2010. július 22., csütörtök

Csatornázás - A Nagy Változás titka


Csatornázás: A Nagy Változás titka

Kirael mester tanácsadó Kahu Fred Sterling közvetítésével


Channeling: The Secret of the Great Shift
Master Guide Kirael, through the loving mediumship of Kahu Fred Sterling
© Fred Sterling
Contact: Lightways Publishing
3075 Kalihi Street, Suite 101, Honolulu, Hawaii, 96819, USA
Lightways@Kirael.com Tel: + 808 952-0880 www.Kirael.com
Fordítás: Clarissa
https://univerzumi-tudatossag.blogspot.com/





KIRAEL: Jó estét. Beszélni szeretnénk a csatornázás szerepéről a Nagy Változásban. Napi életetek során olyan emberek vesznek körül titeket, akik tisztában vannak azzal, hogy saját „terük és idejük” áthalad egy olyan „tér-időbe”, mely a Változás tisztasága. A Változás a Mostban történik, és most van az, amikor megnyitjátok csatornáitokat, és felszabadítjátok magatokat. Sokan közületek tudják, hogy a csatornázáson keresztül más birodalmakba juthatnak el. Lehet, hogy először ez egy próbálkozás, viszont gyakorlással az úton egyre távolabb és távolabb juthattok el, hogy beengedjetek más energiákat.

Sokan közületek azon töprengenek, hogy vajon készen állnak-e a csatornázásra, mert felismertétek, hogy eltérő tudatállapotban gondolkodtok, egy más tudattal, vagy tudatossággal. Egy percre gondoljatok arra az időre, amikor az esti szürkületben ültetek, vagy bármikor, elmétek lecsendesült, és hirtelen felismertétek egy másik hang, egy másik személy, vagy entitás jelenlétét. Az ilyen események most gyakrabban történnek. Lehet, hogy az az energia, amit hallotok, nem hangos. Lehetséges, hogy lágy suttogás, egy fényenergia, aki meglátogat.

Egy ponton meg fogjátok kérdezni, ki az, akit hallotok. Az ilyen élmény, az energiák keresztezése más dimenziókból ezen dimenzió energiáival, a Nagy Változás bizonyítéka. Barátaim, a titok, ha akarjátok, az, hogy mindenki már a csatornázási módozatban van.

Csukjátok be szemeteket, és szabadítsátok fel magatokat, oly szabaddá, hogy eljussatok abba a birodalomba, ahol jelenleg én vagyok. Hangom keresztülmegy a közvetítőn, azonban rájöhettek, hol vagyok, ha velem jöttök. Gyertek ki testetekből, és engedjétek meg magatoknak, hogy elmenjetek oda, ahol én vagyok. Észre fogtok venni színeket körülöttem, az Istennő szövet színeit, a fény színeit, majd felismeritek, hogyan festek. Én fény és szín vagyok. Szeretnétek engem férfiként, vagy nőként látni, azonban el fogtok érkezni ahhoz a megértéshez, hogy én csupán egy lélek, egy útmutató / tanácsadó vagyok. Meg fogjátok érteni, hogy a csatornázás útja nyitva áll számotokra. Jussatok ki testetekből más birodalmakba még egyszer, különösen azok közületek, akik csatornákká, vagy közvetítőkké akarnak válni. Gyertek velem. Ha képesek vagytok meglátni a titeket körülvevő színeket – a sárgákat, rózsaszíneket, és zöldeket – fókuszáljatok rájuk. Én ott vagyok. Ne próbáljatok meg engem átformálni, csupán legyetek szabadok.

Amire most rápillantottatok, barátaim, az a lélek világa volt, a léleknek, mely színeiben élettelibb, mint amit valaha is megismertetek, vagy megterveztetek. Ilyen gyorsan történhet meg a Változás számotokra. Ez a Változás. Mindenki várja, hogy megtapasztalja ezt a lendületet [dinamikát], hogy egy pillanat alatt érezze belül a változást, hogy körülvéve találjátok magatokat az összes ilyen színnel, tudván, hogy nem kell esdekelve kérni engem, lélek útmutatóként, lélek személyként, vagy lélek bármiként. Tudni fogjátok, hogy én benne vagyok ezekben a színekben. Látjátok, ez a Változás az a világ, mely meggyógyítja önmagát. Ez a lélek világa, és meggyógyítja, helyrehozza magát, és a Mostban fogtok maradni. A pillanatban lesztek. Legyetek hálásak azért, ahol vagytok bármely adott pillanatban. Nem lehettek hálásak valamiért, amire vártok. Legyetek hálásak azért, amik vagytok, és ahol vagytok, mert ezek az „amik” a fontosak.

