2010. június 29., kedd

Idő és Tér – a káprázat - illúzió


Idő és Tér – a káprázat, illúzió


Time and Space--The Illusion 
© Fred Sterling
Contact: Lightways Publishing
3075 Kalihi Street, Suite 101, Honolulu, Hawaii, 96819, USA
Lightways@Kirael.com Tel: + 808 952-0880 www.Kirael.com
Fordítás: Clarissa
https://univerzumi-tudatossag.blogspot.com/




KIRAEL: Jó estét. Úgy tűnik, hogy témánk kicsit nyugtalanná tesz mindenkit a társaságban, mert senki sem akar feltenni kérdést olyan dologról, melyről senki sem tud semmit. Tehát, lássuk, vajon el tudok-e mondani nektek egy keveset arról, amit tudtok, és esetleg segít nektek ráébredni néhány kérdésre.

Az idő egy káprázat, illúzió barátaim. Az idő még nem is létezik. Mégis, hallani fogsz engem olyan időelemekre hivatkozni, mint „múlt éjjel” és holnap, mert ez a legjobb, amit tehetek, hogy vonatkoztassak dimenziótokra, azért, hogy tudjátok, miről beszélek. Mégis, létezik egy „zóna”, ami kivisz titeket a tér-idő folytonosságból [kontinuumból]. Múlt éjjel, a közvetítő elmélyedt egy meditációban, mielőtt belépett volna valakivel egy gyógyítói folyamatba. Nem volt tisztában azzal, hogy milyen mélyre akart eljutni, azonban amikor megérkezett arra a helyre, melyet el akart érni, minden egyenletes volt. Eljutott a gyógyítói folyamatba ezzel a hölggyel, és megtalálta a „zónát”. Ez egy érdekes tér. El akarom magyarázni nektek, miről szól a „zóna”.

Megtestesülésetek nagyobb részét agyatok irányítja. Néhányan azt hiszitek, hogy az agy az egyetlen szerv az emberi testben, mely nem tudja meggyógyítani magát. Ez nem a teljes igazság. Az agynak nincs nagy vágya, hogy meggyógyítsa magát, mert az agy, vagy a gondolat tudatosság irányít titeket abban a világegyetemben, melyet harmadik dimenziónak hívnak.

Az agy létrehozza az energia lüktetéseket, impulzusokat, amelyek a gondolataitok. Minden alkalommal, amikor az agy lüktet, pulzál, szünetet tart, majd ismét lüktet. Ha megnézitek a pulzálásokat, olyanok, mint a morzejelek, pontok és vonások sorozatai, melyek elmagyaráznának mindent nyelveteken, angolul, vagy bármilyen nyelven, amit használtok.

Na már most, a morzejelekben, van hely, tér minden pont és vonás között. Ez a tér az egyetlen módja annak, hogy megkülönböztethessétek az egyik pontot, vagy vonást a másiktól. Ez eltér az agyatoktól. Agyatok megalkot egy lüktetést, impulzust, és utána egy másikat. E két lüktetés, impulzus között van egy kvantum mennyiségű energiaminta a gondolat elrendezésében. Mégsem veszitek észre ezt azzal az agykapacitással, mellyel most rendelkeztek. Ez a hely a két agyi impulzus között, valójában a ti létezésetektől van. Ez a tér irányítja DNS funkciótokat, és ez működik minden sejtes emléketekben, és minden sejtes megértésetekben.

Elmagyaráztam a közvetítőnek, hogy mindegyik fehérvérsejtetek rendelkezik egy agy „kondenzátorral”. Nos, ez azt jelenti, hogy a fehérvérsejt különbözik a normál sejttől, mert van egy „kondenzátora”, mely kibocsát és befogad, és úgy működik, mint az agy. A sejtes megértés a megtestesülésen belül: a sejtes test maga rendelkezik emlékezettel. A memóriát a tobozmirigy, vagy szignál sejt – ahogy hívják – hozta létre, ami a sejtes megértést alakította.

Az tér-idő folytonosságban [kontinuumban], elmehettek a „zónába”, vagy az „ürességbe”, vagy ahogy esetleg hívnátok ezt, ahol az igazi tudatosság lakozik. Az impulzusok, melyeket kaptok, vagy a gondolatminták, amikkel bírtok, az úgynevezett „zóna” külső szélein vannak. Ezeket a gondolatfolyamatokat szükségesnek tartják számotokra, hogy ezen a helyen működjetek, melyet Földnek, vagy evolúciónak hívnak, ha akarjátok.

Minden élő anyag rendelkezik impulzusokkal [azaz lüktet]. Beszéljünk az agyról, mert ez az, amitől mindnyájan szenvedtek – az agy. Az agy valójában az, ami felveszi időtöket és az úgynevezett tereteket. Mégis, ténylegesen, a tér e két impulzus között az, ahol a végtelenség igazsága hever. Itt van az, ahol kapcsolatba léphettek valóságotokkal. Na már most, az első dolog, amit meg akartok tenni, hogy megméritek ezt a helyet, mert ideát mindent meg akartok mérni. Tudósaitok azt hiszik, hogy ha ez nem megmérhető, akkor nem létezik. Ennélfogva, tudósaitok tudják, hogy a másodperc 1/50-edébe telik egy impulzusnak, hogy eljusson a fejből a lábba. Az impulzus több mint 320 kilométer per óra sebességgel utazik.

Ezen évek során, mióta olyan embereket hallgattok, mint a közvetítő, és más tanárok, akik elmondták nektek, hogy meditáljatok, ti ezt mondtátok: „Ó, nem meditáltam jól; tehát, nem fogok többé meditálni.” Barátaim, egészen őszintén, ha semmi mást nem fogadtok meg abból, amit ma este mondok, akkor csupán ezt fogadjátok meg: Ha nem meditáltok, nem éltek olyan teljes életet, mint amit tudnátok. Na már most, nem azt mondtam, hogy rosszak voltatok, mert nem meditáltatok. Még azt sem mondom, hogy jobbak lennétek ennek révén. Azt mondtam, hogy csupán nem élitek olyan teljesen az életet, mint ahogy tudnátok. A meditációban becsúszhattok ezen agyi impulzusok közé, és magatokat a „zónában”, vagy „ürességben” találhatnátok, ami nem olyan üresség, mert információ, ismeret van benne. Amikor be tudtok csúszni a két impulzus közé, oly közel vagytok Teremtőtökhöz, ahogy elérkeztek ide egy kis időre, míg még mindig megtestesültek vagytok.

Tehát, ebben az úgynevezett térben, van az, ahol kapcsolatba tudtok lépni mindennel. Nem mérhetitek meg ezt a teret. Lehettek itt mindössze tíz másodpercig, és úgy tűnhet ez, mint egy örökkévalóság, vagy hosszú ideig lehettek itt, és hihetitek, hogy csupán egy másodpercet voltatok ott. Az egyetlen „mérce” mellyel rendelkeztek az, amire emlékezhettek, és semmire sem emlékeztek, mert nincs nyelvezete. Semmije sincs, ami megegyezne a nyelvezettel. Ezért mondják az emberek: „Ó, nem tudom, hol voltam, de a mindenit, hű, pompás!” Ez minden, ami ott van – pompás.

Tehát, közületek azok, akik még sosem próbálták ki a meditációt, amikor az első alkalommal meditáltok, és nem emlékeztek semmire, ne úgy gyertek vissza, hogy ezt mondjátok: „Nem akarom ezt tenni többé, mert nem emlékszem semmire”. Kérlek, értsétek meg, hogy ebben a „zónában” voltatok, és ez a „zóna” az, ahol az igazság nyugszik.

A pulzálás, melyet az agyból kaptok, a programozott válaszok az önvalótól, mozgási [kinetikus] energiáitokon keresztül, vagy azon az energián keresztül, mely összevonja sejtes szervezeteteket, hogy megtartson titeket a létezésben. Ezek a pulzálások azok a teremtések, melyeket arra terveztek, hogy segítsen nektek önmagatokat kalauzolni a fejlődési [evolúciós] folyamat során, vagy a megtestesülésben, melyet itt alkalmaztok. A megtestesülés, e sejtes megértésből alkotott hús-vér használatos arra, hogy átvándoroljatok a harmadik dimenzión. Az igazságotok a felsőbb létezésetek, lényegetek, a nem-fizikai részetek, a nem-rezgő részetek. Lényegetek ott van, ahol igazságotok van. A nem-fizikai lényegetek bárhová képes elutazni inter-dimenzionálisan, inter-galatikusan, stb. Nem rendelkezik a gondolatpulzálás, vagy az agyhullámok korlátaival, hogy így mondjam.

Tehát, azt mondjátok: „Nos Kirael, honnan jönnek ezek az agyhullámok?” A DNS-eteken keresztül jönnek. Azt mondtam a közvetítőnek a múlt éjjel a meditációban, hogy ne feledkezzen el az RNS-ről. Az RNS a DNS párja, mint egy ikertestvér, vagy valami, azonban az RNS nem rendelkezik azzal a fenntartással, amivel a DNS a maga spirális módjában. Az RNS „szórakozik”, és nem dolgozik, hogy így mondjam. Az RNS nem működik közre az idegsejtekkel [neuronokkal] és az ezzel kapcsolatos dolgokkal.

Dolgok számos különböző oldalaival bírtok, amik megtörténnek, azonban nem tudjátok tudatosan felismerni, mert az agy „jeleitől” függenek, hogy így mondjam, a kicsiny pontoktól az agyhullámban. Azt hiszitek, hogy van emlékezetetek. Az agyban, van két központotok – egy a balban, és egy a jobban – amik megtartják az emlékezetet. Higgyétek el ezt nekem. Azt hiszik, ha ezek a központok megsérülnek, nem állíthatók vissza. Ez egy másik mítosza a jelenlegi megértéseteknek. Nem azt mondom, hogy ez hibás. Azt mondom, hogy ez egy mítosza a jelenlegi megértéseteknek.

Amikor az egyike ezen feltehetően sérült helyeknek elveszíti képességét, hogy emlékezzen, akkor elmozdul egy magasabb térbe, azzal a szándékkal, hogy tovább mozduljon el egy gyorsabb mértékben. Ez történik az emlékezetetek [memóriátok] „kondenzátoraival”. Mérséklik képességüket, hogy felidézzék agyatok menedékhelyét. Emlékezetetek nem több mint menedékhely az agyatoktól. Emlékezetetek részecskék összesűrítése, melyek egymás mellett helyezkednek el, vagy egymás tetején, hogy később emlékezetbe idéződjenek számotokra, hogy újra tapasztaljatok valamit, amit már a legteljesebb mértékében megtapasztaltatok.

Tehát emlékezetetek szinte időpazarlás, ha akarjátok. Bölcsebbek lennétek, ha azt mondanátok: „Megtapasztaltam onnan. Most, itt van az, amit legközelebb meg akarok tapasztalni”. Nem kell időt töltened az emlékezet ezen terében. Tehát, amikor folyamatosként beszélünk az időről és térről, dimenziós feldolgozásotok káprázati [illuzórikus] tényéről beszélünk. Ezt kérditek: „Miért kell, hogy ezzel rendelkezzünk, ha ez ilyen pazarlás?” Ez nem pazarlás. Nem tudnátok kidolgozni ezt a dimenziót az idő és tér lineáris érzékelése nélkül.

