2011. február 8., kedd

Meggyógyíthatjuk a szakadékot a vallás és a lelkiség között



Meggyógyíthatjuk a szakadékot a vallás és a lelkiség [spiritualitás] között?
Kirael mester, Fred Sterling tiszteletes közvetítésével

Can We Heal The Gap Between Religion and Spirituality?
By KIRAEL through Rev. Fred Sterling
2000 július ©Kahu Fred Sterling
Contact: Lightways Publishing
3075 Kalihi Street, Suite 101, Honolulu, Hawaii, 96819, USA
Lightways@Kirael.com Tel: + 808 952-0880 www.Kirael.com

Fordítás: Clarissa
https://univerzumi-tudatossag.blogspot.com/





Ki lármázik durván a leghangosabban a vallásról és a spiritualitásról? Kinek van veszítenivalója? Legfontosabban, miért próbáljuk bebizonyítani, hogy az egyik oldal helyes, és a másik oldal helytelen?

Közülünk hányunknak tanították gyermekkorunktól, hogy annak érdekében, hogy szert tegyünk bármi érdemlegesre az életben, ragaszkodnunk kell egy sor szigorú szabályhoz? Számítana, hogy ezeket a szabályokat jóval a mai létező világ felébredése előtt szövegezték meg? Lehetséges, hogy az emberi világ egy olyan pontra fejlődött, ahol most szükségünk van a „harmadik dimenziós mátrix” fölé emelkedni, és elkezdeni az életet egy teljesebb és jobban gyógyító fényben meglátni?

Tehát, sok a kérdés! Tudom, vitás kérdést közelítettünk meg, és akartam, hogy Kirael kiválassza a gyógyító körülményt, gondolatait megosztandó a lehetséges különbségekről a vallás és lelkiség [spiritualitás] között, ahogyan tanították nekünk.

KIRAEL: Itt az idő, hogy elkezdjük megvizsgálni a vallás és lelkiség [spiritualitás] közötti szakadék áthidalását. Az Igazságban, nincs szembenállás a kettő között. Sosem volt semmilyen szembenállás. Mégis, úgy tűnik, hogy a vallásos hitbuzgók és spiritualisták nem értenek egyet egymással. Mindegyik azt mondja, hogy a másiknak vannak jó ötletei, ha a másik letisztázná őket, vagy megnyílna néhány új elképzelésre. Mindkét rezgés azt gondolja, hogy a másikat kell elvinni az ő szintjére. Azonban, mi a helyzet, ha nincs szint barátaim? Mi a helyzet, ha csupán Egy Fényminta létezik, mely minden energia megtestesülése? Ebben az együttes energiában, mi a helyzet, ha nincs helyes, vagy helytelen? Mi a helyzet, ha e lélek-alapú megértések tömegtudata egyszerűen fogékony az értelmezés változékony fokaira? Mi a helyzet, ha a „Minden Ami Van” bölcs szándékán keresztül, ez a világ, ahogyan észlelt, az időben egy tér Mátrixa, ahol az öt emberi érzék (látás, hallás, tapintás, szaglás, ízlelés) arra ösztökélt, hogy végigjátsszon minden lehetségest? Mi a helyzet, ha ez egy olyan hely, ahol lehetséges volt a Teremtő számára, hogy elhozza energiáját egy szintre olyan hathatósan, hogy elképzelhette az Önmagától való elkülönülést, mialatt az érzékeinek telítése érdekében utakat teremt? (Kérlek, vegyétek figyelembe, hogy én a teremtőre egy energia erőként hivatkozok, és nem egy személyként.) Mi a helyzet, ha az Igazság az, hogy van egy választásotok, hogy elérjétek a megértés, vagy tudatosság egy terét, és e tér elérése jelenti azt, hogy hajlandóak vagytok tudatotokat még tovább fejleszteni?

Van egy „áhítat” e kérdéssel kapcsolatosan, melyet szükséges tisztázni, és a hetedik dimenziós tőlem telhető legjobbat megteszem e cikkben, e feladat teljesítésére. Kezdjük e téma vizsgálatát azáltal, hogy először felkutatjuk, hogyan definiáljuk a „vallásost” és a „spiritualistát”.

Vallásos hitbuzgó: egy személy, aki egy tant [doktrínát], vagy hittételt [dogmát] követ, anélkül, hogy azt megkérdőjelezné; a szerző, vagy szerzők összesítő észlelésére támaszkodik, akik megkísérelnek egy új távlatot teremteni, mely feltevéseknek egy létező során alapul. Ez a folyamat felállítja az ítélkezés szabályait, mely meghatározza a helyes és helytelen viselkedést és gondolkodást.

A vallásos hitbuzgó könyvek egy sorát követi, melyet egyetlen szövegbe tömörítettek (például a Biblia), hogy vezesse őt minden lépésénél – könyvek, melyeket fényre hoztak azáltal, hogy tekintetbe vettek történeteket, melyeket az idők eónjain keresztül élőszóval adtak tovább. Majd egy adott ponton, e bölcsességet írásba foglalták, melyek közül számos olyan anyagra íródott, mely nem áll ellen az elhasználódásnak. Amikor végül megvalósult egyetlen-szöveg formában, az írások nagy részét elkoptatták egy pontra, ahol a tolmácsnak hagyták, hogy szó szerint kitöltse a hézagokat. Azt is napvilágra kell hozni, hogy a leírt könyvek közül sokat sosem tartalmazott a végső egyetlen-szöveg folyamat (például a Biblia), mert egyszerűen a mű maradék részét a megértéshez túl nehézkessé tették.

A „vallásos” világban, a Teremtőt egy mindenható lényként látják, mely önmagában egyetlen, aki az emberi tudatosság felett uralkodik. Szemmel tart minden egyes lépést, azért, hogy megítélje minden résztvevő érdemét, ezáltal megengedve azoknak, akik a hatalma képviseletében beszélnek, hogy meghatározzák, mi jó, helyes, és mi rossz, helytelen.

Spiritualista: egy személy, aki felismeri, hogy a társadalmak egy folyamatos éberség és fejlődési [evolúciós] változás állapotában vannak. Személy, aki felismeri, hogy folyamatosan elemeznie kell a lehetőségeket, melyet minden új lehetőség hoz el, melyeket alaposan meg kell tapasztalni a lecke terv megértéséhez, mialatt nem engedi meg mások önként felvállalt hitének, hogy eltántorítsa az egyén evolúciójának lehetőségétől.

A „spiritualisták” világában a Teremtő a teremtésben lévő és a minden emberen belül hordozott összes Fény Omni jelenléte. Egy halmozott élmény, melyben a Szeretet az a rugalmas erő, mely megengedi minden embernek, hogy a tudatosság minden szintjét megtapasztalja. Egy ilyen Teremtő megengedi minden rezgési jelenlétnek a jogot, – nem számít, melyik bolygórendszert választja fejlődésre – hogy emlékezzen meggyógyulni vissza a Szeretetbe.