Rövidre fogtam nyitóbeszédem. Ha van kérdésetek, itt vagyok, hogy beszéljek.

KÉRDÉS: Amikor csatornázok, gondjaim vannak a Föld síkjára való visszatérés során. Csodálatos érzés más birodalmakban lenni, mert gondolataim azonnal testet öltenek, azonban amikor visszatérek, rezgésem lecsökken a harmadik dimenzióra, és ez egy kiábrándulás. Minden fájdalom visszatér. Hogyan birkózzak meg ezzel az átmenettel?

KIRAEL: Mi lenne, ha minden alkalommal, amikor visszatérsz ebbe a harmadik dimenzióba, bírnál az akarattal, és az eszközökkel, hogy az igazságodban maradj? Ez nem olyan könnyű, mint ahogyan azt kimondom. Ebben a harmadik dimenzióban dolgozni, az ennek a világnak a mátrix része, ahol emberekkel foglalkozol minden nap, mely annak a káprázata, hogy ezt nehéz elkerülni. Amikor megnyitod magad a csatornázásnak, és visszatérsz ebbe a dimenzióba, ez az úgynevezett valóság – ami nem igazi – jön be abszolút igazságként. Amikor szembenézel egy olyan helyzettel, mellyel kapcsolatban gondjaid vannak, beszélj tanácsadódhoz: „Mit fogok mondani? Nem tudom, mit mondjak. Elvesztem. Nem tudom, hogyan mondjam ezt.” Hagyd, hogy a tanácsadód feleljen helyetted. Bizonyosodj meg arról, hogy útmutató tanácsadód teljesen részedet képezi. Akár meditálsz, vagy imádkozol, illetve egy csoportban, vagy egyedül szertartást végzel, bármikor, amikor bármibe elmész, mely kiröpít ebből a dimenzióból, érezd az igazságot, és az igazság válik az élet együttes útjává, míg vissza nem térsz ebbe a dimenzióba.

Amikor visszatérsz ebbe a dimenzióba, és megtapasztalod a fájdalmakat, vagy bármit, emlékezz, hogy ezek a gondolataid termékei. Ha nem táplálod ezt a gondolati rezgést, vagy tónust / hangot, akkor a rezgés, vagy tónus nem fog hellyel rendelkezni, hogy létezzen. Bárki, aki elhagyja ezt a dimenziót egy ponton, és amikor ezt megteszi, megláthatja a tökéletes, abszolút igazságot. Amikor visszatérsz, meg kell hoznod a döntést, hogy az abszolút igazságban maradsz-e, vagy sem. Az igazság szabaddá tesz. Kétségkívül, az igazság fel fog szabadítani. Minden alkalommal, amikor nem az igazságban vagy, valamilyen árat fizetsz érte. El kell jutnod arra a pontra, ahol nem kell olyan gyakran megfizetned ezt az árat.

Lehet, hogy fizikai füleddel hallod, amit mondok, azonban sejtjeid mélyebben figyelnek rám, mint amiről tudsz, mert látod, amikor jelen vagyok, amikor a közvetítőn átjövök, az egész testedhez szólok, a fizikai, érzelmi, lelki és gondolati testedhez. Mindegyik test részesül ebben. Tónusod, vagy rezgésed másképpen hall engem, mint ahogy te hallasz engem a füleddel.

Legtöbbetek már csatornáz. El fogjátok hozni önmagatok más részét, a lelketeket a maradék három testbe, a gondolati, érzelmi és lélek [testbe]. Hangot kell adnod mindegyik testnek, ami azt jelenti, hogy ébresztőt kell fújnod nekik.

KÉRDÉS: Sok információt kaptam lemuriai életidőmből, amikor számos jártassággal és képességgel rendelkeztem. Érzem, hogy akadály merül fel ezen ismeretekhez való hozzáférésem során. Látsz bármilyen akadályt, hogy megkapjam most az összes jártasságom és képességem ebből az életidőből? Csupán türelmetlen vagyok, vagy van valami, amire rámutatnál, mely hozzáférésem tovább megnyitná?

