönkívüli energiák, ha bejönnek ebbe a dimenzióba az örvényen keresztül?

KIRAEL: Annak érdekében, hogy irányítsátok Sedona-ban az örvényeket, nyolc szálas DNS-sel kell rendelkeznetek. A galaktikusak, vagy földönkívüliek felügyelik jelenleg ezeket az örvényeket. Ezeken az örvényeken sétálnak keresztül, ahogy mi beszélünk. A galaktikus energiák csupán a legsötétebb éjszakák alatt hajlandóak keresztülmenni az örvényeken. Kinyitják az örvényt, átengedik az energiát, leggyakrabban újhold idején. Amikor megnyílnak az örvények, átsétálnak rajtuk, megszagolják, megízlelik és megérintik ezt az utat, és újra belépnek az örvénybe, mert ez az út nem az, amit ők akartak. Száz ilyen energia közül egy hátramarad, és kisétál ebbe az útba. Nem tudjátok megkülönböztetni őket a többi embertől. Le tudják vinni DNS-üket hat, négy, vagy két szálasra, annak érdekében, hogy összhangba kerüljenek. Azért jöttek ide, hogy tanítsanak.

KÉRDÉS: Árnyékként be tudunk sétálni a Boynton Kanyonba, hogy találkozzunk azokkal a lényekkel, akik átjönnek az örvényeken?

KIRAEL: Igen. Tudtok árnyékként sétálni, mert ti mindannyian látnokok vagytok. Az „árnyékként sétálás” egyszerűen azt jelenti, hogy valami olyat láttok, amiről tudjátok, igazán nem látható. Amikor árnyékként sétáltok, megfigyelhetitek, mi történik, amikor az energiák átjönnek az örvényen.

Ha beprogramozzátok magatokat, mielőtt elaludnátok, hogy egy bizonyos örvénynél legyetek a hónap legsötétebb éjszakáján, ott lesztek. Ha napközben már ott jártatok, tudni fogjátok, hogyan néz ki. Utazzatok el oda „árny-sétálóként”, és az ott lévő lények látni fognak titeket, és ti is látni fogjátok őket. Csupán ne féljetek attól, amit láttok. Ezek a földönkívüliek nem úgy néznek ki, mint ti. Lehet, hogy nagy fogaik vannak, sőt lehet, hogy úgy néznek ki, mint a szörnyek. Nem azok. Szükségük van időre – húsz - harminc percre – hogy kikutassák, hogyan kell kinézniük, amikor átjönnek az örvényen. Az örvény emberhez hasonlóvá alakítja őket. Megvilágítja DNS-üket, vagy esetükben lecsökkenti.

KÉRDÉS: Ausztrália keleti partjai mentén az örvények eljuttatnak a negyedik fénybe. Tudom, hogy vannak örvények Kakadu-ban. Megosztanád velünk észrevételeid az örvényekkel kapcsolatosan Ausztráliában?

KIRAEL: Ausztrália rendelkezik a legerősebb örvényekkel a világon. Ezért van Ausztráliának sokkal több területe az emberekhez viszonyítva. Örvények vannak a keleti, nyugati, északi és déli partoknál. Használni fogják őket az új változó paradigmában.

Számos örvény nyílik meg a sötétség három napja alatt, és tisztában kell lennetek velük, mert közülük számos örvényen kell átutaznotok. Nem sétáltok bele, vagy nem hajtotok be autótokkal ezekbe az örvényekbe. Egyszerűen fejetekkel odahajoltok, és ott lesztek. Ebben az időben mindegyik örvény arany. A világnak abban a részében fel kell ébresztened az embereket, mert szükséged van a segítségre. Már tudod, hol vannak ezek az örvények. Most ki kell vinned az embereket oda, hogy felfedezzék veled ezeket. Ne vigyél nagy csoportokat ezekre az utakra az első alkalommal, amikor örvényt látogattok – ne többet tizenöt - harminc embernél.

Nem fogod elhinni, mik jönnek át ezeken az örvényeken. Lehet, hogy az energiák nem lesznek a legbájosabbak, amiket eddig láttál, de barátságosak lesznek, és ezt tudnod kell, mert egy kicsit rémisztőek 15 – 20 méteres távolságból. Tudnak repülni is, és sok más dologra is képesek, amire most ti nem.