A spiritualista az egyetlen-szöveget (például a Bibliát) térképnek tekinti azoknak a megértéséhez, akik e jelenlegi új tudatosság előtt éltek, és keresi annak megértését, hogyan kormányozták őket ebben a gondolat mátrixban. A spiritualista meglátja, hogy az „Egy Tudatát” hogyan térítették el gyorsan az önfenntartásba egy irányító rendszer révén, melyet a kevesek teremtettek meg a tömegeknek.

Ennélfogva, a vallásos hisz az Egy Lélekben, míg a spiritualista a Lélek Egységében hisz.

A GONDOLAT MÁTRIX

Ez egyik első szembekerülő kihívás a vallás és lelkiség [spiritualitás] közötti szakadék áthidalásánál az a hitrendszer, melyet a múltból örökítettek át. Az emberek általában nem hajlandóak megkérdőjelezni ezeket a hiteket, mert annak érdekében, hogy elkezdjék megkérdőjelezni őket, fennáll az a lehetőség, hogy elveszítik hitüket a folyamatban. Végeredményként, lehetséges, hogy saját meggyőződéseikről úgy találhatják, hogy egy igaztalanság összességén alapulnak. Ha egyszer elkezdtétek megkérdőjelezni azt, amit mondtak nektek, akkor kezdtek el igazodni lelkiségetekhez.

Azáltal léteztek, hogy megengeditek rezgési sűrűségeteknek ragaszkodni ahhoz az Igazsághoz, ami előfordul a pillanatban, mely mindaz, ami létezik. Mindegyikőtök olyan szakértő ebben, hogy azt hiszitek, az élet a Harmadik Dimenzióban „valós”. Viszont teljes valóságotok a Harmadik Dimenzióban a gondolaton alapul – a gondolat feldolgozásán. Valójában egy gondolat-mátrixban éltek. Minden gondolat, melyet gondoltok, valóságotok részévé válik. Megtervezett valóságotok a legjobb esetben képzelt [fiktív]. Az Igazságban, nincs megtervezett valóságotok. Azt bírjátok, amit jelenleg gondoltok, és ez minden. Ha elterjedt gondolkodásotok a múlt élményein alapul, akkor a múltban tartjátok magatokat. Ha a folyó gondolkodásotok azon a megértésen alapul, hogy már a fejlődési [evolúciós] folyamatokban vagytok, akkor ebbe automatikusan elmozdultok.

Az emberi világ csupán akkor szerez tudomást arról, hogy egy olyan rezgési mintában létezik, melyet „Harmadik Dimenziónak” hívnak, amely teljesen gondolatból teremtetett (a gondolat egy mátrixából), amikor a lelki emberek [spiritualisták] önmagukban hasznosítják a Fény erejét. Akkor majd tudni fogják, hogy az érzékelésük módjának megváltoztatásával fogják felállítani a díszleteket Fényük fejlődéséhez egy olyan világban, ami csupán épp elkezdett rezegni a tudatos tudat egy új szintjére.

Amikor az tisztán megértett, hogy a fizikai test a megnyilvánult [manifesztálódott] gondolati rezgés megjelenítése – egy hordozó eszköz, mely az öt érzék megtapasztalására használatos – csupán ekkor lesz teljesen értett az, hogy ez a tudatosság, melyet „színárnyalat-embernek” [„hue-man” – human] hívnak, az együttes alkotóelem a leckék legteljesebb mértékű megtanulásához. Ennélfogva, a döntések a mátrix gondolatok eredményei, melyben az utat megváltoztatják, hogy a legjobban illeszkedjék a lecke tervek új sorához. Egyszerűen kifejezve, amikor a lélek rezgése, melyet emberként ismernek, eléri a megértés szintjét, létezésének igazsága akkor lép be az „Én Tudom”-ba.

Beszéljünk egy percet az egoról. Közületek sokan tudják, hogy egy olyan világban éltek, melyhez egy ego rendszer kapcsolt, jelentve azt, hogy amikor megérkeztek a Harmadik Dimenzióba, nem engeditek meg magatoknak teljesen emlékezni Igazságotok lényegére, vagy igaz önmagatokra. Felsőbb énetek, annak a lélek valósága, amik igazán vagytok, elhatározza egy adott ponton a Teremtő szerelmén keresztül, hogy elhozza önmaga egy jellegét [aspektusát] ebbe a harmadik dimenziós mátrixba, és hagyja, hogy az öt érzékszerven keresztül tanuljon. A tanulási folyamat most érkezett el egy helyre, ahol az öt érzékszerv többé nem tartja össze a folyamatot, és hogy a következő szintre történő elmozdulás érdekében be kell vonnotok a hatodik érzéket, a megérzést [intuíciót], vagy a megértést. Most vagytok benne az ego rendszer mérséklésének folyamatában, azért, hogy a gondolat következő mátrixába mozduljatok el – a Negyedik Dimenzióba.

Az ego egy gondolatminta. Ugyanaz a gondolatminta, mint a Krisztus Világosság. Az egyetlen különbség az, hogy kevesebb rezgési erővel rendelkezik, mint a Krisztus Fény. A keresztény Biblia azt mondja, hogy a fejlődés [evolúció] az egyetlen módja, hogy visszatérjetek az Isten Fénybe. Ez Igaz, mégis, sosem hagytátok el az Isten Fényt. Ha eljuttok annak a tisztaságára, hogy nem hagytátok el a Teremtő Fényét, meg fogjátok látni, hogy ti vagytok a Teremtő Fénye. A Teremtő Fényének lévén, azt választottátok, hogy saját Teremtéseteket megtisztelitek azon fejlődési folyamat révén, melyben különböző utakat vesztek fel a Föld síkján. Így, ebben a folyamatban a vallás egy út, és a lelkiség [spiritualitás] is egy út. Egyik út sem „jobb, mint” a másik.

A vallásos hitbuzgók hiszik, hogy a Teremtő mindent megtesz értük, és ha megteszik a tőlük telhető legjobbat, jutalmuk az lesz, hogy felemelkednek a mennybe, mely bővelkedik szépségben.

Másrészről, a lelki emberek [spiritualisták] tudják, hogy a Teremtő Fényének teljességébe – ahonnan érkeztek – történő visszatérésük érdekében, minden tanuló leckét teljesen meg kell tapasztalni. A tapasztalás útja csupán akkor beteljesített, amikor minden lehetséges találkozással találkoztak és beteljesítették. Az Igazság az, ahogyan Jézus eljött tanítani: ez egy Megismerésre szánt világ, melyet mindenkinek a Szeretet [Szerelem] lényegének felébredésén keresztül kell meggyógyítani. Ez azt jelenti, hogy minden ember a Teremtő Fényének egy részecskéje, és az a sorsa, hogy emlékezzen arra, hogy mindent a Szeretetben hoztak létre. Az utat csupán akkor fejezik be, amikor a gyógyulás tökéletes. Mi a gyógyulás? Az a megismerés, hogy minden tökéletes, és hogy minden felajánlott lecke valójában egy adományozott megbecsülés minden személynek, mint a Fény Lényének a fejlődésben.

Mindegyikőtök elhozta Fényét ide, a Föld síkjára, hogy a Fény fejlődési teremtménye legyen a teljességben – jelentve azt, hogy nekiláttatok egy lecke tervnek, és ennek befejezéséhez a szeretetnek és gyógyulásnak kell lennie minden út eredményének.