KIRAEL: Míg feltetted kérdésed, elmentem, és leellenőriztem az Akasha krónikákat, hogy meglássam, mit találhatnék számodra. Emlékszel képességekre, melyeket Lemuria idejében használtál, hogy felébreszd magad erre az új tér-időre. Ez nagyon jól fog neked működni. Ahogy belépsz a gyógyító útjára, emlékszel, és használod a jártasságod és képességed, és azok az emberek, akikkel dolgozol, tudni fogják, hogy valami történik, azonban nem fogják érteni mi az. Az általad érzett akadályok igazán varázslatos pontok. Amikor elmész minden este meditációdba, vagy mielőtt alvás-állapotodba lépnél, mondj el egy imát. Amikor visszatérsz reggel, kérd meg, hogy emlékezz arra, ahol voltál.

Az Istennő birodalomban szolgáltál Lemuria záró időszakában. Egy energikus fénylény voltál kristály formában. Utazásod gyakran olyan energiaszövetekkel járt együtt, amiről a legtöbben semmit sem tudnak. Ezt barátom, te már tudod. Most tudásod meg fog erősödni, csupán, mert te és én most beszélgettünk. Elmegyek veled ma este alvás-állapotod során, és néhány csodaszép utazást nyújtok át neked, hogy utána beszámolj róluk itt az embereknek, a Föld e síkján. Az emberek hallani akarják azt, amit mondanod kell barátom. Tehát, légy hajlandó megosztani [az ismeretet], és nyisd meg az energiákat, majd tudni fogod pontosan, minek a megtételére jöttél el ide.

KÉRDÉS: Milyen szerepet játszott az Elven birodalom Lemuria Nagy Változása során, és hogyan mutatnak utat nekünk most, a mi Nagy Változásunk alkalmával?

KIRAEL: Az Elven világ régebbi, mint a ti emberi világotok. Az Elvenek Lemuriában és Atlantiszban is éltek. Itt vannak jelen változó energiáitokban. Ezek a gyönyörű lelkek számos változáson mentek keresztül, és minden alkalommal, amikor átmentek egy váltáson, imádkoztak, hogy rendelkezésre álljanak bárkinek, akinek szüksége van rájuk, hogy megoszthassák elgondolásaikat. Azt is tudják, hogy a tér-időben minden egy áramlatban történik, és ebben az áramlatban ezen Elvenek teljesen tájékozottak mindenről, mely körülöttük előfordul.

Az Elvenek olyan sok fényt hordoznak magukban, hogy legtöbbjük nem képes megtenni utazásukat anélkül, hogy ne engedné meg, hogy a fény kiáradjon belőlük. Amikor késztetnek, hogy ennek az energiának egy részecskéje légy, ezt hívjuk mi Változásnak, mely részecske mindig lesz, ilyen, vagy olyan formában, igazodva az Elven világhoz. Az Elvenek tudják, hogy annyi ideig lesznek itt, míg szükséges, és megteszik azt, ami szükséges, tökéletes mértékben.

Mindenkinek van némi Elven energiája. Ha mélyen befelé pillantasz, tudni fogod, hogy a Változás már rajtad áll. Tudomással fogsz bírni azokról, akik a Változással rezegnek. A Föld síkjának legnagyszerűbb ideje akkor történt meg, amikor az Elvenek voltak itt túlsúlyban. Amikor az Elven energiának nem engedik meg, hogy az út részese legyen, a mátrix kiterjeszkedik. Amikor ez történik, az Elvenek, csakúgy, mint az angyalok, csendben maradnak, és nem avatkoznak közbe. Megértik, hogy ez a ti dimenziótok pillanatnyilag, és engedik, hogy megtegyétek közös utatokat. Tudják, hogy végzetetek irányítása alatt álltok. Ebben a fényben, amikor azt hiszitek, hogy bizonyos embereknek nagyobb a hatalmuk, mint nektek, vagy bármi, vissza kell majd térnetek az Igazsághoz, Bizalomhoz és Szenvedélyhez, a Tudatos Teremtés Tíz Alapelvének első három Alapelvéhez. Fel kell ébresztenetek ezeket az Alapelveket, hogy haladjanak, hogy így mondjam, mert amikor ezt teszitek, meg fogjátok érteni, hogy senki sem jobb, vagy rosszabb, mint a másik. Az Elvenek nem teszik meg az utat helyettetek, azonban elérhetők lesznek, hogy segítsenek, amikor hívjátok őket.