Utad az, hogy minden nap egyre nagyobbá válj, és meg kell tartanod hited, és folytatnod kell [utad]. Ezek az örvények most még vadak és furcsák számodra. Sétáld körbe az Ayers Sziklát (Uluru-t) és képes leszel megszámlálni hány örvény található ott. Meg tudod érezni őket, de per pillanat nem lesznek aktívak. Ez év közepe felé életre fognak kelni. Tudnod kell róluk, mert te leszel ott, hogy átvezesd az embereket rajtuk.

ORÁKULUM ÉS A BÁLNÁK AJÁNDÉKA

KÉRDÉS: Mi az orákulum[4]?

KIRAEL: Az orákulumok tehetséges energiaminták, akik olyan életet élnek, ami mindent túlhalad, amit felfogtok ebben a dimenzióban. Ezek az orákulumok emberi lények voltak, akiknek tehetségét tönkretették, az általuk birtokolt tudásanyagot hozzáférhetetlenné téve. Az orákulumok elhagyták a Föld síkját kb. 25000 – 55000 éve. Mégis, mindig itt voltak a szövetben, várva arra, hogy visszahozzák őket ebbe a dimenzióba. Most a látnokokon múlik, hogy újra megtalálják ezt az energiát.

Megtalálhatjátok az orákulum szövetét egy ötperces meditációban. Az orákulumok arra várnak, hogy leszedjék őket, mint a kicsiny szilvákat a fákról. Szedjétek le ezt az energiát, és fogadjátok be magatokba. Amikor eléritek ezeket az energiákat és befogjátok azt az ismeretet, amit akartok, vissza akarjátok majd hozni azokat, amikről úgy gondoljátok, hogy a földi emberek használni tudják.

Amikor ide visszajöttök, azt fogjátok gondolni, hogy az ismeretanyagot elvesztettétek, nem fogjátok birtokolni, mert már bejutott szívetekbe. Ez a kulcsa ennek az útnak. Amikor a szövetben vagytok, az ismeret inkább hasonlatos egy képhez, amit szívetekben hordoztok. Tehát, ne keressétek sehol máshol, csak a szívetekben. Ti mindannyian látnokok vagytok, át fogtok kelni ezeken az örvényeken, és visszahozzátok azokat a dolgokat, amik itt szükségesek.

Például, mondjuk a gyermeki szövet okán szeretnél látnok lenni. Ne függeszd fel azzal, hogy a gyerekekről itt gondoskodsz. Menj ki a szövetbe, nézd meg gyermeki út szépségét, és hozd vissza. Add át az előtted álló személynek.

KÉRDÉS: Beszélnél a bálnákról, mint a bolygó ősi orákulumairól, és arról, hogyan fogják használni az örvényeket, amikről azt mondtad, aranyrészecskékkel telítettek?

KIRAEL: A bálnák orákulumok. Ők hordozzák magukkal a bolygó történelmét. Nem fogják használni az örvényeket, hogy e Föld síkján járjanak, mint ahogyan a lemuriai időkben tették. Jobban kedvelik a vizet, és szükségük van a vízre, mert olyan nagyok. A vízen kívüli lét nagyon keserves számukra. Tudják ezt. A lemuriai időkben, amikor a bálnák elhagyták a vizet, és átsétáltak a kapukon [portálokon] a földre, csupán egy rövid időre maradtak. Nem bírták e Föld síkjának a nyomását. Túl sok volt számukra. Ezek a bálnák kijöttek világukból, a ti világotokba, hogy szolgálatára legyenek emberi népességeteknek. Sajnos, a Földön az emberi népesség lélek-életkorát tekintve fiatalabb, mint a bálnák. Tehát, habár nem bántatok rosszul a bálnákkal, nem értékeltétek azt, milyen ajándékok voltak. Vissza kellett térniük a vízbe.