Többé semmi ok sincs a vallásos hitbuzgók és spiritualisták számára, hogy kritizálják őket hiteikért. Az Igazság mindenkinek az, ami a szívben visszhangzik [rezonál]. Amikor valaki úgy érzi, hogy egy másikat rá kell beszélni, csupán azt mutatja, hogy az ember megpróbálja rábeszélni a kevésbé meggyőzöttet a saját útjára. Minél hangosabban kiáltozik, annál jobban próbálja magát meggyőzni arról, amiről beszél. Amikor az egyén egyszerűen tudja, akkor ez egy belső érzésként érkezik, és a szükséglet, hogy másokat meggyőzzön, az Önvaló kivilágításával történik.

Egyszerűen meg kell gyújtanotok Fényeteket olyan ragyogóan, hogy azok, akik igazán kutatják saját tudatosságuk fejlődését, sorjában kezdik majd felgyújtani saját energiáikat. Együtt, minden Fény egyesítése fogja megemelni ennek a Föld bolygónak a rezgését, melyben a „Nagy Változás” elkezdődik majd belül, és az önmagukon kívüli keresés azoké lesz, akiknek a gondolatok világában kell utazniuk, vagy abban, amit Mátrixnak hívnak.

A VALLÁS ÉS LELKISÉG [SPIRITUALITÁS] EGYETEMESSÉGE

Mindegyikőtök Teremtő. Tudom, nehéz számotokra kimondani erre, hogy igen, ez az Igazság. Mégis, ez az Igazság. Amikor a Harmadik Dimenzió e rezgési lényege felett léteztetek, felsőbb éneteken túl, a Lélekfelettiben, Jézus mester Krisztus Tudatosságának fény valóságában, összevonva magatokat magának a Fény részecskéjében, a tapasztalásnak egy kollektív tudatossága volt az, mely ebben a Fényben azt mondta, hogy szüksége van megteremteni egy Föld folyamatot. Ebben a közös döntésben saját Fényetek részecskéi leszálltak a rezgéses rendszereken keresztül, hogy megteremtsék azt, amiről úgy gondoltátok, hogy a legjobb módja egy Föld folyamat létrehozásához. Következésképpen a Föld önmagatoknak – mindegyikőtöknek – a Fény leszármazottja.

Ha ebből a nézőpontból vizsgáljátok ezt, akkor minden, ami világotokban létező, a Fény tetőzése. Egy Fény folyamatból betetőződik, és egy másik Fény folyamatba mozdul el. Rendelkezik a képességgel, hogy akarja magát túljuttatni a „teljesség” összpontosításán, saját fejlődési csapásától függően. A „teljesség” alatt azt értem, hogy bármi megfelelő, hogy a befogadó energiaminták, vagy ebben az esetben, a Fénymunkások meglássák. Tehát, a folyamat, mely által az emberi világ szemléli a Fénytevőket [Fénymunkásokat], vagy a Fény Jelenlétet, a bal agyatok lineáris fogalmi gondolatai által lesz meghatározott. Amikor elmozdultok a jobb agyhoz, a lineáris gondolat többé nem létezik ebben a valóságban, és elkezdtek mindent meglátni abban, amit mi „háromság mód”-nak hívunk, vagy a Teremtő Fényének Háromságának.

Ha szemügyre veszitek a Teremtő Fényének Háromságát minden Fény testeként, el fogtok jutni ahhoz a megértéshez, hogy a Krisztus Tudatosság a Minden Ami Van együttes [kollektív] gondolat-energiája, és a Teljes Lélek a három folyamat tetőzése egy fejlődési [evolúciós] feldolgozásba, mely újjáépíti magát, ahogy az egyik tér Fényéből átutazik a másikba.

A Teljes Lélek az összes gondolat megnyilvánulása [manifesztálódása], és ez a fejlődési folyamat. A Teljes Lélek a „minden lélek teljessége”. Habár másképpen írták itt a Harmadik Dimenzióban, így kéne helyesen írni „Teljes” Lélek[*], mert ez minden lélek teljessége. A lélek a Krisztus lényeg egy gondolata. Ahogy Krisztus gondolja, ti azért vagytok, mert Krisztus az Isten, következésképpen ti vagytok a Krisztus Tudatosság.




[*] Kirael mester itt az angolban a „Wholly Spirit” kifejezést használja. A „Holy Spirit” azaz a „Szentlélek” szó helyett mondja, hogy a „Teljes” Lélek [„Wholly Spirit”] kifejezést kéne használni. A „Wholly” és „Holy” angol szavak kiejtésükben igen hasonlatosak egymáshoz, csupán írásmódjukban és jelentésükben különböznek.


Kahu Fred Sterlingről
Több mint 20 éve, Kahu Fred Sterling kizárólagos közvetítőjeként szolgál Kirael mester tanácsadónak, aki egy hetedik dimenziós oltalmazó lélek. Ő a szerzője számos könyvnek, többek közt: „Kirael: A Nagy Változás”, „Kirael: Lemuria öröksége a Nagy Váltás okán”, és „Kirael: A Tudatos Teremtés Tíz Alapelve” című könyveknek, illetve megosztja üzeneteit a világban tanfolyamokon, cikkeken, hangfelvételeken és a www.kirael.com oldalról elérhető közvetítéseken keresztül. Kahu Fred Sterling gyógyító mester is, a Szignál Sejt Gyógymód [Signature Cell Healing™ modality] úttörője.

2001 © Fred Sterling
Contact: Lightways Publishing
3075 Kalihi Street, Suite 101, Honolulu, Hawaii, 96819, USA
Lightways@Kirael.com Tel: + 808 952-0880 www.Kirael.com
Fordítás: Clarissa
https://univerzumi-tudatossag.blogspot.com/


2011. február 5., szombat

Nyissátok fel szemeteket a változó Földre vonatkozólag


Nyissátok fel szemeteket a változó Földre vonatkozólag


Open Your Eyes to the Changing Earth
By KIRAEL through Rev. Fred Sterling


2001 március © Fred Sterling
Contact: Lightways Publishing
3075 Kalihi Street, Suite 101, Honolulu, Hawaii, 96819, USA
Lightways@Kirael.com Tel: + 808 952-0880 www.Kirael.com
Fordítás: Clarissa
https://univerzumi-tudatossag.blogspot.com/




A LEGNAGYSZERŰBB EVOLÚCIÓS ESEMÉNY A TEREMTŐ FÉNYÉBEN

KIRAEL: A Nagy Változás a tudatosságban a legnagyszerűbb evolúciós esemény az emberiség történelmében, mert ez egy olyan kaland, mely előtte sosem volt tapasztalt a Teremtő Fényében. A Föld bolygó az elmozdulási folyamatban van Harmadik Dimenzióból a Negyedik Dimenzióba, a Föld emberi fényének megsemmisítése nélkül; a Teremtő tapasztalni és érezni akarja a Változást a Föld népességével. Ez sosem történt meg előtte ily módon bármely harmadik dimenziós bolygón a Teremtő evolúciós Fényében. Ilyen különleges ez a Változás.