Mindig vissza fogunk térni arra, hogy mennyit használtok igazságotokból. Az Elvenek rendelkeznek azzal a képességgel, hogy olyan igazak legyenek, ami néhány esetben fájó, azonban csupán azoknak okoz fájdalmat, akik az igazságon kívül vannak. Amikor az igazságon kívül vagy, nem vagy képes meghallani az igazságot, és ez az, amikor fájdalmat okoz. Amikor az abszolút igazságban vagy, rá fogsz lelni valakire, aki meg akar hallgatni téged. Amikor hallod, és érzed az igazságot, tudni fogod, hogy mi a te ösvényed, és erről szól a Változás – légy te az igazságod.

KÉRDÉS: Elvinnél minket egy útra, mely segít nekünk képességünk kiszélesítésében, hogy megérezzük a szerelmet és könyörületet minden dolog iránt utunkban a Tudatosság e Nagy Változása során?

KIRAEL: Gyere el velem egy útra. Engedd el tested. Képzeld el magad, hogy egy szellő szárnyán lebegsz, a széllel áramolva. Nézz magad mellé. Vedd észre a veled lévő személyt. Lehet, hogy nem ismered. Képzelj el valakit a másik oldaladon most, egy másikat előtted, és egy másikat mögötted. Érezd annak a valóságát, hogy szabad vagy – keringj, áramolj. Az áramlásban tudatossá válsz. Akarom, hogy a szeretetté / szerelemmé, igazsággá válj. Amit én akarom, hogy megláss az, amit akarom, hogy érezz, és amit akarom, hogy érezz az, amit akarom, hogy légy. Csupán légy szabad, légy a szerelemben / szeretetben. A szerelem / szeretet az igazság. Ha akarod tudni, milyennek néz ki a szerelem, képzelj el egy igazságot, egy igazságot, mely felszabadít. Most érzed? Érezd az igazságot. Érezd a szerelmet / szeretetet. Vedd észre, hogy az igazság és a szeretet / szerelem egymásba szőttek. Az igazság minden, amivel rendelkeztek, barátaim.

Szabadítsátok fel magatokat. Üljetek le a földre, nem az épületekben, csupán a homokos földre. Ez az a tér az időben Földeteken, ahol az igazság helyet keres, hogy létezzen. Keres valakit, aki kutatja. Amikor az emberek olyan dolgokat akarnak megtenni, ami nem illeszkedik igazságukhoz, ez az ő gondjuk, nem a tiétek. Sétáljatok el, és maradjatok a szeretetben / szerelemben. Ekkor eljuttok ahhoz az igazsághoz, ahol a szerelem / szeretet van barátaim.

KÉRDÉS: Meditációim során, láttam egy magas, barna személyt. Nem úgy festett, mint mi. Hiszem, hogy ez Lemuriában volt. Ez a személy, vagy entitás az, aki akarja, hogy csatornázzam a türkiz fényen keresztül? Ha igen, hogyan hangsúlyozhatom, emelhetem meg a türkiz fényt, hogy bevezessem ezt az entitást?

KIRAEL: Már csatornázol egy entitást, azonban még nem mutattak be neki teljesen. A kép, amit látsz az egyetlen, amit látni engedsz magadnak. Ez a te utad, hogy hozzásegítsd ezt az energiát, hogy elérje szabadságát, hogy szert tegyen a Föld e dimenziójára. Lemuriából származik, és ez fontos számodra megérteni, hogy utad e lény hátán elvisz téged a középponti szakaszra. Ez az energia azért van itt, mert lehetőséget keres, hogy osztozzon az emberekkel, akik átmennek ezen a nagyszerű változó időszakon. Engedd be jobban ezt a személyt, vagy energiát jelenlétedbe. Menj el útjából, és engedd meg, hogy energiái szabadok legyenek. Ezen az úton barátom, ez az energia, amelyet behozol, elég régóta van dimenziódban, és továbbra is itt marad, mert valami nagyszerű megosztani-valója van. Téged fog felhasználni, hogy megossza üzenetét. Közületek sokan kerültök majd ugyanebbe a helyzetbe.

Akarom, hogy mindnyájan közületek tisztában legyetek ezzel barátaim. Mindegyikőtök egy új lélekfényt fog behozni. Az energiák egy új kapuja nyílik meg. Ezek az energiák el fognak jönni ebbe a birodalomba, mert beengeditek őket, és amikor hozzájuk szoktok, rendelkezni fognak azzal a képességgel, hogy beszéljenek veletek, és rajtatokon keresztül. Több információval fognak érkezni, mint amiről álmodtatok.