Most, lépjünk egy lépéssel előrébb. Egy napi 24 órás órával dolgoztok. Értitek, hogy testetek ezt az órát dolgozza fel? Ez az óra nem olyan, mint az, ami a csuklótokon van, vagy ehhez hasonló. Minden személy ebben a hallgatóságban – és sokan odakinn – különböző órás biológiai, vagy testi órával rendelkezik. Néhányotok biológiai / test órája 24 órás, néhányotoknak 25 órás, és néhányotoknak 23 órás. Azt mondjátok: „Kirael, ennek nincs sok értelme számomra.” Nem azért jöttem el ide, hogy megértessem ezt veletek. Azért jöttem el, hogy tényeket nyújtsak át nektek. A tények azok, hogy mindegyikőtöknek különböző biológiai, vagy testi órája van, ami mindnyájatoknak egy eltérő valóságot nyújt.

Most, visszatérünk a térhez és időhöz. Hogyan kapcsolódik össze az egyén a térhez és időhöz? Nem válaszolhatom meg ezt a kérdést, mert nincs rá egyetlen egy válasz. Mindegyikőtök különbözőképpen kapcsolódik hozzá. Ebben a dimenzióban rendelkeztek a kvantumfizikával, ami a híd a régi és az új között. Még el sem kezdtétek megérteni a fizikai igazságát. Az kvantumfizika, amivel ebben a dimenzióban dolgoztok, úgy tűnik, összekuszálja a régi elméleteket.

Példának okáért itt van egy. Ha egy üvegben van egy kvarkotok, vagy molekulátok, vagy atomotok, vagy bármitek, és mikroszkóp alatt megnézitek – eléggé hathatós mikroszkóppal kellene rendelkeznetek – akkor az meg fog változni. Abban a pillanatban, hogy ráösszpontosítjátok vizuális intelligens szemeteket bármelyikre ezen kvarkok, molekulák, vagy atomok, vagy bármi közül, azonnal meg fogja változtatni helyzetét. Meg fogja változtatni valóságát. Tehát, elég könnyedén mondható, hogy a vizuális kapcsolat egy megtestesülttel, mint egy kvarkkal, megváltoztatja valóságát abból, ami volt, mielőtt megnéznék.

Na már most, hogyan vonatkozik ez arra, amiről az életetek szól, barátaim? Nos, ennek az ismeretnek segíteni kéne nektek, hogy hozzáigazítsátok életeteket, hogy egy simább folyamathoz jussatok hozzá, bármi is legyen az: a fizikai, vagy gondolati test gyógyítása. Ha te, vagy barátaid elolvassák, vagy meghallgatják azt, amit éppen most mondtam, akár megértitek, akár nem, biztosíthatlak titeket arról, hogy ez egy új rezgést hoz el gondolatmintáitokba, mely megengedi a tér és idő felismerését, hogy a Szerelem / Szeretet egy fogalmi [konceptuális] folyamat, mely a legigazabb értelemben nem lineáris. Szükséges, hogy a Szerelem / Szeretet teljes egészében megnyíljon. Kivonva a térből és időből a szerelmet, biztosítja a legtisztább formában való létezést.

Számos dolog van, amiről beszélhetünk ma este. Szeretnék olyan dologról beszélni, mely megváltoztatja életeteket. Például, rendelkeztek ideát az öregedés fogalmával [koncepciójával]. Legtöbbetek fél tőle. Hangsúlyosan féltek az öregkortól, mert bizonyos, hogy az idő összesűrűsödik rátok, és testetek szétesik.

Barátaim, az ilyen gondolatok csupán egy mesteri befolyásolás [háttérből irányítás]. Csupán azért öregedtek, mert társadalmatok behelyezett titeket annak a gondolatnak a birodalmába, ahol ez megtörténik. Eljuthattok az „ürességbe”, vagy a „zónába” barátaim, és rájöhettek, hogy az öregedés egy választás, és hogy a sebességet ti választjátok meg, melyet arra használtok, hogy fenntartsátok / állandósítsátok magatokat. Megértenétek, hogy nem kell öregednetek hamarabb, mint hogy vágytok rá.

Például, a Szignál Sejt Gyógymód, melyet a közvetítő tesz a tobozmiriggyel, automatikusan lelassítja az öregedési folyamatot. Most ezt mondjátok: „Ó, Kirael, nem hiszem, hogy a közvetítő azt akarná, hogy ilyen dolgokat mondj.” Nem tudom megállni. Itt egy kicsit gyötröm. A másik dolog, amit tehet ezzel a folyamattal, hogy erősíti a haj újra növését. A közvetítő most dolgozik az öregedési folyamat lelassításának és a hajnövekedés újraképzésének fejlesztésén és tökéletesítésén. Azok az emberek, akik a halál szélén vannak, és így tovább, gyógyulást keresnek a közvetítőmnél, és a tőle telhetően a legjobban dolgozik velük. Ez az új folyamat, melyen dolgozik, még a legvadabb elvárásait is felülmúlja.

[További ismeretekért lásd a Szignál Sejt Gyógymód témakörében korábban lefordított cikkeket, és a www.kirael.com oldalon fellelhető anyagokat, valamint a „The Secrets of Ancient Lemurian Healers” cikket.]

Természetesen, az öregedési folyamat lassítása és a haj helyreállítása nem az, amiről a gyógyítás szól. A gyógyítás / gyógyulás arról szól, hogy felismerjük, mi van a pulzálások és a „jelek” között. A „jelek” rendelik el, határozzák el, hogy legyenek vágyaitok. E jelek között nincsen elrendelés. A betegség nem létezik! Mire figyel testetek? A jelekre! Mik öregítenek titeket? – a jelek.

Azt hiszem, hogy le kellene lassítanom, és fogadnom kell egy-két kérdést:

KÉRDÉS: Helyes az, hogy a „jelek”, vagy a gondolatok közötti tér, az az élmény, amikor visszatérünk a Teremtőhöz, és a fény, amit megtapasztalunk ebben az „ürességben” a mi vonatkozási pontunk, belső fényünk, Teremtő fényünk, és amikor visszatérünk a Teremtőhöz, bármit is tapasztaltunk meg a gondolatok között, az, amit magunkkal viszünk?

KIRAEL: Ez pontosan helyénvaló. Legtöbbetek számára, az „ürességben” lévő fény sötétségnek tűnik majd. Amikor a Tudatosságban történő Változásról beszélünk, a háromnapos sötétségről beszélünk. Lehet, hogy megkérditek, miért van sötétség, ha a fénybe megyünk. A sötétséget azért alkották meg, mert olyan sok fényrészecske pattan egymásra vissza, hogy nem láttok át rajtuk. Ez nyújtja a sötétség látszatát.

[További ismeretek találhatóak erről a „Kirael: A Nagy Változás” című könyvben. Magyar kivételével már számos nyelven megjelent, lásd: „Kirael International” oldalt a www.kirael.com weboldalon.]

Tehát, amikor eljuttok a „zónába”, és bejuttok a jelek közé, ti a fényben vagytok valóban. Mégis, mivel olyan nagy ott a fény, annak érdekében, hogy lássatok bármit is, a fénynek egy rezgési minőséggel kell rendelkezni. Ha szétbontanátok ezt a rezgési minőséget, akkor szemetek nem működne. Ha szemetek nem működik, akkor szinte azonnal visszafejlőde. Szemetek folyadékból áll, és rendelkezik azokkal a bonyolult működő részekkel, melyeket mindig edzeni kell, annak érdekében, hogy megmaradjon a valóságban. Tehát, amikor elmentek a „zónába”, nem fizikai szemetekkel mentek el oda. Tudatosságotokkal mentek el oda. Tudatosságotok fényként ismeri fel ezt, azonban ti, a gyakorlott érzékszerveitek miatt, és a szükséglet okán, hogy használjátok a szemeteket, azt hiszitek, hogy nem láttok semmit; tehát, azt hiszitek, hogy ennek sötétnek kell lennie. Ismét tévedés, barátaim. Nincs sötétség odabenn. Ez a csatorna a jelek között, ha akarjátok, mely áthalad az „ürességen”. Ez a ti közvetlen kapcsolatotok. Amikor az „ürességben” vagytok, nagyon közel vagytok az Isten Tudatossághoz.

Garantálom, hogy amikor az „ürességben” vagytok, akkor a Krisztus Tudatosság vesz körül titeket, mert beléptetek a mesteri-fény terébe. A mesteri-fény tere az a tér, mely összekapcsolódott a Krisztus Tudattal, vagy épp mellette van, mely csupán annak révén elkülönült, melyet mi alacsonyabb-fény hullámsávnak hívunk. Az alacsonyabb-fény hullámsáv semmi több mint a tudatos tudat. A felsőbb-fény hullámsáv semmi több mint egy megvilágosodott tudatos tudat.

Tehát, a két hullámsáv között van a Krisztus Tudatotok. Annak érdekében, hogy visszatérjetek a Teremtő Energiájába, be kell lépnetek ebbe az úgynevezett „ürességbe”, ahol egy nem-lineáris módon idézitek fel az összes létezéseteket, és minden valóságotokat, eltávolítva az összes időt és teret a folytonosságból [kontinuumból].

KÉRDÉS: Azt mondtad, hogy az emberek nem emlékeznek élményeikre ebben az „ürességben”, mégis ez az a hely, ahol az elme tisztasága megvalósul. Ebben az elme tisztaságban, érezheted a szív könyörületét és az Egység teljességét?

KIRAEL: Valójában, amit igazán megtapasztalsz, azok a külső szélei az „ürességnek”. Ahogy egyre mélyebbre és mélyebbre ásol az „ürességbe”, és annak részévé válsz, azt választod, hogy egyre kevésbé emlékezz, mert az arra való emlékezetben, barátom nagyon nehéz visszatérni ide, és olyan formán működni, amihez hozzászoktál.

Ezért ilyen fontos a meditáció. Ahogy a meditáció során belépsz az „ürességbe”, visszaemlékezel arra, hogy az Isten Tudat része vagy. Lehetetlen az emlékezetbe idézni ennek az élménynek még egy pillanatnyi részét is, majd visszatérni a Föld síkjára, és belépni az első küzdelembe, vagy szócsatába valakivel. Nem lenne szenvedélyetek a fejlődési folyamatban, mely azért van, hogy fenntartsátok a jeleket, mely fenntartja a tudatos elme működését. Tehát, nem engednétek meg magatoknak, hogy visszahozzátok az élmény teljességét.

Megengeditek magatoknak a belépési és kilépési pontot, melyet megválasztotok, hogy alkalmazzátok, melynek sem ideje sem tere nincs, csupán az van, amit szavakban rendelünk hozzá. A belépés olyan csodálatos, mint a teljesség, és ez az egyetlen, melyet képesek vagytok visszahozni.

Például, az a fiatal hölgy, akivel éppen beszéltem, egy fő gyógyulási folyamaton megy keresztül, melyről úgy vélték, hogy komoly. Rengeteg meditációt és prána légzést alkalmazott a gyógyulás folyamatában. Ez a prána légzés segít megnyitni tudatotokat. Meg fogjátok érteni, hogy a légzés az orron és szájon keresztül a tüdőbe csupán egyik formája a légzésnek.

Abban a térben és időben, testetek összességén keresztül lélegeztek, csakúgy, mint a fa, vagy a levelek, vagy bármi más. Tüdő kondenzátoroknak minden elismeréseteket kifejezitek, azonban az igazság az, hogy ha egyszer megtanultátok, hogyan lélegezzetek helyesen, alkalmazni fogjátok a prána légzést, és koronacsakrátokon át vonjátok be a lélegzetet. Tudjátok, hogy miért van a csecsemőknek az a lágy rész [kutacs] a fejük tetején? Úgy vélitek, hogy ez véletlen? Ez a lágy rész azért van, hogy a csecsemő lélegezhessen. Mégis, az első dolog, amit megtesztek az, hogy megtanítjátok a csecsemőt az egora, és minden másra – ami miatt tudjátok, mit akar tenni? Le akarja zárni azt a puha részt, hogy csupán a tüdővel lélegezzen. Segítetek a csecsemőnek megtenni ezt, mert azt mondjátok: „Ó, ez a lágy rész elég gyorsan el fog tűnni”.