A Földön voltak más változások evolúciós történelme során. A múltban, ahogy az emberi lények fejlődtek a Földön, egy bizonyos szintig fejlődtek, mielőtt a Teremtő előidézte a Jégkorszakot. Egy időtartam után a Teremtő elolvasztotta a jeget, és ismét benépesítette a Földet emberi lényekkel. Mindig előidézte, hogy a Föld ismét benépesüljön.

Ez alkalommal evolúciós fejlődésében a Föld emberi népességének tömegtudata – ez a kulcs a Nagy Változáshoz – felemelkedett egy szintre, ahol a Teremtő érzi, hogy meg akarja tapasztalni a Változást az emberi lakossággal. Mit mond a teremtő? Azt mondja, hogy meg akarja tapasztalni a Változást másképpen. Meg akarja tartani magát emberi formában, hogy felfedezze, milyen a változási folyamat. Tudja a Teremtő, vajon az emberek végrehajtják a Változást? Mit gondoltok, mi a válasz? A Teremtő még nem tapasztalta meg a Változást az emberi lakossággal, így ezt akarja. Azt gondolhatjátok, hogy a Teremtő mindent tud, viszont mi a helyzet, ha ez nem így van? Mi a helyzet, ha a Változás az egy olyan valami, amit meg kell tanulni? Mit gondoltok, miért érkeztetek meg a Földre? Mi a helyzet, ha azért, hogy elsajátítsátok utatokat? Ezért teremtették meg az evolúciót. Ezért választottátok életetek újra átélését számos alkalommal, hogy megtapasztaljátok a lehető legteljesebb lecke terveket.

A drámai változás az, hogy többé nem bírtok majd a Harmadik Dimenzió iskolaépületével. Ezt más bolygó rendszerekre bízzák, és elküldik naprendszereteken kívülre. Jóllehet, a Teremtő evolúciós iskolája folytatódni fog a Negyedik Dimenzióban, ahol legtöbb hitetek kiigazításra fog szorulni, hiszen a Változás előrehalad a Negyedik Dimenzióba.

A TÖMEGTUDAT VÁLTOZÓ ÉRZÉKELÉSEI

A Harmadik Dimenzióból a Negyedik Dimenzióba történő változási folyamat során tisztább képet kezdetek el kapni arról az Igazságról, mely körülvesz titeket. Ha egyszer meglátták az Igazságot, a fejlődési folyamat iránti Bizalmatok egy új tudatossági szintet ölt magára, mely viszont lángra lobbant egy Szenvedélyt bennetek, hogy még magasabb tudatossági szintekre emelkedjetek fel. Ahogy tisztább képet kaptok a titeket körülvevő Igazságról, érzékeléseitek meg fognak változni. Például, galaktikus barátaitok léteznek légkörötökben, űrhajóik naponta leszállnak a földre, azonban csupán mert nem érzékelitek őket, nem jelenti azt, hogy nem léteznek. Mi a helyzet az élettel a Marson? A Föld tudósai azt mondják, hogy a Mars bolygó élettelen, mert az élet, ahogyan ti ismeritek, nem észlelhető. Ez azt jelenti, hogy nincs élet a Marson, csupán azért, mert nem tudjátok érzékelni? Ahogy ma beszélünk, a tudósok felfedeztek számos új holdat, mely naprendszeretekben a bolygók körül keringenek. Ez egy kis töredéke annak, amit végül felfedeznek, viszont ez azt jelenti, hogy előtte nem léteztek? Felismeritek ezeket a dolgokat, csupán azért, mert látó szemetek és tudományos távcsöveitek képesek voltak megerősíteni őket. Csupán mert az emberi világ nem érzékeli őket, az nem sugallja semmilyen módon, hogy nem léteznek.

Amit hamarosan felfedeztek, az, hogy számos dolog rezeg egy olyan szinten, melyet nem voltatok képesek felismerni, és megváltoztatják rezgési mintájukat, hogy illeszkedjenek a földihez. Ha egyszer elismeritek ezeket az új tudatossági szinteket, el fogjátok kezdeni megérteni a nagyszerű végtelenséget, mely létezik a világban, melyet igenis érzékeltek. Ha egyszer érzékelt, akkor rendelkeztek a képességgel, hogy elmozduljatok a megértés következő szintjére, és azon dolgokról teljesebb tudatossággal fogtok bírni, melyeket előtte nem észleltetek. Azok, akik azt választják, hogy elmozdulnak a Negyedik Dimenzió új rezgésébe, képesek lesznek érzékelni az Anyaföldet annak, ami valójában.

ÚJ TÖMEGTUDAT MEGTEREMTÉSE

Mi alkotja meg a tömegtudatot? Mit mondott Jézus mester? „Ahol ugyanis ketten vagy hárman összegyűlnek a nevemben, ott vagyok közöttük.” (Máté 18:20) Mi a neve? Krisztus. Mi a Krisztus? A Teremtőnek egy gondolata, következésképpen a fény megnyilvánulása [manifesztálódása], vagy képesség a teremtésre. Mi értelme van egy galaktikus űrhajónak leszállni New York városának közepén, ha rajtunk kívül senki sem látja? Akarhattok benne játszani, viszont az autók épp keresztülhajtanának rajta. Tehát, értitek, ez a valóság észlelése. Bármit érzékeltek, az nektek létezik. Számotokra a galaktikus űrhajó létezne, viszont azok számára, akik nem érzékelik, a galaktikus űrhajó nem létezne. A tömegek tudatossága pontosan keresztülnéz rajta, és a tömegtudat másik oldalát látja. Las Vegasban mindig sokan látnak galaktikus tevékenységet. Miért van az, hogy a többiek nem? Ez azért van, mert elfogadják a világ tömeg tudatos tudatát, miszerint korlátozottak a tudatosságban.

Ahogy elkezditek felismerni a tömegtudatot bármilyen formátumban, megtanuljátok elismerni képességként, hogy felemeljétek rezgési rendszereteket mindenben, mely észlelhető, vagy hasznosítható saját felébredési folyamatotok céljából. Az emberi élményetekben lakozó Teremtés fénye az, mely meghatároz mindent, ami létezik az összes valóságon belül.

Barátaim, a fény egyszerű, viszont nektek, az emberi világban nem mondták el, hogy megtapasztalhatjátok. Következésképpen, rendszerint, nem látjátok meg addig, míg valaki más nem állítja, hogy látja, majd mindenki elkiáltja magát, hogy feltűnt. Ez nem ritka, hogy ha egyszer egy személy lát valamit a megtanult emberi agyi minőségen [kapacitáson] kívül, akkor az egész világ elkezdi látni. Kezdjük el most használni azokat a képességeket, melyek elérhetőek az emberi világ számára.

MEDITÁCIÓ A TÖMEGTUDATÉRT

Mély meditációba történő belépéshez az egyén üdvözli a tisztaságot, hogy oly sok minden felfedezendő van még. Oly sok elérhető, amikor az emberi korlátok megszorításait elengeditek. A kölcsönhatás a lélekkel fog kalauzolni titeket az út mentén. Nem fogják ezt megtenni értetek, mégis az az útjuk, hogy szolgáljanak. Csupán tisztában kell lennetek azzal, amit akartok. A leghalványabb eltérés meg fogja változtatni a végeredményt, mely olyan különböző, mint bármi, ami elképzelhető.