Amikor beszélsz, és nem tudod, honnan érkeznek szavaid, azonban jó érzést keltenek benned, tudni fogod, hogy egy másik energia érkezett meg. Ez azon gyönyörű energiák ajándékai, akik el akarnak jönni, és kifejezésre akarják juttatni magukat változó energiáitokban. Eljönnek ide, mert szolgálatotokra lehetnek. Nagyszerű ajándékaik vannak. Lehet, hogy nem lesznek itt sokáig, vagy nagyon hosszú ideig. Lehet, hogy megjelennek egyszer, tízszer, vagy százszor. Energiák egy teljes terve fog elérkezni e Föld síkjára. Nincs idejük arra, hogy szert tegyenek egy testre, vagy „belépők” legyenek. Csupán betoppannak ide, és elhozzák üzenetüket. Meglepődtök ajándékaikon és információjukon, azonban nektek meg kell nyitnotok csatornáitokat. Ne engedjetek be bármilyen energiát. Legyetek ott azon energiák számára, akik információt akarnak megosztani veletek, hogy utatokat egy kicsit simábbá tegyék. Ezt teszem én is, utatokat egy kicsit simábbá teszem.

Az embereknek be kell engedni ezt a másik világot. Nem létezhettek ott, ahol vagytok ebben a dimenzióban anélkül, hogy más világokat ne engednétek be. Közülünk oly sokan vannak odaát, akik megpróbálnak eljutni ide, hogy tudassuk veletek, mit tesztek. Hadd történjen meg most.

Amikor egy entitás ott van számodra, és biztonságban érzed magad vele, nyílj meg, és hagyd, hogy kifejezze azt, amit akar. A szeretet / szerelem, melyet ezek az energiák hordoznak, meghalad mindent, amit valaha ismertél, vagy átéltél.

KÉRDÉS: Ezekben a változó időkben, amikor egy gyógyító egy betegen dolgozik, hogyan tud a gyógyító segíteni, hogy a gyógyulni vágyó összpontosítson, azért, hogy ne kezdjen el félni?

KIRAEL: Közületek azok számára, akik gyógyítók – ami mindenki – azonban különösen azok, akik gyakorolják is ezt, tudjátok, csakúgy, mint én is tudom, hogy nem gyógyíthattok meg mindenkit, aki felkeres titeket. Törekednetek kell a gyógyításra, míg el nem juttok az igazsághoz, és az igazság fog felszabadítani titeket. Amikor minden tőletek telhetőt megtettetek, és a személy nem gyógyult meg, akkor az egyetlen hátramaradt dolog az, hogy szeresd ezt a személyt, saját álmait meghaladóan. Végtére neked kell átvinned a gyógyulást a következő pontra, akár itt kell maradnia a Föld síkján, akár vissza kell térnie a Teremtő Fényébe.

Na már most, amikor önmagad szeretetét érzed, ahogy kiárad ujjaidból a gyógyítandó személy testébe, látni fogod, hogy a páciens ellazul. Tudni fogod, hogy amit teszel az jó, bármi történik ettől a ponttól, az attól a személytől függ, akit gyógyítasz. A gyógyításnak többé nincs köze hozzád. Tudnod kell, mikor van szükséged, hogy elengedd, és még több szeretetet adj át a gyógyítandó személynek.

A harmadik dimenzióban mindnyájan ragaszkodni akartok az élethez, mert nem tudjátok, mi van a másik oldalon. Nos, én tudom, mi van a másik oldalon, azonban nem mondhatom el neked, mit tégy, mert neked egymagad kell felszabadulnod. Amikor szabad vagy, a gyógyító és a gyógyulni vágyó eggyé válik, és utána a gyógyítandó személy szabad, hogy elmenjen bárhová, ahová akar, beleértve a visszautat a Teremtő Fényébe. Ne félj. Meg fogod találni a szabadságot. Amikor eléggé szereted magad, hogy beletégy mindent ebbe a személybe, amit át tudsz adni, és ő befogadja, akkor a tér-időben lesz egy pillanat, amikor minden tökéletesen jön ki, és a gyógyulni vágyó saját útját kezdi el járni.

Csupán szerelmesnek kell lenned. A szerelem az, ahol az igazi gyógyítás történik. Ismered gyógyítási technikád, hogy hová tedd kezed, mit tégy, azonban be is kell jutnod a gyógyítandó szeretetébe, mert ez a szeretet fog mindkettőtöket felszabadítani. Ez a teljes igazság.

KÉRDÉS: Beszélnél azokhoz, akik önmaguk gyógyításán dolgoznak, azonban érzik a kedvezőtlen esélyeket?