KÉRDÉS: Azt mondtad, hogy az „üresség” mindenhol ott van, és utána a mentális gondolatok a jelek. Ez korlátoz minket a lineáris gondolatokra. Van a négy-testes szervezetünk / rendszerünk, mely magában foglalja a gondolati testet, és megpróbáljuk felemelni a négy-testes rendszert olyan magasra, amilyen magasra tudjuk.

KIRAEL: Pontosan.

KÉRDÉS: Mi a gondolati testünk legmagasabb formája?

KIRAEL: ÉN VAGYOK. Az ÉN VAGYOK Jelenlét a legmagasabb formája a gondolati testnek. Hadd próbáljam meg átfogalmazni ezt. A legmagasabb elérés, melyet itt el lehet érni, a „semmi gondolat”. Amikor eléred bárminek a legmagasabbját, kinyúlsz egy térbe, mely nem lineáris. Többé nem tudsz igét, vagy szót alkalmazni. Az általad keresett jelenlét az ÉN VAGYOK Jelenlét, ami mind a négy testet magában foglalja. Tehát, ha leszűkítjük ezt, hogy meghatározzuk a legmagasabb mentális képességet, azt mondanád, hogy 100.01 százalékát használod az agyadnak, azonban a száz szertefoszlik, és a 0,01 százalék válna valósággá.

KÉRDÉS: Az idő spirálisan mozog az óra járásával ellentétes, vagy azzal megegyező irányban, és hogyan hat a tudományos számításokra az ilyen alacsony sebesség?

KIRAEL: Az idő óra járásával megegyező spirálban van, a legnagyobb részt, amikor a „jelekből” dolgoztok. Amikor a jeleken belül működtök, egy spirális mozgásban fut, visszaesve önmagába, egy bizonyos értelemben párhuzamosan az óra járásával megegyezően és azzal ellentétesen haladva. Ezért nem tudjátok szétválasztani az időt és a teret. Köze van ennek az előidézett áramlat ár-apályához, melynek van egy alapja, ami nem mérhető az emberi gondolat hullámokkal. Tehát, ha tömörnek kéne lennem, azt mondanám, hogy az idő hat az áramlásra, azáltal, hogy elviszi az áramlatot a különböző visszahatás terébe, és ebben a visszahatásban hatással van saját magára, megalkotva egy rezgési teret, mely tehát átváltozik emberi evolúcióvá.

KÉRDÉS: Tehát, amikor a „zónában” vagyunk, az energia utána inkább koncentrikus körökben sugárzik ki, mint spirálokban?

KIRAEL: Pontosan így van. Ez óriási volt. Mit akarsz tudni igazán fiatalember?

KÉRDÉS: Azt mondtad, hogy a kvantumfizika a híd a newtoni tér fizika és az új idő fizikája között.

KIRAEL: Igen.

KÉRDÉS: Most, megpróbáljuk „linearizálni” az időt valamilyen fajta sűrűségbe.

KIRAEL: Igen.

KÉRDÉS: Na már most, a fény 300.000 kilométer per másodperc, vagy óra sebességgel utazik, nem vagyok ebben biztos. Elfelejtettem, hogy valójában nincs korlát.

KIRAEL: Ez így helyes.

KÉRDÉS: Rendben, ha egyszer átlépi ezt a korlátot, és belép egy másik állapotba, amit használunk, alapvetően az, hogy a fotonok belépnek az „ürességbe”, vagy „nulla zónába”.

KIRAEL: Pontosan. Tehát, hadd válaszoljam meg a következő kérdést, mielőtt feltennéd. Vegyük a fénysebességet. Tegyük fel, hogy van egy órád, és nézed, ahogy ketyeg. Ahogy elmozdulnál a fénysebességbe, nem látnád az idő változását. Az óráról, még mindig úgy tűnik, hogy egy hatvan másodperces percet és hatvan perces órát ketyeg, mert a fénysebességgel mennél, csakúgy, mint az óra. A gond az, hogy minden, ami nincs összekapcsolva ehhez a sebesség folyamathoz, saját módján mozdulna be.

Tehát, ahogy korábban mondtam, utána a saját DNS-ed által határoznád meg, barátom, milyen hosszú egy nap. Ez a meghatározás az, ami elébe vághat öregedési folyamatodnak, mert meg tudod határozni, meddig vagy itt, DNS spirálod kisugárzása révén, ami a része annak, mely az idegsejt-térrel [neuron-térrel] dolgozik. Ez fogja megszilárdítani azt, hogy valójában mennyi időbe telik az óra mutatójának, hogy végigjárja a kört.

Most, az általatok ismert fizika másik oldalára megyünk. Amikor kijössz a „zónából”, felismered DNS szerkezeted, és ez az egyéni DNS, mely megalapozza az idő szempontjait azon a mechanizmuson belül, mely most lineáris időtök részévé válik.

Tehát, amit megpróbálok elmondani neked barátom az, hogy mindegyikőtök, egyénként, teljesen irányítjátok saját időtöket. Ti irányítjátok azt jottányi kétség nélkül.

KÉRDÉS: Rendben, mi irányítjuk időnket. Hogyan alkotunk meg egy időváltó gépezetet, egy időgépet, vagy anti-gravitációs gépet?

KIRAEL: Nos, elpocsékolhatod időd, hogy megpróbálj létrehozni egyet, ha akarsz, azonban pár év múlva nem lesz rá szükség. Van egy titkos kormányotok ideát, és már rendelkezik azzal a gépezettel, melynek a feltalálásáról gondolkodsz. Ez a kormány csupán nem akarja, hogy tudjátok ezt. Amikor átjutsz a Változás másik oldalára, hogy így mondjam, az idő váltani fog, ahogy te hívod ezt, gépezet nélkül, mert meg fogod érteni, lineáris módodon, hogy az idő-tér folytonosságot a DNS kisugárzás [emisszió] hozza létre. Utána tiszta lesz számodra, hogy fel tudod oldani ezt a megtestesülést, bármely adott pillanatban azáltal, hogy szigorúan elmozdítod a molekuláris szerkezetet az elkülönültségbe, emlékezve arra, hogy hol akarod megjeleníteni [manifesztálni] magad. Ezért van sejtes emlékezeted. Éppen most azt hiszed, hogy a sejtes memóriád mindössze a gyógyulásról szól, azonban nem. Arról is szól, hogy emlékezz, hol kell megjeleníteni magad, miután feloldottad megtestesülésed. Ez fontos, nem tudod? Ha elmozdulsz innen oda, akkor biztos akarsz lenni, hogy az egész testedet magaddal viszed. Nem jó „alkatrészeket” magad mögött hagyni. Most, nem akarok humorosnak lenni, mert ez az igazság. Az a gép, amit kutatsz, már létezik, és máris elavult. Az említett titkos kormány azt is tudja, hogyan ellensúlyozza a tér-idő folytonosságot, mely azt jelenti, hogy az a képesség, mely lehetővé teszi az időátvitelt, melyről álmodsz, már valóság. Emlékszel arra a helyre, melyet 51-es területnek [Area 51] hívnak? Nos, ez az egyik dolog volt, melyet a titkos kormány nyújtott át nektek, hogy elmélkedjetek rajta, és játsszatok vele. Csakúgy, ahogy átadta nektek a számítógépes tudományokat, és hagyta, hogy azt gondoljátok, ti találtátok fel őket. Tévedés, tévedés, tévedés, tévedés.

KÉRDÉS: Tehát, van egy állandó, melyet vonatkozásként alkalmazhatunk?

KIRAEL: Nos, egy bizonyos állandót keresel. Igen, van egy, míg el nem jutsz abba a térbe, ahová meg akarsz érkezni, és utána az álladó [konstans] többé nem érvényes, mert a tér, amire megérkeztél, a tér-idő folytonosságon túl van, és nem tudsz összpontosítani rá.

Új tudományotok ki fog fejleszteni egy tónust [hangot], mely működni fog. Ezen a ponton a kiegyenlítő [ekvatív] tudományotok helyét fogja átvenni. Valójában a matematikusok fognak ezzel a tonalitással [hangrendszerrel] dolgozni. Képesek lesznek venni egyenleteiket, és behelyezni őket egy tónusba, melyet egy olyan dolog használhat, ami hasonlít egy gépezethez. Azt mondom, hogy hasonlít, mert az úgynevezett gépezet, belül nem rendelkezik működő alkatrészekkel. Mégis, mivel nincsenek működő alkatrészei, nektek csupán be kell helyeznetek a tónust [hangot], és abba a térbe fogja visszhangozni, mely megalkotja azt az egyenletet / kiegyenlítődést, amit kerestek.

KÉRDÉS: Rendben, tehát egyszerűen használunk két kristályt, ami ugyanazon a frekvencián rezeg, és elérünk valami olyan dolgot, mint az időváltás, vagy egy egyszerű harmonikus mozgás.

KIRAEL: Kétségtelenül.

KÉRDÉS: Ez a módja annak, hogy bebizonyítsuk, hogy volt időváltás.

KIRAEL: Ez pontosan helyes.

KÉRDÉS: Kirael mester, azt mondod, hogy a tudósok mesterségesen rezgéseket alkotnak, melyek szükségesek, hogy létrehozzák az időváltást, holott lényegében képesek leszünk ezt megtenni saját magunk gépek használata nélkül?

KIRAEL: Ezt mondtam. A gép már elavult. Még nincs is rá szükségetek.

KÉRDÉS: Tehát, most nem egy olyan térben vagyunk, ahol képesek vagyunk ezt önállóan megtenni. Ez olyan, mint a Montauk projekt, vagy valami hasonló, ahol létrehoztak egy berendezést, hogy megtegyék azt, ami szükséges. [1]

KIRAEL: Pontosan ez történt a Montauk projektnél.

KÉRDÉS: Philadelphia Kísérlet, ugyanaz a dolog.

KIRAEL: Ugyanaz a dolog. Olyan gépekkel játszadoztak, amiket a Galaktikus Testvériségtől szereztek meg, és elkapták őket.

KÉRDÉS: Mondjuk, az egyik ilyen gépet használom, hogy visszafordítsam az öregedési folyamatot önmagamon belül, és az időkereteim valójában megfordulnak. A mellettem ülő személy nem lesz képes ezt látványosan meglátni, mégis megtörténik belül. Most, mi történik, amikor elhatározom, hogy meggörbítem az időt, például, ahogy előtte említetted, egy adott tíz órás periódusban, ahol öt feladat helyett ötvenet tudnék végrehajtani? Ebben az értelemben ez megtehető, ahol ahelyett, hogy a feladatokat behelyeznéd az időbe, inkább felállítod a feladatokat – várjunk egy percet; érted, ugye?

KIRAEL: Igen, folytasd.

KÉRDÉS: Felállítod a feladatokat, és meggörbíted az időt körülöttük, ennélfogva képes leszel végrehajtani mindent, amit elhatároztál, ahelyett, hogy van egy lefektetett időd, és oly sok dolgot kell befejezni ezen az időn belül. Tehát, azon tűnődtem, vajon ki tudnád-e fejteni ezt azzal a személlyel kapcsolatosan, aki engem néz, és nem képes meglátni azt, hogy az öregedési folyamat visszafordul. Amikor elmegyünk a harmadik dimenziós lineáris dolgokba, ahol ahelyett, hogy öt dolgot tudnánk megtenni egy két órás periódus alatt, amire most vagyok képes, mondjuk, hogy ennek kétszeresét, vagy tízszeresét tudnám megtenni, hogyan van az, hogy nem mozdulok gyorsabban, mégis elvégzem ezeket? Az én tudásom szerint, én látom, mi történik, akkor hogyan néz engem a másik személy, aki engem figyel, az én mozdulataim és sebességem szempontjából az idő viszonylatában?