Számos végeredmény, melyet véletlenként érzékelünk, valójában a rendezetlen gondolatminták eredménye, és mint ahogy máskor, az emberi világnak szükséges hibáztatni valami külső erőt. Barátaim, az Igazság az, hogy minden eredmény komoly erőfeszítés a tanácsadóitok részéről, hogy elérjétek gondolataitok vágyait. Legyetek óvatosak azzal, amit gondoltok.

Amikor az emberek elkezdik mesterien elsajátítani a meditáció művészetét, akkor kezdik el igazán irányítani eredményeiket. A „művészet” szó használt, mert az egyénnek gyakorolnia kell, hogy kiválóvá váljon bármilyen törekvésben. Annak érdekében, hogy kijelentse valaki, hogy egy művész, mint például harcművész, olyan jóvá kell válnia benne, hogy ez egy természetes mozzanattá váljék.

Minden folyamatban írott szavakba foglaltam, hogy legyen a meditáció mesteri elsajátítása a legünnepeltebb célotok. Ebbe az új negyedik fénybe történő elmozdulás érdekében mindenkinek szüksége lesz ragaszkodni az igazsághoz, amely megváltoztatja az utat, mely örökké közeleg. Sose legyetek megelégedve növekedésetekkel. Csupán a kiterjeszkedés állapotában tudja az egyén a Teremtő szándékát szolgálni. Barátaim, ebben kell felismerni a Teremtő önvalót magatokban.

NYISSÁTOK FEL SZEMETEKET A TÖMEGTUDAT LEHETŐSÉGEIRE

Ahogy belépünk márciusban az új tudatosságba, nyissátok fel szemeteket azon túl, melyet megtanítottak nektek, illetve amit mondtak nektek. Nyissátok fel szemeteket a lehetőségekre, miszerint oly sok létezik a rezgés világában, hogy mindez az állandó tudatosságotokat igényli, hogy felfogjátok. Azok, akik egyre inkább aktívvá válnak meditációikban, emberi szemükkel más lehetőségeket látnak meg, mely valóban létezik, mégis ezek a lehetőségek a tömegek számára még mindig nem látottak. Hogyan lehetséges ez?

Rendelkeztek valamivel, amiről időről időre újra beszélünk, melyet „kollektív tudatnak” hívnak. A kollektív [közös, együttes] tudatot azok korlátozták, akik meg akarják nektek mondani, mit lássatok. Most, ahogy elmozdulunk az új Változásba, és ahogy tudatára ébredtek a létező lehetőségeknek, ráébredtek lelketek útjára. Most kezditek el megpillantani azt, ami előtte sosem volt látott, azonban bizonyára létezett, és a kollektív tudat eredménye lesz. Ez arról szól, hogy az emberi világ összevonja, felhalmozza a fényt a Föld síkján. Egy olyan tudatossági állapotba fog fejlődni, mely mindegyikőtöknek meg fogja engedni meglátni azt a szépséget, mely a Negyedik Dimenzió új rezgésében létezik.

Ahogy megértitek a tömegtudatot, meg fogjátok érteni, hogyan rakták össze ezt az egész valóságot. Tisztába jöttök azzal, hogy a Teremtő Fényének tökéletes, szép lényege vagytok, és ennek fényén keresztül fejlődtök. E fény összevonásában nagyszerű megbecsülést és kiváltságokat kaptok saját fényetektől, hogy továbbvigyétek ezt az új folyamatot. Vigyétek ezt fényeteken, olyan magasan, mint amilyen magasan valaha is vittetek bármit. Tudjátok, az egyszerű alap mindaz, ami igazán fontos számotokra. Majdnem egy évtizeddel ezelőtt [2011-ben már 20 éve] kezdtem el beszélni az alvás-állapot programozásról és a mesteri irányításról, és mindenki azt mondta, hogy ez egy jó ötlet. Csupán most kezditek el meglátni e folyamatok értékét. Hadd legyen elmétek erős és testetek kifinomult. Hadd kerüljenek együttesen lelketek hatása alá, és tudni fogjátok, miért dolgoztatok oly szorgalmasan érzelmeitek meggyógyításán a Harmadik Dimenzióban.

Barátaim, figyelnek titeket. Higgyetek nekem, hogy felebarátjaitok figyelnek titeket más dimenziós folyamatokból. Ti vagytok az a fény, melyet testvéreitek más dimenziós folyamatokból oly régóta figyelnek nagy reménnyel, hogy felsorakoztok a fényben. Ez egy csodaszép folyamat, és részvételetek szükséges az egész élmény érdekében.



©Kahu Fred Sterling



Kahu Fred Sterlingről
Több mint 20 éve, Kahu Fred Sterling kizárólagos közvetítőjeként szolgál Kirael mester tanácsadónak, aki egy hetedik dimenziós oltalmazó lélek. Ő a szerzője számos könyvnek, többek közt: „Kirael: A Nagy Változás”, „Kirael: Lemuria öröksége a Nagy Váltás okán”, és „Kirael: A Tudatos Teremtés Tíz Alapelve” című könyveknek, illetve megosztja üzeneteit a világban tanfolyamokon, cikkeken, hangfelvételeken és a www.kirael.com oldalról elérhető közvetítéseken keresztül. Kahu Fred Sterling gyógyító mester is, a Szignál Sejt Gyógymód [Signature Cell Healing™ modality] úttörője.

2001 © Fred Sterling
Contact: Lightways Publishing
3075 Kalihi Street, Suite 101, Honolulu, Hawaii, 96819, USA
Lightways@Kirael.com Tel: + 808 952-0880 www.Kirael.com
Fordítás: Clarissa
https://univerzumi-tudatossag.blogspot.com/


2011. február 4., péntek

Az arany színárnyalat negyedik DNS szála


Az arany színárnyalat negyedik DNS szála
Kirael mester tanácsadó Kahu Fred Sterling közvetítésével


The Fourth DNA Strand of the Golden Hue
Master Guide Kirael, through the mediumship of Kahu Fred Sterling
2011 © Fred Sterling
Contact: Lightways Publishing
3075 Kalihi Street, Suite 101, Honolulu, Hawaii, 96819, USA
Lightways@Kirael.com Tel: + 808 952-0880 www.Kirael.com
Fordítás: Clarissa
https://univerzumi-tudatossag.blogspot.com/




KIRAEL: Nyitóbeszédem rövid lesz, mert rá akarok térni kérdéseitekre. Ha színeket használnék, azt mondanám, hogy utatok ezidáig a feketéről és szürkéről szólt – a DNS első két száláról – és most haladtok az ezüsthöz és aranyhoz – a DNS harmadik és negyedik szálához, mely „szemét”, vagy árnyék DNS-ként is ismert. Testetekben minden sejt rendelkezik DNS-sel, mely jelenti azt, hogy körülbelül hetvenbillió [70 x 10¹²] DNS szálatok van. Tizenkét DNS szálatok van, mely lehetségesen aktív lehet, azonban ez egy másik történet egy másik napra. Ma a DNS negyedik arany szálára fogok összpontosítani.