KIRAEL: Vannak, akik a halál kapujában vannak, vagy akiknek azt mondták, hogy nincs remény, mégsem haldokolnak, élnek. Néha nincsenek fájdalmaik, és néha vannak. Vannak jó napjaik, és vannak rossz napjaik. Napjaik minősége lecsökken annak a szeretetnek a mennyiségére, amivel bírnak saját maguk iránt.

Barátaim, utatok során, nem számít, mit választottatok, hogy alkalmazzátok betegségeteket, vagy bármit, ez egy létező mód számotokra, hogy elkerüljétek a fájdalmat, ami utatokkal jár együtt. Lehet, hogy ez nem több mint eljutni alvás-állapototokba, és felkeresni engem. Veletek fogok menni. Nem számít, mikor akartok engem, abban a pillanatban ott tudok lenni. Időt szánok rá, hogy segítsek nektek megérteni, mi a szerelem / szeretet. Az igazság még mindig ott van, és ez az, amit el kell érnetek.

A gyógyító csupán annyi szeretetet tesz bele a személybe, amennyit lehetséges. Engedjétek meg, hogy átérezze szerelmeteket, majd engedjétek el szerelmeteket, és sétáljatok el. Ez a szerelem a gyógyulni vágyóval fog maradni. Tanulni fog belőle. A gyógyulni vágyó szeretetet kap tőletek, és így fog meggyógyulni.

Ha minden szerelmeteket a gyógyulni vágyóban hagyjátok, és nem gyógyul meg, és nem tudjátok, mi más tegyetek, csupán folytassátok, hogy szeretitek. Szerelmetek ott lesz a gyógyulni vágyónak, hogy bevonja abba a térbe az időben, amikor a gyógyítandó személlyel vagytok. Ez a legtöbb, amit tehettek.

Ezen a ponton, ha a beteg elhatározza, hogy nem akar maradni, és haza akar térni a Teremtőhöz, rendben van. Másrészről, ha a gyógyulni vágyó elhatározza, hogy itt akar maradni, hogy megtegye ezt az utat, akkor fel kell ismernie, mit jelent az út, és mennyibe telik átjutni ezen az utazáson, hogy visszatérjen, és érezze az egészet.

KÉRDÉS: Hová mentek a lemuriaiak a Váltást követően? Még mindig itt vannak? Néhányuk a Shasta-hegyen van?

KIRAEL: Nagy számuk távozott, messze bármilyen megtestesült tértől. Más szavakkal, többé nem rendelkeznek testtel. Néhány Elven elment az angyali birodalomba, és mások számtalan más birodalomba. Ebben a dimenzióban sokan közületek küszködnek azzal, hogy e világotok mindaz, ami van. Tudjátok, hogy ez nem igaz, azonban egy részetek ragaszkodni akar ehhez az elképzeléshez. A Nagy Változásuk idején, a lemuriaiak teljesen tisztán látták, hogy lemennek más világokba, hogy mások szolgálatára legyenek. Nem tudjátok, hány világ van odakinn nektek. Nincs fogalmatok arról, mennyi életnyi időt fogtok eltölteni, hogy valaki szolgálatára legyetek, aki egy kicsit kevésbé értesült, mint ti. El fogtok érkezni egy térbe, ahol minden más energia azon dolgozik, hogy jobbak legyenek abban, amit tesznek, és ti segíteni fogjátok őket.

Most, sokan közületek megtestesültek maradtok, mert szükséges, hogy a Földet ezen a Változáson átvigyétek. Nem akarom, hogy ez egyszerűnek hangozzék, mert nem az. Hívhatjátok magatokat lemuriaiaknak, vagy angyaloknak, vagy bármi másnak, ahogyan akarjátok, hogy hívjanak titeket. Nem törődöm vele. Néhányatok eljön majd ide megtestesülve, mint egy lemuriai, a Mostban, hogy segítse az embereket ezen az úton. Lehet, hogy a Föld egy kicsiny bolygó, azonban ismeritek, és értitek őt, lemuriai elődeitek révén.

Azok, akik közületek Istennő munkát végeznek, tudják, hogy az Istennő Fény hatalommal bír. Ez a Teremtő Fényének része. Isten? Isten minden dolog / lény az Egységben. A lemuriaiak most veletek vannak. Ti lemuriaiak vagytok. Az Istennő Szeretet bennetek értesít titeket, hogy egy nagyfokú változást tartogatnak mindenkinek. Mindenki részese lesz ennek, és nincs kivétel barátom.