A bálnák igenis hátrahagyták gyermekeik szövetét, a Down szindrómás gyermekek formájában. Ha akarjátok érezni a bálnák szeretetét és fényét, kerüljetek kölcsönhatásba egy kicsiny Down szindrómás bálna emberrel. A közvetítő [médium] találkozott eggyel New York-ban egyszer, és ezt mondta neki: „Tudod, hogy bálna vagy?” A gyermek szeme kikerekedett, mosolygott, megölelte a médiumot és nem engedte el. Nem engedte a médiumot elmenni. Tudják mik ők. Ők azoknak a bálnáknak a hátrahagyott maradványai, akik valaha a szárazföldön sétáltak. Nem akarnak eljönni ide, hogy hosszú életeket éljenek. Azt gondoljátok: „Ó, milyen kár.” Ez nem kár. Eljönnek ide, hogy átéljék ezt az utat, hogy emberek lehessenek, és visszatérnek innen, olyan gyorsan, ahogyan csak tudnak. Vissza akarnak térni, hogy bálnák lehessenek, mert ez kényelmesebb számukra.

Csupán azért, mert a bálnák nem jönnek el a szárazföldre többé, nem jelenti azt, hogy nem tudtok kommunikálni velük. Mindig elmehettek a vízhez, és velük lehettek, és még tudnotok sem kell, merre vannak. Bemehetsz a vízbe itt, Hawaii-n, és hallhatod őket Alaszkában énekelni. Hangjuk utazik a vízben. Nincs szükségük telefonra, hogy elérjenek titeket.

Lehet, hogy észrevettétek, hogy sok bálna és delfin veti partra magát. Amikor egy bálna a partra sodródik, mire megtaláljátok, lelke már régen elment. Ez a szépség. Már egy új testben van kinn, az óceánban. Lehet, hogy tovaúszik, egy pillantást vet erre, és ezt mondja: „Ó, ez én voltam.” Haldokolnak, hogy ti mindannyian élhessetek a negyedik fény új utazásában. Tudják, rá kell venniük titeket, hogy felfigyeljetek rájuk; máskülönben kiirtjátok őket, ami itt a dolgotokat megnehezíti. Amikor hallotok partra vetett bálnákról, mindenkinek mondjátok el a környezetetekben, nem azért mert az embereket fel akarnátok mérgesíteni, vagy dühíteni, hanem mert azt akarjátok, hogy legyenek tisztában a bálnákkal. A bálnák olyan szeretetteljesen adnak önként.

FIZIKAI, GONDOLATI ÉS ÉRZELMI ÖRVÉNYEK

KÉRDÉS: A piramisokat Egyiptomban, Hawaii-n, Japánban és Texasban örvényeknek, vagy portáloknak tartják-e, és ezek fizikai, gondolati, érzelmi vagy lelki [örvények]?

KIRAEL: Afrikában a piramisok voltak az első galaktikus és fizikai örvények. Fizikai örvények vannak Hawaii-n, Japánban, és más helyeken a világban. Texasban ezek erőteljesebb utazások. Ezek egy kicsit újabbak, mint azok, amik 6000 évvel korábbról származnak, mert ezek a földfelszín felett vannak egy csúccsal, mely az ég felé, galaktikus testvéreitekre mutat. Ezeknek az örvényeknek az energiáit továbbították a Földön, és a fizikai látnokok gondjaira bízták őket. Az örvények itt, Hawaii-n még midig víz alatt vannak; gyönyörűek, viszont még nem annyira hathatósak.

Te egy látnok, és az örvények fizikai munkása vagy. Csupán nincs fogalmad arról, mennyire vagy látnok. Csupán lekötöd időd addig, amíg meg nem érted teljesen e Föld síkját. Mindenki lelki, érzelmi, vagy gondolati látnok / szövő akar lenni. Mégis, mindenkinek közületek fizikai látnoknak / szövőnek kéne lennie, mert a hatmilliárd ember e Föld síkján függ azoktól, akik ezt az utazást mozgásba hozzák. Közületek hozzávetőleg kétmilliárd jut át a Változáson, de sokkal többen tudnátok átmenni a Változáson, ha a tömegek meghallanák azt, vagy hinnének abban, amit ma mondok.

Barátom, a teljes út a fizikai valóságodról szól. Jézus mester eljött erre az útra, mert lélek akart lenni, de rendelkezett fizikai testtel. Tehát, amíg itt volt e Föld síkján, fizikai életet élt, amíg ki nem jutott innen. Az „árnyék-sétálás” tökéletes e fizikai világ megismerésére. Gyakorold az „árnyék-sétálást”.

KÉRDÉS: Több évvel ezelőtt elmentem Sedona-ba a Szentkereszt-kápolnába, és nem tudtam megállni, hogy ne sírjak. Mi történt akkor? Vannak örvények Tajvanban és Afrikában?