Ha le kellene gombolyítanotok DNS-eteket, 1,8 méteres részecske szállal bírnátok. Ahogy már számos alkalommal mondtam előtte, tudósaitok mindent a DNS első 30 centiméterén túl „szemét DNS-nek” hívnak, mert nem ismerik rendeltetését. Ez a „szemét DNS” az, ahol ez az arany negyedik szál van, és ez borul fénybe, és válik aktívvá legtöbbetekben, mert haladtok a változás felé a tudatban.

Bármi a két aktív DNS szálon túl, nem megfelelő a harmadik dimenziós út okán. Csupán két aktív DNS szálra van szükségetek, hogy kiegyensúlyozzátok a félelmet szeretettel [szerelemmel], melyről jelenlegi utatok mindösszesen szól. Van egy összekötő fényetek, mely mindig a félelemre irányult, hiszen tervetek az, hogy megértsétek a félelmet és a szeretetet. Az „árnyék”, vagy „szemét” DNS szálak felébredésével be fogtok lépni a negyedik dimenzióba, hogy megértsétek a szeretetet és a fényt.

Felébreszthetitek a „szemét DNS” negyedik szálát bármely gyógyítási módozattal, amely irányított légzéssel jár együtt. A Szignál Sejt Gyógymódban prána légzést vesztek, mely azt jelenti, hogy belélegeztek, leküldve a lélegzetet fizikai testeken át, bevonva arany részecskéket az arany mezőtökből, és ezzel együtt fotont is. Összekapcsoljátok a fotont az aranyrészecskékkel, és mindkettőt beviszitek a tobozmirigyetekbe, mely kitör ezzel az energiával, és leküldi a szív csakrába, ahol ez az energia érzékeli saját hatalmát. Gyakorlással érezni fogjátok a DNS ezen arany szálának energiáját elmenni karjaitokba, majd távozni ujjaitokon keresztül. Amikor ez történik, addigra a tudatosság magasabb szintjeire csatlakoztatok már rá gyógyulásotokban. Az arany ragyogás Jézus és Mária feje körül a DNS negyedik szálának arany színárnyalata volt.

Ha felkutatjátok meditációban felsőbb éneteket, megpillanthatjátok, milyen a negyedik szál. Először, amikor beléptek a meditációba, sötétséget fogtok látni, azonban gyakorlással hirtelen meglátjátok előttetek felsőbb éneteket. Ezt fogjátok kérdeni: „te vagy az én felsőbb énem?” Magatokban fogjátok meghallani: „igen, én vagyok.” Felsőbb énetek nem használ szavakat. Telepatikusan fogjátok ezt hallani. Nagyszerű párbeszédet folytathattok felsőbb énetekkel, azonban mikor visszatértek testetekbe, nem fogtok emlékezni, mit mondott, mert nem szavak használatával fog beszélni. Ha gyakoroljátok felsőbb énetekkel a kapcsolatfelvételt, élettel fogjátok telíteni DNS-etek arany szálát, és egyre többre fogtok emlékezni a testen kívüli utazásotokból és a felsőbb énetekkel történt párbeszédekből.

A DNS arany negyedik szálának segítségével, mely a lélek energiából ered, még a monáddal is találkozhattok, egy fény metszettel, mely egy tér az időben, ahol rátalálhattok lélekcsaládotokra, mely felsőbb énetek és az Isten Teremtő között van. Amikor megengeditek a monádnak, hogy belépjen emberi életetekbe, nem érhetitek el ismét felsőbb énetek nélkül. Így, amikor felveszitek a kapcsolatot a felsőbb énetekkel, menjetek el a monádba, és találjátok meg lélekcsaládotokat. Nem fogtok eltévedni, mert csupán az egyéni lélekcsaládotokhoz mehettek el, amikor a monádban vagytok.

Rendben, ennyi elég nyitóbeszéd gyanánt. Lássunk neki a kérdéseitekhez.

KÉRDÉS: Mit tehetünk, hogy tudomással bírjunk az új DNS-ről, azért, hogy kihasználhassuk ezt az új hatalmat a negyedik dimenzióba eljutás révén?

KIRAEL: Ahogy épp az imént állítottam, ha tudomással akarsz bírni róla, és dolgozni akarsz a DNS új arany szálával, pránát lélegezz be és meditálj. Nem kell gondolnod az arany szálra. Csupán légy ott vele. Csukd be szemed, és érezd magad ellazultan. Vonj be két, vagy három prána lélegzetet a tobozmirigyeden keresztül, és egy kicsit jobban ellazultnak fogod érezni magad. Minden alkalommal, amikor bevonsz egy lélegzetet, fényt vonsz ki. Más szavakkal, folytasd a belégzést, és kilégzést, és majd meglátod azt a fekete képernyőt, amit nézel, mikor becsukod szemed, mely egyre feketébbé válik. Ha eljutsz a következő fokra, útban leszel a negyedik dimenzió felé.

KÉRDÉS: A DNS arany szála csupán a lelki emberek [spiritualisták] számára hozzáférhető, valamint a prána légzés és meditáción kívül még mely más módokon ébreszthetjük fel a DNS arany szálát?

KIRAEL: A spiritualisták és nem spiritualisták egyaránt bírnak az arany szállal csupán azért, mert a Föld síkján vannak ebben az időben, hiszen felkészítitek a Földet az útra a negyedik dimenzióba. Néhányotok akkor fog eljutni a negyedik fénybe, amikor az Anyaföld megy, míg mások távoznak, és visszatérnek a negyedik fénybe, viszont mindnyájatok itt most azért vagytok, hogy szolgáljátok ezt a folyamatot valamilyen módon.

A DNS arany negyedik szálának felébresztése céljából imádkozhattok is, vagy bármilyen lelki [spirituális] gyakorlatot alkalmazhattok, amely elég hosszú, hogy magától átlökjön az általatok most használt 30 centiméternyi DNS-en.

KÉRDÉS: Szavakba foglaltad számunkra a DNS első két szálát – félelem és szeretet [szer˙elem]. Vannak szavak az ezüst és arany DNS szálakra? Mi a helyzet a másik nyolc DNS szállal?

KIRAEL: Ezüst és arany, vagy harmadik és negyedik DNS szál az új tervetekhez kapcsolt a tobozmirigyben, és a szeretetről és fényről szól. Számomra nehéz a másik nyolc szálról beszélni, mellyel kiegészül a tizenkettő, mert ezek nem éberek; most nem is lényegesek. Ha felébrednének, akkor a levegőben lebegnétek, és nem lenne testetek, vagy nem lenne szükségetek rá. Ekkor váltok fénnyé.

KÉRDÉS: Az Anyaföldnek van DNS-e?

KIRAEL: Az Anyaföld ugyanúgy rendelkezik DNS-sel, mint ti. Az Anyaföld lénye a félelemről és szerelemről szólt, csakúgy, mint a tiétek. Hajdan, a Föld síkja, akkoriban Lemuriaként volt ismert, ötödik dimenziós volt, jelentve azt, hogy az Anyaföld DNS-e kiterjedt volt, mert a lemuriaiak dolgoztak ennek a tudati szintnek az elérésében, csakúgy, ahogyan ti dolgoztok most. Más szavakkal, ahogy ti haladtok, úgy halad az Anyaföld.