KIRAEL: Nos, ez egy hosszú kérdés. A válasz rövid lesz erre. Először is, nagyon közel jártál a kérdés első részében a feladat körüli idő-görbítéssel kapcsolatosan, azonban, amit igazán kérdeztél tőlem az volt, hogy mennyi időbe telik megtenni ötven dolgot az öt dologgal szemben? Nem telik időbe; ez a kulcs. Az idő egy káprázat [illúzió]. Tehát, a körülötted lévők pontosan azt fogják látni, amit te óhajtasz, hogy meglássanak, bármit programoztál be abba a térbe, nem az időbe, hanem a térbe.

Emlékezz, a tér nem létezik jobban, mint az idő. A lineáris célok okán, ahogy belépsz ebbe a térbe, bármit is fogsz tenni, megváltozol a DNS-eden keresztül. Megváltoztatod a teljes illúziót, mely körülvesz, mert nem az idővel méred meg. Azzal méred meg, amire most eredményként hivatkozol. Az eredmény a projekt [terv] befejezettsége, és annak érdekében, hogy végrehajtsd a projektet [tervet], erősítened kell mindent, ami körülvesz téged. Ez azt jelenti, hogy ha vannak emberek a közeledben, és vágyódsz arra, hogy a megoldás valósággá legyen, akkor meg kell őket változtatnod a valóság mentén. Először el kell vinned őket a káprázatba [illúzióba].

Most, azt mondod: „Nos, várj egy percet. Nem mehetek el, hogy hassak más emberekre, mert mi a helyzet, ha nem akarnak játszani az én káprázatomban [illúziómban]?” Akkor nem lesznek ott. Ők csupán a részesei lesznek illúziódnak, ha az ő választásuk, döntésük az, hogy elmenjenek veled ebbe a növekedési állapotba.

Tehát, az egyszerű válasz az utolsó kérdésedre az, hogy tisztában kell lenned, hogy mint az óra, az idegsejtjeid DNS-einek kisugárzása elég hatékony, hogy az óra hasson vissza rád, minthogy te hass az órára. Egy életnyi időt töltesz el itt az időre reagálva. Hamarosan meg fogod érteni, hogy te okozod azt, hogy az idő visszahat rád. Az idő az energia új megértésében egy megengedett „juttatás”, amit előidéztetek, hogy egy olyan színképbe [spektrumba] rezeghettek, ahol – következésképpen – felemelhetitek fejlődési [evolúciós] élményeteket, azaz az utat.

KÉRDÉS: Tehát ez az egyén tudásának fejlettségi szintjétől függ.

KIRAEL: Ez az igazság.

KÉRDÉS: Ahogy most látom, amit most mondasz az, hogy az a személy, aki nem óhajt részt venni, még észre sem fogja venni, mi történik.

KIRAEL: Ez nem a másik személy káprázata [illúziója] lesz.

KÉRDÉS: Rendben. Megértettem. Köszönöm.

KIRAEL: Látod, ez ilyen. Érted, mindenki rendelkezik saját káprázattal [illúzióval]. Amikor nem veszel részt a káprázatban, akkor nem létezel benne.

KÉRDÉS: Hogyan alkalmazhatjuk előnyünkre a „világos álom-állapotot” [lucid dream state], hogy dolgokat jelenítsünk meg [manifesztáljunk] valóságunkban, hogy előrelépjünk fejlődési folyamatunkban?

KIRAEL: Gyönyörű kérdés, habár legtöbben nem fogják kedvelni a választ. A világos állapot, ahol hogy úgy mondjam, irányítod álmodat, elmozdítja alvás-állapot programozásod a tudatos gondolatból a világosabb álom térbe, ahol azt fogod találni, hogy a tér-időből ki tudsz csusszanni, és következésképp, megléphetsz a fejlődési részektől.

A világos álom tér, melybe néha be- és kicsúszkálsz, a Teremtő tere. Itt állítod fel a jövő illúzióját, hogy így mondjam, még ha a jövő ugyanabban az időben történik is, amikor ezt teszed. Ez az, ahol közvetve vonatkoztatod a rezgési mintázatot, mely képessé tesz téged, hogy megtapasztald azt, amit éppen most teremtettél. A rezgési mintát már megalkották, mert amiről úgy tűnik, hogy a jövőben van, az a mostban van. Csupán túlságosan elfoglalt vagy, ahogy a teredben és idődben dolgozol, hogy észrevedd, hogy megtapasztalhatod ennek azt a bizonyos részét, melyet jövőnek hívsz.[2]

Ha egyszer elhaladtál amellett, ami megtörténhet a világos álom állapotban, ha egyszer felismered, hogy ott lehetsz, és ugyanakkor egy másik helyen is lehetsz, a tér káprázata [illúziója] szertefoszlik. Most, az este legnagyobb részét azzal töltöttem, hogy az idő káprázatáról beszéljek, és nagyon keveset mondtam a tér káprázatáról. Higgy nekem, ugyanannyira vonatkozik ez a térre, mint az időre.

Vegyük annak a gondolatnak az összetettségét, melyet akkor használtok, amikor alvás-állapot programoztok tudatos gondolkodásotokból – ahogy a közvetítő tanítja nektek, hogy alkalmazzátok – majd használjátok ezt a „világos álom térben”. Ekkor fogjátok bírni mindkét világ legjobbját, mert innen, a gondolat tudatosságotok automatikusan át fogja mozdítani önmagát egy spirálba, az „ürességbe”.

Az „ürességben” van a Teremtő tere, ahová végül mindenképp elmentek. Találjátok ki, mi lesz ott, amikor odaértek? Ez a gondolat. Ez jelenik meg [manifesztálódik] a valóságotokba. Azt hiszitek, hogy ez az összejövetel itt, és a hozzám való beszéd egy valóság. Ez az [eszme]csere bizonyos idővel ezelőtt történt. Ti csupán utolértétek, hogy megtapasztaljátok. Tehát, csupán kétszer mondtam el ezt, és ti még észre sem vettétek ezt.

KÉRDÉS: Ezért van az, hogy ebben a térben mindenről úgy tűnik, mintha lassított felvétel lenne?

KIRAEL: Ez nem lassú, barátom. Ez csupán az, hogy teljesen megfigyelőjévé válj mindennek, ami körülötted van. Például, ha elolvasol egy olyan könyvet, mint a gyorsolvasás, akkor ez számodra egy módja lenne, hogy megértsd a könyvet – gyorsan, mélység nélkül. Ha úgy olvasod el a könyvet, hogy a könyv részeddé válik, és te részévé válsz a könyvnek, elmélyedve az írásban, elmélyedve annak megértésében, akkor ugyanezt a könyvet örökkévalóság lenne elolvasni, ugye? Mégis ugyanaz a könyv.

Tehát, ez az észleleti utazásotok, ami arra késztet titeket, hogy átmozduljatok egy téren, akár lassan, akár gyorsan. A képességetek, hogy megálljatok, és élvezzétek az utazást, nyújtja számotokra azt a jelzést, hogy a dolgok lassan haladnak. A dolgok pontosan olyan sebességgel haladnak, ami a 0,01. Minden ugyanolyan sebességgel halad. Ti érzékelitek azt, hogy a dolgok gyorsabban, vagy lassabban haladnak, azon képességeteken alapulva, hogy elnyeljétek [abszorbeáljátok] a tudás teljességét az általatok megfigyelt, észlelt színképen [spektrumon] belül.

KÉRDÉS: Nem igazán értem, mit értettél az alatt, amikor azt mondtad, hogy néhány ember testi órája 23 órás, néhánynak pedig 24, vagy 25 órás. Elmagyaráznád, mit értesz ez alatt?

KIRAEL. Egy kicsit ki tudom neked fejteni, azonban utána, amit megalkotsz, az a tér, ahol elkezdjük megmérni ismét az időt, és amit megpróbálok megmutatni nektek az, hogy az idő nem mérhető, kivéve, akkor, ha megengeditek, hogy az legyen.

Amikor azon a téren belül működtök, amire időként hivatkoztok, meghozzátok azt a döntést, hogy „X” mennyiségű dolgot tesztek meg egy bizonyos mennyiségű időn belül, és a döntést ezzel az illuzórikus, káprázati folyamattal hozzátok meg, melyet a „jeleknek”, vagy gondolatoknak hívnak.

Most, az idő kinek a színképében [spektrumában] van? Az idő a ti irányításotok alatt áll; tehát, a ti színképeteken belül van. Elhatároztátok, hogy milyen legyen egy 24 órás óra, és hogy az idő – mércétek szerint – kiterjeszthető, vagy lecsökkenthető, bármelyiket részesítitek előnyben, hogy illeszkedjen ahhoz a valósághoz, melyet megalkottatok ebben a térben. Míg ebben a térben vagytok, ebben a teremtésben, a többiek megalkotják az időt egy másik térben, az időben, melyet alárendelt teremtésnek hívnak [sub-creation]. Az alárendelt teremtés az, mely beburkolja tudatosságotok teljességét. Tudatosságotokon belül felébredésetek teljessége csupán akkor érkezik el, amikor tisztában vagytok azzal, hogy a teljesség az összes energiamintázat pulzálása, melyre rezegtek, amely lényegében az is, amelyből rezegtek.

KÉRDÉS: Ez az „üresség”, ez a „zóna” a lélek érintési pontja, ahol meggyógyítjuk magunkat, és ez a válasz a gyógyulásra?

KIRAEL: Ez a válasz a gyógyulásra. Van a gyógyulásnak magának egy szépsége és tisztelete, és ez az, amit a közvetítő legfőképpen tanít. A gyógyítás tiszteletével, ha képes vagy hozzáférni ehhez az „ürességhez”, rálelsz arra, hogy vissza tudsz hozni bármit, amire készen állsz, hogy dolgozz vele emlékezet / memória formájában, amikor a kijáraton, és a belépési ponton áthaladsz. Például, a gyógyítás esetében, visszahozhatod a gyógyítások általános megértését, ahogyan az itt történik. Amikor az orvosi világ kifogy az ötletekből, most mondom el nektek, hogy meglátogatnak olyanokat, mint a közvetítőm, vagy az alternatív gyógyítók.

Menjetek oda, ahol megérinthetnek titeket / érintettek lehettek. Találjátok ki, hogy az érintésért mivel rendelkezik a közvetítő? A Szerelem / Szeretet mindaz, amije van. Rendelkezik szerelemmel, szerelemmel, és még több szerelemmel. Azonosnak tekinthetitek Istent a szeretettel / szerelemmel, ugye? A lényeg az, hogy ezek a gyógyítók felszínre törnek. Miután az orvosok eljönnek a gyógyítókhoz; miután a gyógyítók elérik a tudatosságot.

Lemuria napjaiban nem voltak gyógyítók barátom, még alternatív gyógyítók sem. Nem volt orvos gyógyítójuk sem. Mindenki magát gyógyította meg, mert mindenki nem csupán azt ismerte, hogyan érje el az „ürességet”, hanem azt is, hogyan legyen az „üresség”. Ha egyszer felfedezitek, hogyan lehettek az „üresség”, és nem csupán az „ürességben” lesztek, akkor leromboljátok a fátylat, melyben a kvantum fizika próbál segíteni. A kvantumfizika a híd ahhoz a megértéshez, hogy a tér-idő folytonosság [kontinuum] lineáris gondolatok egymás mögé helyezése. Végül a gondolatok egymásra fordulnak, megalkotva egy energia mintázatot, mely összességében az élet esszenciája [lényege] lesz. Ebben, részt fogtok venni a fény lényegében mindennek, amit addig a pontig tanultatok, tanulmányoztatok.