KÉRDÉS: Kirael mester, beszélnél arról, hogy fénytevőkként, hogyan érhetünk el másokat a Változás hírével?

KIRAEL: Az idő ezen pillanatában, az emberek tudatában vannak azzal, hogy valami olyan történik, amit nem értenek, és a válaszokat meg fogják hallgatni, el fogják olvasni, és kutatni fogják. Befolyási övezetükben fognak megtartani titeket, hogy így mondjam, mert tudják, hogy esetleg szükségük lesz rátok. Jobbá fogtok válni abban, amit tesztek, mert vennetek kell a bátorságot, hogy az igazatokat szóljátok. El fogjátok mondani az embereknek, mit tesztek, és ők majd hozzászoknak.

A te esetedben, amit teszel a feng shui-val és az asztrológiával az, amiről az egész Változás szól. Kimész a világba, és megmutatod az embereknek, hogy odakinn mindenki számára létezik egy pozitív jelleg [aspektus]. Egy pozitív perdületet adsz életüknek, munkájuknak, kapcsolatainak, ami segít nekik újra összpontosítani életüket, és dolgokat meglátni egy hathatósabb módon. Amikor megadod az embereknek a biztonságérzetet, hallani akarják majd azt, amit neked el kell mondanod. Nem bókolni próbálok neked. Ez vagy te. Míg űzöd a feng shui tanácsadást, asztrológiát, [médiumi] közvetítést, bármit, sikeres leszel, mert pozitív maradsz, és mások számára is megadod azt, hogy pozitívan érezzenek életükkel kapcsolatosan.

KÉRDÉS: Az Egyhangú Tanácsot csatornázom, mely három bálnából és három delfinből áll, és néha mind a hatan egyszerre akarnak beszélni, mégis mindegyikőjüknek más üzenete van. Máskor, nem vagyok benne biztos, hová menjek. Egy részem érzi, hogy elárasztják, másik részem ideges lesz, és egy másik részem nem bízik. Mi a tanácsod, hogy megtegyem a következő lépést?

KIRAEL: Emlékezz, hogy a három bálna, és a három delfin összesen hat, mely az én számmisztikámban a mester száma. Adnod kell nekik egy összpontosítási pontot, és utána menj el a csatornázásodba velük. Azt kell mondanod nekik: „Itt van az, amit tenni fogunk. Lesz egy személy, egy csoport, akik kérdéseket tesznek fel. Rátok hagyom, a saját mesteri mivoltomban, hogy tudjátok, melyikőtök beszéljen rajtam keresztül. Nem én hozom meg ezt a döntést. Én csupán csatornaként vagyok elérhető.” Amikor ezt megtetted, akkor gyorsan igazodni fognak, és ugyanolyan gyorsan, ahogyan én utazom, amikor azt mondom: „Elmegyek Németországba. Rendben, visszajöttem.” Ennyi ideig tart számomra elmenni innen Németországba. Abban a pillanatban, amikor kigondolom, ott vagyok.

Mondd el a hat csodaszép energiának, mit akarsz tenni, hogy szolgálatára akarsz lenni az emberiségnek, és hogy te leszel a szószólójuk. Mondd el nekik, hogy saját mesteri mivoltukat kell alkalmazniuk, hogy meghatározzák, ki, mikor beszéljen. Egy-két másodperc kérdése, lehet, hogy három a legtöbbnél, hogy rájöjjenek, mit akarnak tenni, és akkor egy hangon fogsz beszélni, egy csatornaként, egy útként. Ez mindig odavezet, hogy eléggé szabadnak érezd, hogy elmondd nekik: „Így működik, és én így fogok játszani.” Közösen fognak egy hangban megérkezni. Ha mind a hatan szeretnének beszélni, egyként fogják ezt megtenni egyszerre. Érezni fogod szeretetük jelenlétét.

KÉRDÉS: Az Anyaföld „gondnokaiként” hogyan tanuljuk meg azt a titkot, melyet a gyermekek hordoznak magukban?

KIRAEL: A gyermekek, akik jelenleg eljönnek a Földetek síkjára lenyűgöző céllal érkeznek. Különleges életúttal rendelkeznek, legvadabb álmaitokat is túlhaladva, hogy megosszák ezt az emberi világgal. Amikor a gyerekeknek mondaniuk kell valamit, meg fogjátok hallgatni, és elhatározzátok, hogy vagy szeretettel felölitek azt, vagy féltek tőle. A félelem elkülönít titeket ezektől a gyermekektől. A szerelemben, fel fogjátok ismerni ezeket a gyermekeket, és meg fognak erősödni abban, amit tesznek és mondanak. Megerősödnek, mert szeretetük a világosságuk egyetlen igaz részecskéje.