KÉRDÉS: Változtat valamit az, hol élünk, amikor a DNS negyedik szálát aktiválják? Guatemalában vagyok, és sokat vagyok beteg. Az egyik helyen erősebb az energia, mint máshol?

KIRAEL: Kétségtelenül. Közületek sokan, akik betegnek érzik magukat, tudomással kell bírniuk arról, hogy a környezet energiái kevésbé lehetnek fénnyel telítettek, mint más helyeken. Guatemalának sok kis községe van, néhány fényesebb, mint a többi, és hiszitek, vagy sem, a nyaralóhelyek elég fényesek, mert közületek sokan utaztok oda. Ha egy olyan helyen élsz, ami küzdelemmel telt, keményebben kell majd dolgoznod, hogy elérd az arany negyedik DNS száladat. Ne hagyd el a területet azért, hogy megközelítsd ezt a DNS-t. Inkább, dolgozz keményebben; meditálj többet; tarts ki! Az egész utat át kell dolgoznod, hogy hozzáférj az úgynevezett „szeméthez”, vagy „árnyékhoz”, a DNS-hez. Ezen az úton kell lenned, és nem rajta kívül. Hatalmad ebben a „szemét DNS-ben” van.

KÉRDÉS: A „szemét DNS” miért sokkal hathatósabb, mint a DNS első 30 centije?

KIRAEL: A DNS első 30 centimétere elérhető a gondolataitok számára. Gondolatok jelentenek mindent a DNS első 30 centiméterének. A további „szemét DNS” szálak (azok, amik mások, mint az arany negyedik szál), a lélek testetekben van, mely ezt a DNS-t szorosan megtartja utatokon, közel a tobozmirigyetekhez. Az elmúlt húsz évben, vagy még előbb, tudósaitok a DNS első 30 centiméterét arra használták, hogy az embereket kijuttassák börtönből. Nos, a DNS további része, ami a „szemét DNS” többre képes, mint az emberek börtönből történő kijuttatása. Befolyásolható szemetek színének megváltoztatásához, valamint többek közt bizonyos vonások és gének kikapcsolásához. Így, ha a szüleiteknek rákja van, ez nem jelenti azt, hogy meg fogjátok kapni. A rák a DNS első 30 centiméterével áll összefüggésben. A csodák a „szemét DNS” másik ötször harminc centiméterben vannak. Férjetek hozzá ehhez a „szemét DNS” ötször harminc centiméteréhez, és kitörölhetitek a rákot. Ebben a dimenzióban a halál folyamatotok egészen tervetekhez igazodik. Általában több, mint egy kimeneti ponttal rendelkeztek, tehát, nem kell kihasználnotok őket. Ha hozzáfértek az arany negyedik szálhoz, és a betegség nem gyógyul, akkor az az utatok, hogy meghaljatok rákban. Ha a betegség meggyógyul, akkor nem szükségszerűen volt az az utatok, hogy rákban haljatok meg. A negyedik fényben képesek lesztek elhagyni ezt az utat az akarat szerint, azonban ez egy másik történet. A „szemét DNS” oly hatalommal felruházó.

KÉRDÉS: Néhány könyved újból olvasom, és a „Lemuriai örökségben” azt mondod, hogy ha a DNS-t a legteljesebbjére akarjuk elvinni, gyakoroljuk a Tíz Alapelvet, mert ahogy ezt tesszük, agybéli képességünk megnövekszik, mely magától előidézi a DNS a kiterjeszkedését, és egy sokkal gyorsabb mértékben történő fejlődést. Részletesen kifejtenéd ezt?

KIRAEL: A DNS arany negyedik szála a gondolati testeteken alapul, és segíteni fog elmélyíteni a Tudatos Teremtés Tíz Alapelvének megértését, mely szintén a gondolati [mentális] szövetben van. A gondolati szövet összekapcsolt a lelki és érzelmi szövettel, a legjobban ellentmondást nem tűrő [dogmatikus] és hathatós szövetté téve ezt az emberi folyamatban. A gondolati test előidézheti, hogy meghaljatok valamiben, ha mélyen hiszitek, hogy meg fogtok halni miatta. Dolgotok az, hogy használjátok a gondolati szövet e részét, ahol a DNS arany negyedik szála van, hogy kiterjeszkedjen, és kevésbé legyen merev [dogmatikus].

A Tudatos Teremtés minden Alapelve a gondolati szövetetekből tűnik elő, és e harmadik dimenziós úton lehoztátok az érzelmi szöveten keresztül a fizikai szövetbe, azért, hogy írásba lehessen őket foglalni. Vegyétek az Igazságot, Bizalmat és Szenvedélyt a harmadik dimenziós utatok alapjaként: gondoljátok, hogy értitek őket, míg elolvassátok őket, majd ráeszméltek, hogy nem értitek. Szavakat raktak bele az Alapelvekbe oly módon, hogy mindig fejlődni, gyarapodni fogtok az elolvasásuktól, és az újra elolvasásuktól, illetve a meghallgatásuktól, és újra meghallgatásuktól.

KÉRDÉS: A jellegek [aspektusok] és a szilánkok / töredékek milyen összefüggésben állnak DNS-ünkkel?

KIRAEL: Felsőbb énednek három jellege létezik – te, és két másik. A jellegek létezhetnek a tudat e síkján és / vagy más síkjain. Egy jelleg, mely a monádodból érkezik, egy energiamintája a felsőbb énnek, aki a tudatosság egy sajátos síkjára összpontosított, azért, hogy megtapasztaljon egy életet. A jellegeid DNS-e különbözik a tiédtől, hiszen más testük van.

Legnagyobbrészt a szilánkok a lelkedtől érkeznek, és nem a monádból. A szilánkok jól programozott energiák kimért adagjai, melyeket beviszel magadba, hogy segítsen téged fejlődési utadon. Amikor egy energia szilánk teljesen elhelyezkedett a négy testedben, meg fogsz változni. Mindenki kap szilánkokat. Nem érthetitek meg a szilánkokat, amikor belépnek, mert a DNS-etek azon első harminc centiméterén túlról érkeznek, amin működtök ebben a dimenzióban. A szilánkok betáplálják magukat a DNS első harminc centiméterének aljába. Ahogy a töredék elmozdul a DNS első harminc centiméterének első hüvelyknyi részébe, kiirthatjátok, ha nem akarjátok. Azt gondolhatjátok: „miért akarnék megölni egy szilánkot?” Lehet, hogy nem akarjátok a töredéket, mert megkapni egy szilánkot egy új életet fog jelenteni számotokra, és ti, emberek, nem szeretitek a változást. Ha elfogadjátok a töredéket, át fogja magát erőltetni, és a DNS-etek első harminc centiméterének részévé válik, és bizonyos vonatkozásban életetek meg fog változni, mert a szilánkok kitaszítják a régi energiát. Tehát, amikor beérkezik a szilánk, megbetegedtek, lefogytok, stb., azonban ez csupán a harmadik dimenziós lényetek része. Így reagáltok a töredékre.