KIRAEL: Te vagy az érzelmi örvények Istennő Fénye. Minden alkalommal, amikor valaki közel kerül egy érzelmi örvényhez, elkezd sírni. Az érzelmi örvények mindig templomok körül helyezkednek el. Sedona-ban a Szentkereszt-kápolna az egyik leghathatósabb érzelmi örvény. Ezt mondod: „Nos, ez miért nem lelki, vagy gondolati örvény? Miért érzelmi?” Az örvények nem lineárisak vagy rangsor szerintiek [hierarchikusak]. Mind a szerelem / szeretet és fény örvényéből jelentek meg. Egy szerelem örvény, ami lelki, nem lesz olyan érzelmi. Az érzelmi örvény idézi elő a legmélyebb érzelmeket. Tehát keservesen fogsz sírni.

KÉRDÉS: Könyvet írok a jelekről, vagy gabonakörökről, amelyek Peruban voltak évekig. Beszélnél az örvényekről Peruban és ezeknek a galaktikus birodalmakkal való kapcsolatáról?

KIRAEL: Továbbra is kitalált történetként [fikcióként] hivatkozz könyvedre, mert ez az egyetlen módja annak, hogy kiadasd. Előhozakodsz ezekkel az új gondolatokkal. Honnan jöttek? A szövetből érkeztek. Te és minden író és filmgyártó, akinek volt bátorsága bemutatni ezt a témát, tapsot érdemel.

Peruban a gondolati örvények vannak túlsúlyban. A gondolati örvények a galaktikusak, vagy földönkívüliek birtokai, akik a ti földi világotokban élnek. Hozzávetőleg 20 000 évvel ezelőtt, Atlantisz volt az a mentális energiák által vezérelt erő, mely a galaktikus birodalmakhoz csatlakozott.

Peruban a szent helyeket meg kell értenetek azáltal, hogy árnyékként bejárjátok. Jussatok fel ezen fennsíkok tetejére, és jussatok be a földbe, és találjátok meg, mi van ott. Ha beléptek ezekre a területekre, örvényeket fogtok ott körös-körül találni. Ez az utazás annak a megértéséről szól, hogy a galaktikus birodalmak most rátok összpontosítanak. E Föld síkja felé fordultak, és hallgatnak engem beszélni. Nem hencegni próbálok. Tudni akarják, hány embert tudnak elérni – ötven, 500, 50 000, egymillió. Nem lesznek csalódottak, viszont tudni fogják, mit tegyenek.

SZERELEM / SZERETET ÉS AZ AJTÓK CSARNOKA

KÉRDÉS: Szeretnék tudni a negyedik dimenziós utazás és a szerelem kapcsolatáról.

KIRAEL: A szerelem az alapja utazásotoknak, hogy ráeszméljetek az ötödik dimenziós fényre. Ez egy nagy hatalommal bíró utazás, viszont át kell jutnotok a negyedik fényen, hogy eljussatok oda. A negyedik fény szimbolizálja a négy testet. A szerelem, amiről én beszélek, biztosítja számotokra, hogy eljussatok a szövetbe, és átéljétek azt mind a négy testben. Annak érdekében, hogy megértsétek ezt a szerelmet, meg kell tapasztalnotok és meg kell ismernetek azt – mind a négy szinten.

Csukd be szemed; lazulj el, és gyere el velem ebbe a szövetbe. Szeretném, ha átélnéd, mi a szerelem / szeretet. Épp itt, előtted van az a szerelem / szeretet, amit kutatsz. Hozd vissza magaddal, és nyisd ki szemed. Ne keresd ezt a szerelmet önmagadon kívül. Nincs ott. Benned van. Légy tájékozott fizikai világoddal kapcsolatosan mind a négy szinten addig a pontig, hogy tudd, mit cselekszel, és hogy ezt tanítani is tudd a többi embernek. Ez a trükk. Meg kell értened, fel kell fognod, mi a szerelem / szeretet. A szerelem / szeretet nem az, ami te vagy, vagy amit cselekszel. A szerelem / szeretet minden, ami van. Ez a kulcs.

KÉRDÉS: Megláthatjuk a piramisokat alvás-állapotunkban és használhatjuk az Ajtók Csarnokát kapuként a tudatosság más síkjaira?