Bárcsak több időm lenne. Szeretlek titeket. Jó estét. Egy élmény volt.


[1] A Montauk Projekt a titkos kormány egy állítólagos projekt sorozata volt, melyet Camp Hero-ban és/vagy a Montauk Légierő Állomáson, Long Islandon vezették le.
[2] Az Alvás-állapot Programozásról további ismeretekért lásd a Tudatos Teremtés Tíz Alapelve témakörében megjelent cikkeket angolul a www.kirael.com oldalon, illetve a korábbi közvetítések magyar nyelvre lefordított anyagait a http://univerzumitudatossag.blogspot.com/ oldalon.

Kahu Fred Sterlingről
Több mint 20 éve, Kahu Fred Sterling kizárólagos közvetítőjeként szolgál Kirael mester [Vezető] Tanácsadónak, aki egy hetedik dimenziós oltalmazó lélek. Ő a szerzője számos könyvnek, többek közt: „Kirael: A Nagy Változás”, „Kirael: Lemuria öröksége a Nagy Váltás okán”, és „Kirael: A Tudatos Teremtés Tíz Alapelve” című könyveknek, illetve megosztja üzeneteit a világban tanfolyamokon, cikkeken, hangfelvételeken és a www.kirael.com oldalról elérhető közvetítéseken keresztül. Kahu Fred Sterling gyógyító mester is, a Szignál Sejt Gyógymód [Signature Cell Healing™ modality] úttörője.


© Fred Sterling
Contact: Lightways Publishing
3075 Kalihi Street, Suite 101, Honolulu, Hawaii, 96819, USA
Lightways@Kirael.com Tel: + 808 952-0880 www.Kirael.com
Fordítás: Clarissa
https://univerzumi-tudatossag.blogspot.com/


2010. június 23., szerda

Átmenet - Örömteli Ünneplés és Haladás


Átmenet: Örömteli Ünneplés és Haladás
Fotó: Clarissa


Kirael mester tanácsadó Kahu Fred Sterling közvetítésével


Transition: Celebrating and Moving on in Joy 
Master Guide Kirael through the mediumship of Kahu Fred Sterling
2007 © Fred Sterling
Contact: Lightways Publishing
3075 Kalihi Street, Suite 101, Honolulu, Hawaii, 96819, USA
Lightways@Kirael.com Tel: + 808 952-0880 www.Kirael.com
Fordítás: Clarissa
https://univerzumi-tudatossag.blogspot.com/





KIRAEL: Jó estét.

Az átmenet a hetes szám a számmisztikámban. Érdekes, hogy a hetedik hónap az év közepén érkezik el. Ha az átmenetről gondolkoztok, akár legyen az egy munka, közvetítés, sőt, még a halál folyamata is, holnap reggel felébredtek, és egy új lélegzetet, egy új életet éltek meg. Minden, amit tettetek addig a pillanatig, amikor egy új napra ébredtek, egészen mindaz, amit meg tudatok tenni. Hiszen mindnyájatoknak a tegnap halála a tökéletes tanulás színtere, mert nem tudtok oda visszamenni. Gondolkodhattok róla, azonban nem kapjátok vissza azt a pillanatot.

Tehát, imátokban, mielőtt alvás-állapototokba merülnétek, mondhatjátok ezt: „Köszönöm Teremtő Isten mindazt, amit megtettél, és megtettem, és mindent, amit meg fogok tenni. Mindent a lehető legjobb módon tettem meg.” Ha a tőletek telhető legjobban cselekedtetek, ez az egyetlen igazság, amit elfogadhattok, és ez az egyetlen igazság, amit én elfogadnék tőletek. Amikor tudjátok, hogy utatok minden új nappal újabb és ragyogóbb, megvalósítottátok a teljesen tökéletes teret, hogy kivetítsétek azt a jövőbe. Az alvás-állapot ideje során tudni fogjátok, hogy mindent megtettetek, amit tudtatok és akartatok. A következő reggel a legfontosabb nap lesz életetekben. Az lesz, amit megalkottatok, mert megengedtétek lelketeknek, hogy „alattatok meggyújtsa a tüzet”.
Tehát, ebben a fényben barátaim, tudjátok oly mélyen, amilyen mélyen tudjátok, hogy mindent az abszolút tökéletességben tesztek. Öt perccel ezelőtt eljöttetek erre az eseményre a nap közepén, és mindent megtettetek, amit tudtatok. Most mondjátok ezeket a szavakat: „A tőlem telhető legjobbat tettem meg.” Ha bármennyire is jobban tehettétek volna meg, megtettétek volna. Ez az emelkedő energia, mely előrehajt titeket az új energiába.

Tudnotok kell, hogy addig a bizonyos pillanatig a tőletek telhetően a legjobbat tettétek meg, függetlenül attól, melyik testen dolgoztok – fizikai, gondolati, érzelmi, vagy lelki testen. Körülölelhetitek ezt a négy testet, és mondhatjátok: „Testeim mind olyanok, amilyennek akarom őket. Gondolati [testem] tökéletes, pontosan ott, ahol van. Lehetne jobb, azonban ahol éppen most van, tökéletes.” Az elme szerepe az, hogy a tökéletességben lássa meg ezeket a testeket.

Az agy az igazi összekötő erő a Teremtő Isten és a testetek között. Szintén ez az összekötő erő testetek és elmétek között. Minden az agyon keresztül megy keresztül. A sejt tudat fontos, azonban az agy egy összekötő erő a sejt tudatosság, a test és az elme számára. Bizonyos értelemben az egyetlen kapcsolat közöttetek és a Teremtő Isten között, és a tudatosság érzéke, ami mögöttetek van, és a nap minden pillanatában megszólítja azt az alvó kilencven százalékot. Agyatok e tíz százaléka, melyet napi szinten használtok az, ami megmondja nektek, hogy a kezetek egy kéz. Ha mindaz, amit mondotok és tesztek napi szinten agyatok tíz százalékából ered, akkor mit tesz a kilencven százalék? A kilencven százalék agy tanít titeket arra, hogyan lélegezzetek, és hogyan érezzétek azt, ami körülöttetek van. Minden a kilencven százalékból ered, ami a tíz százalékba jut, amíg eszetekbe nem jut egy gondolat.

Mi a helyzet ezzel a gondolattal? Tegyük fel, hogy rossz napotok van. Valami a tíz százalék agyban kirugdossa ezeket a peptideket, ami átutazik szervezeteteken. Ezek a peptidek a tíz százalékból rácsatlakoztatják magukat a sejtekre mindenhol a testetekben, rossz érzést nyújtva nektek. Más szavakkal, ha a tíz százalékból dolgoztok, azok a peptidek, melyeket megalkottok ebből a helyzeti előnyből állandósítani fogja rossz érzeteteket. Ha most rosszul érzitek magatokat, később is rosszul fogjátok érezni magatokat.

Na már most, mi lenne, ha agyatokból, húsz, vagy huszonnyolc, vagy harminc százalék működne? Tegyük fel, hogy megfáztatok, és az egész testetek fáj. Mivel többel dolgoztok, mint a tíz százalék agy, be tudtok jutni agyatok kilencven százalékába, és rálelhettek arra, mire van szükségetek, hogy rávegyétek a peptideket, hogy ellensúlyozzák ezt a rossz érzést. Ezek a peptidek elmennének sejtjeitekhez, és felülmúlnák a megfázást. Amikor a közvetítő megfázott, elment a szignál sejtbe, alkalmazva a kilencven százalék agyát, és fényre gyújtott néhány peptidet, amik elmentek azonnal a szervezetébe, testének különböző részeihez kapcsolódtak rá, és azonnal jobban kezdte érezni magát.

Ez az a fajta átmenet, amit szeretném, ha megértenétek – az a fajta, ami akkor történik, amikor rákapcsolódtok a kilencven százalék agyatokra. Ha rákapcsolódtok a kilencven százalék agyatokra, és elértek az átmenet pontjához, már elhatároztátok, mit akartok, hogy megtörténjen – és megtörténtté tudjátok tenni. Agyatok nem használt része rendelkezik életeteket átalakító hatalommal. Agyatok az összekötő erő köztetek és a Teremtő Isten között. Nem azt mondom, hogy testetek nem összekapcsolódott; azt mondom, hogy agyatok rákapcsolódott a Teremtő Isten teljes erejéhez.

Amit megpróbálok eljuttatni hozzátok, hogy megértsétek az, hogy teljesen rákapcsolódottak vagytok Istenhez a nap huszonnégy órájában, az év 365 napján. A kapcsolat mindig ott van számotokra. Nem kell látnotok Istent ahhoz, hogy tudjátok, Isten ott van. Csukott szemmel képzeljétek el Istent, aki hozzákapcsolódott agyatokhoz. A teremtő isten nem az égben van. Ő a részetek, mert ti az ő részei vagytok. Ti vagytok a Teremtő Isten működő energiája e Föld síkján. Ti vagytok a megtestesült [inkarnálódott] részecskéje Istennek, ha akarjátok, mert a Teremtő Istenért teszitek meg életutatokat. Ez a legvarázslatosabb dolog, amit valaha is remélhettetek.

KÉRDÉS: Leírtad az energia áthozatalának folyamatát a lélek birodalmából a gondolatin keresztül a fizikaiba. Mi a szerepe az érzelmi testnek ebben a folyamatban?

KIRAEL: Testetek a földelő erő mindennek, amik vagytok e Föld síkján, a csatorna minden számára, amik vagytok, és mindenért, amit tesztek a tudat e síkján.

Tehát, amikor bármilyen átmenet folyamatában vagytok, legyen az akár a halál, vagy egy új munka, az átmenet energiája átutazik a lelki testeteken – ami azon részetek, ami a kapcsolat a Teremtő Istennel – a gondolati testbe, és utána az érzelmi testbe. A fizikai test fogadja be azt, amit az érzelmek diktálnak. Ha érzelmi hullámvasúton voltál az elmúlt 60-90 nap során, tested felkészült egy új létállapotra, és ez az új létállapot lezárta a régi létállapotot. Tehát, minden fennakad az érzelmi testben, mert ez áll a legközelebb a fizikai testhez.

Az érzelmi test mindent tartalmaz. Az érzelmi test a legaktívabb test a fény, vagy dimenzió ezen erejében. Most ezt mondjátok: „Mi a helyzet a jó barátommal ott, a férjemmel” vagy „barátnőmmel?” „Nincsenek érzelmei.” Nos, ha túl tudnátok jutni a fátylon, rájönnétek, mi történik igazán. Az érzelmi test képes visszatartani az energiát a fizikai testtől. Ha mélyebbre néztek azokba, akikről úgy tűnik, nincsenek érzelmeik, lángoló érzelmeket találnátok. Amikor a gondolati test energiát küld az érzelmi testnek, az érzelmi test kiszűri azt, amit akar, megtartja, és betáplálja a fizikai testbe tetszés szerint.

Ha azt érzed, hogy érzelemmentes vagy, vagy nem érzel érzelmet, tudd, hogy valami történt a gondolati testben, és ezt tartották vissza az érzelmi testben. Például, ha megcsókolnak, azonban semmit nem érzel, akkor tudd, hogy az érzelmi test átengedett egy kicsiny fényszikrát, azonban ez minden. Amikor szabadjára engeded érzelmeid, az érzelmek átözönlenek a testbe, és az egész test érintett lesz ebben a csókban. Az érzelmi test annak a kapuőre, amit a fizikai testetek érez.