Általános szabályként, a monád nem fordít figyelmet rátok, viszont ritkább esetben köthet alkut a lelketekkel, vagy felsőbb énetekkel, hogy egy jelentősebb új szilánkot hozzon be utatokba. Monádotok elmegy felsőbb énetekhez, és ezt mondja: „rendben, ha készen állsz, el fogunk hozni most egy jelentősebb töredéket.” A töredék áthalad a monádon keresztül a felsőbb énbe, és a fizikai testetekbe, mialatt alszotok. Ha nem akarjátok megszakítani ezt a nagyobb töredéket, ápolnotok kell az öt, vagy ötven megtételén keresztül, mely az út megtétele. E jelentősebb szilánkok közül néhány megölhet titeket, így be kell igazgatnotok őket. A töredékek, nem számít milyen méretűek, nem változtatják meg DNS-eteket. Egyszerűen kiterjesztik energiátokat.

Én különbséget teszek e jelentősebb szilánkok és a „belépők” között, melyek szintén a monádból érkeznek. A belépő a felsőbb éneteken keresztül lép be, és eljut a lélek, gondolati, érzelmi és fizikai testbe. Egy másik két órát tudnánk eltölteni, hogy beszéljünk a belépőkről. Egy belépővel új személlyé váltok, viszont DNS-etek ugyanaz marad.

KÉRDÉS: Tehát, mondjuk, megfázunk. Dajkálni akarjuk, mert üdvözölni akarjuk a szilánkot, viszont meg is akarjuk gyógyítani a náthát, anélkül, hogy megölnénk a töredéket. Hogyan működik ez?

KIRAEL: Amikor meggyógyítasz egy megfázást, vagy influenzát, mit teszel? Mit tesz a megfázás érted ezen az úton? Fáradság érzést kelt benned, így pihensz, vagy elalszol. Ez egy módszer fizikai testedből történő eltávolításodra, tehát a test pihenhet és befogadhatja a töredéket. Mialatt pihensz, gondolati tested válik érintetté, azáltal, hogy elmegy a negyedik fénybe, szert tesz az üzenetre arról, mit kell tenned, visszajön, és visszahelyezi ezt az ismeretet ebbe az utazásba. A megfázás gyakran jár együtt töredékkel. Így, ha megfáztok, pihenjetek! Segíthetitek a szilánk útjának könnyebbé tételét testetekbe.

KÉRDÉS: Alkalmazhatjuk a DNS arany szálát arra, hogy belépjünk a negyedik dimenzióba, míg még mindig a harmadik dimenzióban vagyunk?

KIRAEL: Igen. Élhettek a negyedik dimenzióban alvás-állapototok során, visszatérhettek és befejezhetitek harmadik dimenziós utatokat éber állapototokban. Meditáljatok, ha be akartok nyomulni a negyedik dimenziós utazásba alvás-állapototok alatt. Ilyen esetben a meditáció három szakasza létezik: elaludni, aludni és felébredni. Az első állomást – elaludni – be kell sajtolni a meditációba. Más szavakkal, meditáljatok alvás-állapototokba. Ez a típusú meditáció nem ugyanaz, mint amit éber állapototokban tesztek. Ebben a meditációban hozzá fogtok férni a DNS arany negyedik szálához, elutaztok a negyedik dimenzióba, majd felkészültök elhozni vissza a harmadik dimenzióba azt, amire szert tettetek. Lehet, hogy gyakorolnotok kell ennek megtételét egy ideig, mielőtt észrevesztek bármi eltérést. Ha színes álmaid voltak az elmúlt hat hónapban, akkor valószínűleg a negyedik dimenzióban voltál. Elhagytad a harmadik dimenziót, és elmentél a negyedikbe, ahol megpillantottad ezeket a színeket – barnát, sárgát, zöldet. Ha elmész a negyedik dimenzióba ma este, és meglátod ezeket a színeket, kicsit nyomd vissza magad; távolodj el tőlük. Fel fogod fedezni, hogy a leveleket nézed a fákon. Számos dolgot tehetsz alvás-állapot meditációdban.

KÉRDÉS: Az „Avatár” egy jó ábrázolása volt az életnek a negyedik dimenzióban?

KIRAEL: Ez egy jól megírt film volt, viszont mindamellett egy film. A gyártó letöltött ismereteket kapott, körülbelül hat évvel a forgatás megkezdése előtt. Ha ismét megnézed az „Avatárt”, tekints el az akció jelenetektől, melyek eltúlzottak. A gyártó egy folytatáson dolgozik. Ha elvégzi, nézd meg a másodikat. El fog vinni téged a harmadikból a negyedik dimenzióba, magában a filmben.

ZÁRSZÓ

Fontos az, amiről ma beszéltem. A DNS az, ami „üzemben tart” titeket, és csupán harminc centiméternyi [egy lábnyi] DNS van a földön. A többi ötször harminc centiméternyi tartalmazza az arany negyedik szálat, és ez most ébred fel. Készen kell állnotok erre, mert ez fog elvinni titeket a negyedik fénybe. Negyedik dimenziós tervetek a tobozmirigyetekben van. Át fog hatolni, ahogyan ezt akarja, viszont előmozdíthatjátok meditálással, felvéve a kapcsolatot felsőbb énetekkel, és rácsatlakozva DNS-etek arany negyedik szálára.

©Kahu Fred Sterling



Kahu Fred Sterlingről
Több mint 20 éve, Kahu Fred Sterling kizárólagos közvetítőjeként szolgál Kirael mester tanácsadónak, aki egy hetedik dimenziós oltalmazó lélek. Ő a szerzője számos könyvnek, többek közt: „Kirael: A Nagy Változás”, „Kirael: Lemuria öröksége a Nagy Váltás okán”, és „Kirael: A Tudatos Teremtés Tíz Alapelve” című könyveknek, illetve megosztja üzeneteit a világban tanfolyamokon, cikkeken, hangfelvételeken és a www.kirael.com oldalról elérhető közvetítéseken keresztül. Kahu Fred Sterling gyógyító mester is, a Szignál Sejt Gyógymód [Signature Cell Healing™ modality] úttörője.

2011 © Fred Sterling
Contact: Lightways Publishing
3075 Kalihi Street, Suite 101, Honolulu, Hawaii, 96819, USA
Lightways@Kirael.com Tel: + 808 952-0880 www.Kirael.com
Fordítás: Clarissa
https://univerzumi-tudatossag.blogspot.com/



Kérem minden olvasótól, használja józan ítélőképességét! Kérek minden bejegyzést egy bizonyos fokú tisztánlátással kezelni! Tehát, mindenki maga döntsön az üzenetek hitelessége felől. Mindenki vizsgálja meg az üzeneteket, és kérje ki Szíve véleményét, hiszen sosem téved!
A fordító / szerkesztő nem vállal felelősséget az üzenetek hitelességéért.

Fred Sterling

Fred Sterling

A szerzői jogokra vonatkozóan


Az oldalon található tartalmak felhasználása Kahu Fred Sterling (https://kirael.com/) és a fordító előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.

Köszönöm az együttműködést.

Clarissa