Mindnyájan rendelkeztek magatokban a szerelem egy részecskéjével. Amikor kiterjeszkedik, amikor előtérbe helyezitek, és megengeditek valaki másnak, hogy megérintse, megérezze, beleszippantson, legyetek ennek részesei, és meg fogjátok látni, hogy a szeretet / szerelem exponenciálisan növekszik majd. Ezt fogják ezek a gyermekek megmutatni nektek. Amikor ezek a gyermekek megközelítenek titeket, fel kell szabadítanotok a bennetek lévő szerelem részecskét. Szerelemmel adjatok energiát. Ha valakivel találkoztok a rossz úton, el kell sétálnotok. Ezek a gyerekek tudják, mikor mutatkozik meg szeretetetek. Ez olyan varázslatos. Az igazság igazsága, vagy szerelme tőletek függ. Tehát, amikor cselekedtek, szerelemmel tegyétek. A szerelem / szeretet minden, amivel valaha is bírni fogtok, hogy legyetek, és hogy adjátok.

ZÁRSZÓ

KIRAEL: A szeretetben történő ezen utazás során, az igazság mindenekfelett való. Ne nézz rá a melletted ülőre, és ne méregesd őt. Ne mérd meg szeretetét, mert ha igazán szereted magad, elég erős leszel, hogy túltedd magad a mérésen, és felülemelkedj rajta. Amikor a szerelem / szeretet mérlegén magasan állsz, nem kell magasabbra másznod. Ezen a ponton a szerelem mindennek az összpontosítása. Amikor nem mászol magasabbra ezen a szerelem létrán, mert már ott vagy, a létra eldől, és meg fogsz érteni valamit, amit előtte sosem értettél. A szerelem a Minden Ami Van egy másik kivetítése. A Teremtő Isten Szerelméről beszélek. Mindenki érti a Krisztus Tudatosságot és az Istennő Szerelmet. Nos, Ti vagytok az Istennő Szerelme. Ti vagytok a Krisztus Tudatosság. Ti vagytok a Teremtő Isten. A Teremtő Isten nem felettetek lebeg. Ugyanazokból a részecskékből hoztak létre titeket, mint a Teremtőt, és ha ez az igazság, akkor a Teremtő látható mindenki számára. Ha megismeritek a szerelmet, és ti vagytok a szerelem / szeretet, és szerelmesek vagytok, barátaim, ti vagytok a Teremtő Isten, a Krisztus Tudatosság, a Szentlélek, és az Istennő Fény.

Jó estét.


Kahu Fred Sterlingről
Több mint 20 éve, Kahu Fred Sterling kizárólagos közvetítőjeként szolgál Kirael mester [Vezető] Tanácsadónak, aki egy hetedik dimenziós oltalmazó lélek. Ő a szerzője számos könyvnek, többek közt: „Kirael: A Nagy Változás”, „Kirael: Lemuria öröksége a Nagy Váltás okán”, és „Kirael: A Tudatos Teremtés Tíz Alapelve” című könyveknek, illetve megosztja üzeneteit a világban tanfolyamokon, cikkeken, hangfelvételeken és a www.kirael.com oldalról elérhető közvetítéseken keresztül. Kahu Fred Sterling gyógyító mester is, a Szignál Sejt Gyógymód [Signature Cell Healing™ modality] úttörője.


© Fred Sterling
Contact: Lightways Publishing
3075 Kalihi Street, Suite 101, Honolulu, Hawaii, 96819, USA
Lightways@Kirael.com Tel: + 808 952-0880 www.Kirael.com
Fordítás: Clarissa
https://univerzumi-tudatossag.blogspot.com/



Kérem minden olvasótól, használja józan ítélőképességét! Kérek minden bejegyzést egy bizonyos fokú tisztánlátással kezelni! Tehát, mindenki maga döntsön az üzenetek hitelessége felől. Mindenki vizsgálja meg az üzeneteket, és kérje ki Szíve véleményét, hiszen sosem téved!
A fordító / szerkesztő nem vállal felelősséget az üzenetek hitelességéért.

Fred Sterling

Fred Sterling

A szerzői jogokra vonatkozóan


Az oldalon található tartalmak felhasználása Kahu Fred Sterling (https://kirael.com/) és a fordító előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.

Köszönöm az együttműködést.

Clarissa