KÉRDÉS: Megmondanád nekünk, hogyan vigyük át mesteri befolyásolásunkat egy magasabb szintre?

KIRAEL: A mesteri befolyásolás a gondolati testbe hatol. A gondolati test a mesteri befolyásolás megtartója. Amikor mesteri befolyásolás energiát viszel a fizikai testbe annak érdekében, hogy valamit megvalósíts, ennek az energiának be kell jutnia az érzelmi testbe. Légy tisztában azzal, hogy ez az energia rövidzárlatot tud okozni a folyamatban, és mellőzheti az érzelmit, egyenesen a fizikaiba hatolva.

Amikor mesterien befolyásolsz, irányítasz egy utazást, akkor határozd el, hová akarsz elmenni, még akkor is, ha nincs pénzed. Tehát, rakd be szándékod a mesteri irányítás állításba, és engedd el, vagy add át. Ez vagy megtörténik, vagy nem. Attól függ, milyen erősen vágytál rá, és szándékoztad. Nos, ez a kulcs. Ha akarod, hogy megtörténjen, a játékot játszanod kell. Ezt a vágyat ki kell húznod a fizikai testből az érzelmi testbe. Érezned kell, hogy mit akarsz kapni ettől az úttól. Amikor vágyad fellendült, ez az energia fog eljutni a lélek testbe, és a fizikai test érezni fogja ezt. A fizikai test érintett, és úti célod felé egy lépéssel közelebb fejlődik.

Na már most, tegyük fel, hogy két, vagy három nappal később még mindig nem kerültél közelebb célodhoz. Menj el a mesteri irányítás csoportodhoz, és mondd: „Rendben, itt van, amit tenni fogunk.” Növeld meg az energiát, és minden alkalommal, amikor az energiát megnöveled, vidd ki a fizikaiból az érzelmi testbe, és a lélek testbe. Ragadd meg ennek az utazásnak az érzését, és engedd el ismét. Így működik a mesteri befolyásolás, irányítás világa.

Emlékezz, a mesteri befolyásolás a gondolati testben van. Vidd ezt a vágyat, ezt az energiát a lélek testbe, ami le fogja vinni az energiát az érzelmi testbe, és utána pontosan a fizikai testbe. Egyetlen egy dolgot fog megjeleníteni [manifesztálni]: a vágyott utat. Semmi kétség az elmében – nem kéne kétségnek lenni elmédben. Ha csupán pénz kérdése, a pénz jönni fog. Garantált, ha mesterien irányítottál, és befektetted érzelmeid a folyamatba.

Ha lelki ember vagy [spiritualista], és valamit kifőzöl gondolati testedben, tudod, hogy a gondolati test elég gyakran játszik Istennel. Tehát, vidd gondolati tested a lélek testbe, és mondd: „Mit tesznek a fiúk idefenn? Mit műveltek? Gyertek ide, és segítsetek kitalálni, hogyan tegyem meg ezt az utat.” Ahogy az energia felizzítja vágyad, tedd ezt az egészet be az érzelmi testbe, és engedd át a fizikaiba. Ez az utazás garantált.

KÉRDÉS: Az elmúlt négy, vagy öt napban észleltem, hogy amikor fizikai fájdalmat érzek testemben, különösen a keresztcsontomban, a napkitörések nagyon magasak. Igazán fizikailag megütöttek itt ezek a villámlások. A peptidek kiegyensúlyozó hatása működne testemben a fájdalom csökkentésében ezekben az időkben?

KIRAEL: Nincs kétségem erről, igen. A napkitörések a napból erednek. Van egy mágneses erő testedben. Ha belenézel a napba, ahogy a tizenkét bolygó közepén ül, hasonlatos a Teremtő Isten fiához. Hívhatod őt Jézus mesternek. Most nem azt mondom neked, hogy te vagy Jézus mester, csupán azt mondom, hogy egy napkitörést hordozol magadban. Ha elmennél pontosan abba a pillanatba, amikor megszülettél, megtudnád, hogy egy viharos napkitörés történt akkor. Elkaptad ezt a napkitörést lelkedben, a szolár plexusban, hogy pontosak legyünk. Ez mindig ott volt, és ezért üt meg a kitörés. Ha tudod, hogy a napkitörés közeleg, fordíts figyelmet rá, mert valami az életedben bekapcsolódik, és több információt kapsz.

Ez nem azt jelenti, hogy már nem rendelkezel az információval. Már megkaptad, azonban ez az információ húsz nap múlva fog felszikrázni – vagy e körül. A kitörések számodra, és a Föld síkja számára jelentőséggel bírnak. Beérkeznek, és testi folyamatodban tartják. Fel fogod építeni ezt az energiát, és tudni fogod, mit tégy vele az adott időben. 2008 januárjában, vagy februárjában tudni fogod pontosan, mit tégy az összes ilyen kitöréssel, ami öt, vagy hat év alatt felhalmozódott.

Téged Isten küldött, és egy csodatévő leszel. Ez annak a része, ami bekúszik jövő januárjában / februárjában.

KÉRDÉS: Néha sok szomorúságot, fájdalmat érzek, és el akarom engedni, azonban ez nehéz. Amikor mindenről úgy tűnik, hogy nem működik, hogyan mozdítsuk el magunkat a szerelem állapotába?

KIRAEL: Ezek az energiák, amiket érzel, már rád hangolódtak. Meg kell tanulnod eljutni a révület állapotába – csupán páran képesek ezt megtenni – hogy kitisztítsd őket. Ha van egy ügy, ami fizikai világodban működik, melynek a többi három testen kell átjönni; nehéz lesz számodra eljuttatni a többi három testet ebbe a révületi térbe.

Vedd a három test egyikét – a gondolati általában a legkönnyebb, ami azt jelenti, hogy túl kell jutnod az érzelmin – és meg kell hallgatnod, amit mond, és utána figyelned kell magadra. Összekapcsolt vagy a Teremtő Istennel. Mondd meg a Teremtő Istennek, hogy meg kell találnod a kivezető utat, bármilyen dilemmában vagy. A dilemmát kihúzzák a fizikai testedből, az érzelmi testedből, és behelyezik a gondolati világodba. Itt fogsz vele foglalkozni.

A gondolati világ nagy energiájú hely, mely közel van a lelki világhoz. A gondolati világodból ki tudod vonni lélek testedbe, a Minden-ségedbe, a Minden ÉN VAGYOK-ságodba, és a gondolati tested átfordíthatod az ÉN VAGYOK-ba. Ha ezt megteszed, úgy fogod találni, hogy rendelkezel azzal a képességgel, hogy el tudsz mozdulni, bármi is okoz nehézséget. Amit megtettél az, hogy rápillantottál erre onnan, ahol most vagy a fizikai testedben, azonban a fizikai test semmi vitathatót nem hagy maga után. Ez az, amikor a peptidek összpontosítanak, és a Teremtő Isten, vagy bárminek akarod nevezni, beküldi olykor ezt az energiát egy kicsit, csupán egy töredéknyit, egy utalást, egy hüvelyknyit. Itt kezdődik. Felgyorsíthatod azáltal, hogy tudatosan bevonod a lélek testet a gondolati testedbe. A peptidek bemennek a sejtbe, és a sejt el fog jutni abba, amit megtörténtté akarsz tenni, és ezt fogod mondani: „Ó, Istenem, jobban érzem magam. Csupán jobban érzem magam.”

KÉRDÉS: Mi az a hely, ami dinamikus, ami a szikra, mely ráveszi az egyént, hogy valami mást tegyen, amikor az egyik dologból a másikba történik az átmenet? Ez egy olyan dolog, amit elérhetünk, vagy könnyebben megtörténtté tudunk tenni?

KIRAEL: Arról a szikráról beszélsz az agyadban, ami felvesz egy peptidet, és vele utazik egy bizonyos helyre, ahol valami történik, és a négy test megalkot egy összekötő erőt, és azt hiszed: „Ó, Istenem, ez egy kicsit jobb érzés volt.” Ezt megteheted tetszés szerint. Amikor valaminek szüksége van a változásra, mondhatod: „Várjunk egy percet, ez fájni fog. Nem fogom megengedni, hogy többé fájjon.” Úgy fogod találni, hogy mind a négy test eljut ebbe az átmeneti szakaszba.

Nem számít, akár az éteri szövetbe mész, a lelki, a gondolati, vagy érzelmi testbe, először ki kell jutnod a fizikai testből. A fizikai test az, ami megtart téged e Föld síkján. Mégsem vagy ehhez a síkhoz rögzítve. Az átmenettel kijuthatsz innen azáltal, hogy elhagyod a fizikai testet, és belépsz a többi testbe, vagy más birodalmakba.

Tegyük fel, hogy levertnek érzed magad. Rossz napod van, és egy pár körülmény összekeveredett, és azelőtt, hogy megtudnád, nem tehetsz semmit. Egyre mélyebbre jutsz, amíg csupán meg akarsz halni. Nos, tudod mit? Ez az, amit majd tenned kell. Meg kell halnod. El kell hagynod a fizikai testet, és el kell jutnod a többi testbe, hogy valamire rálelj, ami megéri, hogy legyen. Ha nem teszed, akkor ugyanabban a térben leszel holnap, és a rákövetkező nap, és a következő nap, és ez szomorú. Ez mindennek a legszomorúbb része. Láthatod, hogy megtetted ezeket a dolgokat. Mi rád nézünk; halljuk a könnyeid. Nem sírunk érted. Mi még rosszul sem érezzük magunkat miattad. Mi csupán segíteni akarunk neked.

Csupán nyújtsd ki kezed; hadd érezzünk téged. Hadd érezzük azt, amit te érzel, és hozz meg egy tudatos döntést, hogy jobban érezd magad. Nem tudod, hogy mi jobbítja ezt meg?

KÉRDÉS: Fontos az alvás-állapot programozás? Mi a különbség a változás, az átmenet és a beteljesítés között?

KIRAEL: Ha nyolc órát alszol – amit nem teszel, de mondjuk, hogy alszol nyolc órát – akkor szeretnél adni energiádból eleget a felsőbb énednek, hogy lefoglald őt. Ha nem bízod meg feladattal, hogy érted dolgozzon, felsőbb éned azt fogja tenni, amit akar. Ez nem szükségképpen egy rossz dolog, hiszen mindig azt fogja tenni, ami segít neked. Mégis, ez nem az lesz, amit te akarsz igazán.

Na már most, ami a változás, az átmenet és a beteljesítés közötti különbséget illeti, nincs semmilyen különbség. Nem létezik különbség az Alapelvek között, amikor együtt alkalmazzák őket, mint a Bizalom és Mesteri irányítás, vagy az Igazság és Szenvedély. Mégis, ha különválasztod őket, és rájuk összpontosítasz, láthatsz különbséget. Az átmenet, ami nem a Tíz Alapelv része, egy folyamat, mely által megmérheted az eredményt. Mindamellett, az átmenet nagyon hasonlatos a beteljesítéshez, melyben a változás folyamatában vagy, valamint egy véghezvitelben, beteljesítésben, melyben egy fázist befejeztél, és egy másikat kezdesz, ami szintén egy változás. Az átmenet egy folyamat, mely elvezet téged ehhez a változáshoz, tehát tartalmazza a befejezést, véghezvitelt.