KIRAEL: Egy csatorna vagy, és amikor [üzenetet] csatornázol, látnok vagy. Te egy fizikai látnok vagy, aki megérti, hogyan alkosson meg dolgokat a jövőből a „Most”-ban. Vitán felül láthatod a piramisokat alvási állapotod során. Hányszor voltál az Ajtók Csarnokában[5] alvás-állapotodban, hányszor mentél végig a hosszú előcsarnokon, és nyitottál ki egy új utazásra nyíló ajtót? Utad arról szól, amit láttál, és hogy ezt hogyan hozd vissza ebbe a világba.

Igen, álmodhatsz ebben az energiahálóban, és úgy találhatod magad, hogy belépsz egy gyönyörű kapun [portálon]. Láttad ezeket a kapukat. Szinte olyan alakúak, mint az a kapu, melyen beléptél, hogy eljuss erre a fényre, e Föld síkjára. Beléptél egy kapun, anyukád testében. Anyukád kinyílt, és fejed előtűnt, és ez volt az utazás. Mindig vissza tudsz menni ezen a kapun, és nincs szükséged anyukádra, hogy ezt megtedd. Csupán képzeld el magad odaát, ahogy áthaladsz egy örvényen. Nyisd ki, menj át rajta. Tudni fogod, hogy vajon jó, vagy rossz, mert csak az aranykapu enged be ebbe az utazásba, és ki ebből az utazásból.

Képes leszel látni mindent, amit csak akarsz, és utána visszatérsz ide. Nem kell odaát maradnod, és nem kell találkoznod azokkal az energiákkal, melyek ott élnek. Nem beszélnek olyan nyelvet, amit megértenél. Az érzetek segítségével kell beszélned, nem valamilyen nyelven. Emlékezz az utazásra, majd írd le azokat.


ZÁRSZÓ

Legtöbbeteknek négy szálas DNS-e van, és még két szál fog hamarosan rezegni. Hat szálas DNS-sel mesteri fokra kell vinnetek ezt a bolygót, és rengeteg idő fog rendelkezésetekre állni, hogy ezt megtegyétek a Tudatosság Nagy Változásában / Váltásában – legalább 2 000 év. Emlékezzetek, ti mindannyian látnokok vagytok. Aknázzátok ki ezt az adományt, és vigyétek energiátokat ki, a tudatosság területére, és utazzatok a szövetekben. Elképeszt majd titeket mindaz, amit megtudtok.



© 2009 Fred Sterling
Contact:  Lightways Publishing
3075 Kalihi Street, Suite 101
Honolulu, Hawaii
Fordítás: Clarissa
https://univerzumi-tudatossag.blogspot.com/
1 A fordító megjegyzése: angolul az energiaörvény: energy vorte

2 Az alkímiát négy szinten tanulmányozzák – fekete, fehér, vörös és arany. A fekete a kezdők szintje, az arany a legmagasabb, mesteri szint. Ebben az esetben az alkímia nem a fémgyártással kapcsolatos. A személy abban érintett, hogy beleszője a fényszövetet [élet]útjába.

3 Paradigma: Tud.: Az adott korszakban elfogadott általános tudományos tételek együttese; a kor tudományos világképe [forrás: Idegen szavak szótára]

4 Orákulum: vallásos értelemben: nagy bölcs, mindentudó [Forrás: Országh Nagyszótár]

5 Az Ajtók Csarnoka hasonló ahhoz, ami látható a Mátrix című filmben. Elutazhatunk az Ajtók Csarnokába, és beléphetünk egy új valóságba, egy új tudatosság síkjára azáltal, hogy egyszerűen kinyitjuk az egyik ajtót.

Kérem minden olvasótól, használja józan ítélőképességét! Kérek minden bejegyzést egy bizonyos fokú tisztánlátással kezelni! Tehát, mindenki maga döntsön az üzenetek hitelessége felől. Mindenki vizsgálja meg az üzeneteket, és kérje ki Szíve véleményét, hiszen sosem téved!
A fordító / szerkesztő nem vállal felelősséget az üzenetek hitelességéért.

Fred Sterling

Fred Sterling

A szerzői jogokra vonatkozóan


Az oldalon található tartalmak felhasználása Kahu Fred Sterling (https://kirael.com/) és a fordító előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.

Köszönöm az együttműködést.

Clarissa