Amikor ti emberek mérlegelitek az eredményeteket, mindig a lehető legrosszabb végeredményt méritek fel. Ennek nem így kellene lennie, azonban így van. Nektek mindig a lehető legjobb végeredményt kellene mérlegelnetek. Amikor imádkoztok, mérlegeltek. Imátokban azt mondjátok, hogy minden tőletek telhetőt megtettetek, azonban tudjátok, hogy van több, amit meg kell tenni, és ezt holnap jobban teszitek meg. Alvás-állapototok során megadunk nektek dolgokat, hogy megtegyétek azt, ami közelebb visz titeket a mérlegelt végeredményhez. Akár megteszitek azokat a dolgokat, amiket átadtunk nektek, akár nem, ez tőletek függ. Mi csupán átadjuk nektek ezeket. A többi tőletek függ.

KÉRDÉS: Megmagyaráznád az átmenet terveit [blueprint]? Olyan érzés, mintha fél lábbal az egyik tervben lennék, és fél lábbal egy másikban, és én pedig középen vagyok.

KIRAEL: Ami életutadat illeti, tökéletesen igazad van. Mindegyik lábad egy másik tervben van. Valójában, mindkét lábad a maga tervében van. Éppen most, érzelmi tested belép abba a 60 / 90 napos ciklusba, amiről beszéltem korábban. Amikor belépsz ma alvás-állapotodba, menj el a gondolati testedbe, és kapcsolódj hozzá a Teremtő Istenhez. Mondd el a Teremtő Istennek, mi a legfontosabb célod. Gondolj erre tisztán. Add át ezt – bármi is legyen az – a Teremtő Istennek, és a Teremtő Isten be fog helyezni peptideket a szervezetedbe. A peptidek rengeteg energiát fognak szabadjára engedni számodra, hogy bevond azt az érzelmi testedbe.

Ez az energia nem megy be azonnal a fizikai testedbe. El fog jutni az érzelmi testbe, mert a te esetedben, az érzelmi test egy kicsit túlfeszített. Csupán nem gondolkozol helyesen. Amikor visszatérsz a gondolati testhez, vedd a legfontosabb dolgot, amire vágysz, és gondold végig azt. Utána engedd szabadjára, és le fog utazni az érzelmi testbe. Most, az érzelmi testednek fel kell dolgoznia. Aktív lesz ma este. Veszi ezeket a gondolatokat, behelyezi őket a fizikai testbe, ami nem fogja tudni, mit kezdjen ezekkel a gondolatokkal, mert ezen gondolatok hathatósak lesznek. A fizikai test nyújtja nektek ezt a „mi ez?” érzetet. Amikor érzed ezt az érzést, tudni fogod, hogy mit kezdj vele. A fizikai szinten, megteszed a helyes elmozdulást. Helyes elmozdulás lesz ez, bármit teszel. Nem fogsz elveszni. Nem fogsz elkóborolni. Készen fogsz állni, és el fogsz jutni oda, ahová el kell jutnod. Csupán pár percbe telik ennek megtörténni.

KÉRDÉS: Gyakorlom a mesteri irányítást, hogy emlékezzek alvás-állapotom során, amikor utazom, hogy információkat kapjak Metatrontól. Beszélnél erről?

KIRAEL: Természetesen. Amikor csatornázol, túl kell majd jutnod azon, ahová azelőtt eljutottál. Most, Metatron egy hathatós lény, azonban van egy másik energia, vagy erő Metatron mögött, akivel beszélhetsz. Ha képes vagy eljutni oda, ahol Metatron van, hallani fogod őt, és utána túl tudsz menni Metatronon. Mondd Metatronnak, hogy vissza fogsz jönni. Menj túl, és találd meg annak az energiának a részecskéjét, amiről beszélek. Magyarázd el neki, mit teszel. Te csupán tudni fogod, hogy ott van, és hogy ő a fényből való. Nem leszel képes látni őt. Csupán tudni fogod. Elmondhatsz ennek az energiának bármit. Két, vagy három napon belül, rendelkezni fog minden információval, amire valaha is gondoltál. Utána beszélni fog veled, és megadja nevét, mellyel visszahozhatod a földre.

Ami az utazásaidra való emlékezést és a kapott információkat illeti, beszélned kell azzal az új energiával, amiről épp most beszéltem. A gond az, hogy még nem tanulta meg a nyelved. Nincs meg a jó szövet, hogy mind a négy testhez hozzákapcsolódjon. Másrészről, beszélhetsz Metatronnal, gyakorold az emlékezést arra, amit hallasz, mert Metatron tud beszélni a nyelveden. Ha üzenetet kapsz Metatrontól, és tisztán meghallod azt, sőt, még ha félig tisztán is, rendben van. Csupán menj vissza arra a helyre, ahol találkoztál Metatronnal, és beszélj hozzá újra. Beszélj bármiről a Nap alatt.

Metatron nem blokkolja az energiát. Te blokkolod az energiát, hogy belépj, mert nem vagy biztos abban, mit fogsz hallani. Ez lehet egy valamitől való félelem. Ez lehet bármi, amit nem ismersz fel. Túl kell ezen jutnod, hogy légy hajlandó csupán folytatni a beszélgetést Metatronnal. Ha ez nem működik, végy rá valakit, aki érintett veled ebben a vállalkozásban. Végy rá valakit, hogy tegyen fel kérdéseket Metatronnak, ahogy veled beszél. Végül erősebbé válik, és utána mind a négy tested érintett lesz. Mielőtt tudnád, közvetítést fogsz véghezvinni, és bármit, amit akarsz. Amikor a négy testet összekapcsolod, médiumi állapotban leszel, és semmire sem leszel képes emlékezni. Ez az, amit próbálok kidomborítani.

KÉRDÉS: Amikor említetted a Napot, az Istennő Fény jutott eszembe. Azt hiszem, hogy a legfontosabb dolog számomra az, hogy összekapcsolt legyek az Istennő Fénnyel. A gond az, hogy letörtté válok, azt értem ez alatt, hogy az Istennő Fény révén túlterheltté válok. Ez csodálatos, örömteli, azonban az érzelmi test számára sok időbe telik ezt kiegyensúlyozni. Adnál nekem tanácsot? Valamivel dolgozom, amit távoli infravörös gyógyításnak hívnak, és ráhangoltam rezgésem a Napra. Van ennek bármilyen kapcsolata a napkitörésekkel?

KIRAEL: Az Istennőnek állandó kapcsolata van mind a négy testtel. Az Istennő a napfény, mely a Napból sugárzik. Amikor az Istennő Fény energiát bocsát ki, eltalálja a Napot. Így fogod felvenni a kapcsolatot a felettes éneddel. Ez a napfény tizenkét órát tölt el naponta itt a Földön. Tudni fogod, hogy itt van, még akkor is, ha felhős az ég. Az Istennő energiák tudják, hogy sokkal tisztább vagy a napfényben, mert energiád a napfényen keresztül az Isten Erővel összekapcsolódott. …

Te olyan vagy, mint az a hölgy, akivel korábban beszéltem. Tested egy része elnyeli ezeket a napkitöréseket. Nem tudod, mikor történik meg, azonban, amikor később ezen elgondolkodsz, ezt mondod: „Ó, ez volt az a pillanat, amikor a napkitörés megtörtént.” Nem szükséges elmenned oda. El kell kapnod ezeket a gondolatokat, ezeket a kitöréseket, és be kell zárnod őket a gondolati testedbe. Amikor bejutsz gondolati testedbe, azt akarom tőled, hogy kivond ezt az energiát a gondolati tested lelki oldalára. Tudod, hogy mind a négy testnek van négy teste? A gondolati testnek van egy gondolati, lelki, érzelmi és fizikai része. A lelki testnek van egy összekapcsoló ereje Isten, Istennő és közted. Ez mozgat téged. Kapcsolatba kell lépned ezekkel a napkitörésekkel, és tökéletesen szert kell tenned rájuk. Rakd be őket testedben egy helyre, és vidd el őket a gondolati testedbe. Automatikusan át fogod vinni őket a lelki testbe, és épp itt van az a hely, ahol maradniuk kellene.

Épp most, megengeded a napkitöréseknek, hogy bejöjjenek a gondolati testbe. Ezután egyenesen az érzelmi testen mennek keresztül a fizikai testbe. Az energia megkeresi a helyet, azonban ez a hely elrejtőzik, míg készen nem áll a használatra. Ez egy olyan valami, amit az Istennőnek tudni kell. Alkalmazni fogod az Istennő energiát jobban, mint ahogy valaha is gondoltad, mert az Istennő Fény az, amiről ez a Változás szól. Az Istennőnek nincs köze a nemhez, férfiakhoz, vagy nőkhöz. Ez a szerelem / szeretet fényéről szól. Be kell vinned ezt a napenergiát a lélek testedbe, és ott kell hagyni, majd utána minden részecskét ki kell engedni, és oda tenni őket, ahová akarod.

Hagyd abba, hogy ezt a napenergiát az érzelmi testbe küldöd, hogy utána a fizikai testbe küldd. Küldd el egyenesen a lélek [testbe]. Van egy éteri könyv a négy küszöbben, úgy értem, hogy a lélek test négy testében. Csakúgy, mint egy hagyományos könyvet, nyisd ki, és olyan dolgokat fogsz meglátni, amiről sosem gondoltad, hogy lehetségesek.

KÉRDÉS: Megtapasztaltam azt az érzelmi hullámvasutat, amit említettél nyitóbeszédedben. Láttam az érzelmi felemelkedést az energia szilánkok / töredékek következtében. Ha vannak a szilánkok, alkalmazzuk a peptideket, hogy segítsen nekünk gyorsabban átvinni a szilánkokat?

KIRAEL: Ezek a szilánkok a fizikai tested számára jelentéssel bírnak, és feltűnnek fizikai világodban. Bármi legyen a tervedben, annak át kell haladnia a lelkin, csupán egy pillanatra, hogy áldott legyen, és utána át kellene mennie az érzelmin a fizikaiba. Ha egyszer az energia belép a fizikai testedbe, tudni fogod, mit kell tenni.

Látod, épp most, elhiszed azt, amiről beszélek neked, bár felsőbb éned is hall engem. Az energiának a fizikaiba való elmozdításának útján, érezni fogod ezt egy magasabb gondolati szinten, mert addigra kitisztul a lélek testben, és az érzelmi testbe kerül. Tudni fogod, mit kezdj vele. Abban a pillanatban, amikor felismered, hogy a lélek test készül energiát fogadni, csak tudasd vele, hogy utána átveszed a fizikaiba.

Rakd be ezt az energiát valahová, míg teljesen részeddé nem válik. Tested fogékony ezekre az energia szilánkokra / töredékekre. Legtöbbetek küszködik ezekkel a szilánkokkal, amikor megkapja őket. Az érzelmi testben hagyjátok őket, és összezavarodtok, mely sok idő. Mire az energiát kilökitek az érzelmi testből oda, ahol igazán szükség van rá, megakadnak.

Ha tudod, hogy ez az energia az érzelmi testedben van – például, sírógörcsöd van – vidd ezt az energiát vissza a gondolati testen keresztül a lélek testbe, ahol letisztulhat, és utána vidd egyenesen keresztül az érzelmi testen a fizikai testbe. Amikor az energia bejut az érzelmi testbe, magához veszi a törmeléket, hogy így mondjam. Az érzelmi test nem tudja, mit kezdjen az energiával, tehát, mindent megragad, amit tud. Ezért kell az embereknek elmenni pszichiáterhez. Az energia megakad az érzelmi testben. Emlékezzetek, ha elmentek az érzelmi testbe, és megtaláljátok ezt az energiát, vonjátok ki. Küldjétek vissza a lélek testbe, hogy megtisztuljon, és utána vigyétek be a fizikai testbe, és kezdjétek újra. Ez nagy változást hoz el számotokra.

KÉRDÉS: Hozzávetőleg egy hónapja, kértem a felsőbb énem, hogy vegye kezelésbe a testet. Természetesen van egy folyamata az érzelmi testen keresztül, ami önmagában egy utazás. Furcsa dolog ezt megtenni? Ez egy rövidebb út?

KIRAEL: Nem, ez nem egy rövidebb út. Meg kell értened, hogy gondolati testedbe lökted fel a felsőbb éned. Ha egyszer a gondolati testben van, a felsőbb én tudja, mit tesz a maradék kilencven százalékkal. A Felsőbb én tudja, hogyan lásson neki anélkül, hogy a gondolati folyamatot belekeverné. A gondolati folyamatban rendelkezni fogsz minden szóval, hogy átgondold. Azonnal szabadjára enged dolgokat az érzelmiből vissza a fizikaiba.

Most, ez az energia úgy jön át, mint egy villámcsapás. Ha épp televíziót, vagy bármit nézel, lehet, hogy hirtelen ezt mondod: „Ó, Istenem, ez fáj. Miért teszem ezt?” Ez az érzés az az energia, melyet elengedtél, és visszatért a fizikai [testbe]. Szüksége van arra, hogy megtalálja a helyét a fizikaiban, és rá fogja csatlakoztatni magát, azért, hogy lehessen vele dolgozni, és a tudat egy másik szintjére lehessen vinni. Tehát, fizikai [tested] túlterhelődik az idő nyolcvan százalékában.

Míg a felsőbb én a gondolati testben agyad kilencven százalékát használja, ami általában nem használatos, akkor a lelki testben is van. A lelki test a felsőbb éned. Ezt fogja kérdezni tőled: „Mit művelsz? Leküldtem vissza. Miért küldöd vissza ide?” Összezavaró lesz a lélek testnek, azonban ez időt nyújt számodra, hogy visszatérj az energiához az érzelmi testen keresztül a fizikaiba. Ha nem veszíted el a hited, ha nem hagyod abba, a felsőbb én tudni fogja, hogyan tegye meg minden nap egyre jobban. Képes átrakni ezeket a gondolatokat a gondolatiból az érzelmin keresztül a fizikai testbe. Végigjátszhatod ezeket, és ha nem veszted el hited, egy arany csillagot nyersz minden alkalommal. Elvégre, fizikai tested itt van, a Teremtő Istent képviselve. Te fizikai vagy. Ahogy ezekkel az energiákkal tisztába kerülsz, és az érzelmin keresztül átrakod a fizikai testbe, te leszel a nyertes. Minden energia, amiről úgy tűnik, hogy egy kicsit sűrű, sötét, vagy szokatlan, mert olyan nagyszámú, világosabbá fog válni. Te is világosabbá, ragyogóbbá válsz, és ez abszolút tökéletes.

KÉRDÉS: Hosszútávon inkább kifizetődőbb hagyni a felsőbb ént, hogy magára vállalja az utat, mint egyszerűen megkérni a felsőbb ént, hogy azt tegye, amit szeretne?

KIRAEL: Igen. Eljöttél ide, hogy fizikai légy, hogy legyen egy tested, és hogy használd a gondolati, érzelmi és lelki testet a fizikai testtel összekapcsolva, ami a Teremtő Istened képviselete. Te olyan vagy, amilyennek Isten látszani akar. Te nemcsak egy varázslatos részecske vagy, amit véletlenszerűen összeállítottak. Elmehetsz a lélek testbe, és áthozhatod ezt az érzelmin, és a mindig fizikai lesz a célpont.

KÉRDÉS: Van egy barátom, akinek tüdőrákja van, és a májával vannak gondjai. Az orvos azt mondja neki, hogy csupán háromtól hat hónapja van, hogy éljen. Szükségem van az útmutatásodra, mondd el nekem, hogyan segítsek neki.

KIRAEL: Az orvosi világnak nincs sok sikere a tüdőrákkal. Amikor terved tartalmazza az életutat a tüdőrákkal, ez ténylegesen kijuttat téged a tudatosság e síkjáról. Ha a barátod nem akar kijutni erről a síkról, akkor neked egy egyszerű gyakorlattal kell kezdened.

Vedd rá a barátod, hogy feküdjön le a hasára. Meg kell alkotnod két hármasságot a hátán, és szerelmet / szeretetet kell öntened a tüdőbe. Rá kell jönnöd, milyen mértékű sérülés van jelen a tüdőben. Ha túl későn jutottál oda, akkor lehet, hogy nem leszel képes visszahozni őt.

Ne veszítsd el hited. Kétszer hetente szükséges eljutni oda, és rátenni kezed a hátára, és csupán szeretni kell őt mindenért, amije van. Mindenki szereti őt velem. Mindenki szereti őt épp most, és adj meg neki minden szeretetet, amit tudsz, mert ez fogja megállítani a tüdőrákot.

Zárszó

Azért jöttem el, hogy az átmenetről beszéljek, és megtettem mindent, amiért eljöttem ide nektek elmondani, és büszke vagyok, hogy ezt elmondhatom. Egy új szemléletmódot adtam át az élettel kapcsolatosan. Ha azt teszitek, amit mondtam, hogy tennetek kellene, akkor meg fogjátok előzni a tömeget, hogy így mondjam. Ez igazán nem arról szól, hogy bárkit megelőzzetek. Ez arról szól, hogy valaki lelkének az oltalmazója vagytok. Mindaz, ami én lehetek: az egy oltalmazó. Tehát, oltalmazásotokban, szerelmem fénnyel telített, és az Isten Fényében vagyok. Isten = minden ami van.

Jó estét.

Kahu Fred Sterlingről
Több mint 20 éve, Kahu Fred Sterling kizárólagos közvetítőjeként szolgál Kirael mester [Vezető] Tanácsadónak, aki egy hetedik dimenziós oltalmazó lélek. Ő a szerzője számos könyvnek, többek közt: „Kirael: A Nagy Változás”, „Kirael: Lemuria öröksége a Nagy Váltás okán”, és „Kirael: A Tudatos Teremtés Tíz Alapelve” című könyveknek, illetve megosztja üzeneteit a világban tanfolyamokon, cikkeken, hangfelvételeken és a www.kirael.com oldalról elérhető közvetítéseken keresztül. Kahu Fred Sterling gyógyító mester is, a Szignál Sejt Gyógymód [Signature Cell Healing™ modality] úttörője.


2007 © Fred Sterling
Contact: Lightways Publishing
3075 Kalihi Street, Suite 101, Honolulu, Hawaii, 96819, USA
Lightways@Kirael.com Tel: + 808 952-0880 www.Kirael.com
Fordítás: Clarissa
https://univerzumi-tudatossag.blogspot.com/


2010. június 15., kedd

Az Istennő Fény hét átmeneti színe

Fotó: Clarissa


Az Istennő Fény hét átmeneti színe



© Silver Wings of Light
Forrás: http://www.silverwingsoflight.com/goddess-colors.html
Fordítás: Clarissa
https://univerzumi-tudatossag.blogspot.com/



Az Istennő Fény hét átmeneti színe a következő. Az Istennő színek mindegyikéről szóló leírásokat csatornázott ismeretekből és a Fény Ezüst Szárnyaitól származó auto-írásokból [1] merítettük. Nem szándékozzuk, hogy a leírásokat végleges megállapításokként vegyék az Istennő színekkel kapcsolatosan, hiszen ezek az Istennő ébredés fejlődő aspektusai, jellegei.

IBOLYASZÍN
Olaj, vászon - Clarissa
Az ibolyaszín a csatorna, vagy híd a harmadik dimenzió és az éteri szintek között. A tudatosság bővülésével az ibolyaszín ismeretek után kutat az érzékekből származó érzékelés fokozásán és az érzelmeken keresztül, és ez a képi megjelenések vevője is. Ezt az információt utána megosztják az Istennő csoporttal.

KÉK
A Kék szín – a misztikus kék – kér titeket, hogy lépjetek rá az önmagatokban lévő szent nőiségre való ráébredési utatokra. A szín rezgése elkezd segíteni nektek, hogy megismerjétek igazságotokat egy mélyebb szinten, és hogy kinyilvánítsátok azt a szerelemben / szeretetben, hogy átalakítsátok világotokat a kettősségből [dualitásból] az egyensúlyba.

ZÖLD
A zöld szín képviseli a szövetek őrzőjét, a szövőt, aki mindig azt kutatja, hogy a jelen energiáit átszője a világosság, fény és szerelem új teremtéseibe, mely kiegyensúlyozott az Istennő Fényében. A szövőt zöld szív (csakra) fényéről lehet felismerni. A zöldet gyakran szövik át az Istennő arany szálai, vagy a gondolat sárga (csakra) fény szálai, gyakran hozzáadva egy arany, vagy sárga színárnyalatot a zöld színhez.

BÍBORSZÍN
A látvány bíbor fénye átszövi a szív és az elme egyensúlyát, az emlékezéseket megtartva tolmácsolja az ismereteket minden birodalomból. A bíborszínű fény szövet felülmúlja a valóságokat annak érdekében, hogy pontosan tolmácsolják az ismeretet, mely az összes fény szövetén alapul. Ez alkotja meg a látványt, amelyen a fejlődés megtörténik, melyet a Teremtő Fényében tolmácsolják.

ZÖLDESKÉK SZÍN
A víz zöldeskék [áttetsző] színe a rezgések keveréke, mely megtestesíti az ég kékjét és a föld zöldjét, hogy létrehozza a gyógyító óceán víz színét. Amikor az akvamarin óceán az Atya Ég lelkével és szenvedélyével rezeg, színe egy mélyebb kékben tükröződik vissza. Amikor az Anyaföld erejével és szerelmével rezeg, színe lágyabb zölddé válik. A zöldeskék szín az Atya Ég lelkének egyesülése az Anyaföld szerelmével, és visszatükrözi rezgési tónusaikat külön, mégis együtt.

Olaj, vászon - Clarissa

RÓZSASZÍN
A legrégibb valóságokban, Lemuria idejében, a Rózsaszínt magának az életnek a kezdeteként látták. Az Istennő valóságban, a Lazacvöröst, vagy Rózsaszínt, életet adónak vélték. Amikor az Istennők meghozták döntéseiket, akkor összekapcsolódtak. A rózsaszínnek szüksége van arra, hogy megbizonyosodjon, hogy ezek a döntések egyensúlyban maradnak.

ÓNIKSZ
A fekete szín, vagy Óniksz az összes szín összehúzódása, összezsugorodása. Kinyúl az összes szín szövetébe azokért, akiknek szüksége van bármelyik szín fényére: zöldre, kékre, bíborszínre, ibolyaszínre, rózsaszínre, vagy zöldeskékre. Az Óniksz a Magi, a misztikus Gyakorló Istennő Energiája, hogy segítsen mindenkinek, aki kitart az igazság, bizalom és szenvedély tanulmányozása mellett.

[1] Az auto-írást csatornázott írásként is ismerik.

Kérem minden olvasótól, használja józan ítélőképességét! Kérek minden bejegyzést egy bizonyos fokú tisztánlátással kezelni! Tehát, mindenki maga döntsön az üzenetek hitelessége felől. Mindenki vizsgálja meg az üzeneteket, és kérje ki Szíve véleményét, hiszen sosem téved!
A fordító / szerkesztő nem vállal felelősséget az üzenetek hitelességéért.

Fred Sterling

Fred Sterling

A szerzői jogokra vonatkozóan


Az oldalon található tartalmak felhasználása Kahu Fred Sterling (https://kirael.com/) és a fordító előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.

Köszönöm az együttműködést.

Clarissa